Inhoud blog
 • KVK - Winkel Sport 2 - 3
 • Kortrijk - KVK 5 -0 (forfait)
 • oudervoetbal en BBQ 26/4
 • kvk Westhoek - Heule 0 - 2
 • Langemark - KVK 2 - 1
  KVK Ieper
 • KVK Westhoek
 • Trainer:
  Philippe Laroye, 0494/64.25.02 , Info@frituurbolero.be

  Afgevaardigde:
  Stefan Depraetere, 0479/77.69.47, stefan.depraetere@skynet.be

  Afgevaardigde/verzorger:
  Didier Lenglaert, 0476/81.98.02, ldi@telenet.be

  vanaf 15u kan men op het volgende nummer
  terecht om te weten of de training doorgaat :
  0476-224007

  bijzondere U15 KVK Westhoek 2013 - 2014

  28-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - Winkel Sport 2 - 3

  Voor de laatste match van het seizoen die we gelukkig wel zouden spelen was het toch even wachten op wie allemaal zou spelen maar uiteindelijk hadden we 14 man op ons blad. Genoeg om de match te beginnen. En het zou voor deze laatste ook geen gemakkelijke worden gezien Winkel derde staat. Maar goed, niks te verliezen en ook in Winkel was het een spannende match geweest waarbij mede dankzij de scheids we net geen punt(en) konden grijpen. We konden er maar nog eens voluit voor gaan.

  En dat deden de jongens ook, zelfs zozeer dat tegen de verwachtingen in wij al heel snel op voorsprong kwamen, 1 - 0 via Niels en Nick, dat na drie minuten . Mooi zo we staan er op en we kunnen maar verder spelen. Maar helaas kon Winkel al met de eerste tegenprik ook scoren en het evenwicht herstellen (1 - 1, minuut 4) en zo kabbelde de wedstrijd met veel inzet verder. Kansen over en weer maar het vizier niet scherp genoeg. Toch een mooie ruststand.

  Na de rust werd er op hetzelfde elan verder gegaan al vergaten we onze kansen af te maken en was Winkel iets gevaarlijker aan het worden. Opletten geblazen dus want we mochten verwachten dat Winkel meer zou willen. En zo gebeurde. In minuut 8 kregen ze wat teveel ruimte en konden ze iets te makkelijk op doel trappen met 1 - 2 als resultaat. Verdoeme, terug op achterstand, nu maar niet plooien. en we gaven niet op, integendeel, we drukten wat voor doel en Julian werd fout gestopt met penalty tot gevolg. Julian zelf wist die mooi om te zetten en zo terug gelijk te maken, 2 - 2. Eigenlijk zeker verdiend en correcte weergave van de match. En beide ploegen bleven voetballen en kansjes creëren. Het was echter Winkel die er nog eentje binnen schoot en de winst kon grijpen. Jammer voor de jongens, want ze hadden ervoor gevochten. Maar zeker een puik resultaat en toch in schoonheid geëindigd wat het voetbal betrof.

  Daarmee zit dit seizoen er al p en krijgen we enkele maanden rust. Begin juni (7/6) is er al de inschrijvingsdag voor het volgend seizoen. Aan allen nu nog een goed eindeschooljaar en daarna een prettige vakantie. Tot volgend seizoen ergens.

   

  28-04-2014 om 20:21 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kortrijk - KVK 5 -0 (forfait)
  Ja, veel valt er niet te vertellen gezien er blijkbaar beslist werd om forfait te geven tegen Kortrijk.  Dit omdat er onvoldoende spelers (en geen trainer?) zouden zijn.
  Jammer dat dit zo werd beslist en nog meer  eigenlijk dat de spelers en hun ouders daarvan niet op de hoogte werden gebracht. Pas de zateragvoormiddag sijpelde het nieuws door. Een spijtig voorval gezien dit niet hoefde te gebeuren, er zouden toch zeker 11/12 spelers moeten kunnen gevonden  worden. In ieder geval waren er al een 7 à 8 van de bijzondere zelf  beschikbaar.
  Ik begrijp en deel dan ook het ongenoegen dat ik van meerdere ouder en speler mocht opvangen.

  14-04-2014 om 13:32 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oudervoetbal en BBQ 26/4

  Beste bu15, ouders, familie en vrienden,

  Op zaterdag 26 april vanaf +/- 17u voetballen de ouders traditioneel een tornooi  op de jeugdterreinen. Dit jaar wordt het dus een avond-evenement! Uiteraard spelen ook de U6 - 9 tegen hun moeders.

  Inschrijvingen individueel of in ploeg bij de afgevaardigden & trainers; organisatie: TVJO’s, Patrick Grimmonprez en Patrick Herman.

    Vanaf 19u30 is er voor iedereen  barbecue in de  kantine.

  Ook dit jaar vragen we de ouders die dat willen om taart te bakken. De taarten kunnen op zaterdag in de kantine afgegeven worden. Voor de mooiste taarten zijn prijzen voorzien. Alle taartenbakkers krijgen gratis koffie + taart naar keuze.

  We rekenen erop dat zoveel mogelijk spelers met hun ouders en waarom niet met de hele familie en vriendenkring hier een groot feest zullen van maken.

    Kaarten kunnen gekocht worden bij de afgevaardigden. Volwassenen krijgen een aperitief + maaltijd voor 15 €  en kinderen (tot 12jr) krijgen een frisdrankje + maaltijd voor 8 €. Mogen we vragen vóór 20 april af te rekenen bij uw afgevaardigde

    We hopen op uw massale aanwezigheid om het voetbalseizoen op een feestelijke manier af te sluiten.            Het BBQ-comité.

  Dringend te bestellen!!

  11-04-2014 om 22:36 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kvk Westhoek - Heule 0 - 2

  Na een week met maar één training was het uitkijken wat de match zou brengen tegen Heule. Daar waren we in extremis nog langszij gekomen (1 - 1), wat zou het hier worden.

  Maar vooraleer te kunnen beginnen moesten we wel een scheidsrechter vinden. Want de aangeduide was blijkbaar ziek en er kwam niet direct een vervanger af... dus een vrijwilliger zoeken die gelukkig gevonden werd in Gerdy Saeles. Waarvoor hartelijk dank!!

  Alweer veel body en gestalte wat het niet makkelijk zou maken voor de jongens. en dat bleek meteen in het begin van de match: Heule won alle duels en kon met druk naar voor ons doel belegeren. Wij kwamen er totaal niet uit, hoogstens even over de helft. het was op eigen helft en vooral rond de grote bacaré dat het spel zich ontpopte. dan bleef het de vraag wanneer er gescoord zou worden. En ondanks de vele pogingen konden we toch een goed kwartier stand houden. Pas in minuut 18  na wat minder druk uit de verdediging werd de bal in tweede instantie hard binnen geknald. 0 - 1, op dat moment zeker een terechte stand, kon al vroeger gebeurd zijn. En het spel kabbelde voort en bleef zich  teveel op eigen helft afspelen. We zouden op hun helft moeten kunnen spelen maar de bal geraakte er niet.  en zo gebeurde het at Heule nog een keer kon scoren na een uitgespeelde kans en een lob over de keeper, 2 - 0. Niks aan te doen, zij waren beter op de bal en in de passsing.

  Na de rust , waarin toch gevraagd werd wat korter op de man te spelen en te proberen voetballen ging het spel over en weer en hadden ook wij enkele kansjes. Al bleef Heule controleren en het laken naar zich toetrekken. Maar ook bij hen was de scherpte wat weg en was er niet zoveel echt gevaar. Ook hun afwerking lukte niet zo goed. Zo bleef de ruststand behouden als eindstand. 0 - 2, een logisch resultaat. De jongens moeten wat meer geloven in zichzelf en een vuist maken. Ze (zeker sommigen) moeten zich ook iets meer durven smijten, niet inhouden en niet wegtrekken. Zorgen dat ze alles gegeven hebben en op het eind van de match kapot zitten. Dat zal zeker helpen voor het spelbeeld. Volgende wee misschien?


  05-04-2014 om 20:34 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langemark - KVK 2 - 1

  Op weg naar Langemark werd nog even stilgestaan bij de score van de heen match, 7 - 2 voor KVK. dus is dit zeker een haalbare kaart. Sommigen denken zelfs dat het een makkie zal worden. Maar ondertussen weten we al dat voetbal raar kan zijn en dat elke match moet gespeeld worden. Dus toch maar niet overmoedig worden. In ieder geval waren we mooi op tijd en zou het dus zeker niet aan een gebrek aan opwarming liggen mocht het misgaan. En doordat de collega van Langemark niet in het systeem van de wedstrijdbladen kon, zouden we met een kwartiertje vertraging aan de match beginnen. Dus tijd genoeg om de focus scherp te zetten.

  Maar misschien hadden de jongens te veel tijd gehad in de kleedkamer want  wakker kon je hen niet noemen. Slap spelen, geen passing en nog minder duel. Ja, op die manier  zou het hier toch lastig worden! Wat was me dat allemaal? in de eerste tien minuten kwamen we niet over8 Integendeel, Langemark had gerust al een paar keer kunnen scoren maar kon niet afwerken, gelukkig.  Langzamerhand kwamen we iets meer in de match en werd het evenwicht toch hersteld. Maar veel kansen, laat staan echt uitgespeelde kansen waren er niet aan onze zijde. Het bleef Langemark die het dichts bij een doelpunt was. Jongens toch, wat een wedstrijd!

  In de rust toch nog eens goed inpeperen dat er moest gevoetbald worden en dat er duels moesten gewonnen worden. Daarbij moest geprobeerd worden over de grond, in de voeten te spelen. Maar , ondanks een licht betere start kwam het er niet uit, kwam er zelfs heel weinig uit. En Langemark bleef ook maar opzetten en dreigen en kon finaal dan toch tot tweemaal toe binnentikken  2 - 0, een koude douche. Wat zou het hier makkelijk worden?  Gelukkig werd een te gemakkelijk weggegeven penalty nog gemist of het werd nog een afgang. Uiteindelijk kon Nick nog milderen tot 2 - 1 maar toen was de match al te ver gevorderd. Meer zat er niet meer in. Het meest positieve van de match was dat het toch niet geregend heeft. Dat zegt veel. Wanneer nog eens volle inzet en geloof in eigen kunnen?

  23-03-2014 om 13:39 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - Geluwe 0 - 2

  Voor de eerste keer dit seizoen tegen Geluwe, de ploeg die net voor ons geklasseerd stond met evenveel punten. dat zou een strijdbare match moeten worden tussen twee gelijkwaardige teams.

  Na enige miserie voor het wedstrijdblad (scheids kon niet inloggen), kon de match maar net op tijd beginnen. En meteen ging het over en weer met behoorlijk wat inzet en regelmatig duels. Daarbij gaf de ref er de voorkeur aan vaak met balvoordeel het spel verder te zetten in plaats van telkens stil te leggen. Op zich geen erg. En zo bleef het een evenwichtige partij waar beide ploegen kansjes hadden maar weinig uitgesproken gevaar gaven voor de doelmannen. Dus bleef de match lange tijd onbeslist en zou dat wel tot de laatste minuut zo kunnen aanhouden. En zo gingen we ook de rust in, 0 - 0 en dat was een terechte stand. Al hadden we misschien toch al moeten kunnen scoren maar het lukte niet.

  In de rust werden nog wat extra instructies gegeven met de bedoeling toch via wat combinaties te proberen er eentje binnen te krijgen. Want het was zo'n match dat wie scoorde wellicht meteen ook de match zou winnen. Maar het evenwicht bleef lange tijd bewaard tot Geluwe halfweg de tweede helft plots toch een doelpuntje kon maken, o - 1. Helaas weer op achterstand, nu maar de kopjes niet laten hangen en proberen snel langszij te komen. Alles was nog mogelijk. Maar in plaats van tegen te prikken, was het Geluwe die er een vijf minuten later in slaagde hun score te verdubbelen, 2 - 0. Toch werd er nog geprobeerd om de aansluitingstreffer te maken maar zonder resultaat. behoudens nog een ferme botsing van onze keeper met de paal van zijn doel, werd er niets meer geraakt en bleef de stand behouden. Zoals gezegd, wie eerst scoorde, zou de match winnen.

  17-03-2014 om 19:52 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koeken- en wijnverkoop

  Beste,


  Nog eens herinneren aan de koeken-, pralines- en wijnverkoop!!!

  We verkopen 4 soorten koeken en 1 soort pralines voor 6 €/doos

  en flessen wijn (per stuk!) wit of rood aan 6€/ fles.


  De verkoopperiode loopt van 20 feb - 16 mrt 2014.


  De levering is gepland op zaterdag 22 maart aan de ingang van de kantine


  Zet nog eens jullie beste beentje voor want het is voor onze jeugdwerking!!!  09-03-2014 om 21:20 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wervik - -KVK Westhoek 7 - 3

  In een mooi en warm lentezonnetje trokken we naar Wervik. Een stevige ploeg met wel gestalte, weeral, dan hebben we nog meegemaakt dit jaar.

  We zouden dus stevig op onze voeten moeten staan en er durven invliegen om kans te maken. Ook dat is eigenlijk niet nieuw... en met maar één reserve was het hopen dat er niks zou mislopen...

  Maar we misten onze start volledig en al in de eerste minuten werden we een paar keer goed verwittigd. En in minuut drie was het zelfs al zover, zij openden de score (1 - 0). Daarna konden we het evenwicht toch wat herstellen en deden we iets beter mee. Maar na zo'n tien minuten was het over toen Wervik een paar keer uithaalde en wij te gemakkelijk doelpunten slikten. het werd zo meteen 3 - 0 en wat later zelfs 4 - 0. Match gespeeld zeker? En toch kon Nick nog voor de rust milderen tot 4 - 1. Oef , toch gescoord.

  In de rust werd het nogmaals duidelijk gesteld dat er meer vechtlust moest zijn, dat we niet zo braaf mochten zijn, zeker niet als ze al groter en steviger zijn. Terug op het veld werden we echter zowat koud gepakt en stond het al te snel 5 - 1. Wat zou dit nog een lastige tweede helft kunnen worden. Maar Nick wist er nog eentje binnen te leggen na foutje in hun verdediging en zo werd het toch 5 - 2. Zouden we nog iets kunnen forceren? Het spel en de inzet waren in ieder geval verbeterd. toch kregen we weer het deksel op de neus en maakte Wervik er 6-2 en halfweg de tweede helft zelfs 7 - 2 van. Neen, terugkeren was niet mogelijk. Maar blijven gaan , dat wel en dat probeerden we. Zelfs met succes want Wervik moest Nick foutief stoppen in de bacaré waardoor we nog een penalty kregen. Die werd door Nick mooi omgezet (een hattrick) en leverde de eindscore 7 - 3 nadat nog een doelpunt van Wervik wegens buitenspel werd afgekeurd. Nu dat zou toch niet veel meer veranderd hebben aan de situatie. een terechte overwinning voor Wervik.

  09-03-2014 om 21:08 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - Oostnieuwkerke 5 - 2

  Na weken eindelijk nog eens een match kunnen spelen, dat doet deugd. en dan nog in een mooi weertje, leuk is dat.  Wel met een ruime bank plots, we hebben het al anders geweten. En tegen Oostnieuwkerke hadden we nog iets recht te zetten na een pijnlijk verlies in de heenronde! Dus wilden we wel iets zien op het veld. Oostnieuwkerke daarentegen wilde opnieuw komen winnen, dat was duidelijk, ook zij herinnerden zicht de heen match.

  We begonnen gretig aan de wedstrijd maar echte kansen kwamen er nog niet, het ging eerder wat over en weer. al hadden we lichtjes de bovenhand en kregen we in de tiende minuut toch enkele kansjes voor doel. Toch was het wachten tot op het kwartier vooraleer de eerste bal tegen de netten ging. En jawel, ditmaal konden wij de score openen: Julian naar Nick en rustig binnen geknikkerd, 1 - 0. Daarna bleven we de bovenhand houden zonder veel gevaar. tot in minuut dertig er na het afleggen van Julian, Yarne een mooie krul in de rechter bovenhoek binnendraaide. Fijn zo en 2 - 0. en twee minuten later was het nogmaals raak. Nu kon Julian zelf na een actie er een tegen de netten trappen. Al leek hij daarbij ook zich bezeerd te hebben. Gelukkig zonder veel erg zou in de rust blijken. Toch kon ook Oostnieuwkerke nog een goaltje maken voor die rust en zo milderen tot 3 - 1.

  Na de rust kwamen we blijkbaar niet echt wakker uit de kleedkamer en we modderden maar wat aan. een heel kwart uur deden we weinig en kon Oostnieuwkerke domineren. Dat gaf hen zelfs de gelegenheid een tweede doelpunt te maken en zo kregen zij er weer geloof in. Wij daarentegen verkrampten wat, dat was niet goed. het moest anders. En stilaan werd het weer wat beter en gingen we weer mee voetballen, zelfs wat overwicht krijgen. daardoor konden we nog twee keer scoren (minuut 30 en 33) zodat het 5 - 2 werd en de match zeker gespeeld was. Oostnieuwkerke was er niet zo gelukkig mee maar wij hadden de situatie recht gezet. een meer dan verdiende overwinning. Goed zo.

  23-02-2014 om 17:22 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVK - Harelbeke 0 - 4

  Oei, bijna vergeten verslag te maken van vorige match. En nu er deze week (25/01) geen match is, wil ik dit vlug rechtzetten. Nu kan ik me nog een en ander herinneren.

  Zo bijvoorbeeld dat we terug speelden tegen een ploeg die bijna een jaar ouder was en ook qua lengte behoorlijk wat meer centimeters had. Het zou dus alweer een moeilijke klus worden.

  Maar we wilden ons vel duur verkopen en zo begonnen de jongens toch met lef aan de match. ze hielden zich sterk en wisten Harelbeke lange tijd in bedwang te houden. Al kwamen ze veel voor ons doel, trefzeker waren ze niet. Daarbij waren enkele reddingen van onze keeper mee de reden waarom het tot in minuut 32 een brilscore bleef. En dan, kort voor de rust, was het dan toch prijs, Harelbeke wist er een tegen de netten te krijgen. Op zich wel verdiend maar het zou leuk geweest zijn de nul te hebben kunnen houden tot de rust. Maar niet getreurd, geen reden tot paniek of kopjes laten zakken. we hielden goed stand en wie weet konden we eens counteren.

  Met die gedacht starten we ook de tweede helft, wetende dat het nog een lastige 35 minuten zouden worden. Harelbeke bleek niet tevreden en moest tijdens de rust wat extra trainingsoefeningen uitvoeren. En met de start van de tweede helft was het meteen weer serieus wat druk van Harelbeke. En dat kon zo niet blijven duren, wij zouden vooruit moeten geraken. Maar dat lukte niet echt en de druk op het doel werd groot. Als dan onze keeper ook nog eens even de pedalen verliest (jammer en voor niks nodig), wordt het nog lastiger, ook in de kopjes. Nog een geluk (bij een ongeluk) dat Gilles Lemaire als invaller kwam mee voetballen. Zo konden we toch terug een echte keeper in het doel zetten en geen veldspeler. Dat hielp maar het was onvermijdelijk dat er nog doelpunten zouden vallen. Daarvoor was Harelbeke te sterk. Ze maakten er nog drie wat de eindstand op 0 - 4 bracht. Terechte zege maar dat was voor ons minder belangrijk dan hoe de tweede helft was verlopen.

  Het wordt tijd om nog eens een zege te kunnen pakken en zo weer een nieuwe vibe te krijgen. Deze week dus niet, volgende week moet het dan maar... 

  25-01-2014 om 10:25 geschreven door trainer Philippe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)  Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!