Mijn leven
leven dubbel leven
Inhoud blog
 • ff me zelf voor stellen
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  16-06-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Het is weer om die mooie dag vandaag.

  Zoals gewoonlijk geniet ik nog al van de zon en vandaag was deze weer erg op zijn best hier aan zee toch :)
  Mijn dag verliep moeizaam eigenlijk , ik had veel drang om na te pier te gaan , maar besloot het toch niet te doen , ik ben bang om de ene of andere redenen waarom juist weet ik niet , en uit ervaaring moet ik toch zeggen ik beter luister na dat kleine stemmentje in me dat zegd doe het niet.

  Ach ik weet het wel mensen zouden me zot verklaren als ik zo iets persoonlijks zou zegen in een gesprek , daarom zeg ik altijd ik een dubbel leven lijd , in mezelf vertel ik erg veel en zoals vele misschien heb ik dan ook een persoonlijk dagboek dat ik  bij hou , en dan hier deze blog site ook nog eens

  Ik stel me zelf veel de vraag , is het verkeerd een dagboek bij te houden ? volgens mij is dat helemaal niet verkeerd , ik vind je ergens je gedachten neer moet kunnen zetten , mijn partner vind dat niet kunnen , al van begin in de relatie was ze er op tegen ik een dagboek bij houden , waarom juist kan ze niet zeggen , en omdat ik eigenlijk groot gebracht ben met een dagboek kan ik dit niet laten , al lang was ik op zoek na zo iets zoals hier natuurlijk , het geef me een gevoel ik het tegen heel de wereld vertel maar ze kennen mij niet en ik hun niet , toch ben ik opgelucht hier mee , net zoals ik in mijn dagboek altijd schrijf , soms lijk ik dan wel zot te worden als ik soms eens mijn dagboek door lees dan zeg ik tegen me zelf , het lijk wel als of je een denkbeeldig iemand heb waarmee je spreek in je dagboek , gelukkig is dat zo niet natuurlijk.

  Al het geen ik al die jaren heb neer geschreven zijn dingen die ik stuk voor stuk heb mee gemaakt , en ik weet het wel moest ik het tonen aan mensen om te lezen ze zouden het niet geloven of denken ik overdrijf er in , maar waarom zou ik liegen tegen me zelf in mijn eigen dagboek ? waarom leef ik dan , zo zou ik het bekijken .

  Mijn dagboeken op al die jaren sta veel in soms dingen die je echt zou zeggen hoe kan je toch zo een leven hebben geleefd , maar dat is nu eenmaal zo , ik heb al heel mijn leven wild geleefd maar ook geproefd van het leven vooral omdat ik jong was wilde ik zoveel mogelijk doen wat ik wilde doen in mijn leven , al viel het niet altijd erg mee of was het toch niet wat ik dacht het zou zijn , zo heb ik enkele jaren in een onderwereld gezetten mensen die er iets van kennen begrijpen die woorden erg goed , dat wereldje heeft bijna ooit mijn leven gekost en dat voor een liefje allee ik mag er hier niet licht over uit gaan maar het was mijn grote liefde , waar door een hoger hand besloot een einde te maken aan ons mooie liefde leven gewoon ik hun dingen niet meer wilde doen voor hen.

  acht dat is een heel lang verhaal en als ik het ooit hier neer zal zetten dan zal ik zeker moeten dingen aanpassen zoals namen enz ik wil niet dat iets er van een herkenbaar punt word , maar ja ik weet het leven loop voor vele mensen niet hoe ze het gewild hebben maar het mijn verliep erg slecht heel slecht tot ik bijna het leven er bij heb gelaten.

  ik overweeg wel mijn verhaal hier op een dag neer te zetten al zal ik bij het begin moeten beginnen hoe alles is gegaan , maar dit zal weken en weken gaan duren om daar van het einde te kennen gaan , mensen die het toch graag zouden zien verschijnen hier mogen dit gerust laten weten aan me misschien het me meer moed geef het hier neer te zeten dan.

  Ach ik ben wel een beul van aan mens maar met een klein hartje en ook soms eens een stootje nodig heeft na de goede richting moet ik zeggen.

  Ik ga het hier bij laten voor vandaag en wens iedereen nog een fijn wekend toe


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-06-2006, 22:37 geschreven door mydream  
  Reacties (0)
  15-06-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ff me zelf voor stellen
  Ik ben een plus 30
  Woon aan zee
  hou van ?
                  Wandelen aan strand , uiteten gaan , romantiek , genieten van het leven

  Beluister ? Graag muziek
  Gerne ?      hang van de sfeer af
  Hobby ? Computer en al er om heen
  Sportief ? Ja

  En als je meer wil weten over me dan hoor ik dat wel via mail of zo


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  15-06-2006, 15:14 geschreven door mydream  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Al even gelden maar ik ga het toch even hier neerzetten.
  Sinds ik die vrouw aan de kassa heb gezien draai ik wat door in mijn hoofd.

  Alles begon toen ik op een dag op de pier te Blankenberge eens iets ging drinken , wat wil je warm weer geen windje enz... dan is de Pier de ideaal plaats om eens iets te gaan drinken.

  Zo kwam het op die dag dus ik er iets ging drinken, het is er zelfbediening en ik nam mijn drankje toen ik aan de kassa kwam was ik verkocht aan die vrouw die er werkten aan de kassa , ze heeft iets wat me echt aan trek , en nog beter vond ik haar lieve zachte stem , zo hoor je ze niet snel een vrouw spreken de meeste vrouwen hebben wat lichte bas in hun stem maar deze had dit niet , ze lied me meteen denken terug aan mijn grote liefde van vroeger ik kon ook weg smelten als die sprak tegen me.

  Toen ik eenmaal neer zat met mijn gezicht wat naar haar toe beviel me nog een ander ding van haar , ze wisselde van schoenen en hier uit kan ik maken dat dit wel echt op en top een vrouw is in mijn ogen toch , veel later ging ik weg en ze zwaaide met haar hand na me , als of het een teken was , of ik nam het verkeerd op natuurlijk.

  En sinds die dag zit ik veel per dag aan haar te denken natuurlijk , nu ik heb de moed niet echt want als ik wil kan ik iedere dag eens tot op de pier gaan ik woon aan zee zelf en dat is maar een kleine moeiten dus maar ik krijg het niet opgebracht waarom weet ik niet , misschien ze toevallig hier dit ooit komt te lezen zal ze misschien wel weten wie ik ben of zo of hoe ik er uit zie , ik weet ook niet waarom ik hier nu plots zo in het openbaar zit te schrijven gewoon denk ik op een tikkel hoop of zo , wat ik dan graag zou willen is dat ik met haar kon emailen of zo elkaar beter leren kennen ik haar zei mij enz...

  zo meer ga ik verlopig nog niet neer zetten hier ik wilde het gewoon eens even van me af kunnen zetten meer niet , maar dit houd niet in ik hier niet nog verhalen neer zal zetten komen , ik maak veel mee in het leven en ik heb wel het ene en andere nog hier neer te zetten :)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  15-06-2006, 14:42 geschreven door mydream  
  Reacties (0)
  14-06-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/blankenbergezee

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  14-06-2006, 22:28 geschreven door  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 12/06-18/06 2006
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!