Inhoud blog
 • Zoeken naar de juiste informatie
 • Casual daten iets voor jou?
 • Fout
 • Heb ik google nodig?
 • Liefde is....
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  beautifullove
  Beautiful Love
  16-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoeken naar de juiste informatie
  Online daten is een goede manier geworden om op zoek te gaan naar een relatie. Je kunt een mooie profiel maken met foto's van jezelf en berichten sturen naar mensen die je aanspreken. Je kunt ook zelf beslissen wanneer je je online dating partner wilt ontmoeten. Zo kun je het rustig aan doen en niet gehaast een afspraakje maken. Maar een datingsite kiezen op zich is geen makkelijke taak. Er bestaan nu veel datingsites die van alles en nog wat aanbieden. Maar is het wel iets voor jou? Het beste manier om een goede datingsite uit te kiezen is om op internet te zoeken naar reviews, commentaren en andere pagina's waar informatie over een datingsite staat. Maak gebruik van soortgelijk pagina's en je zult vast wel een online datingsite vinden die aan je eisen voldoen. Bijvoorbeeld, als je bij be2 datingsite wilt registreren, kun je bij review sites lezen wat de specialisten over deze site vertellen. Hier zijn enkele voorbeelden: be2 datingsite review, be2.nl onderzoek, be2 nederland dating overzicht en alles over be2.

  Er kan ook gekozen worden om op sociale profielen een kijkje te nemen om een beter idee van een datingsite te verkrijgen. Als we weer de sociale profielen van be2 kijken dan zijn er pagina's op Facebook van be2, be2.nl Twitter en be2 Youtube.

  Je kunt natuurlijk dezelfde zoekactie uitvoeren voor andere datingsites. be2 is alleen als voorbeeld gegeven.

  16-05-2012 om 00:00 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casual daten iets voor jou?
  Het heeft dan wel niets met beautiful love te maken, toch heeft het op een of ander manier met liefde te maken. Casual dating is een ander woord voor snelle liefde. Liefde voor 60 minuten en geen 60 jaar zoals het vaak omschreven wordt. Casual dating is een manier om op een niveauvolle manier een one night stand, een seksdate, een trio of partnerruil te organiseren. Iedereen single of geen single kan hun erotische fantasieen op dit manier waar maken.

  Voor mij is het niet de eerste optie, maar het is wel een manier voor singles vooral die geen zin hebben in een vaste relatie, maar wel zin hebben in een avontuurtje de sexuele behoeftes te vervullen. Het belangrijkste is dat het veel veiliger is en je weet ook zeker dat iedereen op een casual datingsite dezelfde doeleinden hebben. Dus je vindt mensen die ook hetzelfde willen als jij.

  29-11-2011 om 14:14 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fout
  Waarom kom ik steeds de verkeerde tegen? Ik weet zeker dat er duizenden singles zijn die wel eens zoiets gezegd hebben. En dat is ook heel normaal. Als we iemand tegenkomen of met iemand uitgaan, betekent het niet dat we gelijk succes zullen hebben. Zo gaat het jammer genoeg niet in ons wereldje. Sommigen hebben geluk en hebben het meteen raak. Maar er zijn miljoenen mensen die na jaren van 'zoeken' uiteindelijk de ware liefde vinden.

  Het is geen standaard of een competitie om op een gegeven leeftijd al iemand naast je te hebben. Maar omdat we vrienden zie die al een paar hebben, denken we vaak dat we achterlopen. Dat is zeker niet de waarheid en ieder heeft zijn eigen pad om te volgen. Dus voortaan, lieve mensen, gewoon leven en doorgaan met zoeken, want je komt heus wel de ware liefde ooit tegen. ;)

  09-11-2011 om 08:31 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  18-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heb ik google nodig?
  Onlangs zat ik een beetje rond te surfen en begreep dat we in Nederland niet te kort komen aan startpagina's. Waar google in het algemeen te hulp komt, hebben wij in Nederland geen google meer nodig, want we hebben startpagina's voor ieder doelgroep, leeftijdsgroep, segment, interesse, hobby, etc. Maar omdat ik graag over liefde en relaties heb, heb ik een lijstje gemaakt van startpagina's die over deze topics hebben. Hier volgt de lijst:

  Single.linkestart.nl
  zoekt-vrouw.expertpagina.nl
  relatie.goedepagina.nl
  zoekt-vrouw.jouwpagina.nl
  single.eigenpage.nl


  18-10-2011 om 00:00 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde is....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat is liefde? Op die vraag proberen we nog steeds een antwoord te vinden. Misschien hebben de plaatjes van Liefde is... ons wat te vertellen! Liefde is....samen problemen oplossen. Liefde is...iemand op wie je altijd kunt steunen. Liefde is ...altijd in elkaars gedachten...Wat is jou favoriete Liefde is... spreuk?

  05-10-2011 om 00:00 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mooiste liefdescitaten
  • Ik hou niet van jou omdat het goed is, maar omdat ik van je hou.
  • Ik hou van jou. Er is niets anders, ren en ik zal met je mee rennen.
  • Ik hou van jou vandaag, morgen en elke overmorgen.
  • I loved you once, I love you still, I always have, I always will ...
  • Ik hou van jou, voor altijd
  • Waarom ik van jou hou? Omdat ik van je droom en aan je denk, altijd en overal!
  • Mijn liefde voor jou is meer dan welk woord ooit kan omschrijven. Ik hou meer van jou dan alle woorden samen. Ik ben hier en ik zal van je houden tot het einde.
  • Ik sluit mijn ogen, anders zie ik je gezicht. Ik sluit mijn mond, anders vertel ik iets. Ik sluit mijn oren, omdat ik je misschien zou horen. Maar ik kan niet mijn hart sluiten, omdat ik van je hou.
  • Ik hou van jou met heel mijn adem, mijn lach en al mijn tranen, voor heel mijn leven.
  • Tranen in mijn ogen, je bent in mijn gedachte en in mijn hart, met de oceaan er tussen, ik hou van jou.

  21-09-2011 om 09:00 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde op het eerste gezicht: Ja of nee?
  Laatst zat ik terug te denken aan een TV show genaamd "Liefde op het eerste gezicht". Het was wel een van mijn favoriete TV shows en ik geloofde ook echt dat ze gelijk verliefd op elkaar werden. Ik was toen nog jong en onervaren. Nu ik eraan terug denk, moet ik wel lachen. Liefde op het eerste gezicht - bestaat dat wel? Ikzelf heb het nooit ervaren en ik denk dat het ook niet meer zal gebeuren. In mijn geval onstaat verliefdheid nadat ik met een persoon voor een tijdje ontmoet heb. Dat betekent niet dat ik op elk persoon met wie ik een tijdje omga, verliefd wordt. Er is wel een soort aantrekkingskracht of een soort klik in het begin, maar of dat verliefdheid is...?

  Als ik mensen hoor zeggen dat ze gelijk verliefd worden op iemand zijn geworden, sta ik ook met open ogen te kijken. Is dat wel mogelijk? Of mixen ze verliefdheid met een ander gevoel? En toch denk ik ook, dat het per persoon anders ligt. Misschien is wel iemand gelijk verliefd en de ander niet. Hoe het ook is, verliefdheid is toch wel een van de fijnste gevoelens in het leven. Dat lekkere gevoel in je buik en je roze bril, maken je leven voor een periode gewoon fantastisch!

  06-09-2011 om 13:06 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:liefde, relatie, verliefd
  >> Reageer (0)
  23-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Online daten, maar geen date
  Veel mensen beginnen bewust met online dating. Het hoofddoel is natuurlijk om een partner te vinden, zij het voor een serieuze of een kortstondige relatie. Maar wat juist velen doen, is inschrijven bij een datingsite en dan verder niks doen of het bij chatten laten. Het lijkt alsof die ene stap om van online daten naar echt daten te groot is. Er ontstaat een soort spanning in je en het voelt eng om de persoon met wie je zo lang contact hebt gehad, in het echt te ontmoeten. Het gevolg is dat veel leden van een datingsite blijven hangen met online daten en een soort internet relatie opbouwen met de ander in plaats van een echte, realistische relatie.

  Er moet daarom een soort eis tegenover jezelf gezet worden, dat je na een tijdje de ander persoon toch gaat ontmoeten. Een maand tot twee maanden is wel het limiet. Het is onnodig om langer met iemand te chatten voordat je hem of haar ontmoet. Het moet een dag echt ervan komen, anders blijf je echt hangen in de online wereld. Ben jij al aan een date toe? Dan moet je geen tijd verspillen! Ga vandaag nog op een date. Wat heb je te verliezen?

  23-08-2011 om 00:00 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  20-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor datingsite leden: Een goede profielfoto
  Er zijn veel mensen die liefde via een datingsite zoeken. Het is vandaag een van de meest bruikbare manieren om een partner te vinden. Volgens onderzoek vinden singles een partner ten eerste via werk/school, dan via familie/vrienden en op de derde plaats staan datingsites. Om veel succes te hebben op datingsites moet je jezelf goed presenteren om op te vallen. Als je geen foto of geen beschrijving over jezelf hebt, zullen mensen afhaken en je profiel niet bekijken. Hier zijn enkele tips betreft foto's:

  1. Kies een foto waarop je losjes en relaxt erop staat, dus geen pasfoto. Gebruik een foto met een leuke achtergrond, buiten in een park. Als je je eigen kamer als achtergrond hebt, is dat best wel saai.

  2. Neem een foto waarop je duidelijk staat, voornamelijk in het centrum. Als je heel klein eruit ziet of niet duidelijk op de foto bent, kan dat verwarring bij de ander opwekken.

  3. Gebruik foto's waarin je wat doet die je leuk vindt. Als je van sporten houdt, kun je een foto kiezen waarop je dat doet. Schilder je graag, neem een foto waarop je schildert. Zo begrijpen mensen wat je leuk vindt om te doen.

  20-07-2011 om 00:00 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeken over liefde
  Al eeuwen worden er verschillende boeken geschreven over liefde. Veel schrijvers en kunstenaars hebben geprobeert om hun ervaringen en gevoelens over liefde weer te geven. Er bestaan ook hedendaagse schrijvers die veel over liefde hebben geschreven van verschillende oogpunten. Natuurlijk ervaren mannen liefde anders dan vrouwen. En daarom bestaan er verschillende boeken daarover. Er bestaan zelf boeken die je advies geven over hoe je liefde kunt vinden op een datingsite. Om een idee te geven wat er allemaal te vinden is rondom liefde, staan hier een paar interessante boeken op een rij.

  Wees slim in de liefde - Dr Phil
  In het boek: 'Wees slim in de liefde' met de ondertitel: 'vind en houd degene die ├ęcht bij je past' begeeft Dr Phil zich voornamelijk op het dating pad.

  Het liefdesorakel - Matthias Mala
  Het liefdesorakel geeft antwoorden op al je brandende vragen over liefde en relaties. Voor iedereen die wil weten of een huwelijk kans van slagen heeft, of het afspraakje met de droomman of -vrouw goed zal verlopen.

  Venus is hot, mars is cool - John Gray
  In dit boek, van dezelfde auteur als Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus, gaat het vooral over de verschillen in hormonen bij mannen en vrouwen en hun reactie op stress. Als mannen thuiskomen van een stressvolle dag, willen ze het liefst rust en hun verantwoordelijkheden vergeten.

  30-06-2011 om 12:24 geschreven door Erikavangeel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/05-20/05 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 25/04-01/05 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!