Ik ben niet goed in titels
Inhoud blog
 • Boyfriends, ex-boyfriends and all the drama

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Ik ben ook niet goed in ondertitels
  24-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boyfriends, ex-boyfriends and all the drama
  Ik heb op het moment een van de beste vriendjes ter wereld. In mijn ogen is hij perfect. Het enige nadeel aan mijn liefdeslieven (aan iedereen's liefdesleven eigenlijk) is mijn ex. Velen praten niet meer met hun ex, anderen willen hun ex terugkrijgen, maar bij mij is het net ietsje gecompliceerder. We haten elkaar. Eerst haatte ik hem alleen en sinds zaterdag haat hij mij ook. Maar ik begin bij het begin.

  19/02/2014
  Mijn verjaardag, het zou een geweldige dag worden. Ik hou van verjaardagen, je krijgt cadeautjes, aandacht, perfect toch? Mijn toenmalig vriendje, laten we hem even Tom noemen, bleef bij mij slapen. En dan bedoel ik de nacht van 18  op 19 februari. Dus de dag dat ik 18 werd, lag de liefde van mijn leven naast mij, alleszins, dat dacht ik toch.

  Ik werd waker en had echt zoveel zin in de dag. Hij kuste mij en ik besefte dat ik zo verliefd op hem was. En zoals alle goede ( of gekke?) koppels hadden wij ochtendsseks, om de dag goed te beginnen. Zogezegd dan toch. Aangezien het ook mijn verjaardag was, vond hij dat ik verwend moest worden. Hij befte mij, ik mocht hem niet eens pijpen en de seks was eerder snel, maar wel heerlijk. Na de "daad" lagen we naast elkaar op bed. Eventjes aan het uitblazen, zeg maar.

  Ik was aan het vertellen, zo enthousiast als ik was bleef ik maar vertellen hoe zalig mijn dag wel niet ging worden. Een van de leukste eigenschappen aan Tom was dat hij ook altijd enthousiast was. Maar deze keer bleef het stil bij hem, wat echt zeer ongewoon was. Ik vroeg of alles ok√© was met hem en uit het niks zei hij: 'We kunnen niet meer samen zijn'. Ik was stomverbaasd, wat zei hij nu juist?! Hij stapte gewoon uit het bed en kleedde zich aan. Wat gebeurde er nu juist? Eerst kwam er niks uit mijn mond.  Daarna vuurde ik hem af met allerlei vragen. De voornamelijkste vraag was natuurlijk"WAAROM?!" . Maar een echt antwoord kreeg ik niet. Hij ging naar beneden, naar buiten en weg was hij.

  Naakt, verward en onbeantwoord lag ik op mijn bed. Ik kon het gewoon niet geloven. Ik wou dat het een mop was, verjaardagsjoke ofzo, maar ik wist dat Tom echt niet kon acteren, dus het moest wel de waarheid zijn. Uiteindelijk ben ik gewoon beginnen wenen, ik hield zoveel van hem. Alles ging nog supergoed tussen ons, ik had geen flauw idee waar dit juist vandaan kwam. Toen haatte ik hem nog niet, integendeel, ik stond nog steeds stapelgek van hem.

  Maar het was mijn verjaardag en het suckte al vanaf de eerste minuut. Ik denk dat hij mij het beste verjaardagscadeau ever heeft gegeven. Voor velen is de 18de verjaardag super speciaal, met verrassingsfeestjes of iets anders super cool. Mijn 18de verjaardag suckte zwaar. Niks boeide mij die dag. En na honderden sms'jes en duizenden telefoontjes wist ik nog steeds niet waarom de liefde van mijn leven mij gedumpt had, in bed, na de seks, op mijn verjaardag.

  En dit was nog maar het begin.


  24-02-2015, 00:00 geschreven door Billi  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Tags:ex,liefde
  Archief per week
 • 23/02-01/03 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!