Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training ma 29/10

de training werd vandaag pas om 18h10 afgelast tijdens de zoveelste hevige regenbui
    spijtig voor de mensen die voor niets zijn gekomen maar een terechte beslissing
    woensdag geen training - JAMMER want het wordt de beste dag van de week
    hopelijk kunnen we vrijdag trainen !!

29-10-2012 om 20:20 geschreven door trainer Philippe

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deerlijk - Ieper 0 - 4
    Na twee weken van tegenvallende prestaties mochten we op bezoek naar Deerlijk, die in de top vijf staat in het klassement.  Een reden te meer om weer eens goed te presteren en er vol voor te gaan. Dat zou echt deugd doen en zo konden wij meteen zelf naar de kop van de rangschikking klimmen.
    De opwarming verliep goed en geconcentreerd, de goesting om te spelen was er en dat bij een lekker weertje. Het zag er goed goed uit en zo gingen we ook van start. De eerste minuten was het nog wat zoeken en een beetje rommelig, te veel op een te kleine oppervlakte en  geen ruimte om te combineren. Maar stilaan kwam er beterschap en werden kansjes gecreëerd. Na 10 minuten werd een van die kansjes benut en konden we er eentje binnenleggen: 0 - 1. Nu was het zaak zo verder te gaan en de voorsprong uit te bouwen. Toch lukte dit niet meteen  en was er zelfs een goede redding van onze keeper nodig om de voorsprong tot de rust te behouden.

In de tweede helft konden we meteen druk zetten en gevaarlijk zijn voor doel. Na een fout kregen we een vrije trap, de bal werd voor doel gegooid en met de kop binnen geknikkerd, 0 - 2. We zaten wat veiliger. Kwestie van verder te voetballen en de kopjes erbij te houden, dan zouden nog kansen volgen. En dat gebeurde ook. Op een doorbraak enkele minuten later werd het al snel 0 - 3. De match leek gespeeld want we bleven boven liggen, Deerlijk kwam moeilijk over tot op onze helft en kon niet echt dreigen. wij daarentegen deden wat gevraagd was: ruimte creëren en zo nodig het spel 'kantelen'. Op die maner konden we nog een keer scoren, 0 - 4. Zo was de kous af en kon met een mooie overwinning naar Ieper teruggekeerd worden. Een goede match met jongens die er echt goesting in hadden en dan ....., dan kan je winnen. Proficiat aan de hele ploeg! volgende week meer van dat

29-10-2012 om 18:15 geschreven door trainer Philippe

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd deerlijk
    vertrek om 13h aan het crackstadion
    wie rechtstreeks gaat 13h30 aanwezig (graag seintje)
    adres guido gezellelaan te deerlijk

26-10-2012 om 13:04 geschreven door trainer Philippe

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    24-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ter info !! 31/10 geen training

Beste trainers

Wil aan de spelers meedelen dat er op woensdag 31 oktober ’12 NIET getraind wordt.

De wedstrijden in het kader van de verschillende bekers gaan uiteraard wel door

Ik bezorg je nog een definitief overzicht van deze wedstrijden (er lopen nog 2 vragen om kalenderwijzigingen)

Vriendelijke groeten

Geert Glorie

Algemeen TVJO KVK Ieper

0476/377075

24-10-2012 om 21:35 geschreven door trainer Philippe

20-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ieper - Wervik 1 - 2
    Na een kletsnatte week en slechts één training was het uiteindelijk goed weer om een match te spelen. Je zou verwachten dat iedereen er dan veel goesting in heeft en er voluit zou voor gaan. Maar de opwarming liet verstaan dat niet iedereen echt bij de les was. Dus toch maar opletten. Nu, gezien Wervik maar heel kort had opgewarmd, zouden wij toch meteen druk moeten kunnen zetten.
    De eerste minuten kabbelde de wedstrijd op en neer zonder meer. Het zou beter moeten. Na 10 minuten kregen we enkele kansjes maar scoren  konden we nog niet. Op het kwartier lagen we boven maar het spel was te slordig, de passen kwamen niet aan, de druk was te steriel.
    5 minuten voor rust hadden we echt een goede kans maar de doelman van Wervik wist de netten schoon te houden.

Tijdens de rust werd toch even gewezen op het spelpeil en de werkpunten van de week ( flanken gebruiken en duels winnen). De jongens kwamen dan ook iets gretiger uit de kleedkamer en na een minuutje konden we eindelijk scoren: 1 - 0. Hopelijk het begin van meer.
    Maar dat kwam niet direct en de slordigheid en nonchalance van de eerste helft werd zelfs nog erger. Op het kwartier was er wel nog een grote kans maar, zoals ze speelden leek het logisch dat de bal er niet in ging. En je ziet het dan gebeuren, Wervik putte moed en kwam zelf meer opzetten. Ons spel verzwakte nog meer en zelfs de inzet was zoek. In twee minuten kon Wervik niet alleen gelijk maken maar meteen ook een tweede scoren: 1 - 2 op drie minuten van het eind. Hoe was het zo ver kunnen komen? Nog even probeerden ze een vuist te maken maar vergeefs, de eindscore stond al vast.
    Het was  een zwakke match, zeker de tweede helft met maar enkelen die op niveau waren. Zoals de trainer terecht zei: als je niet wil winnen, kan je ook niet winnen. Volgende week dan toch nog een keer?

20-10-2012 om 18:45 geschreven door trainer Philippe

18-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag 19/10 geen training !!
    selectie zie vorige boodschap

18-10-2012 om 19:35 geschreven door trainer Philippe

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    17-10-2012
    daar ik overdag werk en niet altijd onmiddellijk iets op de blog kan zetten volgende boodschap

Hou vooral de komende dagen (storm en regenval) extra aandacht voor eventuele afgelastingen. Indien de training afgelast wordt, kun je dit teweten komen door de bellen naar volgend nummer  0476 22 40 07.
    Indien je belt, hoor je aantal ringtonen, je wacht tot je de voicemail overgaat. Hier hoor je dan of de training afgelast wordt al of niet. Hoor je geen afgelastingen, dan gaat de training gewoon door! Indien vragen, laat iets weten!
    Mvg

17-10-2012 om 20:31 geschreven door trainer Philippe

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.clubkledij ter herinnering
    van onze voorzitter Martin Willems

Beste trainers,
    ik moet jammer genoeg vaststellen dat er spelers niet in kledij zijn vd club voor en na de matchen.
    Dit werd nochtans uitvoerig gecommuniceerd naar iedereen. Een speler die zich voor een match aanbied zonder training aan van de club speelt niet ! Waar is onze discipline !
    We moeten het niet alleen doen voor de uniformiteit en de uitstraling van de club, we zijn het BOVENAL verplicht tegenover onze hoofdsponsor installatiebedrijf Vecari!
    Ik reken op jullie dat er nauwgezet wordt op toegezien. Er worden GEEN uitzonderingen aanvaard. Verwittig jullie spelers.
    Sportieve groeten,
    Martin Willems
    Jeugdvoorzitter KVK Ieper

17-10-2012 om 20:29 geschreven door trainer Philippe

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd thuis tegen wervik
    alle spelers worden verwacht om 12h aan het crackstadion
    Marwan (reis) en Thomas (verplichtingen vormsel) ontbreken
    indien training op vrijdag wordt iedereen verwacht !!

17-10-2012 om 20:28 geschreven door trainer Philippe

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.algemene afgelasting trainingen vandaag 17/10 !!!

vrijdag normaal wel !!

17-10-2012 om 12:00 geschreven door trainer Philippe

16-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.woensdag 17/10 gaat training niet door !!
    zegge het voort

16-10-2012 om 10:34 geschreven door trainer Philippe

14-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkel Sport - Ieper 4 - 2
    Winkel Sport, de ongeslagen leider, zelfs nog geen goaltje tegen, dat was de uitdaging waar we voor stonden. We zouden moeten alles geven en sterk spelen, zoals vorige week. De instructies waren vrijdag meegegeven: flanken gebruiken en druk op de bal - hoog spelen. Dan zou het moeten lukken om hier  mee te tellen.

Maar het was blijkbaar niet direct onze dag, al na de opwarming voelden we dat niet iedereen bij de les was. Met de vele regen bleek ons spel weggevloeid. En dat terwijl het goed begon. De eerste vijf minuten gingen gelijk op en na een fout op Yarne D. kregen we een penalty toegekend die mooi werd binnen getrapt: 0 - 1. Een droomstart,de leider had zijn eerste binnen gekregen. Misschien kon dit het signaal zijn om door te drukken. Maar het lukte niet en het was Winkel daarentegen die enkel grote kansen, soms (randje) buitenspel, kreeg doch die nog niet benutte. Onze duelkracht was te zwak en de combinaties kwamen er niet uit. Na wat over en weer rennen maakte Winkel dan toch de gelijkmaker in minuut 24: 1 - 1. Zo kabbelde het verder naar de rust. Een nieuwe regenzone werd net actief, goed om even op te warmen binnen en te herinneren aan de instructies.

Na de rust en een mentale opsteker (donderpreek?), konden we echter geen vuist maken en al na twee minuten kon Winkel te gemakkelijk scoren: 2 - 1. En het spel bleef zo maar verder gaan, zover zelfs dat ze nog tweemaal onze netten vonden: 4 - 1 na 10 minuten in de tweede helft. Dit zou nog oppassen worden voor een afstraffing. Het wilde echt niet lukken.
    Uiteindelijk konden we wel wat mee voetballen en in de laatste minuut nog met een mooie kopbal milderen tot 4 - 2. Een terechte overwinning voor Winkel maar dat hadden wij vooral aan onszelf te danken. Een match om vlug te vergeten en volgende week hopelijk veel beter.

14-10-2012 om 10:43 geschreven door trainer Philippe

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    12-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verplaatsing naar Winkel
    vertrek om 12h45 aan het crackstadion !!
    wie rechtstreeks gaat : 13h30 aanwezig ter plaatse

Winkel is ongeslagen ! we weten wat ons te doen staat

B+ : gebruik de flanken !
    B- : druk op de bal - hoog spelen !

12-10-2012 om 14:49 geschreven door trainer Philippe

06-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ieper - Harelbeke 8 - 1
    Ditmaal kregen we bezoek uit Harelbeke, de vierde van het klassement en nog niet verloren dit jaar. Kortom een ploeg waar we toch stevig zouden moeten tegen spelen. En dat deden we ook, vanaf de eerste minuut werd hoog gespeeld en veel druk gezet. We kregen onmiddellijk enkele kansjes maar het lukte nog niet. Dit had wel voor gevolg dat Harelbeke op de eigen helft werd vastgezet  en dat wij het spel konden bepalen. Dat resulteerrde na 5 minuten in een eerste doelpunt, 1 - 0 en het zag er naar uit dat er nog zouden volgen . We speelden mooi rond en gebruikten de flanken goed. 2 minuten later werd het zo 2 - 0. We bleven Harelbeke vastzetten en lagen duidelijk boven. De kansen volgden mekaar op en nog voor de rust konden we nog twee keer scoren. 4 - 0 was dan ook een logische tussenstand.

De rust is soms een kantelmoment en kan een wedstrijd wel eens een andere wending geven. Even leek het die richting uit te gaan, we werden een beetje nonchalant en Harelbeke kon ook eens uitbreken. Al lagen we boven, er was een goede redding van onze keeper nodig om de netten schoon te houden. Daarna kwam er weer meer lijn in het spel en zo gingen wij terug het spel domineren. Na 5 minuten werd het zo 5 - 0 en halfweg de tweede helft zelfs 6 - 0. Onze supporters werden verwend door mooi samenspel en veel doelpunten. Harelbeke kon wel eens tegenprikken (6 - 1) maar 5 minuten voor tijd maakten wij er 7 - 1 van. Een zeer mooi score maar het was nog niet gedaan. In de laatste minuut werd er nog eentje binnen gelegd. 8 - 1 en meteen het einde van de match.

Dit was duidelijk onze beste wedstrijd met goed combinatievoetbal, stevige duels en trefzekere schutters. Een pluim voor de gehele ploeg! Laat ons volgende week opnieuw op die manier de match aanpakken!!

06-10-2012 om 15:56 geschreven door trainer Philippe

05-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training vrijdag 05/10 wedstrijd 06/10