Restau Bel Mondo
Wereldkeuken
Inhoud blog
  • THAAAI
  • WERFT AAN
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Elke zondag en maandag uitsluitend THAISE keuken
    Mijn favorieten
  • SPORT UP
  • 13-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPENINGSUREN

    WERELDKEUKEN met Serge

    VAN DINSDAG t/m VRIJDAG: van 12 tot 14u en van 18 tot 22u
    OP ZATERDAG van 18 tot 22u

    THAISE KEUKEN met THO

    OP ZONDAG van 17 tot 22u
    OP MAANDAG van 12 tot 14u en van 18 tot 22u

    ook TAKE AWAY


    Restau Bel Mondo Dageraadplaats 20  Antwerpen 2018 reserveren op 03 293 77 96

    BE 0812 115 573 BVBA MAS BEL MONDO


    Wat vond je van uw bezoek ?
    Opmerkingen ? Reacties ?
    Verstuur ze naar de link " reacties " rechts onder, alvast bedankt.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    13-01-2010, 00:00 geschreven door serge  
    18-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THAAAI
    Beste klanten

    Voorlopig moeten we helaas ons Thai concept onderbreken. Ik was niet overtuigd van onze huidige chef. Zijn specialiteit was de keuken uit Laos en dit is niet direct het fijne Thaise eten dat we hier kennen.

    Dus om nog méér schade te voorkomen heb ik besloten om even te sluiten op zondag en maandag en op zoek te gaan naar een Thaise chef die ons kan bekoren met al het lekkers uit het verre Oosten.

    Alvast bedankt voor uw begrip,

    SERGE.

    Bel Mondo is geopend van

    Maandag t/m Zaterdag. Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.
    Reserveren gewenst.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-03-2010, 16:40 geschreven door serge  
    21-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Bel Mondo Thai Cuisine
    TAKE AWAY
                OP ZONDAG AVOND EN MAANDAG  03/293 77 96
    SOEPEN          
    N1 TOM YAM KOUNG
    soep met scampi's en citroengras     9,60 €
    N2 TOM KHA KAY
    soep met kip, limoen, coco's     8,60 €
    N3 TOM VEGGY
    soep met groenten, limoen en coco's     7,50 €
    KOUDE VOORGERECHTEN      
    N4 YAM NUEA
    Gebakken rundsvlees, basilicum, citroen…     9,00 €
    N5 YAM PLA MUC
    Calamares, citroen, munt…     9,60 €
    N6 YAM VEGGY
    Groenten, citroen, Thai basilicum…     8,50 €
    WARME VOORGERECHTEN      
    N7 THAI LOEMPIA
    huisgemaakte loempia's met kip     7,00 €
    N8 KUNG HOM PHA
    scampi's, varken en groenten    13,00 €
    N9 KUNG POHAIN TON
    scampi's en groenten gefrituurd    15,00 €
    N10 KUNG PRAW
    gamba's met oestersaus    18,50 €
    THAISE DORADE        
    N11 PLA NEUNG
    met limoen en pigment    16,50 €
    N12 PLA NEUNG
    met gembersaus    16,50 €
    EEND          
    N13 PET SUSI
    met rode curry, coco's    15,50 €
    N14 PET YANG BAY KRA PHAOW
    met Thaise basilicum    15,00 €
    N15 PANENG PET
    paneng curry, coco's en pinda's    15,00 €
    KIP          
    N16 KENG KAY
    rode curry, coco's, aubergine, basilic    14,00 €
    N17 KAY PHAT PHET
    rode curry, bambou, paprika    14,00 €
    N18 KAY KHIEW WANE
    groene curry, aubergine en basilic    14,00 €
    N19 KAY PHAT CURRY
    gele curry, coco's    14,00 €
    N20 KAY PHAT NAM
    gesauteerd met champignons en soja    14,00 €

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    21-01-2010, 23:01 geschreven door serge  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    VARKEN        
    N21 MOU PHAT PET
    gesauteerd met rode curry en bambou    15,00 €
    N22 MOU PHAT HET HOOM
    met champignons en oestersaus    15,00 €
    N23 MOU PHAT PHAK
    gesauteerd met groenten    15,00 €
    RUND          
    N24 KENG NUA
    met rode curry, coco's    15,00 €
    N25 NUA PHAT PHET
    rode curry, bambou en paprika    15,00 €
    N26 NUA PHAT HET HOOM
    gesauteerd met champignons    15,00 €
    N27 NUA PHAT BAY KRA PHAOW
    gesauteerd met champignons    15,00 €
    N28 NUA PHAT CURRY
    Gesauteerd met gele curry en coco's    15,00 €
    SCAMPI          
    N29 KENG KOUNG
    rode curry, coco's en ananas    18,50 €
    N30 KOUNG PHAT PHET
    gesauteerd met rode curry en bambou    18,50 €
    N31 KOUNG PHAT PHET HOOM
    gesauteerd met champignons en oestersaus    18,50 €
    N32 KOUNG KHIEW WANE
    met groene curry    18,50 €
    N33 KOUNG PHAT CURRY
    gesauteerd met gele curry    18,50 €
    CALAMARES        
    N34 PLA MUC PHAT PHET
    gesauteerd met rode curry en bambou    17,00 €
    N35 PLA MUC PHAT PHIK
    gesauteerd met limoen, basilicum en groenten    17,00 €
    Al onze gerechten worden geserveerd met rijst
    N36  GESAUTEERDE RIJST     3,50 €
    DESSERTEN        
    N37 TIRAMISU     7,00 €
    N38 CHOCOLADEMOUSSE     7,50 €
    Vraag uw wachttijd bij uw bestelling.
    THAISE WIJZE: is HOT
    EUROPESE WIJZE: is MILDER

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-01-2010, 22:56 geschreven door serge  
    15-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WERFT AAN

    Restau
     Bel Mondo


    Zoekt zeer dringend

    VLOTTE
    POSITIEVE
    EN ERVAREN

    DIENSTERS

    BEL VOOR EEN AFSPRAAK OP

    0484 660 915


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-01-2010, 18:29 geschreven door serge  
    14-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    BEL MONDO'S NIEUWJAARSDRINK
     
    ZONDAG 3 JANUARI ( tssn. 17 en 18u )
     
    Cava en Thaise hapjes aan de vuurmand.
    WELKOM et BIENVENUE
     
    Restau Bel Mondo - Dageraadplaats 20 - 2018 A'pen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-01-2010, 12:05 geschreven door serge  
    13-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Idee is weg, welkom in Bel Mondo
    “Enkel gerechten waar de zon in zit”

    Een half jaar geleden liet Koen Janssens van restaurant Idee aan de Dageraadplaats zijn zaak over aan de man die er het laatste anderhalf jaar
    achter het fornuis had gestaan, chef Serge Van Autreve. Sinds oktober
    2008 pompt die al zijn energie en dat is er nogal wat - in dit project. Het
    café-restaurant kreeg een nieuwe naam, Bel Mondo, en een nieuw elan.
    Daar hadden we het over op de eerste heerlijke lentemiddag op de Dageraadplaats.
    Peter THEUNYNCK


     Chef Serge Van Autreve: “De Dageraadplaats is super, hier proef je ook een soort Provencegevoel.”
    Foto - Julie DONCKERS

    Eindelijk, zalig zacht lenteweer. Er fluit een merel op het plein. Het terras van Bel Mondo, hoek Ramstraat, en de aanpalende terrasjes lopen aardig vol. De Dageraadplaats, die al maanden naar de zon snakt, onbloot enthousiast haar armen en kuiten. Drie heren nippen van een Campari soda, twee zuiderse dames snoepen van heerlijke hapjes. Serge Van Autreve (43), de fl amboyante chef van Bel Mondo, overlegt boven in het arendsnest van zijn keuken met hulpkok Tom. Tijd om even rond te neuzen. Sinds Idee in Bel Mondo veranderde is het interieur soberder en warmer geworden. Geen potjes en kannetjes meer. Een warm chocoladebruin voert de toon. Het restaurant is naar het zuiden opgeschoven.

    WERELDKEUKEN
    Gezelligheid, leuke sfeer en een goed gevoel, dat zijn de kernwoorden waarrond ik mijn zaak opbouw, beklemtoont de sportieve chef, die in een paar sprongen van de trap naar beneden holt. Van op een filmaffiche knikt Jean-Paul Belmondo instemmend toe. Die affiche, geërfd van de vorige eigenaar,
    gaf aan de vernieuwde zaak haar naam. De naam Bel Mondo zit het kleine restaurant als gegoten. Mooie wereld is een perfecte samenvatting van wat je hier op je bord krijgt.

    SELFMADE
    Gentenaar Serge Van Autreve is een atypische chef. Hij heeft geen dag koksschool gevolgd. Van Autreve studeert in de jaren tachtig voor interieurarchitect aan Sint-Lucas Gent. In zijn vaderstad maakt hij het mooie weer als dj en piepjonge cafébaas. In de Provence leert zijn moeder hem de fijne kneepjes van de zuiderse keuken kennen. Hij waagt zich aan zijn eerste restaurant in Antwerpen. Dat loopt lekker. Zijn volgende restaurant, aan
    de Groenplaats, wordt een afknapper. Na een zware scheiding en veel ellende, spoelt hij aan op de Dageraadplaats. Hij zou er tijdelijk, voor vijf maanden als kok werken in restaurant Idee. Daarna zou hij inpakken en voorgoed vertrekken naar de Provence. Het loopt even anders. Hij leert een nieuwe partner kennen en besluit (voorlopig toch) in België te blijven. De Dageraadplaats is super, zegt hij. Hier proef je ook een soort Provencegevoel. Iedereen kent iedereen, de mensen komen graag buiten, het gaat er heel collegiaal en amicaal aan toe. Echt een leuke sfeer.

    ANSJOVIS
    Hoe hij zijn keuken omschrijft? “Proeven van de wereld.” Op zijn kaart staan tapa’s, gemaakt door een volbloed Madrileense! Zijn pasta's kunnen concurreren met de betere Italiaan. Veel klanten vallen voor de carbonara. Het geheim schuilt in de kraakverse ingrediënten én de kruiden. De Thaise gerechten op de kaart leerde Serge bereiden, toen hij een tijd in Bangkok vertoefde. Daar heeft hij de wok zijn geheimen ontfutseld. Zijn lievelingsgerecht op de kaart? Misschien wel de inktvis met gesmolten ansjovisjes. Ook de klassieke steak oogt hier aantrekkelijk. De grootste van de Dageraadplaats, zegt hij trots. De rode draad doorheen de kaart wordt me
    stilaan duidelijk. Hier serveren ze eigenlijk alleen gerechten waar de zon in zit.

    TRIATLON
    Van lekker eten houden, elke dag achter de potten staan, van de sauzen proeven en er toch als een scherp afgetrainde atleet uitzien, hoe valt dat te rijmen? Heel simpel. Serge Van Autreve doet zo‘n twaalf tot twintig uur per week aan sport: zwemmen, spinnen, hardlopen, fi etsen. Toen hij in 2003 aan de grond zat, heeft Marc Herremans hem geholpen om zijn leven een geheel
    andere wending te geven. Hij inspireerde hem om te vechten en door te zetten. Met succes. Op 21 december 2008 liep de chef van Bel Mondo in het kader van Music for Life zo maar eventjes in vijf uur van Antwerpen naar Gent (65 km) en in mei bestormt hij voor het goede doel de Mont Ventoux. Drie keer op één dag: tweemaal al lopend en een keer per fi ets. Tegen het einde van zijn exploot zal hij een hoogteverschil van 4.309 meter overbrugd hebben in
    duatlonstijl. Deze zomer staan er verder nog twee kwart triatlons, een halve en een hele triatlon op het programma. En daarna? Misschien een deelname aan de Iron Man in Hawaï afdwingen

    PROVENCE
    Heeft deze chef nog dromen en toekomstplannen? Eerst wil hij van Bel Mondo een succes maken. Met een eerlijke keuken, een sympathieke service en democratische prijzen moet dat beslist lukken. Hij wil Bel Mondo nog toegankelijker maken voor iedereen, benadrukt hij. Daarom komt er binnenkort een nieuwe toog in de zaak. Dan kun je ook lekker op een barkruk van een hapje en een drankje genieten. En over vijf jaar? Het zit er dik in dat hij dan gaat voor zijn ultieme droom. Hij hoopt zich ooit te vestigen in zijn tweede thuis, de Provence. Als hij dat zegt, loopt zijn gemoed even vol. Aan het land van de lavendel heeft hij zijn hart verpand. Waar zal hij dan van leven? Misschien schuim ik wel de Provençaalse markten af met een simpele
    frituur, zegt hij. Voor we bij hem een frietje gaan ‘steken’ in Carcassonne of Montpellier, willen we eerst een paar jaar van de mooie wereld genieten in Bel Mondo.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-01-2010, 16:31 geschreven door serge  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STU BRU 2010
    Reacties (0)
    22-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het glazen huis 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lopen tegen malaria. Het was me wat, alweer een onvergetelijke dag, 21/12/2009.

    Uit Sint Amands vertrokken om 9u07 richting het glazen huis via Antwerpen. Volgens google zou dat een afstand van 102 km zijn maar dan met een tochtje langs de Groenplaats. Toen ik aan L.O. was na 34km heb ik de Groenplaats gelaten voor wat het was. Ondertussen wist ik al dat het een zware tocht ging zijn. De fietspaden waren op de meeste plaatsen onvindbaar door de sneeuw, wat het lopen op sommige stukken onmogelijk of héél lastig maakte. Natte koude voeten, constant corrigeren, neen geef me toch maar het mooie droge asfalt. Dus geen Groenplaats en geen Kerstmarkt.

    Dan maar richting Zwijndrecht, Beveren, Sint Niklaas, Lochristie, Oostakker, Destelbergen en ja... daar had je het weer, het bord waarop " Gent " stond vermeld en het zicht op de eerste kerkelijke top: " deSint Niklaas kerk. " 

    Opnieuw energiestoten, emoties...super ( zou God dan toch bestaan ?).

    De sms die ik onderweg kreeg van mijn dochter...papa je bent opa geworden ! Ik was aan het sterven en ondertussen nieuw leven bij mijn dochter.

    Man man man...wat een dag.

    Na exact 9uur en 98,50km lopen stond ik voor het glazen huis om dan ook nog eens mijn vriendin een officieel aanzoek te doen.

    Kerst beloofd een mooie periode te worden, geniet allen van de komende feestdagen en nogmaals bedankt voor alle steun.

    Opa Serge (-io).

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-01-2010, 16:26 geschreven door serge  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Chef Serge van restaurant Idee
    loopt 3500 euro bijeen voor Music For Life
     
    Tijdens de voorbije eindejaarsperiode sloeg ook op Zurenborg de “Music for Life”-gekte toe. Serge Van Autreve, 42 en in het gewone leven patron van restaurant Idee op de Dageraadsplaats, begon op 23 december op de Groenplaats aan een 65 km run met de bedoeling het Glazen Huis op het Wilsonplein in Gent te bereiken Luc PANDELAERS


    Deze mensen zetten zich in voor het goeie doel - Foto Luc Pandelaers

    Anderhalve marathon is niet niks, maar voor het vertrek had Serge er alle vertrouwen in. Hij had nog nooit dergelijke afstand gelopen maar is wel sinds een viertal jaren een verwoed triathleet, met op zijn palmares onder meer een deelname aan de Ironman  van Antwerpen en Nice.

    Van op Linkeroever werd hij begeleid door twee motoren met daarop zijn hoofdsponsors: Sven en Elke, respectievelijk van de Wijnbar en de Canapé op de Dageraadsplaats en Paul en Annemie van frituur Spieke. De weersomstandigheden waren ideaal: niet te koud, een winterzonnetje en windstil.  Ondanks een dipje rond de 30 km kwam de Dampoort met ruime voorsprong op het schema in het zicht.

    Eenmaal in de straten van Gent zorgden de aanmoedigingen van de talrijke omstaanders voor een tweede (of derde?) adem en om 17.15u zat de klus er op. En de actie van Studio Brussel had meteen ruim 3 500 euro sponsorgeld meer in kas.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-01-2010, 16:23 geschreven door serge  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
     

    Thais keukenwonder in Bel Mondo

    Eind 2008 nam Serge Van Autreve restaurant Idee op de Dageraadplaats over en maakte er de ‘Bel

    Mondo’ van. Een vlag die de lading helemaal dekt, want de Gentse chef laat zijn cliënteel er

    genieten van de heerlijkste gerechten uit alle hoeken van de wereld. Sedert een drietal weken mag

    je dat gerust heel letterlijk opvatten: op zondag- en maandagavond tovert de Thaise chef Tho

    verrukkelijke Oosterse schotels op tafel.

    Sinds Serge Van Autreve (43) in oktober 2008 de Bel Mondo opende, groeide het succes van het

    kleine maar oergezellige restaurantje op de hoek van de Ramstraat gestaag. “Op de duur was ik zes

    dagen op zeven druk in de weer. Dat is amper vol te houden.” De chef ging tevergeefs op zoek naar

    een goede keukenhulp die een deel van het werk kon overnemen. “Ik heb enkele hulpkoks op proef

    gehad, maar bij geen enkele had ik het gevoel dat ik mijn keuken in veilige handen kon achterlaten.

    Misschien ben ik nogal veeleisend, ja. Maar de klanten hebben steeds recht op dezelfde uitstekende

    kwaliteit, ook als ik er niet ben.”

    THAILAND

    Serge is zelf een enorme liefhebber van de Thaise keuken, die hij als “licht, mooi en aromatisch”

    omschrijft. Een zevental jaar geleden heeft hij zelfs enkele maanden in een restaurant in Bangkok

    gewerkt. Tot hij er letterlijk moest gaan lopen. “De bazin zocht niet alleen een chef, maar ook een

    manager en een man. Vooral dat laatste was toch iets te veel gevraagd. Maar in de Thaise cultuur

    aanvaarden ze geen ‘neen’. Ik ben er dus echt als een dief in de nacht moeten vluchten.” Toch heeft

    de Oosterse keuken hem nooit losgelaten. Zeker toen Serge na de opstart van Bel Mondo merkte dat

    de wokschotels een echt succesnummer zijn, begon hij te broeden op een nieuw concept.

    Via zijn broer en schoonzus, die een restaurant uitbaten in het Gentse, kwam Serge in contact met de

    Thaise kok Tho. Met deze man, die officieel door het leven gaat als Bounphon Vongsy, sloeg hij twee

    vliegen in één klap: Tho is een zeer bekwame chef die tegelijk de Oosterse droom van Serge kon

    verwezenlijken. Sinds begin november vinden de klanten daarom op zondag- en maandagavond de

    Thaise kok achter het fornuis van Bel Mondo.

    KEUKENGENIE

    De 47-jarige Tho, die naast Thais enkel een mondje Frans en Engels spreekt, vertoeft al een

    kwarteeuw in Europa. “Voor ik naar België kwam, heb ik in restaurants in Londen en Parijs gewerkt,”

    vertelt hij. Hoe Tho nu precies in ons land verzeild geraakt is, wordt me niet helemaal duidelijk.

    Daarvoor blijkt mijn kennis van het Thais net iets te beperkt... Maar als hij niet in de kookpotten roert

    in Bel Mondo, is hij te vinden in de keuken van The Blue Elephant in Waterloo. Tho is niet bijzonder

    spraakzaam en werkt ondertussen naarstig voort aan de voorbereidingen voor de

    maandagavondshift. Ik mag zijn kookkunsten bewonderen en merk al gauw dat het Thaise

    keukengenie vooral met zijn handen spreekt. Uit een ordinaire aardappel tovert hij in een mum van

    tijd een prachtig roosje te voorschijn, dat hij samen met een uit een wortel gesneden vlinder tot een

    waar kunstwerkje schikt. “It’s pure art,” prijs ik hem.

    SUCCES

    En niet alleen ik val als een blok voor de kookkunsten van Tho. Hoewel de Thaise gerechten nog maar

    enkele weken op de kaart staan, hebben ze al naam en faam verworven bij het publiek. “Ik merk dat

    onze Thaise keuken steeds bekender wordt, ook al hebben we geen speciale promotie gevoerd. Het

    Oosterse concept is dan ook wel uniek in Zurenborg. Hier is voor de rest zelfs geen Chinees te

    vinden,” verklaart Serge het succes. Bel Mondo biedt ook een take away-formule aan: “Met de vele

    jonge mensen in de wijk leek ons dat een mogelijk gat in de markt. En inderdaad: er wordt al

    regelmatig beroep op gedaan.”

    UITBREIDING?

    Serge ziet het project met de Thaise kok als een test voor een eventuele uitbreiding. “Als het concept

    blijft aanslaan, dan wil ik op termijn naar een groter pand verhuizen en de service verruimen,”

    droomt hij. Maar meteen bromt de vermanende stem van echtgenote Martine (48) van achter de

    toog: “Durf dat niet!” Uit de knipoog van Serge leid ik af dat daar ongetwijfeld nog vele uurtjes over

    gediscussieerd gaat worden.

    DUIZENDPOOT

    Serge Van Autreve is dan ook een man met duizend-en-één ideeën en passies. Naast zijn drukke

    horecaleven pompt hij al zijn energie in sportieve activiteiten en de vzw Sportup. Zo organiseerde hij

    dit jaar voor het eerst de Sint-Amands Classic Run, waarbij de lopers zich lieten sponsoren voor een

    goed doel. Het was zo’n succes dat in september 2010 zeker een tweede editie plaatsvindt. Op 24

    december trekt Serge zelf de loopschoenen aan om de actie van het Glazen Huis van Studio Brussel

    te steunen. Van Sint-Amands zal hij via Antwerpen naar Gent lopen, in het totaal goed voor

    tweeënhalve marathon. Wie onderweg enkele kilometers wil inpikken om geld in te zamelen, mag

    steeds contact opnemen met de sportieve kok van Bel Mondo!

    Ellen BURTON

    Thaise chef Tho

    op zondag- en maandagavond in restaurant Bel Mondo, ook take away

    (van dinsdag tot zaterdag staat chef Serge aan het fornuis en geldt de normale menukaart)

    Dageraadplaats 20

    2018 Antwerpen

    Tel: 03/293.77.96

    KADERSTUK: NIEUWJAARSDRINK

    Op zondag 3 januari 2010 organiseert restaurant Bel Mondo een gezellige nieuwjaarsdrink. Op het

    terras op de Dageraadplaats wordt een knusse tent met vuurkorven geplaatst. Wie wil, mag er tussen

    17u en 18u met vrienden en familie komen klinken op het nieuwe jaar. Ondertussen kan er geproefd

    worden van heerlijke degustatiehapjes. En wie begeesterd is door al dat lekkers, kan nadien

    natuurlijk de voetjes onder tafel schuiven in het restaurant.

    KADERSTUK: MAROKKAANSE LAMPEN

    Toen Serge Van Autreve het restaurant overnam, werd het hele interieur getrakteerd op een

    serieuze lik verf. Het ganse decor kreeg met warme en donkere aardetinten een mediterraans tintje.

    Een sfeer die bijzonder goed in de smaak valt bij de klanten, net als de Marokkaanse lampen die het

    zuiderse gevoel compleet maken. Omdat er zoveel vraag is naar de herkomst van de prachtige

    decoratiestukken, heeft Serge besloten de lampen ook zelf aan de man te brengen. Naast de

    fietsenwinkel in de Nottebohmstraat wordt momenteel een etalage ingericht waar de stukken van

    naderbij te bewonderen zijn en aangekocht kunnen worden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    13-01-2010, 00:00 geschreven door serge  
    Archief per week
  • 15/03-21/03 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Gastenboek
  • EXCUZEER - VERKEERDE PLAATS GESTUURD
  • ONBETAALDE FACTUUR -- NA XXX BELOFTE NOG NIET GEREGELD
  • ONBETAALDE FACTUUR -- NA XXX BELOFTE NOG NIET GEREGELD
  • een mooie woensdagavond
  • Welkom, en veel plezier met je nieuwe blog

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • THAAAI
  • WERFT AAN

  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs