Inhoud blog
 • 18/07/'09
 • 17/07/'09
 • 16/07/'09
 • 15/07/09
 • dinsdag 14/07/'09
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Op naar de Mont Ventoux!

  19-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18/07/'09
  Hier zijn we weer, terug thuis in Belgie.
  Kort verslag van de terugreis:
  Eerst nog inladen, de fietsen vastmaken op het fietsenrek, en daarna (extra) genieten van ons laatste ontbijt. Daanra gingen we met tegenzin in de auto zitten, om te beginnen aan de lange reis. Bij het van de parkin rijden, keken we nog een laatste keer om naar ons hotel. Dit was zeker voor herhaling vatbaar, dus volgend jaar komen we waarschijnlijk wel terug.
  Onderweg moesten we 2 keer stoppen voor te eten, en ook om een keer naar het toilet te gaan, te beentjes eens te strekken of om te wisselen van chauffeur. Hoe meer kilometers we deden, hoe meer het landschap veranderde en hoe frisser het werd.
  Onderweg zongen we luidkeels mee met Marco Borsato en Jan Smit, om een beetje de sfeer er in te houden.
  Uiteindelijk waren we rond 23u weer thuis. Nog een beetje uitladen, en dan weer lekker onder de wol om te dromen van de voorbije week (of van de terugkeer volgend jaar??)

  Ziezo, dat was het dan...
  Mschien tot volgend jaar! Daaaag!
  (geschreven door Kelly)

  19-07-2009 om 11:20 geschreven door De Maesekes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17/07/'09

  Goeienavond beste lezers

  Jaja...de laatste avond in ons mooie hotel... Spijtig, maar mogen moeten we, veel te vlug, weer naar huis. Ons verblijf hier is voorbij gevlogen en we hebben hier een prachtige tijd gehad. Mooie/grappige momenten beleefd...
  Maar goed, eerst ons verslag van vandaag.
  Tot vanochtend vroeg was het nog niet zeker wat we vandaag zouden gaan doen. Daarom hebben we snel nog wat brochuurtjes bekeken. Na ons ontbijt is papa dan gaan vragen aan de uitbaatster gaan vragen of zij nog een leuke daguitstap wist. Die wist ons dan te vertellen dat het stadje 'Fontaine de Vaucluse' ook wel eens de moeite is om te bezoeken. EN het was niet ver van ons hotel, op slechts een halfuurtje rijden.
  Eerst zochten we dus weer een parking, en daarna verder te voet naar het centrum van het stadje. Er waren weer veel souvenirshops, en dus hebben we wel wat gekocht. Daarna volgden we de weg naar boven, die bracht ons naar een prachtig uitzicht op de bron van de Sorgue, dat is de rivier die door Fontaine de Vaucluse stroomt. Het water is naar het schijnt ijskoud.
  Verder waren er ook enkele museumpjes, zo had je er eentje van het klimmen, en ook eentje van het papier, waar we ook een boek over de Provence kochten.
  Tijdens de middag kochten we eten aan een kraampje. Ons pa een paninibroodje, ons mama een pannekoek en ik en megagrote hotdog met frieten, die eigelijk veel te groot was voor mij. On papa heeft de rest opgegeten.
  Op de rotsen die boven het stadje uit-torenden stonden de ruines van een 13e eeuws kasteel. Daar wouden we natuurlijk graag naartoe. En dat hebben we natuurlijk ook geprobeerd (het mocht, laat dat duidelijk zijn, wij zijn geen waaghalzen die gevaarlijke dingen uitstekend die eigelijk niet mogen) maar het pad naar de ruine was eigenlijk levensgevaarlijk. Ongelijke treden, los zand en stenen, waardoor je makkelijk kon wegschuiven, en dat voor een tocht van een uur en half! Halfweg zijn we weer naar beneden gegaan, het werd te gevaarlijk.
  Daarna zijn we terug naar de auto gegaan en zijn we naar Isle sur la Sorgue gegaan. Dat is het Venetie van de Provence. Daar waren alle winkeltjes jammer genoeg gesloten (ze sluiten tussen 12 en 3u, raar he) dus hebben we alleen de kerk bezichtigd, gewandeld, een terrasje gedaan en een ijsje gegeten.
  Ondertussen was het alweer wat later, maar we moesten nog naar een winkel in Apt voor een souvenir dat je alleen daar vond.
  Daarna ging het weer richting hotel om al een beetje in te pakken. Ondertussen hebben we weer ons avondeten gehad, en bereiden we ons een beetje voor op de lange reis van morgen...D eerstvolgende keer dat ik weer een bericht plaats, zal zijn als we weer thuis zijn...EN dan kan ik nog ten vroegste zondag schrijven, want we komen morgen maar heel laat thuis...
  Tot zondag dus!
  (geschreven door Kelly)

  17-07-2009 om 21:14 geschreven door De Maesekes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16/07/'09
  Donderdag 16/07, alweer een dag van 38 graden!
  Ik denk dat als we terugkeren naar Belgie, we kou gaan hebben! xD
  Zoals eerder al gezegd, waren we van plan van naar Roussillon te gaan. Dat is een stadje in de bergen. De grond is er oker gekleurd, en er is ook een soort canyon die ons wel de moeite leek om ons te gaan bezichtigen.
  's ochtends weer vroeg opstaan dus, en lekker gaan ontbijten. Daarna met de GPS richting Roussillon. Onderweg zei ons mama dat het daar op donderdag markt is, dus dat was ook weer mooi meegenomen. Van aan de parking moesten we wel even stappen naar het centrum, maar het was de moeite waard, want onderweg konden we reeds enkelen van die speciale rotsen bewonderen.
  Op het dorpspleintje had je dan de gezellige en sfeervolle markt, waar we even rondgekeken hebben. Daarna zijn we door de practige straatjes gewandeld en hebben we genoten van het prachtige uitzicht op de rest van de streek.
  Daarna ging het richting 'sentiers des ocres', dat is die canyon. We moesten wat trappen doen, maar dat was op zich wel grappig De canyon was echt heel mooi. Het deed een beetje denken aan de Grand Canyon in de VS. Er hing een echte 'indianensfeer'. Alleen de tipi's en de indianen zelf ontbraken er nog aan
  Na onze tocht door het oranje zand (dat onze sletskes wel vuil maakte) kregen we stilaan wel honger. Eerder op de dag hadden we al een restaurantje gevonden waar ze tagliatellie bolognaise verkochten, dus daar zijn we dan maar naartoe gegaan.
  Onze benen waren best moe van het vele slenteren, dus keerden we daarna 'huiswaarts'. Daar zijn we direcht in ons zwemgerief gesprongen een aan het zwembad gaan liggen. Daar hebben we een paar uur genoten van het lekker koele water.
  Vna het zwemmen kregen we natuurlijk honger, dus trokken we naar de Mc Donald's voor een lekkere hamburger met frietjes. En natuurlijk als dessertje nog een lekkere Mc Flurry!
  Omdat we nog geen zin hadden om al op onze hotelkamer te gaan zitten, zijn we dan nog maar eventjes gaan wandelen in Apt. We hebben er ook nog een terrasje gedaan, wat je hier tot heel laat kan doen, door het warme weer. Daarna was het dus WEL al laat en keerden we terug naar het hotel. En hier zitten we dan maar weer...Alweer een superleuke, mooie dag voorbij...Jammer maar helaas...
  Alee, tot morgen!
  (geschreven door Kelly)

  17-07-2009 om 17:44 geschreven door De Maesekes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15/07/09

  Helloowkes

  Ja, we hadden gisteren beter 2 kaarskes doen branden, want er is er maar ééntje boven geraakt, nl. onze papa. Ons mama 'heeft er de brui aan gegeven' aan chalet Reynard, dat is op 6 km van de top. Maar ik vind dat ze daar al heel fier op mag zijn. Want al zo ver geraakt, da's wel chapeau he! En ja, onze papa, hij is er fier op zen! Er zijn foto's van hem op de top, die zullen later nog wel volgen.
  Eerst moesten ze om er te geraken met de auto in de bergen rijden. En dat was al een hachelijke onderneming, want de baantjes waren er heel smal en de afgrond was diep.
  Het was (en dat geloof ik graag) naar het schijnt enorm zwaar, hard afzien. Onze pa zei: nu mogen ze mij morgen 500 euro geven, dan nog doe ik het niet opnieuw! Zo hard afzien! Op de top was het ook nog vrij warm. Er was ons altijd gezegd dat je best een vestje droeg voor tijdens het afdalen, omdat dat zo koud kon zijn, maar dat was ook al niet nodig. Tijdens de afdaling heeft onze pa gefilmd met zijn gsm. Wat een snelheid zeg! Het zag er daar precies ook allemaal heel mooi uit.  Maar zoals ik al zei, foto's volgen nog. Nadat ze beneden waren, hebben ze trouwens nog een lekkere hamurger gegeten.
  Wat heb ik ondertussen gedaan:
  Aan de blog gewerkt, gelezen, in de zon gelegen en gezwommen. Ik ben ook te voet naar de Mc Donald's geweest, waardoor mijn voeten nu goed verbrand zijn =_= Maaaaar ik vond er ook een schoenenwinkel in de buurt en daar heb ik nog een verjaardaskadootje voor ons mama gekocht
  Rond half 6 kwamen de klimmers dan uiteindelijk terug, en vergezelden ze mij aan het zwembad voor een frisse, welverdiende duik.
  Iets later konden we dan in het restaurant van het hotel genieten van lekkere streekgerechten. Ik en ons mama kozen voor 'poulet basquaise', dat is kip met rijst en een soort provencaalse saus. Papa wou liever lamsvlees, ook met zo'n speciale saus en rijst.
  Ent oen zaten we weer hier, alweer een dag voorbij (spijtig genoeg want ik begin het hier echt heel tof te vinden, ik kijk al op tegen zaterdag, voor de terugreis)
  Goed, morgen gaan we Roussilon een keer bezichtigen, daar is een soort canyon, en grotten. Ik ben benieuwd...
  En nu...gaan we bijna slapen...Sluukes!
  (geschreven door kelly)

  15-07-2009 om 22:11 geschreven door De Maesekes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dinsdag 14/07/'09
  Bonjour tout le monde

  Jaja, je ziet het, we zijn het hier al goed gewoon Nee, wees gerust, we komen nog terug
  Vandaag is het woensdag, maar ik schrijf het verslag van dinsdag want gisteren was het al wat laat om nog te schrijven
  Maar ondertussen zijn ons ma en onze pa al wel vertrokken naar de Mont Ventoux...Ik ben eens curieus... Maar voor ze vertrokken heb ik ons mama natuurlijk nog een gelukkige verjaardag gewenst, want jawel dames en heren, ons mma word vandaag 40 JAAR! hip hip hip HOERAA ^^

  Wat hebben we gisteren gedaan:
  Na lekker te goed te hebben geslapen, hebben we ons klaargemaakt en zijn we beneden lekker gaan ontbijten. Daarna weer naar inze kaer en ons een beetje in te smeren want het beloofde, net als maandag trouwens, weer een verschrikkelijk hete dag te worden (37 graden!)
  Omdat we maandag gelezen hadden dat het in in Avignon markt is op dinsdag, besloten we daar eens naartoe te gaan. Daar aangekomenmoesten we wel even zoeken naar een parking. Na een paar minuten vonden we een overdekte parking, wat wel handig is omdat de auto dan wat frisser staat. Het enige lastige was dat de alles aan de parking op het kleinste gemaakt was, het was allemaal heel smal. Het was dus meer wringen in plaats van parkeren. Maar we moesten ons nu tenminste niet zoveel zorgen maken, de auto stond daar veiliger dan op een parking op straat, want alle auto's die daar stonden, stonden zo'n beetje overal, dus niet mooi in vakjes, en ze zaten vol blutsen.
  Na alweer een paar minuutjes stappen gingen we door de Middeleeuwse stadspoort het stadje Avignon binnen. Het was er mooi, er hing nog zo'n beetje een middeleewse sfeer door de dikke muur die het stadje omringt en de enorm smalle straatjes. We hebben er dan wat in de winkeltjes rondgekeken op zoek naar leuke souvenirs. Wat ik persoonlijk wel leuk vond, waren de beeldjes van 'les cigales'. Dat zijn de grote krekels die hier zitten. Ze tsjirpen heel hard, en dat bijna de hele dag door.
  Tijdens het wandelen in Avignon werden we verschillende keren aangesproken door acteurs die reclame maakten voor hun nieuwe toneelstuk, dat ze willen voorstellen op het festival van Avignon, dat toevallig deze week aan de gang is. Overal hingen posters. 's middags zijn we dan een broodje gaan eten in een soort van Panos. Daarna gingen we op zoek naar de overbekende Pont d'Avignon. Er was ook nog een tuin, die je kon bereiken met een hele reeks trappen, wat best wel vermoeiend was, maar toch de moeite waard als je daarna et uitzicht zag. En alweer zagen we de Ventouw liggen, nu dichterbij dan de vorige keer. Daarna zijn we nog heel even in het Palais des Papes geweest en in de kathedraal ernaast. Meteen hebben we daar een kaarsje doen branden, in de hoop dat mijn ouders op de top van de Ventoux zullen geraken.
  Niet lang daarna zijn we terug naar het hotel gegaan. Terwijl mijn ouders nog een laatste voorbereiding voor hun grote klim morgen gingen doen, ben ik aan het zwembad gaan liggen. Het water was een welkome verkoeling. Een uurtje of wat later zijn ons ma en onze pa dan ook komen zwemmen. Na de verfrissende duik hebben we ons weer omgekleed om een lekkere pizza te gaan eten in een pizzeria in Apt.

  Dat was onze dinsdag.
  Straks ga ik terug zwemmen, en ondertussen duim ik dat onze 'klimmers' heelhuids boven geraken.
  En ahja, vanmiddag nog een goe Mac Donalds'ke
  Sluukes! A bientot ;D
  (geschreven door Kelly)

  15-07-2009 om 09:48 geschreven door De Maesekes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 13/08'09
  Hey allemaal

  Hier zijn we weer en deze keer van uit ons hotel 'Le Manoir' in Apt. Wat een dag!
  Vanmorgen liep de wekker (veel te vroeg) om 4u af. Snel omkleden en nog even de spullen inladen die we gisteren nog niet in de auto konden zetten. Daarna vertrokken we voor een lange tocht (1030 km!) En wat voor één! Onderweg genoten we van het prachtige landschap, maar schoten we ook een beetje in de stress omdat halverwege Frankrijk de GPS zijn spreekwoordelijke geest gaf...Na een korte stop deed hij het uiteindelijk dan weer. Af en toe deed hij wel nog een beetje raar, waardoor we nog meer op onze kaartlezers-eigenschappen waren aangewezen. Mààr we zijn er geraakt he! Hoe meer we onze eindbestemming naderden, hoe spannender het werd...Hoe zou het hotel zijn en dat soort dingen, maar vooral: wanneer zouden we HEM zien, de enige echte Mont Ventoux! De laatste twee uur werd er dus ook al eens rondgekeken of hij al niet in het zicht was. Eén keer dachten we (ikke en onze papa) écht dat we hem gezien hadden, maar als je van dichter keek, kon je zien dat die berg op de top begroeid was, en dat is bij de Ventoux niet zo, aan de top is het een echt maanlandschap, geen sprietje gras te zien. Uiteindelijk zag ik hem dan, helemaal in de verte, en ik moet zeggen, ik vond het best wel een sjiek zicht, en ik heb meteen mijn ouders heel veel succes gewenst, want euh...hij is echt reusachtig!
  Jammer genoeg viel hij na alweer een tiental kilometers uit ons zicht... Maar we naderden ons hotel, wat een hele opluchting was na zo'n volle dag reizen (gelukkig maakten we op tijd een pitstop) We werden meteen vriendelijk onthaald, de uitbaatster liet ons zien waar we de fietsen konden stallen en bracht ons toen naar onze kamer. Daar dropten we onze bagage en toen zijn we weer laaiend enthousiast (sarcastisch bedoeld) de auto ingesprongen, op zoek naar iets waar we konden eten. Dat vonden we uiteindelijk op een gezellig pleintje in het centrum van Apt. Daarna keerden we terug naar ons hotel, om onze planning te maken voor morgen en daarna (welverdiend) te slapen.
  Tot morgen!
  (geschreven door Kelly)

  13-07-2009 om 22:05 geschreven door De Maesekes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 12/08/'09
  Hey vrienden/ familie

  Straks is het zover. Eindelijk naar Frankrijk. Weken hebben we er naar uitgekeken en morgenochtend om 5u gaan we vertrekken.
  We zijn nu dus al druk bezig met inpakken. Persoonlijk word ik daar altijd een beetje zenuwachtig van, want stel je voor dat je iets vergeet! =O
  De komdende dagen kan je hier onze (spannende) belevenissen lezen, en eventueel becommentariseren. Nu, want zijn we van plan daar allemaal te doen: uitrusten, aant zwembad liggen (vooral ikke dan ;p) en dan het allerbelangrijkste: de Mont Ventouw beklimmen! Dat zal woensdag gebeuren. Op ons mama haar 40ste verjaardag =D hop hop hop, op je 40 (hopelijk) naar de top! xD
  Goe, ik ga jullie nu laten, want er moet nog veel gebeuren!
  sluukes!
  (geschreven door Kelly)
  grtjs, Kelly, Nancy en Benny

  12-07-2009 om 17:03 geschreven door De Maesekes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/bekena

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  12-07-2009 om 16:46 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • beter laat dan nooit
 • proficiat zus...en benny
 • helaba.....
 • een fijne maandag
 • Aan de toeristen...

  Laat maar iets achter als ge wilt ;p


  Blog als favoriet !

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!