terecht om te weten of de training doorgaat :
    0476-224007

bijzondere U15 KVK Westhoek 2013 - 2014

25-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - Harelbeke 0 - 4

Oei, bijna vergeten verslag te maken van vorige match. En nu er deze week (25/01) geen match is, wil ik dit vlug rechtzetten. Nu kan ik me nog een en ander herinneren.

Zo bijvoorbeeld dat we terug speelden tegen een ploeg die bijna een jaar ouder was en ook qua lengte behoorlijk wat meer centimeters had. Het zou dus alweer een moeilijke klus worden.

Maar we wilden ons vel duur verkopen en zo begonnen de jongens toch met lef aan de match. ze hielden zich sterk en wisten Harelbeke lange tijd in bedwang te houden. Al kwamen ze veel voor ons doel, trefzeker waren ze niet. Daarbij waren enkele reddingen van onze keeper mee de reden waarom het tot in minuut 32 een brilscore bleef. En dan, kort voor de rust, was het dan toch prijs, Harelbeke wist er een tegen de netten te krijgen. Op zich wel verdiend maar het zou leuk geweest zijn de nul te hebben kunnen houden tot de rust. Maar niet getreurd, geen reden tot paniek of kopjes laten zakken. we hielden goed stand en wie weet konden we eens counteren.

Met die gedacht starten we ook de tweede helft, wetende dat het nog een lastige 35 minuten zouden worden. Harelbeke bleek niet tevreden en moest tijdens de rust wat extra trainingsoefeningen uitvoeren. En met de start van de tweede helft was het meteen weer serieus wat druk van Harelbeke. En dat kon zo niet blijven duren, wij zouden vooruit moeten geraken. Maar dat lukte niet echt en de druk op het doel werd groot. Als dan onze keeper ook nog eens even de pedalen verliest (jammer en voor niks nodig), wordt het nog lastiger, ook in de kopjes. Nog een geluk (bij een ongeluk) dat Gilles Lemaire als invaller kwam mee voetballen. Zo konden we toch terug een echte keeper in het doel zetten en geen veldspeler. Dat hielp maar het was onvermijdelijk dat er nog doelpunten zouden vallen. Daarvoor was Harelbeke te sterk. Ze maakten er nog drie wat de eindstand op 0 - 4 bracht. Terechte zege maar dat was voor ons minder belangrijk dan hoe de tweede helft was verlopen.

Het wordt tijd om nog eens een zege te kunnen pakken en zo weer een nieuwe vibe te krijgen. Deze week dus niet, volgende week moet het dan maar...