Inhoud blog
 • Basic en Naturel
 • 5 mode-tipzz
 • Welkom op de blog!
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Beautyzz
  Alles over Fashion
  30-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Basic en Naturel
  Heyy allemaal!
  Leuk dat jullie er weer zijn! 

  Vandaag geven we jullie tips/info om er perfect uit te zien!
  Britt heeft ook een paar vragen binnen gekregen die ze op het einde zal beantwoorden!
  Veel leesplezier ;)

  1) Skiney: een jeans is mooi, een skiney is mooiER! Je kijkt er groter door en het zit echt héél comfortabel!
  2) Shirtje? Een (iets te groot) shirtje steek je het best in je broek. Het is best cool!
  3) Op het shirtje dat je net in je skiney stak, draag je best een Jeans-hemd. Open, met de mouwen halverwege de armen. Hoe stoer is dat?
  4) Schoenen! Een goed merk voor schoenen is Vans (Off The Wall)! Ze zitten super en zijn héél mooi! Als je voor wat meer sportachtige schoenen wilt gaan, zijn Nike's echt goed! Maar Kalenji is ook een aanrader! Het belangrijkste is dat ze goed zitten! Wat nu in de mode is? Schoenen met zo'n extra dikke zool! Als je deze aanhebt, loop je op wolkjes!
  5) Lipbalsem: Geen felrode lippenstift maar lipbalsem! Het verzorgt je lippen en is mooi naturel ! Een goed merk is bv. Eos of Baby Lips!
  6) Staart! Een ellenlange vlecht? Nee liever een doodgewone staart, eentje dat redelijk hoog staat; altijd leuk!

  We hopen dat je wat aan deze tips hebt! Onthoud gewoon: Basic en Naturel blijven het mooiste!

  Britt kreeg ook 3vragen binnen, die gaat ze nu beantwoorden!
  1. Welke bikini's zijn er mooi? Ik heb totaal geen idee welke ik moet kopen!
  Antwoord: Het is natuurlijk jouw eigen keuze welke je mooi vind, persoonlijk vind ik bikini's met de Amerikaans vlag erop héél mooi! Maar ook een basic bikini in de kleur zalmrose vind ik best mooi!
  2. Een mooie rugzak gezocht! Naar school is zo saai... en ook helemaal niet mooi! Zo'n rugzak staat echt niet op een kleedje! Waar koop je mooie rugzakken?
  ANtwoord: Om op een kleedje te dragen vind ik (persoonlijk) een schoudertas héél mooi. Als je met een jeans of short gaat zijn die rugzakken van Dakine wel leuk. Soms zijn ze wel wat klein ;)
  3. Ik mag nog geen make-up van mijn ouders en ben al 13! Is dit erg?
  Antwoord: Dit is DOOD normaal meid! Maar langs de andere kant hebben ze gelijk! Naturel is en blijft het mooist, als je dat op zo een jonge leeftijd al gaat gebruiken, denken mensen dat je jezelf lelijk vind, en dat is toch niet zo?

  Danku voor het lezen!
  Blijf delen aub!
  Neem ook eens een kijkje op  www.mylifestyleforever.simplesite.com !
  X L&B

  30-04-2015 om 23:16 geschreven door BeautyBritt  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 mode-tipzz
  Hey allemaal,
  vandaag geef ik jullie 5 mode-tipzz !! 
  5 dingen die hip zijn, én die je ook op school kan doen Wink
  Hier zijn ze:::
  1) Een legging onder je short: is het nog wat te koud voor een short tot boven de knie? Doe er lekker een zwarte legging onder! 
  2) Een t-shirt in je broek: is je t-shirt wat te groot? Steek hem maar in je broek en voila, als je er een beetje aan trekt heb je een ploffige maar coole t-shirt!
  3) Bretellen: Bretellen zijn leuk om aan te doen, en je lijkt op een nurd ... laat ze daarom gewoon naast je hangen en kijk uit als je gaat zitten
  4) Korte trui: Waarom altijd een lange trui? Kijk eens op www.coolcat.nl of www.coolcat.be en zoek een halve trui! Superrr cool :P
  5) Veters: Steek je veters eens in je schoenen, en met de klep naar voor! Realy Trendy!! 
  ►Voor een cool paar sneakers, skateschoenen (DC, Vans, ... ) kun je best eens een kijkje nemen op www.zalando.be

  Als je deze 5tips combineerd word het gewoon té cool !!

  Veel succes!
  X BeautyB

  01-03-2015 om 10:35 geschreven door BeautyBritt  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op de blog!
  Hey allemaal,
  welkom op de blog Very Happy
  Deze blog gaat over Lifestyle, mode, fashion, make-up, sterren, trends, have-its, en nog zoveeel meer Cool
  Nodig zeker vrienden uit om ook eens een kijkje te nemen op deze blog Exclamation
  Als je een vraag, comment of iets anders hebt kan je mij altijd mailen! ~Rechtse kolom 'mail mij'
  Morgen komt het 1e berichtje online Wink
  Tot dan !! ♥
  XXX BeautyB

  28-02-2015 om 23:24 geschreven door BeautyBritt  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/beautyzz

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  28-02-2015 om 23:08 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 27/04-03/05 2015
 • 23/02-01/03 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!