Inhoud blog
  • Dames uit nood helpen...
  • lang geleden op deze blog ...
  • het kan niet altijd feest zijn he
  • het jaar in schoonheid eindigen
  • nieuwe kennismaking
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    het dubbelleven zoals het is...

    17-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het kan niet altijd feest zijn he
    Anderhalve geleden maand een single meiske tegengekomen. Zeer mooie meid, die zeer lief overkomt. Tijdens de eerste date bleek er een serieuze klik te zijn, het was als het ware liefde op het eerste gezicht. De liefde was duidelijk wederzijds en ik had echt vlinderkes in m'n buik. Aan de smsjes en de msn gesprekjes te zien was het duidelijk wederzijds. 6 weken zagen we elkaar wekelijks, de liefde was passioneel en de sex was zalig. Ik had ondervonden dat er toch één en ander niet klopte bij deze dame.... Deze dame blijkt goede klant te zijn bij de psychiatrie en lijdt aan borderline...  m.a;w. een "aandoening" waarbij plotse stemmingswisselingen normaal zijn. Ze heeft tevens een autistische zoon en ziet daar ook erg van af.
    De laatste week doet ze ineens zonder reden zeer afstandelijk en dat heeft me enorm veel verdriet gedaan. Sms-en worden zeer koel beantwoord en op msn lijkt het alsof ik geblokkeerd ben. Deze houding heeft me enorm veel pijn gedaan en ik heb echt zitten wenen gelijk een klein kind. In m'n leven ben ik nog maar zelden zo erg gekwetst geweest als nu...  ik ben er ziek van.... nooit wil ik nog daten met een single vrouw. Een zeer goede vriendin die al 9 jaar m'n soulmate is heeft me nog verwittigd, maar ik wist het weer beter. Gelukkig kan ik maandagavond bij deze lieve vriendin terecht en kan ik eens goed uithuilen in haar armen....

    17-01-2010 om 01:37 geschreven door beachloverke  


    09-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het jaar in schoonheid eindigen
    Na m'n overheerlijke date van vorige vrijdag met m'n hartsvriendin was het gisteren weer eens tijd om op pad te gaan. Bestemming deze keer was een stad in het grensgebied tussen Oost- en West Vlaanderen bij een dame die ik laatst leerde kennen via een bekende chatsite.
    Afspraak was rond 19h....  de foto's die ze me doormailde waren veelbelovend, maar nu en dan gebeurt het dat ze een foto van hun buurvrouw doorsturen uit schrik dat ze zelf niet bevallen.
    De dame die de deur open deed was overduidelijk de dame van de foto's en in werkelijkheid zag ze er nog beter uit dan op de foto's. Daar het haar eerste date was, was ze in het begin nogal zenuwachtig, maar ik slaagde er in haar tot rust te laten komen door een gezellige babbel en wat knuffelen.
    Even later zijn we naar haar kamer getrokken waar ik het beste van mezelf (m'n tong volgens de kenners) op haar losgelaten heb. Van de zenuwen die er aanvankelijk waren, was er na een aantal minuutjes niet veel meer te merken en ze genoot met volle teugen van de likbeurt. Het deed me plezier te voelen (en te horen) dat ze zich volledig liet gaan. Een paar orgasmes later vroeg ze me om op m'n rug te gaan liggen om me ook eens te verwennen. Ik heb haar wens met veel plezier ingewilligd en werd beloond met een heerlijke pijpbeurt. Aangezien ik niet wist of deze dame graag zaadjes in haar mondje krijgt liet ik haar ruim op tijd stoppen en heb ik haar nog eens een uitgebreide likbeurt gegeven. Daarna trok ze me boven op haar en wou ze stevig geneukt worden....  wie ben ik om daar "neen" tegen te zeggen? Ze sloeg haar benen om m'n middel zodat ik zeker niet weg kon...  na een tijdje kon ik me niet meer inhouden en kwam ik met enkele hevige stralen klaar diep in haar warme poes. Ze schrok van de hoeveelheid, maar de meiskes die me al wat kennen zijn dat gewoon ;-))
    Na wat te knuffelen en te zoenen hebben we ons verfrist en terug aangekleed. Na nog een half uurtje gezellig gebabbeld te hebben ben ik met een goed gevoel naar huis vertrokken. Bij m'n thuiskomst zat ze me op msn messenger op te wachten en hebben we nog een uurke zitten chatten over onze eerste ontmoeting. Op m'n vraag of ik nog welkom was kreeg ik het overtuigende antwoord dat ik terug MOEST komen.... en wel zo rap mogelijk.
    Ik heb momenteel te kampen met een luxeprobleem...  ik heb zoveel vriendinnekes om te verwennen dat ik soms niet weet wie eerst te verwennen. Waaraan ik dat verdiend heb weet ik dus niet...  ik ben verre van knap...  

    09-12-2009 om 11:07 geschreven door beachloverke  


    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe kennismaking
    vorige week leerde ik via een chatsite een sympathiek vrouwtje van halfweg de 40 kennen. Al vrij rap geraakten we aan de praat en het bleek op het eerste zicht goed te klikken. Onze onderonsjes werden steeds ondeugender en we hebben dan maar besloten om onze geile woorden in daden om te zetten. Zaterdag was het moment van de afspraak. Ze woont niet ver van m'n deur, maar noch zij, noch ik kunnen thuis ontvangen. Ik heb haar dus opgepikt en we zijn samen naar een rendez vous hotelletje gereden ergens in West Vlaanderen.
    Onderweg tijdens de babbel liep het even vlot als op de chat, dus de klik was er wel degelijk! Beiden hadden we het gevoel dat we elkaar al lang kenden, hoewel dit zeker zo niet is. Eénmaal aangekomen hebben we "automatisch" betaald (de vriendinnekes die meelezen weten dus waar we geweest zijn) en ging de deur open, waarna er boven de deur van kamer 1 een uitnodigend lichtje brande.
    Samen een douche gepakt waar we elkaar alvast wat plagend begonnen te zoenen en te strelen. Deze dame zoende net zoals ik het graag heb... zeer nat en met haar tong ver tegen m'n amandelen.
    Na ons douche was de tijd aangebroken om elkaar ECHT goed te leren kennen, wat in de komende 2 uren ook ruimschoots gebeurde. M'n likkunstjes werden OOK door deze dame gewaardeerd, de orgasmes volgden elkaar in vrij vlot tempo op. Na elk orgasme moest ik even stoppen omdat ze dan even te gevoelig was en werd ik beloond met een passionele tongzoen. Ook m'n kleine jongen werd niet vergeten en haar mondje deed er zalige dingen mee...
    Na een uurtje of 2 op alle mogelijke manieren (behalve anaal) van elkaar genoten te hebben vielen we in elkaars armen. Beiden waren we het over eens dat het jammer is dat we elkaar niet eerder tegen het lijf gelopen hebben. Ik wist niet dat er op amper 8km van m'n deur zulke hete vrouwkes woonden. Na onze "speeltijd" zijn we samen nog even onder de douche gedoken, hebben we ons aangekleed en ik heb ik deze leuke dame netjes in haar straat gaan afzetten. Dat we elkaar nog terug gaan zien, is zeker!!  Men zegt steeds dat de eerste date de slechtste is omdat beiden wat zenuwachtig zijn en dat we van elkaar moeten leren wat we leuk vinden en wat niet...  dat belooft dus voor de toekomst!!

    M'n volgende uitspatting is voorzien voor donderdag, met een meiske die nogal vaak last heeft van maagzuur en die van Gaviscon houdt...  we gaan haar dan ook met veel plezier bedienen ;-) Ik zou m'n avontuurtjes met haar graag beschrijven, maar ik denk dat ze dat liever niet heeft, dus houd ik me daar aan. Ik wil enkel zeggen dat het een schat van een meiske is!! Ze heeft een GOUDEN hart!! Daarnaast is het een echt genieterke tussen de lakens die graag als een echte slet behandeld wordt...

    30-11-2009 om 14:51 geschreven door beachloverke  


    25-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mmmmmmmaandag
    Maandagavond had ik een afspraakje met Amélie...  deze keer zonder veel poespas, dus geen etentje of zo, maar gewoon gezellig enkele uurkes samen doorbrengen.
    Toch kon ze het niet laten van me aangenaam te verrassen. Toen ik bij haar aankwam had ze een mooie satijnen kamerjas aan, reeds aan de deur viel hij "toevallig" open en zag ik daaronder niets anders dan haar mooie zachte jonge meisjeshuid...
    Na een warme lange zoen en de bijhorende dikke knuffel, zijn we naar haar woonkamer gegaan waar het zeer gezellig was. Ze had wat kaarsjes gezet... de erotische sfeer hing dus in de lucht. Ze gooide haar kamerjas over een stoel en kwam zich lief, dicht tegen me aan knuffelen. Het knuffelen was zalig en langzaam kwam van het één het ander...  Veel details zal ik niet vertellen, maar de avond was weer in een flits voorbij... Amélie is een eerder schuchter meiske die langzaam los moet komen...  Op sexueel vlak wil ze veel experimenteren, maar ze heeft wat tijd nodig. Bij het pijpen was ze aanvankelijk niet te vinden voor slikken, maar maandag bleef ze (ondanks ik op een bepaald moment het teken gaf dat ze er beter mee ophield als ze niet alles in haar mondje wou) enthousiast doorpijpen tot ik enkele hevige stralen zaadjes in haar mondje liet vliegen. Ze genoot er kennelijk van, want geen druppel ging verloren en haar oogjes fonkelden als ze me daarna een tongzoen kwam geven. Voordien heb ik haar wel langdurig verwend met m'n tong wat ze zeker en vast wist te waarderen... misschien heeft dat haar megageil gemaakt met het leuke gevolg...
    Een 3-tal uur na m'n aankomst namen we afscheid... we zien elkaar vrijdag weer, maar dan in andere, "brave" omstandigheden waar niemand mag vermoeden dat wij elkaar eigenlijk al beter kennen dan ze vermoeden.

    Gisteren (dinsdag dus) had ik een afspraakje met Rita, maar het is uitgesteld door persoonlijke redenen van haar kant. Geen nood, we zullen nog een pak kansen krijgen om elkaar leuke momenten te bezorgen.

    Gisterenmiddag ben ik gaan eten in een restaurantje waar een dame zat waar ik m'n ogen niet kon van afhouden... niet dat ik haar wou verleiden of dat ik enige "foute" bedoeling had met haar...  maar qua looks deed ze me denken aan een vriendinneke die ik al een jaar of 10 ken... zelfde kapsel (zowel kleur als snit).... gelijkaardig brilleke.... ongeveer zelfde lichaamsbouw...  ik zou gezworen hebben dat zij het was een jaar of 10 geleden, want ik schatte deze dame een jaar of 30...

    Ik denk dat ik de rest van deze week eens rustig zal blijven en de brave huisvader spelen ))

    Ik heb nog stoute dingen in petto voor de komende weken, maar daar lezen jullie alles van op het gepaste moment ;-)

    25-11-2009 om 10:11 geschreven door beachloverke  


    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.druk einde van vorige week
    Vorige woensdag kreeg ik een berichtje van barbieke om te melden dan ze donderdagavond alleen thuis was en best wel eens van een goede beurt wou genieten. Uiteraard moest ze me dat geen 2 keer vragen. Donderdagavond ben ik haar gaan bezoeken en ik was er weer meer dan welkom. Zoals gewoonlijk was de sex heerlijk!! Barbieke wordt graag langdurig maar zeer zacht verwend. M'n tongetje deed z'n werk en de luidruchtige en natte orgasmes bleven niet uit. Zelf werd ik ook tot de puntjes verwend en de ontlading was enorm...
    Vrijdag had ik een date met een heel tof meiske die ik al heel lang ken, maar op haar vraag ga ik op de blog niet verder in op de details...
    Vanavond word ik verwacht bij Amélie, haar ventje is weer voor 10 dagen weg en ze voelt zich eenzaam. Met m'n goed hart kan ik natuurlijk geen "neen" zeggen, dus vanavond weet ik weer wat gedaan. Deze keer geen speciallekes wat eten en zo betreft, maar gewoon een leuke date op haar appartementje.
    Ik kreeg inmiddels ook al van Rita de vraag om deze week nog eens af te spreken (dit keer met haar alleen, maar ze wil ook nog met dat koppel uit haar buurt afspreken)
    Wat een zalig leven toch...  vriendinnekes bij de vleet en niet weten wie eerst te verwennen...  een luxeprobleem noemen ze dat.
    Vroeger deed ik enkel betaalde dates, nu niet meer (op één vriendinneke na, die ik niet kwijt wil maar al heel lang ken) dat geeft m'n dubbelleven een heel andere dimensie. Het besef dat de dames met me afspreken voor hun genot geeft me veel voldoening. Ik voel me vereerd dat de dames me tegenwoordig zelf vragen wanneer ik hen wil komen verwennen )))  Geloof me.... 't zijn stuk voor stuk schatten van vrouwkes!

    23-11-2009 om 06:35 geschreven door beachloverke  


    18-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste weken....
    Het is een tijdje geleden dat ik nog iets op m'n blogje zette. Ik heb zeker niet stilgezeten op dating-vlak, maar ik had het wel wat te druk met andere dingen om er een verslagje over te schrijven.
    De week van de zondagse gang bang had ik veel tijd...  ik heb deze week nog enkele van m'n vriendinnekes verwend. Samen iets gaan eten, lekkere sex, de klassieke dingen dus. Veel zal ik er dus niet over uitwijden.
    Voor het weekend kreeg ik van een vriendinneke waar ik al een aantal jaartjes mee afspreek een leuk voorstel. Ze kende een koppel die op zoek was naar partnerruil in 1 kamer. Zelf heb ik daar weinig ervaring mee, maar ik zag dat best wel eens zitten. Gisterenavond was het dan eindelijk zo ver. Afgesproken bij dat koppel thuis ergens in 't Meetjesland samen met Rita. Het zagen er zeer aangename mensen uit, met een vlotte babbel. Tijdens het drankje ter kennismaking bleek al gauw dat het klikte. Het waren mensen die ook hun wereld kennen en die als gehuwd koppel, samen genieten van het moois wat het leven te bieden heeft. Zowal Rita als de gastvrouw zijn duidelijk bi...  Toen we daar een dik half uur zaten kennis te maken, zag ik Rita haar hand op de dij van de gastvrouw liggen, ze kropen ietsje dichter van elkaar en begonnen wat aan elkaar te friemelen. M'n broek begon al goed te spannen...  De dames zagen (zeiden ze zelf he) m'n oogjes blinken en gingen nog wat verder. Ze gaven elkaar een tongzoen en hun handen verdwenen algauw onder de bovenkleding. Ik kon het niet laten van me te mengen met hun onderonsje en begon de gastvrouw te strelen over haar poep en voelde dat ze geen slipje onder haar (korte) rokje had. Als m'n hand onder het rokje ging gingen haar beentjes gewillig open en voelde ik dat haar poesje al goed nat was. Ik knielde voor haar neer (zij zat nog in de zetel) en mocht m'n spectialiteit op haar proberen. De dames die dit lezen en die me kennen weten welke spectialiteit dat is. Intussen zag ik dat de gastheer Rita ook al verm aan't verwennen was. Gezien de gastvrouw bang was om haar mooie zetels vuil te maken stelde ze voor om naar "boven" te gaan. Eens daar aangekomen zette de gastvrouw zich voor me neer op het bed, knoopte ze m'n broek open en hielp ze me om hem verder uit te doen.
    Ze begon me gulzig en zeer nat te pijpen, die dame wist duidelijk waarmee ze bezig was. Blijkbaar was de gastheer met Rita blijven plakken want we hadden hen niet meer gezien sinds we in hun kamer waren.
    Ik stelde haar voor om voor me op het bed te liggen met de beentjes zo wijd mogelijk geopend. Ik wou verderdoen waaraan ik beneden begonnen ben. Wat een heerlijke poes had deze dame. Het eerste orgasme liet niet lang op zich wachten en ging gepaard met overvloedige sapjes. (nu wist ik waarom ze niet verder wou doen in haar lederen salon). Na haar een kwartierke gelikt te hebben vroeg ze me om op m'n rug te liggen. Ik wist niet wat ze van plan was, maar dat het leuk ging zijn, dat wist ik...  Ik voelde haar warme mond om m'n eikel, ze pijpte me langzaam maar zeer diep en zeer nat. Erg lang zou ik dat niet uithouden en liet haar even stoppen. Ik wou m'n kruid namelijk nog niet meteen verschieten. "doe wat je wil" zei ze "maar ik wil je zaadjes proeven". Ik neukte haar even op z'n hondjes maar de spanning was te groot en ik voelde in m'n onderbuik iets opborrelen. Ze draaide zich om en slikte netjes alles door....
    Intussen waren de 2 vermisten ook komen opdagen. Wij genoten wat van hun actie om op adem te komen. Een tweede beurt zat er niet meteen in, maar we maakten alvast afspraken voor een volgende......

    18-11-2009 om 15:16 geschreven door beachloverke  


    02-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagse Gang Bang
    Gisteren was het eindelijk zo ver.... op het einde van een druilerige enigszins deprimerende dag scheen ineens de zon!! Afspraak was ergens in Gent. Bij m'n aankomst waren er 2 dames (ik zal ze Ann en Patricia noemen, maar dat zijn uiteraard fictieve namen, voor hun discretie) en 2 mannen een glaasje aan't drinken en werd ik (vooral door de dames --->gelukkig maar) hartelijk begroet met een vriendschappelijke zoen. Eén van de 2 dames kende ik al van een vorige gang bang maar haar vriendin zag er al even lekker en ondeugend uit. Bij die eerste kus kon ik nog niet vermoeden wat voor hete furie zij was.... Na me netjes voorgesteld te hebben aan het gezelschap kwam een 4e en laatste man binnen. 3 andere genodigden stuurden hun kat....  ze beseffen vermoedelijk niet wat ze gemist hebben!
    Na de kennismaking begon ik Ann wat over de poep te strelen... ze had een sexy kort rokje aan met pumps en panty's tot halfweg haar dij. Zeer vlug ontdekte ik dat ze daar geen slipje onder had. M'n hand verdwaalde en kwam plots in aanraking met iets kleddernats... gewillig zette ze één van haar beentjes op een stijl van een stoel zodat ik haar al wat met een paar vingerkes zot kon maken. De andere 3 mannen waren inmiddels Patricia wat aan't betasten en ik zag dat zij al een pik in haar hand had. Zeer kort daarna had niemand van ons nog enige textiel om ons lichaam. Enkel Ann, zij had haar sexy panty's aangehouden. Zodra ik uitgekleed was begon ze me gulzig te pijpen, terwijl een andere kan haar van langs achteren begon te vingeren. Hoe harder hij vingerde, hoe gulziger ze pijpte. Ik had er dus belang bij die kerel aan te moedigen. Naast me kwam er een andere man staan die ook zin had in een pijpbeurt. Ik liet hen begaan en richtte me tot Patricia die op haar rug lag en in missionaris geneukt werd door één van het gezelschap. Ze greep m'n pik vast en gaf aan dat ze hem in haar mondje wou. Zeer lang heeft dat niet geduurd, want zodra de neuker ermee stopte deed ik vliegensvlug een condoomke aan en nam ik over, kwestie van Patricia warm te houden. Na een kleine 5 minuten liet ik m'n plaats voor een collega en zag ik Ann zitten in een ideale houding om haar eens goed op z'n hondjes te rammen. Patricia had al aangegeven dat ze geen zaadverspilling wou en wou slikken. Toen ik iets in m'n onderbuik voelde opborrelen trok ik me terug, deed in allerijl m'n condoomke af en liet haar nog even pijpen. Een paar harde stralen zaadjes kwamen in haar mondje en deels op haar gezicht terecht. Ann had dat zien gebeuren en wou ook haar deel van de koek... (of was het nu kwak) en gaf Patricia een geile tongzoen. Op dit moment kwam er één van de anderen klaar op de rug van Ann. Gezien ik niet te rap na een orgasme kan presteren keek ik een kwartierke vanaf de zijlijn toe. Blijkbaar was ik niet de enige en bleven na een tijdje enkel nog de 2 dames over die om ons helemaal zot te maken een lesbisch showke tentoon spreidden. Het duurde niet lang of we gingen ons met de situatie gaan bemoeien. In totaal heeft de gang bang zelf een kleine 3h geduurd.... wat gezien het amusementsgehalte eigenlijk te kort was. Daarna hebben we ons gedoucht, nog iets gedronken, afscheid genomen en allen met een blij gezicht huiswaarts getrokken. De 2 dames (als je ze op straat zou zien lopen, echt keurige dames...  maar laat ze niet los....) waren voldaan. De 3 andere heren waren uit het goede hout gesneden, respectvol tegenover de dames en loyaal tegenover de andere heren. Zeker voor herhaling vatbaar met hetzelfde bendeke!!

    02-11-2009 om 17:46 geschreven door beachloverke  


    28-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gang bang
    Gisterenavond wat zitten chatten met bekenden op msn en ineens werd ik aangesproken door de dame van het swingerskoppel waarmee ik al mocht proeven van een gang bang. Zondag willen ze er weer ééntje organiseren in de late namiddag. Uiteraard moest ze me dat geen 2 keer voorstellen. Zondag is't dus FEEEEEEEST ;-))))  Ze sprak ervan dat zij en een vriendin 5-6 mannen willen uitnodigen. Dat belooft dus weer een heet avondje te worden. Het verslag volgt uiteraard!! Leuk dat er nog dames bestaan die enkel voor de kick daten.... Uiteraard is het de bedoeling dat de mannen de kosten van kamer en drankjes dragen, ik heb haar ook aangeboden van de kosten van de babysit (voor haar kindjes) op ons te nemen. Dat voorstel werd gewaardeerd... 

    28-10-2009 om 17:14 geschreven door beachloverke  


    26-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag was heerlijk...
    Zoals afgesproken ben ik vrijdag een zeevruchtenschotel gaan eten bij Amélie. Bij m'n aankomst hing er een romantische sfeer in haar huisje. Haar oogjes fonkelden en ik werd begroet met een lange zoen en een heerlijke knuffel. We vleiden ons neer in haar sofa om wat bij te praten over onze week en elkaar wat te knuffelen en te zoenen. Het aperitiefje stond al klaar, maar voor mij was't zoals gewoonlijk cola light. Voor haarzelf had ze een klein fleske bubbles open gedaan. Tijdens het strelen en zoenen merkte ik alvast dat ze geen slipje aan had...  dat maakte meteen iets wakker in m'n broek. Toen ze dit merkte duurde het niet lang of ze verwende me met een heerlijke pijpbeurt. Ik moest haar aangeven te stoppen om niet te rap klaar te komen. Ik wou haar eerst uitgebreid verwennen met m'n tongetje wat ze uiteraard erg waardeerde. In plaats van eerst te eten, konden we niet laten van elkaar goed te verwennen...  Nadat ik gretig van haar intieme sapjes geproefd heb, wou zij persé verder doen met pijpen. Ze had een verrassing voor me zei ze...  Als ik na een tijdje aangaf dat ze beter stopte met pijpen om geen zaadjes in haar mondje te krijgen, begon ze nog heviger te pijpen, waarna alles in haar mondje verdween...  Ik voelde me enigszins schuldig, maar ze gaf me een zoen en zei me in het Frans "heerlijk he....?"
    Na bekomen te zijn van de eerste uitgebreide sexbeurt zijn we aan tafel gegaan en hebben we genoten van wat de zee te bieden heeft. Onze liefde voor zeevruchten zal ongetwijfeld te maken hebben met onze gemeenschappelijke hobby....
    Na het eten, waren onze batterijen al weer wat opgeladen en begeleide ze me naar haar kamer waar ze me als een bezetene begon te zoenen. Uiteraard ben ik niet van karton en werd ik weer zo zot als iets.  Het duurde niet lang of onze naakte lichamen kronkelden over elkaar en gingen we "all the way" verder naar enkele nieuwe hoogtepunten aan haar kant en uiteindelijk ook een hoogtepunt van mijn kant....
    Moe maar voldaan bleven we nog een uurke in elkaars armen liggen en nagenieten....  Volgende keer ga ik haar uitnodigen in een (privé)sauna om eens te veranderen van decor. Ik ben zeker dat ze dat zal weten te waarderen....

    26-10-2009 om 06:43 geschreven door beachloverke  


    21-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t was weer zalig bij Rita
    Zoals voorzien ben ik eergisteren langsgeweest bij Rita. Zoals gewoonlijk was het zalig!! Binnen 2 weken ben ik enkele dagen alleen thuis en hebben we afgesproken om een hotelletje te boeken waar we de nacht zullen doorbrengen. Uiteraard gaan we die avond eerst een gezellig restaurantje bezoeken waar we elkaar al wat zot kunnen maken. Wat de nacht zal bieden, dat laat ik aan ieders verbeelding over, maar dat het "niet normaal" zal zijn, daar twijfel ik niet aan. De blik in haar ogen, als ik het haar eergisteren voorstelde, sprak alvast boekdelen!
    Om goed te zijn zou ik deze week nog eens bij Barbieke moeten geraken, maar morgen (donderdag) en vrijdag is dat alvast niet mogelijk, want dan heb ik al afspraakjes. Misschien zaterdag...  ik moet me haasten want binnenkort komt haar man terug thuis en moeten we een paar weken zonder elkaar leven ))
    Het ziet er naar uit dat het een zware week zal worden... waarom zie ik toch zo graag vrouwkes......?

    21-10-2009 om 15:05 geschreven door beachloverke  


    19-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weer leuke dates in't vooruitzicht
    Deze middag kreeg ik van ons Ritake een telefoontje met de vraag of ik zin had in een verzetje deze avond. Uiteraard moest ze me dat geen 2 keer vragen. Ik ben er helemaal klaar voor. Deze week ook nog een afspraakje met Ellen om de plooien glad te strijken en goed te maken wat er de laatste maanden scheef gelopen is. Ik heb met haar veel goed te maken en wil dat ook doen, want zij is en blijft de tofste meid die ik in m'n leven tegenkwam.  Vrijdag word ik bij m'n Françaiseke verwacht, gezien we beiden graag zeevruchten eten en zij in HET beloofde land van de zeevruchten woont zal ze zorgen voor een romantisch etentje. (met het beste mosselke als dessert denk ik ) We zagen elkaar gisteren maar doordat er vrienden van ons bij waren mochten we niet teveel laten merken wat we van elkaar vonden. Ik vond die situatie best wel spannend en opwindend.
    M'n week kan alvast niet meer stuk. De verhalen van de 3 afspraakjes deze week zal ik zeker delen met jullie...

    19-10-2009 om 13:59 geschreven door beachloverke  


    10-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezellig avondje uit....
    Zoals gepland stond ik gisteren rond 19h aan Amélie haar deur. Na een hartelijke begroeting met een warme zoen en een dikke knuffel vleiden we ons samen in haar sofa... De remmingen die we vorige week hadden om elkaar langdurig te zoenen waren er niet meer en dat heb ik geweten... wat was dat zalig...  Zelden heb ik zo passioneel gezoend als gisteren. Deze dame heeft er echt haar levenswerk van gemaakt Ik ben benieuwd of alle Françaises zo zijn...
    Na enkele minuten zakte m'n hand langzaam af naar de G-spot, maar ze hield me tegen. "Dat houden we als dessert" zei ze plagerig. We zijn dan als een braaf koppeltje naar een gezellig restaurantje iets gaan eten. de vonkjes tussen ons knetterden en ik denk dat het wel opviel dat we beiden nogal opgewonden waren. Haar oogjes blonken (en naar het schijnt de mijne ook). Tijdens onze lekkere maaltijd waren we elkaar al een beetje zot aan't maken. Een klein anderhalf uur later afgerekend en naar haar appartement getrokken. Daar aangekomen leidde ze me mee naar haar slaapkamer waar we ons al zoenend op haar bed lieten vallen. Het duurde dan ook niet lang of we lagen halfnaakt op elkaar te kronkelen. Zalig was dat! Amélie heeft een zalig lichaam, net zoals ik het graag heb. Niet te mager, niet te dik.... just perfect!! Hoewel we beiden zo heet als een stoof stonden hebben we toch de tijd genomen om ons rap nog even te verfrissen down under. Daarna hield niets ons nog tegen om er ten volle tegenaan te gaan. Zoals ik gewoonlijk doe start ik steeds met een uitgebreide likbeurt. Aan haar reacties te zien werd dat enorm gesmaakt. De sapjes stroomden rijkelijk en niet lang daarna kwam ze schokkend tot een eerste orgasme. Ze draaide haar om en kwam met haar heerlijke poes op m'n gezicht zitten terwijl ze me heerlijk diep begon te pijpen. Voor een meiske van haar leeftijd ('t is een prille twintiger) deed ze dat voorteffelijk. Als ik iets in m'n onderbuik voelde opborrelen heb ik haar doen stoppen. Ik wou nog lang genieten en vooral laten genieten. Ik legde haar voor me met haar beentjes wijd gespreid om haar nog een likbeurt te geven. Het orgasme liet ook deze keer niet lang op zicht wachten. Ze trok me vervolgens op haar en leidde m'n pik in haar heerlijk natte poes. ze vroeg me wel stillekes om niet in haar klaar te komen. Iets wat ik uiteraard respecteer. Het duurde dan ook niet lang of m'n nakomelingen vlogen over haar buikje en lekkere borsten.
    Gezien ik geen twintiger meer ben, had ik even tijd nodig om op adem te komen. Het werd een gezellige afwisseling van praten, knuffelen, zoenen, strelen.... Een dik half uur later kwam er weer leven in m'n jongeman en wou ze me pijpen. Ik wou er mee instemmen, maar wou ook haar verwennen... weer belandden we in standje 69, dit keer duurde het iets langer voordat ik een hoogtepunt bereikte. Ook deels doordat zij nu en dan eens hijgend stopte. Na een 20-tal minuutjes kon ik me niet meer houden en vloog alles tussen ons. (ze houdt niet van slikken, en uiteraard heb ik daar geen probleem mee!)
    Daarna samen onder de douche en ons nog een uurke dicht tegen elkaar geknuffeld in haar zetel... rond middernacht was het echt wel tijd om te vertrekken. Met pijn in het hart nam ik afscheid, maar we zien elkaar vaak in onze sportvereniging. Daar mag men van niets weten, dus het zal niet eenvoudig zijn om elkaar links te laten liggen in de nabijheid van onze vrienden....
    We hebben met elkaar afgesproken dat we 100% vrij blijven en we beiden niet "trouw" aan elkaar moeten zijn. Zij heeft een vaste vriend en ik heb een vrouw. Beiden genieten we daarnaast ook nog op een alternatieve manier van het leven. We doen er niemand kwaad mee en zijn reuzegelukkig...  De uitstap van gisteren is wat ons beiden betreft zeker voor herhaling vatbaar!!!

    10-10-2009 om 16:18 geschreven door beachloverke  


    09-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.te druk? :-)
    Ik weet niet wat er de laatste dagen scheelt met m'n vriendinnekes, maar ze hebben precies allemaal op hetzelfde ogenblik zin in een afspraakje. Wat ze vinden in een man zoals ik, blijft een raadsel waar ik maar niet aan uit geraak...  mooi ben ik zeker niet....  Rita ben ik dinsdag gaan verwennen met boterkoekskes , gisteren kreeg ik een sms-ke van Barbieke dat haar ventje weer 't land uit is voor een paar weken (zal haar eerstdaags ook eens moeten bezoeken) en vanavond gaat het uitstapje met Amélie dan toch door. Deze week zag het er naar uit dat het een dagje uitgesteld zou worden, ik had namelijk iets goed te maken met een andere vriendin, maar door omstandigheden moeten we dat uitstellen. Vanavond gaan we alvast beginnen met een gezellig etentje en dan zien we wel. Ik wil niets forceren en zal wel zien hoe ver zij vanavond, tijdens onze eerste echte date, wil gaan. Ik ben niet de soort man die meteen probeert om het bed in te duiken met m'n "veroveringen", maar ik laat de dame steeds zelf bepalen hoe ver we gaan. Uiteraard stribbel ik nooit tegen als ze toch "all the way" willen ;-)
    Hoe ik het vanavond stel, schrijf ik hier zeker eerstdaags neer. 

    09-10-2009 om 14:09 geschreven door beachloverke  


    07-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekkere boterkoekskes
    Gisterenmorgen werd ik door Rita verwacht met boterkoekskes. Stipt om 8h stond ik aan haar deur. Ze kwam net vanonder haar douche,  het weerzien was hartelijk! Een dikke knuffel en een warme zoen. Aangezien we veel te vertellen hadden tegen elkaar (ja, dat manneke hier zit met een pak serieuze kopzorgen) hebben we onze date gestart met een tas koffie en een vers boterkoekske van de beste bakker uit mijn streek.
    Het duurde echter niet lang of we zaten alweer aan elkaar te prutsen. Niet te geloven hoe heet dat vrouwke is!! Toen m'n hand het driehoekje van haar stringske (ik denk niet dat er nog stringskes met kleinere driehoekjes bestaan) aanraakte was dit al kleddernat. Ik wou dat vrouwke dan ook niet langer laten wachten en begon ik haar heerlijk natte poes te strelen. Ze reageerde nogal heftig, dus besloten we al rap om haar bedje op te zoeken. Na een uitgebreide befbeurt was het tijd om die meid eens een flinke neukbeurt te geven. Ze wou hem zowel in haar poes als ik haar heerlijke kontje. Na een klein half uurke van standjes wisselen, afgewisseld met befbeurtjes (Ze komt vaak en spuitend klaar....  mm.... heerlijk) wou ze absoluut dat ik m'n zaadjes in haar mondje deponeerde wat ik dan ook zeer gewillig deed. We vielen daarna voldaan in elkaars armen...  Daarna naar beneden, nog een tas koffie gedronken met een boterkoekje en dan weer met een big smile op m'n gezicht naar huis. Een uurke zitten glunderen en nagenieten op de terugweg naar huis. Ritake, tnx voor het warme onthaal en tot zeer binnenkort!!

    07-10-2009 om 06:34 geschreven door beachloverke  


    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t smaakt naar nog...
    Gisterenavond naar m'n sportclub geweest waar ik al een tijdje het gevoel heb dat een vriendin, ik zal ze gemakkelijkheidshalve Amélie noemen, daar een oogje heeft op mij. Ik ben nochtans geen mooie man, dus waar ik dat verdiend heb weet ik niet. We hebben al vaak diepgaande gesprekken gehad over van alles en nog wat, maar de laatste tijd krijg ik kriebelingen in m'n buik als ik in haar nabijheid ben. Het is de gewoonte van in die sportclub de dames met 2 kussen op de wang te begroeten, een gewoonte die ik met plezier overneem ;-)
    De laatste tijd worden de kussen van Amélie vergezeld van een warme knuffel, echter zonder dat iemand er aanstoot aan kan nemen. Het is steeds een onschuldige knuffel. Ik merkte wel dat ik de enige was waar de 2 traditionele kussen samen gingen met een knuffel. Ik heb er verder nooit veel achter gezocht, want in de club is ze gekend als een zeer sympathiek meiske. Gisteren was ik wat later in de club aangekomen, het was al aan't schemeren bij m'n aankomst. Na iedereen begroet te hebben ging ik even naar buiten om nog wat uit m'n wagen te halen, maar zonder dat ik het meteen merkte was Amélie ook naar buiten gekomen. M'n auto stond wat uit het zichtsveld van het clubhuis en van de straat. Toen in m'n papieren uit de auto nam en terug rechtstond, stond ineens Amélie achter mij. Was wel even schrikken, want ik had haar niet opgemerkt toen ze me volgde. Ze sloeg haar armen rond m'n nek en gaf me een warme, lange tongzoen en zei in het Frans (ja, ze is Française) "dat wou ik al maanden doen, maar ik durfde niet goed". Ik voelde m'n hart bonken in m'n keel. Na wat zoenen en knuffelen zijn we weer braafjes naar binnen gegaan in het clubhuis. Ik had het moeilijk om m'n ogen van haar af te houden, maar gezien we beiden in een relatie zitten was het belangrijk van het niet teveel te doen opvallen, de vonken vlogen echter de rest van m'n aanwezigheid over. Haar mooie bruine ogen fonkelden als sterren op een heldere winternacht. "Toevallig" moest ik nog eens buiten zijn en onopvallend werd ik gevold door Amélie voor nog wat gezoen en gestreel. Volgende week gaan we alvast andere dingen doen dan naar de sportvereniging gaan...  Vandaag kreeg ik reeds 2 smsjes dat ze verlangde naar volgende week en dat ik zeker geen spijt zal hebben van m'n uitstap naar de sportclub...  Ik ben benieuwd wat me te wachten staat, maar ik kan me wel al één en ander voorstellen.... Ik had altijd al de indruk dat Amélie "geen gewoon" meiske was tussen de lakens... volgende week zal ik weten of m'n vermoedens klopten.

    Volgende week lezen jullie zeker m'n verslag van ons onderonsje...
    Eerst nog even bij Rita langsgaan dinsdagmorgen met boterkoekskes. Als je wat weg weet met de tong maak je haar zo zot als een achterdeur en dat is zeker één van m'n bijbedoelingen, maar haar kennende is het ontbijt ook maar het excuus voor stomende sex. Ik heb al veel vrowkes oraal verwend en doorgaans zijn ze tevreden van m'n prestaties, maar een vrouwke die ZO nat wordt als Rita kwam ik nog niet tegen.
    Ik weet dus al wat te drinken bij m'n ontbijt....

    Het zal een drukke sexweek worden, want ik hoop op een antwoord op m'n mailke en SMS van Ellen....  dat meiske zit diep in m'n hart en ik zou haar dolgraag nog eens goed verwennen...

    03-10-2009 om 17:36 geschreven door beachloverke  


    01-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t leven kan hard zijn
    Een week geleden had ik normaal een afspraakje moeten hebben met Ellen, maar dit is uitgesteld geweest omdat ze ziek was. Blijkbaar was voor haar ziek zijn, geen reden om een afspraak te annuleren, maar ik zou me zeer schuldig gevoeld hebben, had ik toch met haar afgesproken, wetende dat ze zich niet goed voelde. Ik stelde dus voor om de date uit te stellen naar vandaag, maar kreeg geen reactie op 2 van m'n berichtjes. (op een eerder berichtje kreeg ik een bitsige reactie, waaruit bleek dat ze kwaad was op me...) Voor mij is het duidelijk dat ze me niet meer wil...  Ik houd erg veel van haar, maar ben niet de mens om op m'n knietjes te gaan smeken om wat aandacht. M'n hart bloedt, maar ik denk dat ik er voor m'n eigen gemoedsrust beter een eind aan maak (na bijna 9 jaar!!) en begin aan het "verwerkingsproces" van een voorbije liefde. Gelukkig val ik niet in een zwart gat, want enkele andere vriendinnen staan met hun armpjes open om me op te vangen.
    Ellen, als je dit leest, weet dan dat ik je altijd graag gezien heb en nog steeds graag zie, en dat je steeds terug welkom bent. Ik heb echter steeds meer en meer het gevoel dat de gevoelens maar van 1 kant meer komen en zo wil ik echt niet verder. Als ik bel krijg ik NOOIT reactie, als ik SMS krijg ik SOMS reactie en als ik je een mail stuur reageer je ook niet.....
    Ik wens je alle geluk van de wereld toe voor de rest van je leven..... maar ik vrees dat het zonder mij zal moeten zijn..... 

    01-10-2009 om 11:18 geschreven door beachloverke  


    25-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen was ziek... maar niet getreurd.....
    Woensdagavond zou ik normaal een afspraakje hebben met Ellen. Ik kreeg echter een sms om te melden dat ze ziek was. Jammer, want ik zag echt uit naar het afspraakje. Toen in haar meldde dat ik vond dat het niet kon om te daten met een zieke, stelde me voor om uit te stellen tot donderdag, maar als ik haar daarop antwoorde met de vraag welke donderdag (en met de melding dat ik 's anderendaags niet kon) kreeg ik geen reactie meer. Ik had het gevoel dat ze me kwalijk nam dat ik niet met haar wou daten als ze ziek was. Als respectvolle man vind ik dat de normaalste reactie van de wereld. Ik weet niet wat ik hiervan moet denken...  Ellen is de enige overgebleven dame uit m'n "betaalde sex carrière" en ik krijg soms meer de indruk dat ze bang is van een goede klant te verliezen dan een goede vriend. Ik heb de laatste maanden vaak met dat gevoel rondgelopen en heb er ook vaak van in de put gezeten. Enkele vertrouwenspersonen hebben me uit de put gehaald en ik heb geen zin om er opnieuw in te tuimelen. Dat mag ik die mensen die me geholpen hebben niet aandoen....

    Om zelf niet met een triestig gevoel te blijven zitten heb ik die namiddag een vriendinneke van rond Eeklo gecontacteerd, ik zal haar maar Rita noemen. (ook weer een fictieve naam voor een ECHT meiske)
    Eigenlijk had ik behoefte aan een denkbeeldige schouder om op te huilen. (figuurlijk dan, want ik huil niet gauw)
    Haar rap even gebeld en aan haar stem hoorde ik alvast dat ik die avond zeer welkom was. Daar aangekomen stond ze me op te wachten in een zeer mooi weinig verhullend kleedje en zag ze er stralend uit. Het weerzien was zeer hartelijk. De sex was hemels (zoals gewoonlijk), maar de babbel deed minstens evenveel deugd. Het was nog maar eens een bewijs dat omgaan met de juiste personen een goede invloed heeft op het gevoel. Zo sober als ik 's middags was, zo opgewekt was ik 's avonds na het verlaten van Rita's gezellige huisje.

    We hebben alvast afgesproken om binnen een 2-tal weken samen een avondje op stap te gaan. Gezellig etentje, iets gaan drinken samen en we zien dan wel waar we eindigen, maar Rita kennende weet ik dat nu al )

    Lieve meid, je leest m'n blogje he...  de bloemetjes die ik je gooi heb je (WEER) meer dan verdiend!!

    25-09-2009 om 16:26 geschreven door beachloverke  


    22-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.even stil geweest
    Door de drukte van de laatste weken heb ik geen tijd gehad om m'n blogje bij te werken. Ik heb echter niet stilgezeten. Ik had een aantal zeer leuke afspraakjes en heb met volle teugen genoten en (vooral) laten genieten.
    M'n vriendinnenkring begint zich langzaam maar zeker uit te breiden. Waar ik dat aan verdiend heb weet ik niet. Ik vermoed dat het te maken heeft met m'n passie voor het likken van de vrouwkes. Ik maak er steeds een erezaak van om dat zo goed mogelijk te doen. Zo te zien slaag ik daar wonderwel in.
    In het begin van m'n "dubbel leven" betaalde ik de dames voor sex, nu een jaar of 10 later heb ik enkele vriendinnekes die niets liever hebben dan een goede beurt en zo te zien maken sommigen reclame bij hun (harts)vriendinnen. Dit lijkt me een bewijs dat je veel kan bekomen in het leven als je respect hebt voor de dames waar je plezier mee beleeft en ze liefde, genot en (vooral) een luisterend oor teruggeeft.
    Caro heeft door omstandigheden vrij veel vrije tijd, waardoor we vaak leuke dates hebben, de laatste maanden steeds meer en meer. Ook de eerderbesproken dame van het Brugse doet haar best om zo vaak mogelijk plezier te beleven. Het is steeds leuk om met die vrijgevochten meiskes te daten. Morgen heb ik een date met Ellen... ik zag haar een dikke 2 maand niet. Ik weet dat ze de laatste tijd zeer veel afspreekt met mannen, ik hoop dus dat de gevoelens tussen ons nog even hevig gaan zijn dan pakweg een jaar geleden; Toen voelden we ons minnaars, ik beschouwde haar ook steeds als m'n beste vriendin ooit...  door omstandigheden de laatste maanden kreeg ik steeds meer en meer de indruk dat de gevoelens van haar kant verdwenen zijn. Ik hoop dat ik morgenavond het tegendeel ervaar en dat we de draad weer kunnen oppikken waar we deze een paar maand geleden laten vallen hebben. Ondanks dat ik haar al bijna 9 jaar ken, heb ik me nog nooit zo zenuwachtig gevoeld als nu...
    Hoe dit verhaal verdergaat, schrijf ik binnen een paar dagen......

    22-09-2009 om 17:18 geschreven door beachloverke  


    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stilte voor de storm
    De laatste tijd is het rustig in het daten...  Het zal komen door de drukte en ook door het mooie weer van de laatste weken (deze week niet meegerekend dan) denk ik. We blijven echter niet stilzitten! Dinsdag heb ik al weer een date met een zeer heet vrouwke uit het Brugse. Voor donderdag heb ik ook al een afspraakje in potlood staan in m'n agenda. We zien wel of het zal lukken, maar we doen ons best. Ik leerde deze dame uit Oost Vlaanderen kennen via een vriend die haar leerde kennen via chatbabe. Naar het schijnt een zeer heet en taboeloos meiske die alle gaatjes ter beschikking stelt voor verwennerij. Naar het schijnt lopen de sapjes langs haar dijen na enkele minuutjes vingeren... dat zie ik wel zitten natuurlijk. Mijn plezier bestaat er in om de dames oraal te verwennen... de smaak van hun sapjes vind ik HEERLIJK.... 
    To be continued!!!

    05-09-2009 om 10:38 geschreven door beachloverke  


    24-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wat kan het leven mooi zijn, maar er zijn ook vaak sombere kantjes...
    Vrijdag dus afgesproken met Caro. Ik heb haar braafjes bij haar thuis opgepikt en heb haar meegenomen naar een rendez vous hotelleke in de buurt van Deinze. Tijdens onze rit naar ginder hebben we elkaar al goed opgehitst, we hadden er dus echt weer zin in.
    Op de kamer hebben we elkaar weer zoals gewoonlijk zalig verwend op alle mogelijke manieren. Wat een geil vrouwke is me dat zeg...?
    Ik probeer ook al een paar dagen een afspraakje te regelen met Ellen, maar ik heb de indruk dat ze het ook zeer druk heeft of tijdelijk niet echt veel zin heeft in een date. Zou het komen door haar nieuwe mobilhome? ) Ik zal ze deze week toch proberen van ze eens te pakken te krijgen (letterlijk dan), want ook dat is een megaheet vrouwke waarmee ik al een 8-9 jaar afspreek. Onze laatste date was een trioke ergens begin juli, dus dat is al VEEL te lang geleden. Ellen, als je dit leest, kijk dan eens anar je GSM ik heb je zaterdag een paar sms-kes gestuurd ;-)
    Gisterenavond was er weer gangbang in het Gentse met dat swingerskoppel, maar ik kon er deze keer helaas niet bij zijn. Het zal er daar ook weer heving aan toe gegaan zijn denk ik. Zodra de gastvrouw op msn verschijnt zal ze wel verslag uitbrengen van gisteren....  ben benieuwd

    24-08-2009 om 10:33 geschreven door beachloverke  




    Archief per week
  • 20/12-26/12 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs