Inhoud blog
 • Shoppen!!
 • How to handle .. a boring day?
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  real life

  20-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shoppen!!
  Het is half acht en ik sta te popele naar 't shopping center te gaan. Ik hou van 't shopping center dus ik wa in 'no time' klaar en ik moet zegge da 'k helemaal ready was om de vrieskou te trotsere.

   Kent ge zo'n muts die iedereen de laatste tijd heeft? zo met ne ponpon op uw hoofd, heel veel kleure en twee vlechtjes aan de oorflappen... awel eigenlijk vond ik zo'n muts echt belachelijk! Maar toen ik die van mijn vriendin is had opgezet voelde ik da da wel goe warm was aan uw oren en al. Een paar dage later ging ik naar de kerstmarkt in het stad en het was ijskoud dus.... ik kocht zo'n muts (trouwens iedereen liep daarmee rond) Sindsdien hou ik van zo'n mutse!


  Die had ik dus opgezet om naar 't shopping te gaan eh, want we waren met de bus. Jah er lag kweetniehoeveel sneeuw .Ik had een paar schoenen in mijn tas gestoke, want ge denkt toch nie da ik me sneeuwschoene ga rondlopen (zo typisch ik he) en van zodra we in 't shopping ware heb ik mijn schoenen ook direct verwisseld! Dan gingen we op zoek naar kadootjes voor kerstmis en nieuwjaar, maar ge denkt toch nie da ge da vindt juist als ge het nodig hebt zeker. Ik ben met lege hande terug naar huis gemoeten... (buiten de oorbelle voor mijn zus dan, maar die gaan mijn handen nie vullen ze ) Och het is toch al gewoon leuk om daar rond te lope... etalages kijke is zooow Fun!

  Toen we trg bij onze bushalte aankwamen zagen we da we nog een half uur moeste wachte!! Doodgaan. En ofcourse kome er nog wa belachelijke gaste smore in uw face en tuffe op straat enzoow...Allee op den duur ben ik dan toch thuisgeraakt en heb ik van de rest van den dag niks meer gedaan.. Shoppe is zowa mijn enige hobby maar toch o-zo-vermoeiend

  grreeetz

  20-12-2009 om 00:00 geschreven door charr  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.How to handle .. a boring day?

  How to handle...
  een mega-saaie dag!!

  Jajah, niks is zo deprimerend als een dag waarop ge helemaal niks te doen hebt... just zoals today bij mij.
  Ik moest vanmorgen naar school om mijn rapport van het examen te gaan inkijken en ik wist dat het zoooooooooooooooo saai ging zijn. Ik stond  optijd op om mijn haar te wasse (er is niks belangrijker dan mijn haar voor mij) en ng wa Tv kijken, maar ik had al een ochtendhumeur! Ik had helemaal geeen honger, kent ge da gevoel als ge precies 100 kilo weegt en toch niks hebt gegete?!
  Nadat ik mijn haar totally had uitgebrushed en het natuurlijk perfect lag zag ik da ik nog maar vijf minuten had om te vertrekken..snel alles ingepakt en vertrokken.(ge kunt u wel inbeelden da mijn haar nie lang goe bleef liggen ) Het was echt ijskoud buiten met de sneeuw enzow en ik ben ik een recordtijd van zes minuten naar 't school gestapt. We mochten onze rapporten eindelijk inkijken en ik was zooow blij me da van mij!! mr da is bijzaak zeker..

  Daarna kregen we nog chocomelk en cake maar ik had nog altijd geen honger. Ik wou alleen maar naar huis zodat de kerstvakantie écht kon beginnen! Toen we eindelijk buiten waren wilde mijn twee vriendinnen persé een sneeuwballegevecht doen en ik moet zegge dat de jonges daar ook wel zin in hadden  Mijn beste vriendin had er snel genoeg van nadat ze helemaal onder de sneeuw zat na twee minute Ik ging snel naar huis maar er was helemaal niks te doen!! Ik ruimde dan maar wa op mr da was ook snel gedaan.. Nu zit ik hier mijn blog te schrijve over een dag waarin niks is gebeurd.

  Enkele tips om uw dag toch wa fun te maken:
  - klaaag nooooooooit tege uzelf over een saaie dag want dan worde alleen nog maar depressiever
  -Zet een goeie plaat op en schud uw kop zo hard op den beat de ge draaierig zij ( en da geeftnog een plezierig gevoel achteraf )
  -Bel een vriend op en doe alsof ge z'n crush zijt (voor hem zal het waarschijnlijk achteraf nie zo plezierig zijn! )
  -Versier gwn heel uw slaapkamer mé slingers en nodig dan vriende uit om een feestje te bouwen. Let the party begin!!
  -Ga wa joggen me luide muziek in uw oren. Ge zijt een halfuur bezig en het is nog gezond ook..

  (succes niet gegarandeerd)

  Maar de beste remedie is toch ng een vette blog schrijve en dan kunde iemand anders zijn dag nog wa opvrolijke met uw schrijftalent!!

  xxx

   

  18-12-2009 om 00:00 geschreven door charr  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/becreative

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  17-12-2009 om 20:26 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 14/12-20/12 2009

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!