Archief per maand
  • 01-2009
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 05-2007
    Mijn favorieten
  • code zero
  • portfoliosite
  • interwall bvba
  • besbelgium
  • chapewerken Zamex bvba
  • Uncem Directory
  • Submit Website Directory
  • Lace Front Wigs
  • LINK ADD URL Seo Friendly Web
  • Directory Likup
    bedrijfslinks
    zoekmachine optimalisatie
    The quest for high ranking
    12-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pageranking voor chape chapewerken en renovatiewerken
    we gaan op jacht naar high pagerank links zoals de chapewerken link en blogsite voor seo alles voo het chappen en de chapewerken.
    en natuurlijk niet te vergeten renovatiewerken link belangrijk voor renovatiewerken en gyprocwerken

    12-11-2007 om 00:00 geschreven door putbruy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe site online
    Deze week is de bedrijfssite TecmoFluids gelanceerd. succes !

    18-10-2007 om 09:45 geschreven door putbruy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stand van zaken
    De postitionering van Renovatiewerken Interwall bvba is uitstekend,op dit moment komen er dagelijks 60 à 70 potentiele klanten op de site, voor 90% aangeleverd door google. De site van Chapewerken - Vloerwerken Zamex bvba doet het ook uitstekend, alhoewel de definitieve site nog niet online is, staat Zamex al op positie 11 voor met vloerwerken en chapewerken als trefwoorden. Dat beloofd voor de definitieve seo-promotie als de site in zijn uiteindelijke versie online staat.

    17-08-2007 om 17:47 geschreven door putbruy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chapewerken zamex bvba
    We zijn een tijdje weg geweest, ondertussen hebben we de resultaten voor interwall bvba en besbelgium kunnen evalueren en we zijn er tevreden mee. Binnenkort starten we met een nieuwe promotie voor een bouwonderneming, namelijk chapewerken - vloerwerken Zamex bvba naar de top te brengen voor deze 2 categorieën. We gaan u hier op de hoogte houden.

    12-07-2007 om 19:16 geschreven door putbruy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.opvolging interwall.be
    Het duurt een tijdje eer de backlinks werken,google doet namelijk maar om de zoveel tijd een update van zijn databases waardoor je
    geduld (veel geduld) moet hebben om het eindresultaat uiteindelijk te kunnen bezichtigen.(reken toch op een aantal maanden !)
    Voor schilderwerken zitten we nog niet zo hoog,mischien dat een rechtstreekse link naar schilderwerken wel een verbetering gaat zijn.

    We gaan het  druk krijgen de komende weken,dus kan het een tijdje duren eer we nog een postje kunnen plaatsen.
    tot dan.

    15-05-2007 om 12:47 geschreven door putbruy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijfslinks aangemeld

    Zo, we hebben bloggen.be/bedrijfslinks aangemeld bij google ,eerdaags zullen de hier vermelde bedrijfslinks er weer een backlink bij hebben.

    We zullen het resultaat hier posten.Vandaag zijn we met een  tooltje op zoek gegaan naar de backlinks van de grootse trefwoorden concurrenten,daarover meer als we wat gevorderdt zijn.

    11-05-2007 om 20:47 geschreven door putbruy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optimaliseren voor de zoekmachines

    Zoekmachines zoals google , yahoo en MSN search kent iedereen, buiten deze grote 3 zijn er nog 10-tallen andere maar wij gaan ons concentreren op de belangrijkste in Belgïe --->Google, vermits de anderen grotendeels volgens detzelfde principes werken.

    Het internet is een wereldwijd web van websites die allemaal min of meer met elkaar verbonden zijn via links.Die links gebruikt google om continu het wereldwijde web te indexeren.Het indexeren houdt in dat alle teksten op een site die leesbaar zijn voor een zoekmachine worden geanalyseerd en in een database worden gestopt.Als in het invulvlak van google een woord of tekst wordt ingegeven verschijnen alle websites(bronnen) die dit woord of de tekst bevatten opgelijst in een resultatenvenster, zoals we dat allemaal kennen.

    Het is de kunst van zo hoog mogelijk in die resultatenlijst te komen, om bezoekers te kunnen aantrekken.Op de 1ste pagina staan is een heel goed resultaat,vermits het gaat om zoekwoorden of teksten die door potentiele klanten worden gebruikt.

    Van pagina 1 t/m 10 (resultaat 1 t/m 100) geeft ook nog bezoekerstrafiek alhoewel het exponentiëel vermindert naargelang men verder achteruit staat.Vanaf pagina 11 (resultaat >100 ) is er geen of bijzonder weinig bezoekerstrafiek via de zoekmachineresultaten te verwachten vermits de meeste gebruikers nooit of zelden zover doorbladeren.

    Hoe kan ik geindexeerd worden ? hoe geraak ik op de eerste pagina(s) ?

    Met behulp van:
    -unieke content
    -backlinks
    Deze zaken gaan we in een andere post verder uitleggen.

               

    10-05-2007 om 17:01 geschreven door putbruy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het doel van een bedrijfswebsite
    De beweegredenen van een bedrijf om een eigen website te realiseren verschillen nogal eens, sommigen zegt het helemaal niets,anderen willen hun diensten naar bestaande klanten uitbreiden,weer anderen wensen nieuwe klanten te realiseren.
    Over die laatste groep gaan we het wat uitgebreider hebben,aangezien zij  groot belang  hebben bij een goede webbekendheid.
    In tegenstelling tot grotere community websites,die meer belang hebben bij een zo groot mogelijke webtrafiek (bezoekers) omdat dit hun advertentieinkomsten grotendeels bepaald, hebben bedrijven meer belang bij bezoekers die tot hun doelgroep behoren.
    Bezoekers die interesse hebben in de aangeboden producten of diensten op de site krijgen is dan het hoofddoel. Hoe dat te realiseren gaan we in een verder artikel verduidelijken, aan de hand van enkele thema's: de zoekmachineoptimalisatie zelf, backlinks creëren, advertenties plaatsen, en een adwordscampagne.
    Aan de hand van praktische voorbeelden gaan we dan een beeld schetsen van de meest efficienste methodes en de effectiviteit van betaalde campagnes analyseren.
    Tot dan.

    09-05-2007 om 15:35 geschreven door putbruy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start van de bedrijfswebsites optimalisatie weblog

    Zo, we zijn vertrokken.
    Er wordt namelijk beweerdt dat bloggen een goede zaak is om andere websites te promoten d.m.v. links en zoekwoord gerelateerde teksten.
    Indien bloggen.be zelf goed geoptimaliseerd is zal hetgeen hier verschijnt ervoor zorgen dat de alhier gebruikte links hoger gaan scoren in bij zoekmachines.
    We shall see...
    We gaan proberen van hier een opvolging te doen van de door mij gepromote websites en tussendoor nog enkele tips te geven aan al wie daar behoefte aan heeft.
    Een oud vlaams spreekwoord luidt namelijk van een mooie tafel kan je niet eten en dat geldt namelijk  ook voor bedrijfswebsites.
    Hoe grafisch en technisch mooi een bedrijfswebsite ook is,anzich trekt dit helemaal geen bezoekers.

    Buiten mond-aan-mond reclame zal buiten een verdwaalde bezoeker vrijwel niemand uw site bezoeken.
    In de loop van de komende tijd ga ik de resultaten van mijn bevindingen hier posten, en ondertussen ook de technische aspecten van een goede basissite (om goed gevonden te worden) en de knepen van een goede promotie (om hoog geindexceerd te worden) verder uitleggen.
    Ik ga dat doen aan de hand van 2 van mijn recente bedrijfssites die ik ga analyseren hier.
    Het betreft de site van een aannemer Interwall bvba, met diensten zoals renovatiewerken , gyprocwerken, schilderwerken, gevelreiniging tuinaanleg , het plaatsen van bankirai terras en het maken van sierhekwerken.
    We gaan ook een importeur van haarcosmetica en haarkleuringsproducten opvolgen,
     namelijk Bes belgium om zo verdere inzichten te verkrijgen in de werking en het belang van bepaalde zoekmachine optimalisaties. 

    Het verschil tussen geen en veel potentiële klanten voor uw bedrijfswebsite .Zo de kop is eraf , tot de volgende tip of techniek.

    08-05-2007 om 19:48 geschreven door putbruy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Zoeken met Google



    Zoeken in blog



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs