Inhoud blog
  • KVK - Winkel Sport 2 - 3
  • Kortrijk - KVK 5 -0 (forfait)
  • oudervoetbal en BBQ 26/4
  • kvk Westhoek - Heule 0 - 2
  • Langemark - KVK 2 - 1
    KVK Ieper
  • KVK Westhoek
  • Trainer:
    Philippe Laroye, 0494/64.25.02 , Info@frituurbolero.be

    Afgevaardigde:
    Stefan Depraetere, 0479/77.69.47, stefan.depraetere@skynet.be

    Afgevaardigde/verzorger:
    Didier Lenglaert, 0476/81.98.02, ldi@telenet.be

    vanaf 15u kan men op het volgende nummer
    terecht om te weten of de training doorgaat :
    0476-224007

    bijzondere U15 KVK Westhoek 2013 - 2014

    23-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langemark - KVK 2 - 1

    Op weg naar Langemark werd nog even stilgestaan bij de score van de heen match, 7 - 2 voor KVK. dus is dit zeker een haalbare kaart. Sommigen denken zelfs dat het een makkie zal worden. Maar ondertussen weten we al dat voetbal raar kan zijn en dat elke match moet gespeeld worden. Dus toch maar niet overmoedig worden. In ieder geval waren we mooi op tijd en zou het dus zeker niet aan een gebrek aan opwarming liggen mocht het misgaan. En doordat de collega van Langemark niet in het systeem van de wedstrijdbladen kon, zouden we met een kwartiertje vertraging aan de match beginnen. Dus tijd genoeg om de focus scherp te zetten.

    Maar misschien hadden de jongens te veel tijd gehad in de kleedkamer want  wakker kon je hen niet noemen. Slap spelen, geen passing en nog minder duel. Ja, op die manier  zou het hier toch lastig worden! Wat was me dat allemaal? in de eerste tien minuten kwamen we niet over8 Integendeel, Langemark had gerust al een paar keer kunnen scoren maar kon niet afwerken, gelukkig.  Langzamerhand kwamen we iets meer in de match en werd het evenwicht toch hersteld. Maar veel kansen, laat staan echt uitgespeelde kansen waren er niet aan onze zijde. Het bleef Langemark die het dichts bij een doelpunt was. Jongens toch, wat een wedstrijd!

    In de rust toch nog eens goed inpeperen dat er moest gevoetbald worden en dat er duels moesten gewonnen worden. Daarbij moest geprobeerd worden over de grond, in de voeten te spelen. Maar , ondanks een licht betere start kwam het er niet uit, kwam er zelfs heel weinig uit. En Langemark bleef ook maar opzetten en dreigen en kon finaal dan toch tot tweemaal toe binnentikken  2 - 0, een koude douche. Wat zou het hier makkelijk worden?  Gelukkig werd een te gemakkelijk weggegeven penalty nog gemist of het werd nog een afgang. Uiteindelijk kon Nick nog milderen tot 2 - 1 maar toen was de match al te ver gevorderd. Meer zat er niet meer in. Het meest positieve van de match was dat het toch niet geregend heeft. Dat zegt veel. Wanneer nog eens volle inzet en geloof in eigen kunnen?

    23-03-2014 om 13:39 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - Geluwe 0 - 2

    Voor de eerste keer dit seizoen tegen Geluwe, de ploeg die net voor ons geklasseerd stond met evenveel punten. dat zou een strijdbare match moeten worden tussen twee gelijkwaardige teams.

    Na enige miserie voor het wedstrijdblad (scheids kon niet inloggen), kon de match maar net op tijd beginnen. En meteen ging het over en weer met behoorlijk wat inzet en regelmatig duels. Daarbij gaf de ref er de voorkeur aan vaak met balvoordeel het spel verder te zetten in plaats van telkens stil te leggen. Op zich geen erg. En zo bleef het een evenwichtige partij waar beide ploegen kansjes hadden maar weinig uitgesproken gevaar gaven voor de doelmannen. Dus bleef de match lange tijd onbeslist en zou dat wel tot de laatste minuut zo kunnen aanhouden. En zo gingen we ook de rust in, 0 - 0 en dat was een terechte stand. Al hadden we misschien toch al moeten kunnen scoren maar het lukte niet.

    In de rust werden nog wat extra instructies gegeven met de bedoeling toch via wat combinaties te proberen er eentje binnen te krijgen. Want het was zo'n match dat wie scoorde wellicht meteen ook de match zou winnen. Maar het evenwicht bleef lange tijd bewaard tot Geluwe halfweg de tweede helft plots toch een doelpuntje kon maken, o - 1. Helaas weer op achterstand, nu maar de kopjes niet laten hangen en proberen snel langszij te komen. Alles was nog mogelijk. Maar in plaats van tegen te prikken, was het Geluwe die er een vijf minuten later in slaagde hun score te verdubbelen, 2 - 0. Toch werd er nog geprobeerd om de aansluitingstreffer te maken maar zonder resultaat. behoudens nog een ferme botsing van onze keeper met de paal van zijn doel, werd er niets meer geraakt en bleef de stand behouden. Zoals gezegd, wie eerst scoorde, zou de match winnen.

    17-03-2014 om 19:52 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koeken- en wijnverkoop

    Beste,


    Nog eens herinneren aan de koeken-, pralines- en wijnverkoop!!!

    We verkopen 4 soorten koeken en 1 soort pralines voor 6 €/doos

    en flessen wijn (per stuk!) wit of rood aan 6€/ fles.


    De verkoopperiode loopt van 20 feb - 16 mrt 2014.


    De levering is gepland op zaterdag 22 maart aan de ingang van de kantine


    Zet nog eens jullie beste beentje voor want het is voor onze jeugdwerking!!!



    09-03-2014 om 21:20 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wervik - -KVK Westhoek 7 - 3

    In een mooi en warm lentezonnetje trokken we naar Wervik. Een stevige ploeg met wel gestalte, weeral, dan hebben we nog meegemaakt dit jaar.

    We zouden dus stevig op onze voeten moeten staan en er durven invliegen om kans te maken. Ook dat is eigenlijk niet nieuw... en met maar één reserve was het hopen dat er niks zou mislopen...

    Maar we misten onze start volledig en al in de eerste minuten werden we een paar keer goed verwittigd. En in minuut drie was het zelfs al zover, zij openden de score (1 - 0). Daarna konden we het evenwicht toch wat herstellen en deden we iets beter mee. Maar na zo'n tien minuten was het over toen Wervik een paar keer uithaalde en wij te gemakkelijk doelpunten slikten. het werd zo meteen 3 - 0 en wat later zelfs 4 - 0. Match gespeeld zeker? En toch kon Nick nog voor de rust milderen tot 4 - 1. Oef , toch gescoord.

    In de rust werd het nogmaals duidelijk gesteld dat er meer vechtlust moest zijn, dat we niet zo braaf mochten zijn, zeker niet als ze al groter en steviger zijn. Terug op het veld werden we echter zowat koud gepakt en stond het al te snel 5 - 1. Wat zou dit nog een lastige tweede helft kunnen worden. Maar Nick wist er nog eentje binnen te leggen na foutje in hun verdediging en zo werd het toch 5 - 2. Zouden we nog iets kunnen forceren? Het spel en de inzet waren in ieder geval verbeterd. toch kregen we weer het deksel op de neus en maakte Wervik er 6-2 en halfweg de tweede helft zelfs 7 - 2 van. Neen, terugkeren was niet mogelijk. Maar blijven gaan , dat wel en dat probeerden we. Zelfs met succes want Wervik moest Nick foutief stoppen in de bacaré waardoor we nog een penalty kregen. Die werd door Nick mooi omgezet (een hattrick) en leverde de eindscore 7 - 3 nadat nog een doelpunt van Wervik wegens buitenspel werd afgekeurd. Nu dat zou toch niet veel meer veranderd hebben aan de situatie. een terechte overwinning voor Wervik.

    09-03-2014 om 21:08 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - Oostnieuwkerke 5 - 2

    Na weken eindelijk nog eens een match kunnen spelen, dat doet deugd. en dan nog in een mooi weertje, leuk is dat.  Wel met een ruime bank plots, we hebben het al anders geweten. En tegen Oostnieuwkerke hadden we nog iets recht te zetten na een pijnlijk verlies in de heenronde! Dus wilden we wel iets zien op het veld. Oostnieuwkerke daarentegen wilde opnieuw komen winnen, dat was duidelijk, ook zij herinnerden zicht de heen match.

    We begonnen gretig aan de wedstrijd maar echte kansen kwamen er nog niet, het ging eerder wat over en weer. al hadden we lichtjes de bovenhand en kregen we in de tiende minuut toch enkele kansjes voor doel. Toch was het wachten tot op het kwartier vooraleer de eerste bal tegen de netten ging. En jawel, ditmaal konden wij de score openen: Julian naar Nick en rustig binnen geknikkerd, 1 - 0. Daarna bleven we de bovenhand houden zonder veel gevaar. tot in minuut dertig er na het afleggen van Julian, Yarne een mooie krul in de rechter bovenhoek binnendraaide. Fijn zo en 2 - 0. en twee minuten later was het nogmaals raak. Nu kon Julian zelf na een actie er een tegen de netten trappen. Al leek hij daarbij ook zich bezeerd te hebben. Gelukkig zonder veel erg zou in de rust blijken. Toch kon ook Oostnieuwkerke nog een goaltje maken voor die rust en zo milderen tot 3 - 1.

    Na de rust kwamen we blijkbaar niet echt wakker uit de kleedkamer en we modderden maar wat aan. een heel kwart uur deden we weinig en kon Oostnieuwkerke domineren. Dat gaf hen zelfs de gelegenheid een tweede doelpunt te maken en zo kregen zij er weer geloof in. Wij daarentegen verkrampten wat, dat was niet goed. het moest anders. En stilaan werd het weer wat beter en gingen we weer mee voetballen, zelfs wat overwicht krijgen. daardoor konden we nog twee keer scoren (minuut 30 en 33) zodat het 5 - 2 werd en de match zeker gespeeld was. Oostnieuwkerke was er niet zo gelukkig mee maar wij hadden de situatie recht gezet. een meer dan verdiende overwinning. Goed zo.

    23-02-2014 om 17:22 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - Harelbeke 0 - 4

    Oei, bijna vergeten verslag te maken van vorige match. En nu er deze week (25/01) geen match is, wil ik dit vlug rechtzetten. Nu kan ik me nog een en ander herinneren.

    Zo bijvoorbeeld dat we terug speelden tegen een ploeg die bijna een jaar ouder was en ook qua lengte behoorlijk wat meer centimeters had. Het zou dus alweer een moeilijke klus worden.

    Maar we wilden ons vel duur verkopen en zo begonnen de jongens toch met lef aan de match. ze hielden zich sterk en wisten Harelbeke lange tijd in bedwang te houden. Al kwamen ze veel voor ons doel, trefzeker waren ze niet. Daarbij waren enkele reddingen van onze keeper mee de reden waarom het tot in minuut 32 een brilscore bleef. En dan, kort voor de rust, was het dan toch prijs, Harelbeke wist er een tegen de netten te krijgen. Op zich wel verdiend maar het zou leuk geweest zijn de nul te hebben kunnen houden tot de rust. Maar niet getreurd, geen reden tot paniek of kopjes laten zakken. we hielden goed stand en wie weet konden we eens counteren.

    Met die gedacht starten we ook de tweede helft, wetende dat het nog een lastige 35 minuten zouden worden. Harelbeke bleek niet tevreden en moest tijdens de rust wat extra trainingsoefeningen uitvoeren. En met de start van de tweede helft was het meteen weer serieus wat druk van Harelbeke. En dat kon zo niet blijven duren, wij zouden vooruit moeten geraken. Maar dat lukte niet echt en de druk op het doel werd groot. Als dan onze keeper ook nog eens even de pedalen verliest (jammer en voor niks nodig), wordt het nog lastiger, ook in de kopjes. Nog een geluk (bij een ongeluk) dat Gilles Lemaire als invaller kwam mee voetballen. Zo konden we toch terug een echte keeper in het doel zetten en geen veldspeler. Dat hielp maar het was onvermijdelijk dat er nog doelpunten zouden vallen. Daarvoor was Harelbeke te sterk. Ze maakten er nog drie wat de eindstand op 0 - 4 bracht. Terechte zege maar dat was voor ons minder belangrijk dan hoe de tweede helft was verlopen.

    Het wordt tijd om nog eens een zege te kunnen pakken en zo weer een nieuwe vibe te krijgen. Deze week dus niet, volgende week moet het dan maar... 

    25-01-2014 om 10:25 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    14-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boezinge - KVK 3 - 1
    Na een winterstop zonder winter trok het nieuwe jaar zich terug op gang, beste wensen trouwens, en daarmee ook deze tweede competitiehelft. Hopelijk zien we nog mooie dingen van de jongens en kunnen ze met speelplezier een degelijke terugronde spelen.
     Zo moesten we zaterdag naar Boezinge. Na het onverhoopte resultaat thuis, zou het niet evident worden dit opnieuw te realiseren. En rekening houdend met enkele afwezigen van onze kant (tweedejaars) starten we met een ploeg die bijna  een jaar jonger was dan Boezinge, zij hadden slexchts één speler van 2000. Maar niet getreurd, voetbal is voetbal.

    Zo begon de match ook met een serieuse belegering van ons doel, wij geraakten maar moeilijk uit de tangsgreep, laat staan tot bij hun doel. maar ondanks de druk hielden we de nul en het was zelfs KVK die de score kon openen met een mooi schot van Olie (0 - 1 op het kwartier). Zo zie je maar, je moet de kansen die je hebt gebruiken. Maar we konden niet doorduwen en Boezinge kwam alweer snel opzetten. Zo konden ze enkele minuten later al gelijkmaken ( 1 - 1), iets te snel om goed te zijn. Maar de jongens bleven zich inzetten en vechten om te overleven. En dat lukte vrij goed tot aan de rust.
    Na de rust werd er opnieuw gebikkeld en bleven we onder druk staan, zij het het dat we af en toe er ook even uitkwamen.  Toch was het Boezinge die opnieuw kon scoren en zo een (terechte) voorsprong kreeg in de achtste minuut (2 - 1). En helemaal te snel viel daarna nog een treffer van Boezinge (tiende minuut, 3 - 1) waarmee de match gespeeld leek. We bleven er voor gaan maar veel kansen hadden we niet. Ook Boezinge zat door de beste krachten en zo bleef de score onveranderd. 
    We hebben gestreden en inzet getoond maar de tegenstrever was (ook fysiek) sterker.

    14-01-2014 om 13:05 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuurne - KVK 4 - 3

    De laatste match voor de winterstop en de eerste match van de terugronde, tegen Kuurne. Zeker een haalbare kaart en het moment om in schoonheid het jaar te eindigen. Maar dan moeten we wel bij de les zijn en er voor gaan, zoals de vorige weken.

    Met maar één reserve en blijkbaar weinig concentratie beginnen we aan de match en bakken we er niks van. Geen combinatie, geen balbezit, geen samenhang, geen inzet. Zo zal het moeilijk lukken. We geraken dan ook niet echt over de helft en het is Kuurne die in het begin wat kan drukken. Waar is de spirit van de vorige weken? En toch slagen we er in om de score te openen op de eerste keer dat we tot bij hun doel geraken, schot van Niels en afgerond door Yarne, 0 - 1 na slechts drie minuten. Onverdiend, maar ook dat is voetbal. daarna gaat het terug bergaf. In plaats van het doelpunt te gebruiken om een nieuw elan te vinden, zakt het weer ineen als een pudding en krijgt Kuurne de kansen. Ze maken dan ook meer dan verdiend 1 - 1 op het kwartier en zelfs 2 - 1 vijf minuten later. Het ziet er dan al naar uit dat dit een verloren match wordt. Toch komt er nog een gelijkstand voor de rust (2 - 2) via actie Yarne en dan afwerking door Nick, die er na weken terug eens bij was.... voor vijf minuten want toen viel ie terug geblesseerd uit. Dan maar zonder reserve verder... en zo wordt het rust.

    Na een terechte bolwassing in de kleedkamer, hopen we dat er gereageerd wordt op het veld. en het begint weliswaar slordig maar het gaat toch ook iets beter. We kunnen toch een enkele actie opzetten, zij het zonder gevaar. En dan begint het fout te lopen mede dankzij enkele uitspraken en scheidsrechtelijke beslissingen. Eerst krijgt Bassim te gemakkelijk geel en na reactie meteen een tweede geel, dus rood om nog enkele minuten later ook Victor te verliezen met een tweede gele kaart. Zo staan we nog met negen. En dat weegt zwaar. Kuurne kan er van profiteren om uit te lopen tot 4 - 2. De kopjes zakken nog meer maar desondanks weten we alsnog de 4 - 3 te maken met een lob-bal van Yarne. Dat wordt meteen ook de eindstand.

    Wij hebben hier verloren, niet door de scheids, niet door de tegenstander maar dankzij onszelf.  Op zo'n manier kan men niet winnen. Dit was duidelijk de match teveel voor dit jaar. Om snel te vergeten of uit ons fouten te leren...


    Aan allen een prettig eindejaar en met veel goesting voor volgend jaar!!!!


    14-12-2013 om 17:44 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkel Sport - kvk 3 - 2

    Na de winst van vorige week was het de vraag of dat dit weekend opnieuw zou lukken en wel tegen de Winkel Sport, een ploeg die meedoet voor de top drie. Het zou moeilijk worden maar een match moet altijd gespeeld worden.

    Na nog een late wissel qua keeper vertrokken we richting Winkel waar een groot veld op ons lag te wachten. Het zou lopen worden en de gaten stoppen. En we begonnen aan de match met nogal wat druk van Winkel op ons doel. Maar een uitstekende keeper (een aanwinst voor KVK) wist de netten schoon te houden. En we konden op de counter al zelf eens prikken. Dus zouden we blijkbaar toch wel wat kansjes kunnen versieren als we het goed speelden en het middenveld konden houden. En wat niet direct verwacht werd, gebeurde. Op het kwartier kon Dylen  een counter mooi afwerken en kwamen we op voorsprong, 0 - 1. Mooi zo, nu vasthouden en de druk  weghouden van ons doel al speelde de keeper goed mee. De scheids was echter nogal strikt en  we kregen onterecht twee gele kaarten, zij het zonder veel erg. En wat zeker niet verwacht werd, gebeurde toch, we maakten er in minuut 19 zelfs 0 - 2 van. een onverhoopt resultaat dat op het scorebord bleef tot aan de rust.

    Na de rust bleven we onder druk liggen, Winkel wilde duidelijk wat rechtzetten en na zo'n goeie 10 minuten was daar het keerpunt. Op een aanval van Winkel kwam onze keeper goed uit maar stopte bal en man. De scheids greep naar zijn kaarten en we zagen de bui al hangen. hij gaf meteen rood. Het kantelmoment van de match. Zonder keeper en met een man minder tegen dit Winkel zou het lastig worden overeind te blijven. Daarvoor duurde de match nog te lang. En zo geschiedde. Nog geen vijf minuten na de uitsluiting kon Winkel de aansluitingstreffer maken en nog eens vijf minuten later zelfs de gelijkmaker. Voor onze jongens was het pompen of verzuipen maar ze vochten fel terug en deden meer dan hun best. En dan gebeurde het onvermijdelijke, net voor tijd wist Winkel er nog een tegen onze netten te trappen eb haalden ze de zege nog binnen. Onterecht maar ook dat is voetbal. Met keeper hadden we hier zeker de buit binnengehaald, dat zegt zelfs onze tegenstander. Maar er werd anders beslist.

    In ieder geval was dit een goede match van onze jongens die gespeeld hebben voor wat ze waard zijn. Laat ons zeker die vechtlust en inzet behouden en daar op voortbouwen. Dan zullen we zeker nog enkel plaatsen kunnen opschuiven... naar boven uiteraard. 

    08-12-2013 om 16:31 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    01-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - KSV Kortrijk 5 - 1

    KSV Kortrijk op bezoek, staan 2 plaatsen achter ons met een punt minder. Zou dus een haalbare kaart moeten zijn maar toch maar opletten. Van Oostnieuwkerke was dat ook gezegd en te gemakkelijk opgenomen met verlies als gevolg. Dus mochten we niet dezelfde fout maken.

    De match begon echter niet echt denderend. Het was nogal weg en weer getrap zonder te combineren. En het was Kortrijk die een eerste kansje kon creëren maar zonder gevaar. Een waarschuwing maar niet meer dan dat. Toch was het voldoende om stilaan meer in het spel te geraken en zelf ook kansjes te creëren. En op een van die fases konden we de openingstreffer scoren. Na een actie van Aaron kon Justin nog net voldoende zijn voet tegen de bal zetten en zo stond het  1 - 0, minuut 20. Daarna ging het op en neer, weg en weer zonder veel uitgelezen doelkansen. Tot in minuut 35 Kortrijk met een hoge bal voor doel op een wat lullige manier kon binnenkoppen en gelijk aken op slag van rust. Levon ontevreden en begrijpelijk. Maar de match was nog niet gespeeld, we waren maar halfweg.

    Tijdens de rust duidelijk peptalk van de trainer met nadruk op voetballen en combinatiespel. en zo begonnen ze gretiger aan de tweede helft. En dat leverde niet alleen meteen doelkansen, er werd ook direct gescoord, actie Niels en afwerking Bassim 2 - 1. Mooi zo en het begin van meer. Er werd goed rondgespeeld en de kansen kwamen met de regelmaat van de klok. En zo kon Niels een heuse hattrick scoren, minuut 16, 20 en 25) en de overwinning veilig stellen. 5 - 1, geruststellend en daarbij duidelijk de bovenhand houden in het spel. Kortrijk daarentegen werd er wat moedeloos van en zag geen mogelijk ons spel stil te leggen.

    Een zeer degelijke tweede helft waar we echt mooi  gevoetbald hebben en daarmee ook een terechte zege konden afdwingen. Mooi zo, Bravo. als we zo verder gaan kunnen we zeker nog een pak punten halen, ook tegen ploegen die ons in de heenronde te sterk af waren. Dat belooft!!! Laughing

    01-12-2013 om 11:37 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moorsele - KVK 8 - 0
    Ja, op bezoek bij de ongeslagen leider die daarbij een doelpuntensaldo heeft van 45/5, niet meteen een makkelijke opgave hé. Hoe zouden we het er daar van afmaken? als dat laatste maar niet te letterlijk gebeurt door de tegenstander.
    Vol goede moed en na een degelijke opwarming beginnen we stevig aan de eerste helft en komen zelfs eerst voor hun doelman te staan, de Thibaut Courtois van Moorsele zo te zien. Geen echte kans maar we voetballen mee en dankzij een goed keepende Levon kunnen we lang stand houden. Pas in de 23° minuut slagen ze er in toch de score te openen en ons op achterstand te zetten. (1 - 0). Maar we blijven goed meevoetballen en knokken voor wat we waard zijn. En zo gaan we met de kleinste achterstand de rust in.

    Nu volhouden en misschien nog eens kunnen tegenprikken. Dat was misschien wel de bedoeling maar nog in de eerste minuut van de tweede helft, bij hun eerste uitbraak, scoren ze opnieuw, 2 - 0. Een koude douche die niet makkelijk verteerd geraakt. En dan ruikt Moorsele zijn kans en beginnen ze makkelijker door onze linies te breken. Dat betekent meerdere kansen en dito doelpunten. De score loopt op tot 8 - 0. Wie de eerste helft zag zou niet denken dat dit dezelfde match is. We komen er met moeite nog aan te pas. Eén mooie kans niet vergeten die echter door de keeper van Moorsele knap uitgehaald wordt. En zo blijft het voor ons een nul-score. Tweede helft snel vergeten en volgende week beter!

    24-11-2013 om 15:57 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - FC Langemark 7 - 2
    Oef, de weergoden laten het toe terug te voetballen na een n kletsnatte week en een uitgestelde match. En oef, de jongens hebben er precies zin in. Hopelijk komt het er nu ook uit. Want we hebben ons eens overschat tegen Oostnieuwkerke. Laat dat niet opnieuw het geval zijn! Langemark is zeker een haalbare tegenstander maar een match moet altijd gespeeld worden.

    Maar we beginnen goed en controleren al snel de match. Daarbij zorgen vooral KVK voor doelgevaar, we hebben al snel enkele kansen. En na een mooie combinatie valt dan het eerste doelpunt door Julian (1 - 0 in minuut 10). Meteen het begin om door te zetten want in minuut 13 wordt de score verdubbeld (Julian) en nog eens drie minuten later staat het al 3 - 0 (Yarne). Mooi zo, dat geeft vertrouwen. Druk blijven zetten en verder combineren. Met resultaat want in minuut 21 wordt het 4 - 0 (Niels) en nog eens 10 minuten later zelfs 5 - 0 (Yarne, na kopbal van Julian). Einde eerste helft en match eigenlijk gespeeld. Nu dan toch de kopjes erbij houden in de tweede helft.

    En die tweede helft begint moeilijker. In die mate zelfs dat Langemark komt opzetten en snel de 5 - 1 maakt. Zo krijgen zij wat meer vertrouwen en ze zetten door en maken in minuut 11 zelfs de  5 - 2.  Daarna begint KVK weer wat beter te combineren, al zijn sommigen door hun beste krachten. Zo maakt Olivier er 6 - 2 van (minuut 22) en enkele minuten later doet hij er nog eentje bij, 7 - 2. En zo blijft het tot het eind van de match. Een duidelijk verdiende zege met degelijk voetbal. Goed zo, op naar Moorsele!

    16-11-2013 om 16:49 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    03-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIPPENFESTIJN
    Beste BU15, ouders, familie en vrienden,...

    Hierbij nogmaals een warme oproep om naar het Kippenfestijn te komen op zaterdag 16 november 2013
    Aperitief, ½ kip met 3 koude groenten en frieten: 15€
    Frisdrank, ¼ kip met 3 groenten en frieten (tot 12jr): 8€. 
     
    Ik hoop echt dat we als ploeg aanwezig zullen zijn. Er kan zeker nog volk bij!!  Breng ook familie en vrienden mee. Kunnen die niet, spreek dan af met andere spelers en kom samen een kippetje eten. Doe het voor de clubkas want we kunnen alle steun gebruiken !!! Iedereen welkom!!!
    Kaarten te bestellen bij de afgevaardigde.

    Zie flyer met alle info in bericht van 27 september .

    03-11-2013 om 15:05 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-11-2013 om 14:56 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - Wervik 1 - 4
    Dat het weer niet gemakkelijk zou zijn, wisten we. Dat we kans maakten, hoopten we en we geloofden dat ook.
    De match begon dan ook gelijkopgaand Waarbij beide ploegen wel enkele kansjes kregen. Maar de doelmannen speelden goed mee en redden de kansjes waar nodig. KVK probeerde de bal  rond te spelen en maakte enkele mooie combinaties. Qua voetbal zat het bij de jongens wel goed. Maar het was Wervik die het eerst kon scoren (minuut 20,  0  - 1). Jammer, temeer daar het volgens ons duidelijk buitenspel was. Soit we deden verder en kwamen beter in de match. Toch werd het 0 - 2 kort voor de rust toen hun aanvaller kon doorbreken, een spijtige zaak zo kort voor rust (minuut 32).
    Tijdens de rust kon dan ook maar gevraagd worden zo verder te voetballen, over de grond en combinerend nog meer kansen te creëren. En zo geschiedde. De tweede helft was pas op gang geschoten of we konden de aansluitingstreffer maken. Yarne schoot mooi binnen op assist van Robbe, 2 - 1. Alles was nog mogelijk. Nog geen minuut later hebben we meteen weer een echte doelpoging zij het dat die net van de lijn gehaald wordt. Ook de corner die er op volgt levert maar net geen doelpunt op. Jammer want het zou de wedstrijd een andere wending gegeven hebben. Nu kwam Wervik echter kort daarop te gemakkelijk  op 1 - 3. Enkele kopjes gingen al naar beneden al speelden we verre van slecht. En er werd nog geprobeerd maar het baatte niet. wat slordigheden kwamen in het spel en dat gaf Wervik zelfs de kans om er  1 - 4 van te maken (minuut 28). Daarmee was de wedstrijd echt wel gespeeld.
    Positief was de inzet, de goesting en het geleverde spel. Nu nog de doelpunten (en liefst eentje meer dan de tgenstander )

    03-11-2013 om 14:34 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostnieuwkerke - KVK 2-1
    Het verslag liet even op zich wachten omdat ik er de woorden niet voor vond. En als we het al beknopt willen omschrijven dan doen we dat met één woord: zwak.

    Was het de vakantiestemming of het onderschatten van de tegenstander (want ze hadden nog geen punten en zeer weinig gescoord, dus zou het wel makkelijk gaan, dachten ze), was het de stevige wind die het spel zeker beinvloedde? het kan maar het was vooral de ploeg die te weinig inzet en schwung vertoonde. En dan krijg je een barslechte match en kan je ook moeilijk  winnen natuurlijk.
    Er werden maar weinig kansen gecreëerd maar het was Oostnieuwkerke die gevaarlijker was en de openingstreffer kon maken, 1 - 0 minuut 19. meteen de ruststand al kwamen we dan nog goed weg.
    Dus bleek alles nog mogelijk voor zover er degelijk zou gespeeld worden en nu gebruik gemaakt van de wind in de rug. Op het veld kregen we enkele kansjes maar er was niet echt beterschap. Integendeel , Oostnieuwkerke kon nog eens scoren (2 - 0) en de kopjes gingen nog wat dieper.
    Veel zouden we vandaag niet rapen, dat was al duidelijk. Tot in de laatste vijf minuten van de match, toen begonnen ze eindelijk te voetballen en zo konden ze ook nog tegenscoren (2 - 1, Justin op assist van Ollivier). Maar het was te laat, de match was gespeeld. Oostnieuwkerke had zijn eerste zege binnen, dankzij KVK.
    Komaan jongens, wakker worden!!!

    29-10-2013 om 08:18 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menen - KVK (vriendschappelijk) 0 - 7
    Verslag geschreven zonder notities (zijn verloren geraakt, dus geen namen en zo, sorry)

    Wegens nog een vrije wedstrijddag (bye) werd opnieuw gekeken voor een vriendschappelijke match, ditmaal tegen en in Menen.
    na de degelijke prestatie vorige week, wilde de trainer daar graag verder op bouwen: combineren, goede passing, opbouwen.... En tegen Menen zou dit zeker mogelijk moeten zijn.
    We begonnen aan de match met druk maar algauw verslapte die en begonnen we er een potje van te maken. Het was alles behalve combineren, goede passing of opbouwend voetbal. Enkele kansjes niet te na gesproken. en zo kabbelde het heen en weer al bleven de bovenhand houden. tot dan een dolle vijf minuten die begon in minuut 25 met de openingstreffer 0 - 1. En met een mooie regelmaat werd het  0 - 2 (minuut 27) en 0 - 3 (minuut 29). Zo hadden we eindelijk wat getoond en meteen ook afstand genomen van Menen.
    In de rust werd nog eens duidelijk gemaakt dat men van bij het begin van de match en dus nu van de tweede helft,  wakker moet zijn en rustig proberen te spelen. Niet dat dit meteen aldus werd uitgevoerd. Toch speelden we meer en meer op de helft van Menen en kon de score nog uitgediept worden tot finaal 0 - 7. Yarne kon er zelfs een binnenleggen met de kop en dat tussen al die grotere jongens. De zege en score waren verdiend maar de match was nuttig om beter op mekaar in te spelen en ritme te houden. Daarvoor ook dank aan Menen. Er is evolutie in ons spel maar evenzeer nog progressie mogelijk. Blijven aan werken en volgende week terug competitie!

    20-10-2013 om 20:55 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    14-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kortemark - KVK (vriendschappelijk) 2 - 9
    Kort verslag van de vriendschappelijke match tegen en in Kortemark vanop afstand want verslaggever lag ziek te bed hele weekend.

    In gure weersomstandigheden, het was echt een kletsnatte dag, werd zondagmorgen in alle vroegte naar Kortemark gegaan. Bedoeling was extra matchritme te krijgen gezien we anders twee weken bye zijn.  Op die manier konden we  ook het samenspelen verder op peil zetten en ons spel nog beter op mekaar afstemmen. Dus zou een vriendschappelijk treffen daar bij helpen.

    En blijkbaar werd er redelijk goed gevoetbald met enkele mooie combinaties ondanks de wind die echt wel parten speelde en goede passing niet altijd mogelijk maakte. Toch stond het aan de rust  het al 1 - 6, zeker geruststellend al speelde men toen met de wind mee.
    Na de rust zakte het spel blijkbaar een beetje in (nat en koud en lastig spelen, dan nog tegen wind) maar de kloof werd nog iets uitgediept tot 2 - 9. Blijkbaar een duidelijk verdiende score en overwinning met doelpunten van (Gilles, Bassim, Ollivier (2), justin, Yarne en Nick (3) (zou moeten kloppen)
    Proficiat aan de groep die dit hondeweer trotseerde. Doe zo verder!!

    14-10-2013 om 20:47 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenfestijn!!!!!
    Beste,
     
    Vanaf nu zijn de kaarten voor het Kippenfestijn beschikbaar bij de afgevaardigde.
    15 EUR voor een volwassene
    8 EUR voor -12 jarigen

    Gewoon een mailtje en jouw kaarten worden gereserveerd. We hopen op een ruime aanwezigheid.

    06-10-2013 om 19:22 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ledegem - KVK 4 - 2
    We wisten dat Ledegem geen makkelijke verplaatsing zou worden en we er voluit zouden moeten voor gaan. Dat was ook de opzet van de trainer waarbij de vraag was te "voetballen", en over de grond te spelen, niet teveel met hoge ballen.
    De eerste helft begint redelijk en we kwamen niet echt onder druk te staan. Wel kwam Ledegem regelmatig op onze helft doch voorlopig zonder al te veel dreiging. Tot onze verdediging bij wijze van spreken een handje ging helpen. Door enkele foutjes in communicatie, wegwerken van de bal, enzovoort kon Ledegem al te gemakkelijk op een kleine 10 minuten uitlopen tot 3 - 0 . Al speelden we een redelijke match, we werden driemaal koud gepakt. En dat zorgde meteen ook voor wat frustratie en onzekerheid. Toch konden we ons wat herstellen  en in minuut 19 de aansluitingstreffer maken (3 - 1).  Daarna, naar het einde van de eerste helft hadden we het evenwicht meer dan hersteld en kregen we nog enkele goede kansen (tegen de paal, enzovoort). Kortom het zat ook niet echt mee in de afwerking.
    Na de rust konden we niet anders dan verder ons spel te spelen want de match ging goed op en we creëerden kansjes. Maar de score bleef lang dezelfde tot alweer een te zwak wegwerken in onze verdediging opnieuw door Ledegem werd afgestraft voor de vierde maal ( 4 -1). En dat op een moment dat iedereen veeleer een goal verwachte aan de andere kant. We konden wel snel tegenprikken (4 - 2) maar de match was te ver gevorderd om nog meer te kunnen forceren. 4 - 2 bleef zodoende de eindstand.
    Een degelijke match met voldoende kansen en veel inzet maar als we teveel weggeven, onze kansen niet afmaken en nog dat tikkeltje geluk missen, kan je geen punten pakken. Jammer maar we zijn aan het verbeteren. We kunnen alleen verder werken om nog steviger te staan.

    06-10-2013 om 19:19 geschreven door trainer Philippe  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)



    Archief per maand
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs