Inhoud blog
 • Bedrukte tassen
 • Informatie over Boodschappentas bedrukken
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Big Shopper Bags
  Lees alles over Big Shoppers
  06-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrukte tassen
  Bedrukte tassen is de overdracht van de eigendom van goederen en diensten van de ene persoon of entiteit naar de andere. Handel wordt soms los genoemd handel of de financiële transactie of ruilhandel. Een netwerk dat handel kan heet een markt. De oorspronkelijke vorm van de handel was ruilhandel, de directe uitwisseling van goederen en diensten. Later de ene kant van de ruilhandel waren de metalen, edele metalen (stokken, munten), factuur, papieren geld. Moderne handelaren in plaats daarvan over het algemeen te onderhandelen door middel van een ruilmiddel, zoals geld. Als gevolg hiervan kan het kopen van worden gescheiden van de verkoop, of verdienen. De uitvinding van het geld (en later krediet, papier geld en niet-fysieke geld) sterk vereenvoudigd en bevorderd de handel. De handel tussen twee handelaren heet bilaterale handel, terwijl de handel tussen meer dan twee handelaren heet multilaterale handelsbesprekingen.
  Handel bestaat voor de mens als gevolg van specialisatie en taakverdeling, de meeste mensen zich concentreren op een klein aspect van de productie, de handel voor andere producten. De handel tussen regio's, omdat de verschillende regio's een comparatief voordeel in de productie van sommige verhandelbare goederen, of omdat de verschillende regio's 'formaat kan de voordelen van massaproductie. Als zodanig, de handel tegen marktprijzen tussen de locaties het voordeel van beide locaties.
  Detailhandel bestaat uit de verkoop van goederen of koopwaar van een zeer vaste locatie, zoals een warenhuis, boetiek of kiosk, of per post, wordt in kleine of afzonderlijke percelen voor directe consumptie door de purchaser.Wholesale handel gedefinieerd als de verkoop van goederen of koopwaar aan detailhandelaren, aan industriële, commerciële, institutionele of andere professionele zakelijke gebruikers, of aan andere groothandelaren en aanverwante achtergestelde diensten.
  Trading kan ook verwijzen naar de actie die wordt uitgevoerd door handelaren en andere marktdeelnemers in de financiële markten.

  Prehistorie
  Bedrukte tassen is ontstaan ​​met de start van de communicatie in de prehistorie. Trading was de belangrijkste faciliteit van prehistorische mensen, die goederen en diensten van elkaar geruild voor de vernieuwing van de moderne dag munt. Peter Watson data de geschiedenis van de lange-handel op afstand vanaf circa 150.000 jaar geleden.

  Oude Geschiedenis
  Een zilveren beeldje van Mercurius de Romeinse god van de Bedrukte tassen. Een deel van de Berthouville Treasures
  Handel wordt verondersteld te hebben plaatsgevonden gedurende een groot deel van de menselijke geschiedenis opgetekend. Er is bewijs van de uitwisseling van obsidiaan en vuursteen tijdens het stenen tijdperk. Materialen die worden gebruikt voor het maken van sieraden werden verhandeld met Egypte sinds 3000 voor Christus. Long-range handelsroutes verscheen voor het eerst in het 3e millennium voor Christus, toen Sumeriërs in Mesopotamië verhandeld met de Harappan beschaving van de Indus Vallei. De Feniciërs werden genoteerd zee handelaars, reizen over de Middellandse Zee en naar het noorden tot Groot-Brittannië naar bronnen van tin tot brons vervaardigen. Voor dit doel vestigden zij de handel kolonies van de Grieken noemden emporia. Vanaf het begin van de Griekse beschaving tot de val van het Romeinse rijk in de 5de eeuw, een financieel lucratieve handel gebracht waardevolle specerijen naar Europa vanuit het verre oosten, waaronder India en China. Roman commerce mag haar imperium te bloeien en te verdragen. Het Romeinse rijk produceerde een stabiele en veilige transport netwerk dat de verzending van de handel goederen kon zonder angst voor grote piraterij.
  De val van het Bedrukte tassen, en de daaropvolgende Donkere Middeleeuwen bracht instabiliteit naar West-Europa en in de buurt van een ineenstorting van de handel netwerk in de westerse wereld. De handel bleef echter bloeien tussen de koninkrijken van Afrika, het Midden-Oosten, India, China en Zuidoost-Azië. Sommige handel deed zich in het westen. Bijvoorbeeld, Radhanites waren een middeleeuwse gilde of groep (de precieze betekenis van het woord verloren gaat in de geschiedenis) van de joodse kooplieden die tussen de christenen verhandelde in Europa en de moslims van het Nabije Oosten. Over Bedrukte tassen.

  06-12-2011 om 10:44 geschreven door bigshoppers  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:bedrukte tassen
  >> Reageer (0)
  29-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Informatie over Boodschappentas bedrukken
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Een boodschapper tas (ook wel een koerier zak) is een type van de zak, meestal gemaakt van een soort doek (natuurlijke of synthetische), dat is over een schouder gedragen met een riem dat de wind rond de borst van de zak rusten op de onderste terug. Messenger tassen worden vaak gebruikt door de fiets boden, al zijn ze nu ook een urban mode-icoon. Sommige soorten messenger tassen zijn genoemd Carryalls.

  Dit ontwerp van de tas is gebruikt in het vervoer van post en goederen door talrijke soorten boodschappers, inclusief Pony Express rijders, postbodes, boodschappers te voet (vooral in de oudheid), fiets-en koeriers. Sommige Royal Mail dragers in het Verenigd Koninkrijk op dit moment gebruik maken van grote messenger bags tot e-mail te leveren.
  Het ontwerp van de moderne messenger bag vindt zijn oorsprong aan zak het nut lineman van de jaren 1950 gemaakt door De Martini Globe Canvas Company, die werd opgericht door Frank De Martini en lopen met zijn twee dochters, Kathleen en Marge. Het was vroeger gevestigd in een ondergrondse winkel op 177 Mott Street in Little Italy New York City, en later Aankopen door Rod Hanson. [Nodig citaat] De originele zakken werden met de hand gemaakt om ter plaatse bestelling door de De Martini zelf en $ 20 tot $ 40 kosten . De huidige Boodschappentas bedrukken zijn massa geproduceerd, en voor de grote zak was 80 dollar, maar onlangs werden verhoogd tot $ 100. Maatwerk of extra franje niet meer gedaan. De tassen die oorspronkelijk toegestane lineman noodzakelijke tools te voeren binnen handbereik tijdens het klimmen elektriciteitsmasten.
  In de vroege jaren 1980, John Peters, de stichter van Manhattan Portage, herontworpen een trendy versie van de meer duurzame De Martini messenger bag, ter vervanging van de roestvrij stalen hardware met lichter gewicht plastic clips, cordura nylon, reflecterende strepen en cordura edge binding met behoud van de dezelfde gesp en riem als het origineel.
  Nu vele modemerken zijn begonnen creëren bijgewerkt en gestileerde versies van de zak met behulp van kwalitatief hoogwaardige stoffen zoals leer en ballistisch nylon. Merken als John VARVATOS, Ossington Boodschappentas bedrukken en Jack Spade hebben ingevoerd de boodschapper stijl om de mode publiek.

  Gebruik
  Vergelijkbaar in functie tot rugzakken, messenger bags verzekeren comfort voor mensen met zware en / of grote voorwerpen, terwijl een gemakkelijke toegang tot de inhoud.
  Messenger bags typisch bevatten eigenschappen die ze bijzonder geschikt voor fietsen, zoals fittingen die het gemakkelijk maken om de schouderband, quick release gespen, een verstelbare gesp scharnierend, en de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan accessoires, zoals verlichting hechten aan te passen, telefoon holsters, of U-sloten. Hedendaagse stabiliserende riemen helpen om de tas te voorkomen verschuiven tijdens het rijden. De top-opening een-band ontwerp maakt messenger bags eenvoudig worden draaide zich om front, zodat de inhoud kan worden geraadpleegd zonder de zak te verwijderen.
  Messenger Boodschappentas bedrukken worden vaak gebruikt als een mode-accessoire. Terwijl ze zijn te vinden in het bezit zijn van beide geslachten, worden ze vaak vaak in dienst van mannen in een functie analoog aan portemonnee van een vrouw (dat wil zeggen, uit te voeren omvangrijke artikelen die niet passen in de zakken, of een groot aantal items, terwijl de verdubbeling als een mode-accessoire). Messenger bags zijn ook in zwang geraakt in stedelijke omgevingen, onder fietsers en forensen. Veel college en middelbare scholieren maken gebruik van hen voor modieuze en functionele doeleinden, vooral degenen die forenzen op de fiets. Vergeleken met een rugzak, is het veel gemakkelijker te plaatsen en te verwijderen leerboeken, schriften, essays en leveranties van een messenger bag, want ze liggen op de zijkant van het lichaam, het verlenen van de drager betere bereikbaarheid. Messenger bags ook meer weerstand tegen weersinvloeden dan de traditionele lederen tas stijl Boodschappentas bedrukken.

  Bouw
  Materialen die worden gebruikt in de messenger bags zijn vaak meer duurzaam en waterbestendig dan andere over-the-schoudertassen. Hedendaagse zakken gebruiken dikkere meters van canvas en zeil afscherming voor de binnenste waterdichte voering. De meest populaire materialen die worden gebruikt voor de bouw van een buitenste messenger bag de shell zijn Cordura 1000 Super Durable Water Resistant Nylon Door Invista en ballistisch nylon. [Nodig citaat] Andere materialen zijn vinyl waterproof zeil voering gebruikt om de messenger bag waterdicht. De voering biedt ook de ondersteunende structuur voor de messenger bag, dit zorgt ervoor dat de tas van omvallen op zichzelf. Sommige bedrijven schuwen de standaard PVC-waterdichte voering voor verbindingen zoals thermoplastische polyurethanen, die nieuwer zijn, in verhouding duurder, duurzamer, milieuvriendelijker en minder volatiel zijn. Lees verder over Boodschappentas bedrukken.

  29-11-2011 om 10:55 geschreven door bigshoppers  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:big shoppers, boodschappentas, boodschappentas bedrukken
  >> Reageer (0)
  28-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/bigshoppers

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  28-11-2011 om 10:52 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!