bespanmachines
bespanmachine
Inhoud blog
 • Bespanmachine aanschaffen

 • bespanmachines
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  07-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Bespanmachine aanschaffen

  Waarom zelf een bespanmachine aanschaffen?
  Het zal u misschien verrassen, maar de aankoop van een bespanmachine, om tennisrackets te bespannen, is evidenter dan u op het eerste zicht zou denken! Competitiespelers en/of families met verschillende tennissers onder hetzelfde dak kennen het zeker: elke week gaat er wel een tennissnaar kapot.

  De tijd en geld die u betaalt om uw rackets te laten herbesnaren in een sportwinkel maken van uw hobby, tennis, een dure sport.

  Met een eigen bespanmachine bespaart u niet alleen behoorlijk op de bespankosten (zoals: geen bespanloon, goedkopere snaren, geen transportkosten = geen bezinekosten voor (2 x) heen  & terug rijden met de auto), u bespant voortaan ook wanneer het u het best uitkomt.

  Bekijk ons assortiment bespanmachines hier.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-02-2013, 16:19 geschreven door hom632  
  Reacties (0)
  23-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bespanmachines
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bespanmachines

  Waarom een bespanmachine kopen ?

  De aankoop van een bespanmachine is logischer  dan je zou denken! Wedstrijdspelers en grote gezinnen kennen het zeker: elke week gaat er wel een tennissnaar stuk. De tijd en geld die je betaalt om tennisrackets te bespannen maken van tennis een dure sport.

  Met een eigen bespanmachine bespaar je veel geld:  geen bespanloon, goedkopere tennissnaren, geen transportkosten, je bespant wanneer je wil.

  Als je alleen al de tijd rekent voor het brengen van de kapotte tennis rackets naar een sportwinkel, het terugrijden naar huis, de dag erop opnieuw het ophalen van het bespannen tennisrackets en opnieuw weer naar huis: ondertussen heb je allang je tennisracket zelf bespannen !

  Een bespanmachine kost zeker veel geld?

   Er zijn al een goede bespanmachines beschikbaar vanaf ongeveer € 300. Deze heb je al op 1 jaar tijd terugverdiend indien je 20 tennisrackets (van jezelf, vrienden, tennisclubleden) of meer per jaar ermee bespant.

  Is zelf bespannen moeilijk?

  Helemaal niet. Zelfs kinderen vanaf ongeveer 12 jaar kunnen al bespannen. Na 3 tennisrackets bespannen te hebben, ben je meestal al vertrokken. Zoek ook eens op het internet naar online bespanvideos: zo leer je gemakkelijk hoe een tennisracket te bespannen.

  Duurt een tennis racket bespannen lang?

  Nee, niet bepaald. Eens u het bespannen onder de knie heeft en afhankelijk van uw ervaring, duurt het ongeveer 30 tot 45 minuten om een tennis racket te bespannen.

  Garantie op een bespanmachine?

  Van belang is een bespanmachine van een tennismerk te kiezen die zijn ervaring verdient heeft. TYGER is zo'n tennismerk, gespecialiseerd in bespanmachines en onder meer verdeeld via TennisPlanet.be. Je geniet er 5 jaar garantie op alle mechanische onderdelen van een bespanmachine en 1 jaar op elektronische onderdelen en de klemtangen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  23-02-2012, 12:48 geschreven door hom632  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 04/02-10/02 2013
 • 20/02-26/02 2012
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!