Alledaagse avonturen
Het leven van 2 kerels met hun vrienden
Foto
Inhoud blog
 • Bobo
 • Een beetje zout
 • Party & Co
 • Naar het autokerkhof
 • Vervolg Nikki's Blog
  Zoeken in blog

  Bjorn en Niikkii
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Rondvraag / Poll
  Wie heeft het meeste lawaai van ons twee (enkel vrienden)
  Bjorn
  Niikkii
  Bekijk resultaat

  06-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobo
  Beste bloggers,

  u zal het waarschijnlijk niet geloven, maar Dennis heeft een nieuwe beste vriend gevonden! Hoe dit in zijn werk gegaann, vertel ik u graag, maar beginnen doen we zoals gewoonlijk bij het begin. Wat weer een saaie avond dreigde te worden, werd uiteindelijk nog een hilarisch slot. We werkten ons stilaan naar de top met de wegwijzers van het fort te vervangen en ook zo met bepaald materiaal van huizen. Gewoon een geinigheidje, niets crimineels natuurlijk Bjorn dacht ook dat hij op een muurtje stond, wat eigenlijk een struik was, met alle gevolgen vandien. En net toen we dachten dat de avond niet saaier kon worden, vond Dennis zijn beste vriend: Bobo! Bobo is een pad. Hij piept als je op hem duwt en geeft een pootje als je dat vraagt. Bobo en Dennis zijn zielsverwanten en dit komt waarschijnlijk omdat ze dezelfde herseninhoud delen. Dennis en Bobo waren onafscheidelijk. Tot Dennis Bobo verkrachtte en Bobo ervandoor ging. Arme Bobo. Dennis was er uiteindelijk kapot van. Tijdens het spelletje levensweg in de tuin van Sven dat er op volgde, was hij ontroostbaar en moest de ene lening na de andere aangaan. Uiteindelijk werd ik de winnaar. Dennis de verliezer. Het spel symboliseerde volgens mij het echte leven. Meer heb ik u vanavond niet meer te vertellen. Het beste.

  Niikkii
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  06-10-2009, 23:55 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje zout
  Beste bloggers,

  door geldgebrek en slecht weer besloten we (wij = naar goede gewoonte Bjorn, Dennis, Sven en Nikki)  om naar het fort in Wommelgem te gaan om daar amok te maken. We hebben daar het leven van de koorzangers en de tafeltennissers behoorlijk zuur gemaakt, met name Dennis bij uitstek, die het niet kon laten om tijdens het gezang 'Ik poep u moeder!' te laten weergalmen door de gangen. Ook ging hij er van door met een kandelaar. Turken pikken echt alles.

  Even als tussendoortje: de versie van Bjorn en Nikki van 'Low'

  Appelblauwen jeans
  Botjes me wa bont
  De hele club was aan het stare naar haar kont!
  Ze raakt de vloer
  Ze is een hoer
  En ze gaat laag, laag, laag, laag...

  Zo, toen kwamen we aan in frituur Margarita (de hemel zijt geprezen voor frituren die maandag open zijn!) en we bestelde daar weer veel te veel frietjes en een cervela special. Bjorn gooide zowaar het hele zoutvaatje bij de frietjes toen hij even meedeelde dat de frietjes niet zout genoeg waren. Nu zagen de frietjes wit.
  Voorlopig ben ik het even beu, dus als Bjorn over deze avond nog iets wil aanvullen, dan moet hij dat vooral doen, wat ik heb er momenteel genoeg van.

  Tot de volgende!

  Niikkii
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  06-10-2009, 01:45 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Party & Co
  Beste bloggers,

  wie kent het spel Party & Co? Als je antwoord hierop negatief is, haast je als de bliksem naar de dichtsbijzijnde speelgoedwinkel en schaf je een exemplaar aan! Dolle pret verzekerd! Zo ook met het gouden viertal: Dennis, Bjorn, Sven en Nikki. Dennis en ik, en Bjorn en Sven waren een team. Je moest simpele opdrachtjes doen als een vraag beantwoorden, iets raden dat wordt uitgebeeld of een woord al liplezend proberen te raden. Maar dit was allemaal toch niet zo eenvoudig als het leek. Al ooit geprobeerd om "polijsten" uit te beelden, of weten wat het huidige Lucentia is? Sven maakte van "Denk aan Henk" "Dank aan kak" dankzij Bjorns wonderbaarlijke demonstratie van het liplezen. Je kan je wel inbeelden dat dit lachen was. Wie nog niet overtuigd is, krijgt geen koekje deze keer!

  Tot de volgende!

  Niikkii
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  06-10-2009, 00:41 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (0)
  04-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar het autokerkhof
  Beste bloggers,

  hoe vaak we Dennis de voorbije dagen al hebben laten afzien, kan ik niet meer tellen. Maar waar ik nu over ga vertellen gaat over Dennis die iemand anders laat afzien. Deze persoon is Roy. Ooit een zotte Turk naast je gehad die je probeert op te winden door zijn kont te laten zien en je aan je oor begint te strelen. Roy dus wel. Doch Yotis en ik, die toevalligerwijze meereden, vonden het best amusant. Zolang wij het niet waren. Op het autokerkhof liet Dennis zich weer van zijn beste kant zien. Hij verneukte de motorkap van Roy's volvo en liep doorheen de auto's als een klein kind in een speelgoedwinkel. Hiervan hebben we ook een filmpje, dat hopelijk binnenkort wordt toegevoegd aan de blog. Meer heb ik voorlopig niet te zeggen.

  Tot de volgende!

  Niikkii
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  04-10-2009, 17:30 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (0)
  03-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg Nikki's Blog
  Beste bloggers,

  Wat nikki er vergeet bij te zeggen is dat zowel Nikki en Yotis een spelletje billijart wonnen(Met Veel geluk omdat zwart en wit in ging),
  Maar vertellen Dat ze de 2de partij vernederd werden door Bjorn en Danny kan hij blijkbaar niet xD.

  En zo aangepast was de kledingstijl van bjorn niet want de trui stond hem niet zo goed en was een beetje te klein.
  Nikki vergeet ook te zeggen dat hij smeekte dat ik die trui wou aandoen dat hij die niet boven moest laten liggen.
  Om zo nog eens niet die trui te vergeten .

  Conclusie idd ga eerst naar goedkope studente feestjes vooraleer je naar een discotheek gaat,
  en bjorn zijn kleding stijl was uiteraard al goed genoeg met een stylish zwart hemd :D .

  Tot de volgende!

  Bjorn

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  03-10-2009, 01:05 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (2)
  02-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halve liters en tequila lime
  Hey iedereen,

  wat is er nu plezanter dan een avondje voetbal kijken met een bak bier en 4 pepperonipizza's?
  Juist, zeer veel, daarom hebben we dat ook niet gedaan. Bjorn en ik gingen met supermarginaal Dennis, Roy, Danny en Yotis naar de Piper (ons vast stamcafé) om ons goedkoop te bezatten tijdens een spelletje biljart. Yotis en ik hebben vanzelfsprekend die twee losers van een Danny en Bjorn afgemaakt tijdens dit onbeduidende spelletje, terwijl nolifers Roy en Dennis zich tegoed deden aan een zelfgerolde joint op het terras. Maar onze lust naar drank was in de Piper nog niet verzadigd, dus besloot het biljartende viertal om zich op te maken voor een avondje Vervolg en Local. Je kan de gevolgen al inschatten. In 't Vervolg was het shotavond, d.w.z. verscheidene shotjes aan 1 euro. Dat lieten we ons geen tweede keer zeggen. Terstond stonden we elkaar te trakteren op shotje achter shotje. De sfeer kwam er goed in.
  Toch besloten we nog naar Local te gaan. Maar niet voor we eerst een tussenstop hadden gemaakt in het Sals Café op de groenplaats. Een cocktailtje voor onderweg kan er nog altijd bij. Na veel vodka en blue curacao hieven we ons weer uit de stoeltjes en zetten we onze weg voort, richting Local. Daar was het overvol. Ik vond in de vestiaire een verloren trui van vorige week terug en danste goed op de muziek mee. Bjorn kreeg mijn verloren trui om zich wat stijlvoller te kleden, iets wat dringend nodig was. De alcohol begon zijn tol te uiten op het viertal en tegen half 5 waren we dan uiteindelijk thuis. Wat hebben we vandaag weer geleerd? Ga om goedkoop zat te worden naar de studentenfeestjes in de buurt, en dan pas naar de discotheken, Bjorns kledingstijl is er op vooruit gegaan, Yotis gaat morgen een kater hebben door het hernieuwde drankgebruik en dit is nog maar het begin van de komende dagen, met als morgen Welsey's B-Day op het programma!

  Tot de volgende,

  Niikkii
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  02-10-2009, 18:26 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (0)
  30-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktzwemmen
  Beste bloggers,

  gooi een Belg en een halve Turk bij elkaar en je krijgt een magische combinatie en een schrale avond. Zo ook de deze.
  Uit pure verveling besloten Dennis en ik (vergezeld door giecheltrien Lynn) om te gaan naaktzwemmen. Zo koud zou het water toch niet kunnen zijn, dachten wij.
  Ja mijn gat! Ik wist niet dat een penis van 15 naar -5 cm kon krimpen in 1 seconde! (dames, dit is gewoon een afmeting voor een ruw beeld te geven, geïnteresseerden mogen altijd langskomen om de ware grootte te checken xD) Dennis Topgun stak zijn dikke teen nog maar in het water en kwam er al gillend weer uit. Dat heb je met Turken, niks gewoon! We kregen nog even gezelschap van Alex en Danny, maar die besloten meteen weer om elkaar af te trekken op Bayern Munchen - Juventus bij Michael thuis. Dennis en ik besloten dan weer om een goede seksplek te zoeken voor ons jongere vrouwelijke gezelschap, maar die was op het moment niet te vinden voor een trio. Vrouwen weten echt niet wat ze willen. Al zou ik in het geval van Dennis natuurlijk ook wel twijfelen. Uiteindelijk hadden we Lynn afgezet op de bus en kon de party in de Piper beginnen. Dennis vloog meteen naar de gokkast van het kleine, charmante kroegje en verspeelde er 4 euro zonder er 1 cent van terug te zien. Ondertussen nam Dennis nog verwoede pogingen om Tajka aan de haak te slaan, maar ook dit was ijdele hoop voor de arme jongen. Al bij al was dit niet echt een productieve avond. We hopen u deze week toch iets beters te kunnen voorschotelen, maar dan moet Bjorn toch eerst buiten komen!

  Tot de volgende!

  Niikkii
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  30-09-2009, 23:03 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarvoor in de bowling
  Beste bloggers,

  als reactie op Bjorns blog wil ik nog even vertellen wat er daarvoor gebeurde in Bowlingstones in Wommelgem. Dennis, Sven en mezelf besloten een spelletje bowling te spelen. Ik heb daaruit 1 ding geleerd: vertrouw nooit een Turk met een bowlingbal! Meneer Topkut (aka Dennis) vond het nodig om de helft van zijn ballen in de goot te gooien, en dit telkens om ter marginaalst. Nochtans zei Dennis dat hij in Turkije veel geoefend had met ajuinen op kippen te gooien, maar dit bleek hem niet in het Westerse bowling te helpen. Dennis eindigde dan ook met een bedroevende score van 52. Svens score was 102 en ik had 122, om een beetje een beeld te geven van het verschil tussen ons drieën.
  Conclusie van de dag, Turken kunnen niet bowlingen en Bjorn heeft thuis bestek tekort xD

  Tot de volgende,

  Niikkii
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  30-09-2009, 00:52 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mes Uit Het Frituur
  Beste Bloggers,

  Weet je waarom ze in friture vaak plastiek vorkskes en meskes gebruiken...?
  Omdat er anders marginalen zijn die het bestek mee naar huis nemen voor hun
  boterhammen te smeren.
  Dan volgt nu het verhaal uit de frituur !
  Marginalen Bjorn, Nikki, Dennis en Sven zaten in frituur het robijaantje, met zen alle een frietje met andalouse, joppiesaus of barbequesaus te eten.
  Na afloop besloot marginaal bjorn het mes mee te nemen naar huis, want ja hij moet namelijk ook choco op zijn bokes kunnen smeren he.

  Supermarginaal dennis probeerde zijn ex vriendin ook nog te versieren door haar
  zijn king slingeding voor te stellen.
  Zij wist eerst niet wat dat was, dus zei hij: dat is mijn voorplantingsorgaan.
  Toen begreep ze het. Dennis stelde voor hem met kerstverlichting te versieren.
  Dat vond zij wel fijn.

  Nadien is dennis naar huis gegaan want dat moest van zijn mama .
  Bjorn Nikki en Sven zijn daarna nog wat gaan chillen op het pleintje aan brouwershoek.
  Sven ging nadien ook naar huis.
  Bjorn en Nikki bleven nog over zoals gewoonlijk .
  Zij besloten dan maar te gaan schommelen in het park van Borsbeek. Dat was omstreeks 22.45h.

  Wat kan een avond toch saai zijn xD

  Tot de volgende,

  Bjorn  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  30-09-2009, 00:41 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (1)
  29-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Fifa 10
  Beste bloggers,

  vandaag heeft Bjorn de nieuwe Fifa 10 game. Op zich niet zo bijzonder, ware het niet da hij een van de eerste van onze uitgebreide vriendenkring is die dit spelletje ter beschikking heeft. Met andere woorden, andere no-lifers zoals daar zijn, Wesley, Michael, Yannick, Danny en andere Fifa-verslaafde gekken, zijn razend jaloers op hem. Persoonlijk ben ik een afgekickte fifafan. Twee jaar geleden zou je me op exact dezelfde wijze zien zitten voor het beeldscherm met een console in mijn hand. Gelukkig ben ik daarvan afgestapt. Mijn vrienden helaas nog niet. Nog steeds krijgen ze een spontaan orgasme bij elke bal die in het doel verdwijnt, en scheldpartijen volgen elkaar op tijdens zo'n felbevochten wedstrijd onder maten. Dit is één van de redenen dat ik mij ontdaan heb van het fifaspelerstatuut. Op een goede dag zal je me nog wel eens zien zitten met een aftands fifagame in de playstation, juichend voor elke goal die ik scoor met de computergestuurde ventjes. Een andere (naar eigen mening, volkomen onbelangrijke) reden dat ik gestopt ben met fifatornooien aan te gaan, was het simpele feit dat ik te vaak verloor. Dit is natuurlijk zeer bijkomstig. Bjorn heeft waarschijnlijk op dit eigenste moment een erectie in zijn broek door de nauwkeurigheid van fifa 10, en velen zullen hem de komende dagen opvolgen. Laat mij maar kijken naar Hayden Pannetiere voor een beetje plezier.

  Tot de volgende!

  Niikkii
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  29-09-2009, 15:56 geschreven door Bjorn en Niikkii  
  Reacties (0)
  Foto
  Archief per week
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Blog als favoriet !
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

  Gastenboek
 • verwelkoming
 • juu

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!