Inhoud blog
 • Brugs avontuur :p
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  X_BieHappy_X
  Gwoon cheken
  05-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugs avontuur :p
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo'tjes;
  Met Bieke naar Brugge gaan is nog lang niet alles.
  Vervelen doe je zeker niet.

  We waren nog niet vertrokken of het begon al. We waren slim genoeg om wat vroeger af te spreken.
  Om kwart voor 13u stonden we in de wachtrij voor het loket om een ticket te kopen. Er waren maar enkelen voor ons in de rij. Toch duurde het een tijdje voor we ons ticket hadden. Reden? Die slome van een lokketbediening. Op den duur stak er daan zo'n oud ventje voor die dacht dat omdat hij oud was, hij voor mocht. Toen er iemand reclameerde op zijn voorsteken zei die dat het mocht omdat hij een trein moest halen (alsof wij daar stonden voor ons plezier) en dat hij al van leeftijd was. Ja hallow!

  Net op tijd waren we op het peron en raakten heelhuids in Brugge. In het station te Brugge zagen we een paar mariniers. Best hilarisch als je het mij vraagt. Zo allemaal ventjes in witte kostuumpjes met een wit hoedje.

  In bepaalde winkels keert Floor liever niet meer terug! Of tenminste de eerste weken niet.
  In 'Bozzy' zagen we een leuke klokradio, zo ene in de vorm van een tijdsbom. Natuurlijk moesten we dat even uittesten. Begint dat geval daar te tuten en lawaai te maken voor heel die winkel. Tegen dat Floor dat spellement uitgezet stonden we daar met een vuurrood hoofd en konden we niet rap genoeg weg zijn.

  Een paar winkels verder waren we al wat uitgeput. We gingen in een meubelzaakje en vonden daar een rustige bank. We bleven er even zitten - best een goede bank hoor - en toen we doorgingen zei die uitbater heel sarcastisch: " nog ne prettigen middag meisjes, ....... ge moe ook nientn zeggen éj!".
  En zegt Bieke daar nog op ' maar meneer we kennen je niet eens ':p
  We konden niet rap genoeg weg geraken.

  Het ergste was nog in de 'Fnack'. Nog nooit zo rood geworden! En Bieke, nog nooit zo gelachen. We waren aan het kijken naar de GPS'en. Zegt Bieke tegen Floor:" wij hebben er zo-ene". Floor wou kijken hoe je dat spel aanlegde, gaat plots dat allarm af voor de hele winkel. Floor verschieten als geen een. Bieke lachen als geen een. . Floor heeft nog nooit zo vlug een verdieping naar boven opgezocht.

  We zagen daar nog eens een paar nonnen. Zo leuk, zo katholiek. Zou het zijn als het geen mannen waren op fietsen met kortere rokken dan een echte non. Met ene "pater familias" zoals hij het zelf verkondigde.

  Als kers op de taart: we hebben wat treinproblemen gehad. We hadden wat te vluchtig gekeken op het bord en eenmaal op perron 7 op de trein... We vroegen aan die vrouw voor ons wanneer de trein aankwam in Roeselare. Die was nogal verontwaardigd: "deze trein gaat naar Oostende, deze stopt niet in Roeselare. De trein die jullie nodig hadden gaat de andere richting."
  Ik zeg het jou, ik heb veel kleur gehad die dag, maar dat moment op de trein gingen alle kleuren weg en werd ik heel bleeksjes. Floor moest het natuurlijk zeggen aan haar ma dat ze wat later zou zijn. Toen die belde konden Bieke en die vrouw voor ons niet stoppen met lachen. Telkens opnieuw moest Floor zeggen tegen haar ma:"Het was per ongelijk". Eenmaal in Oostende hebben we een tijdje zitten zoeken achter een conducteur die ons kon helpen. Een stel domme conducteurs ging ons naar Brugge zetten waar we moesten overstappen - waar we weeral gingen moeten zoeken voor de overstap- en dan pas zouden we er zijn. Een paar minuten later vertrok er ene rechtstreeks van Oostende naar Kortrijk.
  We hadden geluk! We mochten van de conducteur mee. Het was heel rustig op de trein, we zaten bijna alleen. Bijna... zat er daar niet een brompot tot en met.. Die ouwe blonde had een lastige dag blijkbaar. Ze zat daar met haar schoenen uit, voeten op de zetel en met haar mp3 in haar oren. Floor en Bieke waren rustig aan het zingen toen dat mens begon te reclameren. We verstoorden haar muziek waardoor het luider moest staan van haar. We moesten stil zijn. Ja hallow,, daar hou ik me niet aan!

  We zijn heelhuids in Roeselare geraakt. Floor haar ma huilde van het lachen om ons treinprobleempje.

  Toch kan ik niet klagen. Het was een perfecte dag.

  Bedankt Floor !

  05-08-2009 om 16:04 geschreven door X_BieHappy_X  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/biehappy

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  05-08-2009 om 15:47 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  forum

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum


  Archief per week
 • 03/08-09/08 2009

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Rondvraag / Poll
  mooiste woord om te gebruiken in plaats van leuk
  cool
  tof
  super
  vet
  andere
  Bekijk resultaat  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!