Byas Bionic Lifter
Bionic Lifter
Inhoud blog
 • Beauty Consulente - schoonheidsspecialiste
 • Bionic Lifter
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  18-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beauty Consulente - schoonheidsspecialiste

  Wij zijn op zoek naar Beauty Consulentes (verdelers & verkopers zowel in België als in Nederland) die de revolutionaire BYAS behandelingen EXCLUSIEF in hun regio willen gaan verdelen of verkopen.

   Je krijgt eerst en vooral een goede opleiding onder leiding van Ráhel Rendes (WellStar´s SkinCare Beauty Trainer), zij werkt reeds 15 jaar als beauty therapeut en make-up consulent.

  Wil je meer weten over deze opleiding, bel dan direct naar (0032) 0475 90 36 93 en u zal alles weten over deze opleiding.

  Je kan dan zelf kiezen om deze behandelingen te doen bij een bestaand beauty salon, bij de personen thuis in groep of individueel. Het enige wat je nodig hebt is het Bionic Lifter toestel en de producten om de behandeling uit te voeren.

  Heb je interesse maar je gelooft er niet in, vraag dan naar een gratis demo versie en je krijgt het toestel gratis voor 1 dag om uit te proberen zodat je zelf kan zien welke voordelen het heeft!

  Er zijn tal van voordelen om BYAS consulente te worden:

  Je bent zelf de baas als consulente.
  Je krijgt een opleiding door een persoon met veel ervaring!
  Je bepaald zelf het aantal uren dat je wilt werken als Beauty Consulente.
  Je wilt iets doen waar je weinig concurrentie in hebt.
  Je wilt volledig ondersteund worden door een team van medewerkers.
  Je wilt evenveel verdienen, maar eindelijk wat meer vrije tijd hebben.
   De opleidingsfolder kan je hier bekijken: BYAS BEAUTY CONSULENTE

   Neem vandaag nog contact op met BYAS Bionic Lifter ons zodat je binnenkort kan starten als Beauty Consulente!

  Bijlagen:
  http://www.byasbioniclifter.com   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Tags:BYAS, Bionic Lifter, schoonheidsspecialiste
  18-07-2012, 03:24 geschreven door BionicLifter  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bionic Lifter
  Het superieure Byas huidverzorging systeem is gebaseerd op het perfecte samenspel van actie modes en werkzame stoffen. De Bionic Lifter maakt gebruik van het beproefde concept van iontoforese door middel van galvanische stroom om de speciale agenten van de Byas serums te kanaliseren via de natuurlijke huidbarrière tot in de diepere regio’s van de huidlagen , waar het verouderingsproces van de huid plaatsvindt en conventionele cosmetica deze niet kan bereiken.
   
  Het was al aan het eind van de 17e eeuw, toen Italiaanse wetenschapper Luigi Galvani ontdekte dat bepaalde elektrische stromen een gunstig effect hebben op het lichaam. De effecten van deze “galvanische stroom” zijn inmiddels uitgebreid onderzocht en wetenschappelijk gedocumenteerd.
   
  Vandaag de dag, behoort de methode van zacht channeling cosmetische agenten in de diepere huidlagen door middel van galvanische stroom (= iontoforese) tot de meest succesvolle methoden, die worden gebruikt door cosmetische instituten over de hele wereld bij het vechten tegen de zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering van de huid.
   
  De reden is duidelijk: De antirimpelcrèmes verminderen de diepte van rimpels alleen in het gebied van enkele duizendsten van een millimeter. Er is verder geen effect, omdat de toevoer van werkzame stoffen in de diepere huidlagen door de huideigen beschermingsmechanismen wordt aangemaakt.
   
  Wetenschappers evalueren de iontoforese als zeer vooruitstrevend, bijzonder doelmatig en huid-beschermend. Dit komt doordat, galvanische stroom een laag gedoseerd gelijkstroom aanmaakt. “zonder een frequentie”
   
  De micro-trillingen bereidt specifiek de huid voor op de daaropvolgende instroom van speciale middelen door iontoforese. Door middel van diepe massage, worden de cel weefsels losgemaakt en de intercellulaire ruimten van de diepere huidlagen vergroot, waardoor ze een grotere hoeveelheid van de werkzame stoffen opvangen.
   
  Bovendien is de toepassing Bionic Lifter EMS (elektrische spierstimulatie) in het opheffing programma en kan derhalve worden beschreven als het verzorgings inrichting van de volgende generatie. En dit is omdat EMS de spieren stimuleert. Dit betekent dat met de Bionic Lifter het gezicht zijn natuurlijke modellering terugkrijgt. De huid wordt strakker, zoals de spieren extra worden versterkt en verder worden ontwikkeld.
   
  Klinische tests van de Universiteit van Galway hebben aangetoond: “Deelnemers ervaren een 18,6 procent volume toename van de spier met elektrische spierstimulatie (EMS). Meer dan 90 procent van hen rapporteerde toegenomen stevigheid en toonde evenals vele opmerkelijk verbeterde huid teint, glans en helderheid ‘. Michael Hennessy, MD, hoofd van de neurologie, Galway academisch ziekenhuis.
   
  Infrarood stralen betekenen diepe warmte voor de huid. Het stimuleert een verhoogde bloedcirculatie. Zo de elasticiteit van de huid structuur algemeen verbeterd wordt, wordt de huid zachter.
   
  Met zijn werkingsmechanisme van iontoforese, opent de Bionic Lifter de poriën van de huid voor een zeer korte periode. De eveneens geïoniseerde actieve bestanddelen van de speciale Byas serums worden heel voorzichtig in de diepere huidlagen geduwd. Daarna kunnen ze de ontwikkeling van het lichaam en een langdurig effect van de natuurlijke productie van collageen en elastine verbeteren.
   
  De Bionic Lifter kan perfect worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw huid. Daartoe heeft de Bionic Lifter twee hoofdprogramma’s en twee aanvullende programma. Daarnaast kan men kiezen tussen vier leeftijdsgroepen en drie intensiteiten van actie. Een totaal van 48 programma’s bieden een maximum van een professionele systematische zorgprogramma voor de huid.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  Tags:bionic lifter
  18-07-2012, 03:22 geschreven door BionicLifter  
  Reacties (1)
  Archief per week
 • 16/07-22/07 2012
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!