Sp.a Halle koos een nieuw partijbestuur en –bureau. Er werd gekozen voor een zeer evenwichtig bestuur waarbij alle geledingen vertegenwoordigd zijn.
 

Bertrand Demiddeleer is de nieuwe voorzitter en Marc Snoeck ondervoorzitter. Karin Devis en Danny Sibiel blijven respectievelijk administratief secretaris en penningmeester. Christophe Mahaut vervangt Demiddeleer als politiek secretaris. Nadine Bracke, Johan Servé en Maria Rowe werden verkozen tot bureauleden. Martine Lemonnier zetelt als bovenlokaal mandataris van rechtswege in het bureau.


“Het is nu de bedoeling om ons partijprogramma aan te passen aan de nieuwe noden. We doen dit o.a. door een heleboel contacten te leggen, mondeling of schriftelijk, met allerlei verenigingen, buurten en belangenverenigingen in Groot-Halle. Aan de hand van die resultaten wordt het programma dan geoptimaliseerd”, zegt de nieuwe voorzitter.
Het bestuur bestaat verder nog uit de mandatarissen. Het gaat, buiten Bertrand Demiddeleer, Johan Servé en Marc Snoeck om: Peggy Massien, Sonja Vanhaelen, Jean-Jacques Fastenaekels, Luc Tordeurs, Danny Leemans en André Vanderkluysen.


Verder maken Willy Aerts, Marcella De Coninck, Louis Dusart, Daniel Duyck, Viviane Marcelis, Kim Moors, Mathias Pierquin, Alberta Van Mulder en Robert Vandenbranden deel uit van het bestuur. Staf Lories maakt als ere-voorzitter van rechtswege deel uit van het partijbestuur.


Geschreven door Ingrid Depraetere/ Nieuwsblad / Nieuws.be