Foto
Categorieën
  • 1 Thuis (1)
  • 1.1 Budget (9)
  • 1.2 Interieur (4)
  • 1.3 Creatief (4)
  • 1.4 Cadeau ideeën (9)
  • 2 Kids (4)
  • 2.1 Creatief met Kids (1)
  • 3 Carrière (2)
  • 4 Op pad (3)
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    BizzyB
    Op bezoek bij een vriendin
    17-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ibood: hier kun je nog echt een koopje doen!



    Het verbaast me nog steeds wanneer mensen nog nooit over Ibood gehoord hebben.  Niet alleen omdat zij toch al best wat reclame gemaakt hebben, maar ook omdat je hier nog echt een koopje kunt doen!

    Ibood is een bedrijf dat elke dag 1 heel voordelige aanbieding online plaatst.  De aanbieding is slechts 24 uur beschikbaar, of zelfs minder lang als ze snel is uitverkocht. 

    In tegenstelling tot wat de naam misschien doet vermoeden, is het geen biedingsite, de artikelen worden wel degelijk aan een vaste prijs verkocht.  De aanbiedingen zijn heel divers.  Regelmatig zijn het multimedia spullen zoals TV's, laptops, fototoestellen, maar het kan even goed een fles parfum zijn of een stel keukenmessen.  Het is dus telkens een verrassing om te ontdekken wat zij vandaag weer aanbieden en erop in te gaan als het interessant is voor jou.

    De afgelopen jaren heb ik al wel eens geprofiteerd van de Ibood aanbiedingen en heb ik er bv een set kookpotten, een docking/stereo voor mijn ipod, USB-sticks en nog verschillende andere artikelen gekocht en ik moet zeggen dat ik ook steeds tevreden was over hun service.

    De aanbiedingen komen om middernacht online en ik ken wel een paar fanatiekelingen die hiervoor op blijven   Maar je kunt ook gewoon op de hoogte blijven door je in te schrijven op hun dagelijkse nieuwsbrief.

    Wil je geen aanbiedingen missen?
    Schrijf je dan hier in voor de dagelijkse nieuwsbrief!
     

    Wil je gewoon een kijkje nemen op hun website, dan kun je hier terecht:

    17-03-2011 om 17:48 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:1.4 Cadeau ideeën
    14-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sierletters om elke kamer op te vrolijken
                                               

    Telkens er iemand op bezoek komt krijg ik zo'n positieve reacties op de sierletters die mijn zoontje Tommy's naam spellen op zijn kamermuur. Dus weer een tip die ik jullie niet wil ontzeggen. 

    Ik kreeg de letters van een lieve Engelse vriendin en ben hier nog nooit gelijkaardige letters tegen gekomen, maar je kunt ze dus gewoon online bestellen.



    De letters zijn een Emily Readett Bayley design, worden met de hand uit hout gesneden en geschilderd en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.  Je kunt natuurlijk ook nog veel andere leuke dingen doen met deze letters zoals het woordje "Bubbels" voor in de badkamer of "MaMa" voor moederdag.  Laat je fantasie de vrije loop!

    Hun site en nog veel meer ideeën vind je terug op deze link:

    http://www.emilyreadettbayley.com/

    Nog een tip: voor het ophangen van de letters gebruikte ik Pritt poster buddies

    14-03-2011 om 20:58 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:1.2 Interieur
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gepersonaliseerde parklegger of poef



    Je bent op deze blog al verschillende cadeau-ideetjes tegen gekomen en over deze nieuwe ontdekking ben ik super-enthousiast!  Uit ervaring weet ik dat ouders en kinderen altijd heel blij zijn met gepersonaliseerde cadeaus, bij
    geboortekleed zijn ze nu net daarin gespecialiseerd!
                                                                           
    Je kunt hier bijvoorbeeld een parklegger (boxkleed), een speeldeken, strandlaken of een poef laten maken volledige volgens je eigen wens, zoals bijvoorbeeld op basis van het geboortekaartje.  Er zijn geen beperkingen qua formaat, vorm, kleur, lay-out en opdruk.  Bovendien wordt elk ontwerp ook maar eenmalig gemaakt, wat maakt dat je cadeau niet alleen uniek is maar ook exclusief.

    Op hun site vind je nog veel meer leuke cadeaus dus ga hier zeker een kijkje nemen. 

    http://www.geboortekleed.nl/


    14-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:1.4 Cadeau ideeën
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muurstickers met eindeloze mogelijkheden



    Heb je ook al eens in een interieurprogramma of tijdschrift zo'n mooie muurtekening of tekst gezien?  En toen dacht je waarschijnlijk net als ik "mooi, maar zoiets kan ik echt niet schilderen"

    Wel die tekening of tekst was waarschijnlijk ook niet geschilderd.  Je bekomt dit mooie effect met muurstickers.  Muurstickers zijn een echte trend momenteel, maar het grootste aanbod ervan vond ik op 101 woonstickers.

    Hier kun je kiezen uit beschikbare designs en teksten of je kunt ook een persoonlijke tekst opgeven.  De resultaten zijn echt prachtig zoals je op deze foto's kunt zien.   Je oog wordt onmiddellijk naar de tekst of tekening geleid en deze geeft een ruimte een aparte warme sfeer.

    Je vindt de site van 101 woonstickers hier terug en speciaal voor BizzyB geven zij ook een korting van 10%!  Je moet hiervoor enkel de code: bizzib opgeven bij je bestelling!

    http://www.101woonstickers.nl/

    Update 12/03/2012:

    Je kunt nu bij 101 woonstickers ook terecht voor de houten sierletters van Emily Readett Bayley design die ik in de vorige post beschreef.  Ik moet er toch wel bij vermelden dat ze bestellen via 101 woonstickers praktischer en minder omslachtig is dan ze vanuit de UK te bestellen!

    14-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:1.2 Interieur
    13-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Mij en niemand anders!


    Van Mij biedt een unieke collectie gepersonaliseerde t-shirts en kleding voor kinderen aan.

    Ik vind vooral de pyjama's leuk, waarop je de bedtijd van je kind en zijn of haar naam kunt laten drukken.  "Jelle, nu naar bed!"  Benieuwd of het werkt  

    Je vindt hier hun volledige collectie terug:
    http://www.vanmij.be/

    Met dank aan Nathalie Vriamont voor deze tip!

    13-03-2011 om 22:03 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:2 Kids
    09-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat je naam er al op?



    Ik denk dat elk briefje van school, met de vraag om iets mee te brengen, eindigt met "Vergeet niet de naam van je kindje erop te zetten".

    Maar hoe zet je dit erop?  Alcoholstif was meestal mijn oplossing, maar is natuurlijk echt permanent en niet al te mooi.  Tot ik deze handige en mooie tip kreeg van een hele goeie vriendin.

    Op de site van goedgemerkt kun je vrolijke plaklabels en strijklabels bestellen in alle maten, kleuren en vormen.  Je kunt de plaklabels personaliseren met de naam van je kind en bijvoorbeeld je telefoonnummer en een tekeningetje, dus het is echt een super handig idee!

    Bovendien, kun je bij je eerste bestelling onmiddellijk fan worden op Facebook en dan krijg je nog eens 5% extra korting via een persoonlijke kortingscode!

    Hun site vind je hier terug: https://www.goedgemerkt.nl/

    Met dank aan juf/mama Lies Lenaerts voor de tip!

    09-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:2 Kids
    07-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocolade workshops - mmm!



    Wie houdt er niet van chocolade?!

    Bij Sjolaa in Mechelen kun je terrecht voor allerlei originele chocolade en marsepein creaties.  Je kunt ze er zo bestellen/kopen, of je kunt ze er ook zelf leren maken want zij organiseren het hele jaar door verschillende workshops voor groot en klein.  Er zijn workshops voor beginners, gevorderden, volwassenen met kinderen, rond een thema zoals bv valentijn en nog veel meer.

    Je kunt de workshops ook cadeau doen in de vorm van een geschenkbon.

    Het ziet er werkelijk uit om je vingers bij af te likken  
    Ga dus zeker eens een kijkje nemen op hun site voor meer info rond aanbod en data:
    http://www.sjolaa.be/

    Met dank aan Liene Mommen voor deze lekkere tip!

    07-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:1.3 Creatief
    06-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's online bestellen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik herinner me de tijd dat we de fotorolletjes op 1 uur tijd lieten ontwikkelen, wachtend op een terrasje tot we de foto's mochten gaan afhalen en dan zo snel mogelijk door dat mapje gaan om te ontdekken wat we ook al weer hadden vast gelegd. 

    Digitale fotografie is zo veel makkelijker!  Je ziet onmiddellijk het resultaat, verwijdert de foto's die niet gelukt zijn, kunt foto's zelf bijsnijden en doorsturen.  Maar het heeft toch ook wel een paar nadelen.  Omdat we de foto's onmiddellijk zien en opslagen op onze computer, gaan we ze niet meer zo snel bestellen en nog eens echt gaan bekijken.  Of wie is er zo al geen foto's kwijt geraakt door een computercrash?

    Natuurlijk moeten we zo goed en veel mogelijk backups nemen op CD-roms, DVD's, externe schijven.  Maar waarom ook niet de foto's nog eens bestellen, of alvast opladen zodat je ze zeker later nog kunt bestellen, mocht je harde schijf ooit crashen.

    Ik bestel al jaren mijn foto's bij SmartPhoto (voorheen gekend als Extrafilm) op http://www.smartphoto.be
    .  Eens je een gebruikersprofiel hebt aangemaakt, kun je je foto's bij hen opslagen, wat altijd een goede backup is.  Daarnaast hebben ze ook een heel aantal leuke fotocadeautjes.  Mijn persoonlijke favorieten, zoals je in deze post kunt zien, zijn de gedrukte albums met foto's en persoonlijke teksten erin verwerkt.  Bij SmartPhoto worden ook heel regelmatig kortingcodes vrij gegeven waardoor je een extra korting kunt krijgen op je bestelling.


    Natuurlijk zijn er ook nog vele anderen die deze diensten aanbieden en een volledig overzicht vind je terug op deze site http://www.digitale-foto.be  Hier wordt een totaal overzicht gegeven van de actieve kortingscodes per fotoservice alsook een vergelijking op basis van andere factoren zoals verzendingskosten, verwerkingstijd, kostprijs per product, ... 

    Zo raak je je mooiste herinneringen hopelijk nooit meer kwijt!

    06-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:1.4 Cadeau ideeën
    05-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cupcakes en Taarten


    Momenteel is het versieren van cupcakes en taarten een echte rage.  Maar hoe begin je hieraan of wat als dit niet echt jouw ding is maar je wel zo een mooie taarten en cupcakes wilt voorzien voor de verjaardag van je dochter of zoontje.

    Wel deze site werd me aanbevolen door een vriendin en ik heb ondertussen al van deze overheerlijke taarten mogen proeven.  De taarten en cupcakes zijn kunstwerkjes op zich en het is de eerste post waar ik moeite heb om slechts een paar foto's uit te kiezen

    Je kunt bij deze dames zowel bestellingen plaatsen als workshops volgen met of zonder de kids erbij.

    Ga dus zeker een kijkje nemen op de site van deze taartenbaksters want je kunt er nog veel meer inspiratie op doen en je zult je ogen niet geloven!

    http://users.telenet.be/detaartenbaksters/

    Met dank aan Ellen Van Paesschen voor de tip!

    05-03-2011 om 01:15 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:1.3 Creatief
    04-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderboerderij van park Tivoli in Mechelen

    De kinderboerderij van park Tivoli in Mechelen is een echte aanrader om met een groepje kleuters te bezoeken. 

    Deze tip komt van mijn zus, die hier al een paar keer naartoe gegaan is met de buitenschoolse kinderopvang, maar je kunt er ook als gezin of groepje terecht. 

    Als je reserveert met een gids, wordt er een thema uitgewerkt zo wordt er bijvoorbeeld in de herfst rond het thema kabouters gewerkt.  De kindjes krijgen een kaboutermutsje op en ze krijgen ook elk een kruiwagen of emmertje om mee op pad te gaan en te helpen op de kinderboerderij.

    Meer info vind je op deze site:
    http://www.mechelen.be/collections/257/domein-tivoli.html

    Met dank aan Kim Vanweddingen voor de tip!

    04-03-2011 om 17:18 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:4 Op pad
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe boeken aan spotprijzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vele ouders, inclusief ikzelf, spenderen fortuinen aan kinderboeken en dat is ook begrijpelijk want er is geen betere manier om de fantasie en taal van je kind te stimuleren.  Alleen zijn kinderboeken over het algemeen best duur.

    Voor wie regelmatig eens nieuwe boeken aan zijn collectie wil toevoegen, aan zeer democratische prijzen, is het Boekenfestijn een echte aanrader.  Het Boekenfestijn is een grote boekenbeurs die op verschillende locaties in Nederland en België wordt georganiseerd.  De boeken, strips, het knutselmateriaal en de multimediaspullen worden er echt aan spotprijzen aangeboden en bovendien is de inkom ook gratis.  Let op het is geen tweedehandsbeurs, alle boeken zijn wel degelijk nieuw en het aanbod is zowel op volwassenen als kinderen gericht.

    Mijn zus, die voor kleuterleidster studeert, heeft me er vorig jaar mee naartoe genomen en we zijn er met heel veel zakken buiten gekomen voor zeer weinig geld.   Nu is het een jaarlijkse uitstap geworden die ik aan iedereen kan aanbevelen.

    Op hun site vind je de data en locaties terug en als je je op voorhand inschrijft krijg je ook nog een gratis boek!
    http://www.boekenfestijn.com/

    04-03-2011 om 13:02 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:4 Op pad
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemkledij met telefoonnummer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een super idee voor de zomervakantie!  Zwemkledij bedrukt met de naam van je kind en jouw telefoonnummer.  Zo vinden verloren gelopen kindjes nog sneller hun mama en papa terug!

    Je kunt ze hier bestellen:
    http://www.koterkado.nl/products.asp?cat=126&PARTNER=google&gclid=CNv1m46otacCFVY33god4DW2-

    Met dank aan Sylvia Noé voor de tip!

    04-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:2 Kids
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto als spatwand voor je keuken



    Toevallig ben ik op deze site gebotst toen ik aanpassingen deed aan de keuken in ons vorige huis.  Ik heb er zelf wel nog niets besteld, maar ik vind het idee zo origineel dat ik dit toch met jullie wil delen.  En eens ik mijn droomkeuken plaats in ons nieuwe huis, komt er zeker een creatie van PimpYourKitchen op de wand!

    PimpYourKitchen is een bedrijf die spatwanden op maat maakt op basis van foto's.  Zij bieden zelf afbeeldingen aan of kunnen werken met afbeeldingen die jij hen bezorgt.

    Ga zeker eens een kijkje nemen op hun site want de resultaten zijn telkens uniek!

    http://www.pimpyourkitchen.be/

    04-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:1.2 Interieur
    03-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koop en verkoop op 2dehands-sites of veiling sites

    Als je een nieuwe aankoop overweegt is het altijd interessant om even de 2-dehandssites of veiling sites na te pluizen.   Vaak worden er nieuwe of bijna nieuwe dingen aangeboden aan een fractie van de nieuwprijs.

    Let er wel op dat je meestal geen garantie hebt op de goederen die je via deze manier aankoopt, dus hier maak je best de afweging of dit een belangrijk gegeven is voor je aankoop.  Ook moet je verzending of transport nog in rekening nemen.

    Veilig handelen is altijd de boodschap, verkopers die goede waarderingen hebben op de site en die duidelijk en vlot met je communiceren krijgen altijd mijn voorkeur.  Maar de zelfde voorwaarden gelden natuurlijk voor jezelf als koper.  Ook jij bouwt een reputatie op op deze sites, dus handel altijd correct!

    Wanneer je zelf een aantal spullen hebt rond slingeren die je niet meer gebruikt, is het misschien ook interessant om deze zelf te koop aan te bieden via deze sites.  Het is altijd leuk om een extraatje terug te krijgen en je van overbodige spullen te bevrijden.

    Mijn persoonlijke favorieten:

    www.Kapaza.be
    www.2dehands.be
    www.Ebay.be

    03-03-2011 om 18:07 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:1.1 Budget
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Budget-vriendelijk winkelen

    Over budget vriendelijk winkelen kun je 10-tallen tips terug vinden op gespecialiseerde sites, daarom ga ik hier enkel de belangrijkste en soms minder evidente tips oplijsten:

    ·         Maak een winkellijstje van wat je wil kopen en probeer je hieraan te houden

    ·         Ga niet winkelen op een lege maag

    ·         Koop huismerken en witte producten in plaats van merken

    ·         Als je toch merken koopt, maak gebruik van de kortingsbonnen

    ·         Los fruit en groenten zijn goedkoper dan voorverpakt fruit en groenten

    ·         Maak gebruik van snelverkoop voordelen.  Vlees in snelverkoop kan evengoed ingevroren worden en dus lang houdbaar blijven

    ·         Kijk je kasticket na op eventuele fouten

    ·         Kijk na of je voordeel haalt uit bulk aankopen

    Budget-vriendelijke winkels

    Er is helemaal geen reden om je te schamen wanneer je in deze winkels gaat shoppen.  In tegendeel, jij bespaart je geld hier en spaart daarnaast een appeltje voor de dorst:

    ·         Aldi

    ·         Lidl

    ·         Colruyt

    ·         Wibra

    ·         Zeeman

    ·         Action – mijn nieuwe favoriet en zeker een aanrader om eens te bezoeken als je deze nog niet kent!

    03-03-2011 om 17:57 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:1.1 Budget
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je mening is geld waard

    Test panels

    Er bestaan verschillende bedrijven die in opdracht van merken nieuwe producten door de consument willen laten beoordelen.  Het kan gaan om een smaaktest, waarin je de smaak van producten moet beoordelen, of visuele testen waar je je mening kunt geven over verpakkingen en dergelijke.  Voor het meewerken aan zo een beoordeling krijg je meestal een vergoeding in contant of in aankoopcheques.  De vergoedingen variëren van 10 tot 50 euro en soms zelfs meer en gemiddeld duren de onderzoeken telkens 1 uurtje.

    De volgende bedrijven sturen regelmatig uitnodigingen om deel te nemen aan test panels.  De boodschap is je hier eerst in te schrijven zodat je de uitnodigingen krijgt, dan volgt er meestal een kleine vragen lijst om te checken of je deel uit maakt van de doelgroep waarvan zij graag de mening willen horen voor het desbetrefende product.

     Ikzelf heb enkel ervaring met Rogil, maar dan ook enkel positieve ervaringen.   Ik denk dat het vooral interessant is te gaan naar panels die in je buurt of provincie georganiseerd worden, want transport naar het panel mag natuurlijk niet duurder zijn dan de vergoeding die je krijgt om deel te nemen.

    Gekende Test panels

    ·         Rogil in Haasrode (Leuven)www.rogil.be/panel - vergoeden meestal met cadeaucheques

    ·         Tasting Opinions (Strombeek-Bever)http://www.tastingopinions.be – vergoeden meestal cash

    ·         Opinion (Antwerpen) mailtje naar panelbelgium@opiniontt.com – vergoeding via overschrijving

    Een site die ik onlangs ontdekte is the insiders.  Zij bieden geen financiële vergoeding, maar je kunt wel punten sparen om in te ruilen voor cadeau’s en je krijgt vaak ook stalen van de producten die je thuis test.  De bedoeling bij the Insiders is om producten thuis te testen en hierover te spreken met je vrienden, familie, collega’s en kennissen.

    www.theinsiders.eu

     

    Online enquetes

    Zelfde principe als de test panels, alleen wordt je hier betaald om je mening te geven via online enquetes.  Let wel op, je moet toch wel een heel aantal enquetes invullen voor je 5 euro bij mekaar spaart.

    Gekende online panels:

    https://www.globalopinionpanels.com/home

    http://nlbe.toluna.com/Default.aspx

    03-03-2011 om 17:48 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:1.1 Budget
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even uitblazen? Aanmoedigingspremies voor tijdskrediet

    Het is echt verbazend hoeveel HR diensten je alle wettelijke info zullen geven over tijdskrediet wanneer je ouderschapsverlof aanvraagt zonder de aanmoedigingspremies te vermelden.  

    Zonder twijfel raakt je RVA uitkering binnen de korste keren in orde. Vergeet echter niet ook je aanmoedigingspremie aan te vragen!

    Ouderschapsverlof is een vorm van Zorgkrediet en voor deze vorm van tijdskrediet kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een aanmoedigingspremie van de Vlaamse Overheid.  Het gaat hier in 2010-2011 toch al snel over 159 Euro netto per maand fulltime tijdskrediet.

    Op de volgende site vind je alle nodige info:
    https://www.werk.be/wn/aanmoedigingspremies/prive-sector/zorgkrediet.htm?SMSESSION=NO

    03-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:3 Carrière
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loopbaanbegeleiding ook iets voor jou?

    Een paar jaar terug was ik toe aan een nieuwe uitdaging in mijn carrière, maar ik wist niet zeker wat ik precies wou gaan doen.  Na wat opzoekwerk heb ik toen besloten om loopbaanbegeleiding te volgen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad.

    Loopbaanbegeleiding wordt aangeboden door verschillende bedrijven en ook door de vdab.  Voor het volgen van een loopbaanbegeleidingstraject kun je beroep doen op opleidingscheques.

    Een begeleider gaat samen met jou na waar je staat in je carrière, hoe je daar gekomen bent, wat belangrijk is voor jou, je sterke eigenschappen, ...  Zij helpen om duidelijkheid te scheppen zodat je sterker in je schoenen staat en ze kunnen je ook actief helpen voorbereiden voor de sollicitatiegesprekken.

    Voor mij persoonlijk was het een interessante oefening, waarna ik begonnen ben aan een nieuwe fase in mijn loopbaan.  Ik zou het iedereen die een verandering van job overweegt aanraden.

    Ik kon terecht bij Kompas in Leuven:
    http://www.loopbaankompas.be/

    03-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:3 Carrière
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op BizzyB!

    Welkom op BizzyB!

    Als voltijds werkende mama weet ik dat het niet makkelijk is om huishouden, kids en carrière te jongleren.  Met deze blog wil ik tips, ideeën, links delen met iedereen die zoals ik gaat voor levenskwaliteit en een goed evenwicht in alles wat belangrijk is. 

    Beschouw deze blog als een goede vriendin waarmee je ideeën kunt uitwisselen en waar je altijd terecht kunt voor tips, weetjes en advies. 

    Als je zelf iets wilt toevoegen of feedback wilt geven, aarzel dan niet om mij te contacteren!

    Lieve groeten

    BizzyB

    03-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:1 Thuis
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis legale software
    Je kunt heelwat besparen door gebruik te maken van gratis legale software, ook wel freeware genoemd.  Vaak is dit een even goed alternatief als de software die verkocht wordt. Let wel op want als je zoekt naar freeware op het internet, bestaat toch wel vaak de kans dat je een of ander virus download.  Zorg er daarom altijd voor dat je de bron kent.  Hieronder vind je een lijst van freeware die te vertrouwen is:

    Antivirus:

    AVG: http://free.avg.com/

    Spybot - Search & Destroy: http://www.safer-networking.org/index2.html

    Video speler:

    VLC: http://www.videolan.org/vlc/

    Office:

    Open Office: http://nl.openoffice.org/  (een goed alternatief om word, excel, powerpoint documenten te openen)

    Adobe Acrobat Reader (PDF)

    Zippen en uitpakken:

    Winrar: http://www.winrar.be/main.htm

    Multimedia:

    iTunes (muziek)

    PICASA (Fotomanager)

    Quicktime (film)

    Readers:

    Adobe Acrobat Reader (PDF)

    Communicatie:

    Skype

    MSN Messenger

    ICQ

    03-03-2011 om 00:00 geschreven door BizzyB  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:1.1 Budget


    Foto

    Archief per week
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011

    E-mail mij

    Een link die niet meer werkt, een leuke tip toevoegen, een foutje gespot, ... Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Ik krijg graag jouw feedback! Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek!


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs