Inhoud blog
 • Muziekupdate
 • Terug van weggeweest met ups en downs
 • Mijn band is compleet!
 • Heller
 • Inleiding Blog - Welkom!
  Zoeken in blog

  BLACK VELVET
  Mijn fantasie. Mijn mening. Mijn verhaal.
  22-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekupdate
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Helaa

  Ik zal me vandaag even bezighouden met mijn nieuwe aanwinsten in mijn iTunes lijst, zoals ik al in mijn vorige blog aankondigde. Ik heb door de Black Veil Brides scream heel erg leren accepteren en ik ben er nu helemaal weg van. Daarom heb ik gezocht naar Blessthefall en Inhale Exhale. Allebei wel goed, maar nog iets teveel scream naar mijn smaak, natuurlijk ga ik mijn best doen om het te leren luisteren, want het is een kunst om dat te kunnen met je stem!
  Ook stuurde een vriendin me OT3P door. Toen ik het liedje ' Eat The Children ' luisterde, had ik echt schrik xD. In het begin praat ze alleen maar en het lied is heel erg eng als je 's avonds alleen op een donkere kamer met koptelefoon luistert!
  The pretty reckless zijn best ook goed hoor. Niet echt zware muziek zoals ik gewoon ben, maar wel goede rock. 'Make me wanne die' is voorlopig mijn lievelingslied van de band.

  Hier is even een lijstje van wat mijn afspeellijst bevat, de vette zijn toch bands die ik meer luister of beter vind :

  After Forever - Amy Macdonald - Apocalyptica - Avril Lavigne - Bach - Between Worlds - Black Veil Birdes - Black Violin - Blessthefall - Bullet For My Valentine - Celtic Woman - Children Of Bodom - Christina Aguilera - Cradle Of Filth - Delain - Demons & Wizards - Disturbed - Epica - Escape The Fate - Evanescence - Ezkimo - Foo Fighters - For my Pain - Hans Zimmer - HIM - Immediate Music - Indica - Inhale Exhale - Krypteria - Lafee - Leave's Eyes - Linkin Park - Lordi - Metallica - Mozart - Nanowar - Nightwish - Paramore - Queen - Regina Spektor - ReVamp - Sabaton - Safri Duo - Seether - Sepultura - Skillet - Sonata Arctica - Tarja Turunen - The 69 Eyes - The Rasmus - Turisas - Vanessa Mae - Ville Valo & The Agents - Wim Mertens - Within Temptation - Yann Tiersen - Yiruma - 3 Doors Down

  Hier nog even alle genres, voor de vette geldt weer hetlzefde :

  Klassiek - Soft Rock - Rock - Hard Rock - Gothic Rock - Christian Rock - Screamo - Metal - Love Metal - Symphonic Metal - Melodic Metal - Death Metal - Heavy Metal - Metalcore - Post-Hardcore - Gothic Metal - Power Metal - Glam Metal - Extreme Metal
   
  Zo, ik denk dat je nu wel een voerzicht hebt van wat ik luister! :D
   
  Ik kom trouwens van de zang- en pianoles. Normaal heb ik de tijd door de week om 1 van de 2 goed te doen, en dan de ander niet zo heel goed te doen. Deze keer was mijn zangles én mijn pianoles heel erg goed verlopen :D Ik was echt supeblij :D Oefening baart kust, allez, dat zeggen ze althans! ;-)
   
  xx

  22-01-2011 om 12:25 geschreven door BlackVelvet  


  >> Reageer (0)
  21-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weggeweest met ups en downs

  Heej

  Ik weet dat ik eigenlijk niet bezig ben met deze blog, maar ik had even iets van: Naaah...
  Maar bij deze ga ik mezelf voornemen om regelmatiger te schrijven en ook meer bezoekers te winnen!

  Ondertussen is er veel gebeurd, en niet alles was even fijn... Maar er zaten ook fijne momenten tussen. Laat ik beginnen waar ik gestopt was. Ondertussen is er een klasconcert van piano geweest waar ik mijn Heller speelde. S. - naar mijn mening mijn beste vriendin - kwam kijken en van de zenuwen ben ik 3 keer opnieuw moeten beginnen! Ik vergat zomaar mijn akkoorden die ik moest spelen en alles liep mis. Misschien speelde het feit dat ik als eerste moest ook wel mee... Ach ja, dat terzijde... Om verder te gaan waren het Kerst-examens. Die verliepen redelijk goed, ik heb geen buizen en voor Latijn had ik net geen 60 %. Uiteindelijk was dat voorbij en begon een welverdiende vakantie! Veel gedaan, onderandere winkelen met S. Op een van de laatste dagen belde L. mij, ook iemand die bij ons hoort. Niet teveel voorstellen als ik zeg ' ons '. Want wij zijn mar een groepje outsiders van 4. 2 metalheads, 1 punker en de laatste.. Ja, wat kan ik daarover zeggen... Ze heeft niet echt een eigen stijl van kleding of muziek en ze doet niet mee aan het begrip 'vijheid van meningsuiting'. Ze laat zich heel erg doen en protesteerd niet snel. Wel, L. belde me dus en vroeg naar mijn lessenrooster. "Waarom?",Vroeg ik. Ze zei dat ze van Latijn 5 uur wiskunde ging overstappen naar Latijn 4 uur wiskunde. Dat vonden S., H. en ikzelf natuurlijk heel erg leuk, want dan kwam ze bij ons in de klas terecht. S. en ik zijn van dag op dag meer en meer bevriend geraakt en ik stond er dus ook van te kijken dat ze opeens afstandelijker werd naar mate dat de eerste week school na de kerstvakantie vorderde. Ik zei niet veel, maar ik wist wel dat ze het mij wou laten voelen wat ik mis deed. Leerkrachten zette L. altijd langst mij in de klas en ik merkte dat S. als maar meer aan H. ging hangen, terwijl ze H. de laatste tijd echt niet moest hebben. Dat is zeg maar een gedwongen vriendschap geworden. Ik heb S. dan ook een paar keer gezegd dat ik wel merk dat ze anders doet tegen mij en L. en ik wou haar koste wat kost niet kwijt. Met al mijn problemen van in mijn vorige school vind ik vrienden verliezen nog erger dan wat dan ook. Uiteindelijk deed ze een paar dagen geleden weer zoals ervoor, en daarom was ik ook heel erg blij. Haar verliezen zou opeens een groot verlies zijn. En dat zou ik mentaal trouwens ook niet aankunnen. Toen zij zo afstandelijk deed, werd ik automatisch depri en veel te emotioneel. Ik ben echt iemand die overal veel te emotioneel op reageert, maar dat kan ik niet helpen. Het depri gevoel komt, en dat laat ik maar over me heel spoelen. Gelukkig is alles nu oké. Ik ga er niet teveel over vertellen, maar alles is oké. Onze repetities voor het optreden van de school verlopen trouwens heel erg goed. Het liedje is af en binnekort komen de repetities met versterking enal! Gelijk nen echte! :D

  Een van dees ga ik nog iets posten over mijn nieuwe iTunes aanwinsten!

  Tot blogs ;)

  21-01-2011 om 22:21 geschreven door BlackVelvet  


  >> Reageer (0)
  17-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn band is compleet!

  Hallooo

  Mijn woensdag zit erop en met 2 uur studie vandaag was het niet al te zwaar ;-). Bij Nederlands werd de les stilaan een discussie, echt lachen :D. En ik heb heel goed nieuws! Voor mij althans... Ik wil namelijk al heel lang een band hebben, met mezelf als pianiste of zangeres, en vandaag werd die droom werkelijkeid! Ik heb een drummer gevonden in mijn vorige school, die op zijn beurt een gitarist vond. Mijn vriendin gaat basgitaar leren én kan grunten. Dit is te mooi voor woorden! Ik kijk zo erg uit naar de eerste samenkomst in de kerstvakantie :D. Net op Youtube had ik " You Would Have Loved This " van Tarja Turunen ( voormalige zangeres van Nightwish ) gevonden, waar ze zelf piano speelt. Ik moest bijna wenen! Pure emotie zit er in dat lied... Tarja is de reden waarom ik ben beginnen zingen. Natuurlijk kan ik nooit zo goed worden als zij, maar stel je voor dat ik ze ooit kan zien live! In oktober was ze hier in België, maar doo rmijn operatie aan mijn rug ben ik daar nog niet aan toe. Maar ik ga zeker en vast naar Graspop Metal Meeting in juni! The link below is " You Would Have Loved This ". Echt een aanrader!

  Tot blogs!

  http://www.youtube.com/watch?v=cW7iwxTBjk8

  17-11-2010 om 13:31 geschreven door BlackVelvet  


  >> Reageer (0)
  16-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heller
  Halloooo

  Ik ben net klaar met piano spelen, want ik heb over 2 weken een klasconcert... Ik speel een stuk van Stephen Heller. Voor dit jaar is het mijn studie, welbepaald, mijn akkoordstudie. The link below is een youtube filmpje van die Heller. Ik speel 'm wel iets sneller denk ik . Oh, mijn vriendin heeft een boek gekocht van Schubert - Ave Maria en voor de moment moet ik een Ave Maria zingen van... Leoncavallo? Ja, ik denk het... En ik wil dus vragen of ik die van Schubert mag zingen. Geef toe, mijn vriendin op harp, en ik die zing! Dat word leuk! Wij 2 zijn nu trouwens bezig met een liedje voor een optreden van school in februari! Forgiven van Within Temptation, moesten jullie het kennen. Ja, ik luister ook graag klassieke muziek . Och, ik zie nu al dat dit een zaag bericht is, dus ik ga de link plaatsen.

  Tot blogs!

  http://www.youtube.com/watch?v=awAphcQE6_U

  16-11-2010 om 00:00 geschreven door BlackVelvet  


  >> Reageer (0)
  15-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inleiding Blog - Welkom!

  Hallo!

  Ik wil allereerst beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn echte naam ga ik niet vertellen, gewoon om privacy redenen.Wat ik wél kan vertellen is dat ik een meisje van 15 jaar ben. Voorlopig althans . Ik zit nu inmijn 4de jaar Latijnse, wat ik hoop vol te houden tot ik afstudeer van het secundair. Mijn lievelingsvakken zijn Nederlands, Engels, Duits en Latijn. Ik ben werkelijk rotslecht in wiskunde en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ben dus meer een talen-persoon en sta dan ook heel erg op het juiste gebruik van onze moedertaal : Nederlands. In mijn vrije tijd speel ik piano en zing ik. Ik zit nu in mijn 7de jaar piano en mijn 3de jaar zang aan de muziekacademie. Ik hou heel erg van muziek. Het muziekgenre dat door mijn kamer luidt is vooral metal met al zijn subgenres. Ik zou mezelf geen gothic noemen, maar ik ben wel meestal in het zwart gekleed en ik heb corsetten! Ik wil hier geen vooroordelen, want metal is een genre zoals alle andere. Dit is mijn blog, dus ik mag dat zeggen . Als jullie nog vragen hebben, mogen jullie mij altijd mailen of iets achterlaten in het gastenboek. 

  Verder wil ik nog vertellen wat ik met deze blog ga doen. Eerst was ik van plan er een dagboek-dingetje van te maken, maar nu besef ik dat dat niet altijd even interessant is. Samen met jullie wil ik ook discussieren over muziek of andere onderwerpen. Ik ben aanspreekbaar over alles!

  Zo, ik hoop dat deze blog niet verwaarloosd gaat worden. Niet door mij, en niet door mijn komende bezoekers

  Tot blogs!

  15-11-2010 om 00:00 geschreven door BlackVelvet  


  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 17/01-23/01 2011
 • 15/11-21/11 2010


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!