Categorieën
Beautyschool

11-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back 2 School: outfits
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb 3 outfits bijeen gezocht die je mogelijk zou kunnen dragen op je eerste schooldag. Dit zijn outfits die wij persoonlijk op school mogen dragen maar ik kan begrijpen dat dit niet overal hetzelfde is.
Outfit 1: Hier heb ik een roze croptop van de H&M aan met lange "okselgaten" zal ik maar zeggen en met een gewone skinny jeans van de C&A hierover draag ik een lange beige vest van de New Yorker en de schoenen die ik aan heb zijn van de Shoe Discount met een sleehak, deze zijn ook in een beige kleur zoals de vest.


Outfit 2: Hier ben ik gegaan voor een rokje van de C&A en dezelfde croptop van de H&M maar dan in het wit. Ik heb dezelfde schoenen aan als in outfit 1.

Outfit 3: Hier heb ik een groene jegging aan van de C&A met daarboven een fel roos topje aan, ik weet niet van waar ik dit heb dus als iemand het weet laat het maar achter, en dan heb ik terug de beige vest aan van de New Yorker en mijn geliefde Nike's die ik in Duitsland heb gekocht.


Bijlagen:
DSCF6806.JPG (201.8 KB)   
DSCF6809.JPG (239.4 KB)   
DSCF6811.JPG (321.3 KB)   
DSCF6819.JPG (290.2 KB)   
DSCF6821.JPG (222 KB)   
DSCF6823.JPG (290.6 KB)   

11-08-2015 om 00:00 geschreven door Beautyschool  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAC lipconditioner (tube)
*Sorry dat het artikel van 20u00 later online is gekomen i.v.m. familieredenen*

Vandaag heb ik een review voor jullie van de MAC lipconditioner. Ik heb heel vaak last van droge lippen en veel scrubben is ook niet goed voor je lippen dus ik had echt een goed product nodig voor mijn lippen en toen stootte ik op de MAC lipconditioner, ik was er heel benieuwd naar.

De MAC lipconditioner zit in een handige compacte tube waar 15 ml inzit. Dit zegt MAC over het product: "Een verzachtende balsem die de lippen maximaal herstelt door ze te verzorgen en te hydrateren. Bevat Amandelolie, Sheaboter, Avocado-extraxt, Tarwekiemolie, Vitamines A en E. Biedt een sterk resultaat zowel bij afzonderlijk gebruik als onder lipstick. De formule bevat een petroleumbasis maar is niet te zwaar. Helpt vocht vast te houden om de lippen de beschermen tegen invloeden van buitenaf." Ik ben een enorme fan van Sheaboter dus ik ben ontzettend blij dat dat in het product zit. Het "teutje" waar het product uitkomt vind ik iets minder hygiënisch maar dat verandert natuurlijk niets aan het product. Het is een dikke substantie en is redelijk vettig dus je moet niet veel gebruiken. Ik heb het nu een week in gebruik en ik ben er eigenlijk heel blij over. Ik kan hem echt aanraden!

De MAC lipconditioner (tube) is voor €16,00 te koop bij de MAC counters.
Hopelijk hebben jullie er wat aan, alvast bedankt voor het lezen!
11-08-2015 om 00:00 geschreven door Beautyschool  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catrice camouflage cream
Hey, voor dat ik begin met de review moet ik eerst iets zeggen. Op één of andere manier ben ik mijn foto's kwijt geraakt en had ik de tijd er niet meer voor om nieuwe te maken. Ik zal wel een link bij plaatsen van de camouflage cream zodat jullie toch weten over wat het gaat. Veel plezier en hopig hebben jullie er wat aan.

Concealer, ik blijf het toch een lastig product vinden want ofwel vind ik hem niet dekkend genoeg ofwel dekt hij juist veel te hard dat het niet meer mooi is. Maar nu stootte ik toevallig op deze concealer en was er wel benieuwd naar, jullie ook?

De Catrice camouflage cream heb je in 3 verschillende kleuren: 010 Ivory, 020 Light Beige & 025 Rosy Sand. Ik heb zelf de variant 020 Light Beige. De concealer zit in een handig klein potje met een draai deksel, al zou het wel handiger in gebruik zijn geweest met een klikdeksel. Ik vind dat Catrice hele mooie verpakkingen heeft, echt mijn stijl, Catrice kan bij mij niks verkeerd doen qua verpakking.
Maar waar het natuurlijk allemaal omdraait is het product dat in het potje zit. Er zit maar 3 gram in, dat is niet heel veel maar ik kan wel zeggen dat het heel zuinig in gebruik is, je hebt echt maar een heel klein beetje nodig, je doet met zo'n potje echt wel lang.
De textuur is in het begin is niet romig, niet hard, iets daar tussenin maar zodra het product in contact komt met je vingers wordt het romig, dat komt natuurlijk omdat je vingers warm zijn. Zoals ik al zei heb je maar een heel klein beetje nodig en dan breng je het aan met een tikkende beweging op het puistje/plekje, waar je het ook maar wilt aanbrengen. Door de romige textuur is hij ook perfect voor onder de ogen, je zou het in eerste instantie niet durven zeggen maar het effect onder de ogen is zeer mooi. 
Ik vind deze concealer echt een must-have en zou hem zeker opnieuw kopen.
Deze concealer is voor €2,99 te koop bij Kruidvat.

Bedankt voor het lezen. Doeii!!

10-08-2015 om 20:02 geschreven door Beautyschool  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back 2 School: Studeer en Planning tips
Plannen en leren, het is een kunst en zeker als je goede punten wilt halen. Het is ook een kunst om niet te rap afgeleid te worden, dus voordat we beginnen met mijn tips voor het plannen, eerst 3 tips om niet te rap te worden afgeleid.
1. De GSM: de GSM is echt de boosdoener, hoe vaak ik ben afgeleid door mijn GSM terwijl ik dit artikel schreef. Nee serieus, hoeveel tijd je wel niet kan besparen door je GSM aan de kant te leggen. Je bent veel sneller klaar dus kan je veel sneller terug op je GSM. Als dat geen motivatie is.
2. Muziek: ik ben iemand die alleen maar met muziek kan leren maar ik ken er ook genoeg die dat absoluut niet kunnen. Een heel simpel trucje om dit te kunnen ontdekken: zet terwijl je aan het studeren bent de radio op, begin je mee te zingen en te dansen en ben je niet meer geconcentreerd bezig dan is dat het teken dat je beter de radio afzet.
3. Omgeving: kies voor een rustige omgeving met niet al te veel spullen rond je die je mogelijk zouden kunnen afleiden.
Oke dit zijn de voornaamste tips die ik heb. Nu de planning en studeer tips. Hier in België werken met hoofdvakken (richtingspecifieke vakken) en algemene vakken. Wat ik persoonlijk het fijnst vind werken, is voor de hoofdvakken collegeblokken te gebruiken met tabbladen en voor de algemene vakken een gewone cursusblok te gebruiken. Je hoofdvakken heb je toch bijna elke dag dus is het ook geen onnodig gesleur. De cursusblok kan je beter thuis laten en een paar blaadjes in je kaft steken. Ik gebruik ook graag fluostiften met name de kleur roos en geel: Roos voor de titels en geel voor de kernwoorden. Voor de rest gebruik ik niet te veel om het overzichtelijk en ordelijk te houden. Daarna steek ik mijn samenvattingen in een klein mapje en als mijn samenvattingen klaar zijn leer ik ze dan. Dat mapje gaat ook mee in mijn schooltas zodat ik het op de bus nog kan leren. Als je veel vocabulaire lijsten moet leren heb ik ook nog een tip: kaartjes, maak kaartjes met op de ene kant het Nederlandse woord en op de andere kant het woord in een andere taal. Je moet die kaartjes daarna niet weggooien, ik bewaar ze altijd in een doos met een rekkertje er rond. Wie weet kan ik iemand anders daar wel een plezier mee doen. Zo dit zijn mijn tips voor het studeren, nu komen mijn tips voor het plannen. 
Ik geef een voorbeeld. Als je binnen de 7 dagen, 7 hoofdstukken moet leren zou dit eventueel mijn planning kunnen zijn:
De dag dat ik de test heb opgekregen (dag 1): Hoofdstuk 1 samenvatten
Dag 2: Hoofdstuk 2 samenvatten
Dag 3: Hoofdstuk 3 samenvatten + H1 & H2 leren
Dag 4: Hoofdstuk 4 samenvatten + H1 & H2 & H3 leren
Dag 5: Hoofdstuk 5 samenvatten + H1 & H2 & H3 & H4 leren
Dag 6: Hoofdstuk 6 samenvatten + H1 & H2 & H3 & H4 & H5 leren
Dag 7: Hoofdstuk 7 samenvatten + H1 & H2 & H3 & H4 & H5 & H6 &H7 leren
Dag 8: Herhalen op de bus en dan DE TEST
Zo dit zijn mijn tips voor het plannen en het studeren. Hopelijk heb je er wat aan en alvast bedankt om het te lezen. 

Doeii!! 

10-08-2015 om 20:02 geschreven door Beautyschool  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboekBlog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!