Inhoud blog
 • Dames uit nood helpen...
 • lang geleden op deze blog ...
 • het kan niet altijd feest zijn he
 • het jaar in schoonheid eindigen
 • nieuwe kennismaking
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  het dubbelleven zoals het is...

  23-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames uit nood helpen...
  Ik ben ook nogal handig als het op huislijke klusjes aankomt. Zowel op vlak van elektriciteit, loodgieterij, enz... kan ik goed m'n mannetje staan. Ik ben bereid om alleenstaande dames GRATIS te komen helpen, met enkel een beloning in "natura" eens het werkje gedaan is. Liefst in de regio West Vlaanderen....  Het ene plezier is het andere waard ;-))  Ik ben zeer respectvol en verwen graag met een uitgebreide massage en likbeurt...
  Zelf ben ik intiem geschoren. Dames die deze manier van klusjes opknappen zien zitten, mogen mij steeds contacteren, we kunnen één en ander vrijblijvend afspreken via mail ;-) Eerst vrijblijvend kennismaken is uiteraard ook een optie.

  23-12-2010 om 22:14 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (0)
  14-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lang geleden op deze blog ...
  Het is intussen een tijdje geleden dat ik nog iets op deze blog neerpende. Ik heb dan ook een heel bewogen jaar achter de rug...  Zware problemen met een single vrouwke die aan "borderline" lijdt, een pijnlijk breuk met m'n concubine (die hier ook een blogje heeft) na 10 jaar.... Zeer pijnlijk was dat.  vooral de manier waarop....  ik ga hier niet in detail treden, maar de betrokken persoon weet perfect wat ik bedoel.
  Intussen leerde ik een schat van een meiske kennen die m'n hart volledig veroverd heeft.... Zij heeft me uit elk dal getrokken en ik heb m'n hart aan haar verpand!! Ze is eveneens gehuwd, woont op minder dan een uur rijden van me....  heeft reeds meermaals bewezen dat discretie bij haar hoog in het vaandel draagt en dat ze niet onevenwichtig is....  (wat ik van m'n ex "concubine" niet kan zeggen) Haar ruimdenkendheid is één van haar stokpaardjes, ze heeft nog een minnaar en geeft mij de ruimte om ook nog met andere meiskes te stoeien.
  Ik ben al een tijdje aan het chatten met een TABOELOOS bisexueel meisje waar ik zeer binnenkort een eerste date mee heb. Aan de chats te lezen belooft het een spannende kennismaking te worden, we zitten op gebied van sexuele verlangens op dezelfde golflengte.....
  M'n dubbelleven staat langzaam weer op de rails en de leuke verhalen gaan dan ook niet lang meer op zich laten wachten....
  Met een nieuwe lei, gaan we er weer volop tegenaan..
  Wordt vervolgd!!! ;-)

  14-11-2010 om 00:00 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (0)
  17-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het kan niet altijd feest zijn he
  Anderhalve geleden maand een single meiske tegengekomen. Zeer mooie meid, die zeer lief overkomt. Tijdens de eerste date bleek er een serieuze klik te zijn, het was als het ware liefde op het eerste gezicht. De liefde was duidelijk wederzijds en ik had echt vlinderkes in m'n buik. Aan de smsjes en de msn gesprekjes te zien was het duidelijk wederzijds. 6 weken zagen we elkaar wekelijks, de liefde was passioneel en de sex was zalig. Ik had ondervonden dat er toch één en ander niet klopte bij deze dame.... Deze dame blijkt goede klant te zijn bij de psychiatrie en lijdt aan borderline...  m.a;w. een "aandoening" waarbij plotse stemmingswisselingen normaal zijn. Ze heeft tevens een autistische zoon en ziet daar ook erg van af.
  De laatste week doet ze ineens zonder reden zeer afstandelijk en dat heeft me enorm veel verdriet gedaan. Sms-en worden zeer koel beantwoord en op msn lijkt het alsof ik geblokkeerd ben. Deze houding heeft me enorm veel pijn gedaan en ik heb echt zitten wenen gelijk een klein kind. In m'n leven ben ik nog maar zelden zo erg gekwetst geweest als nu...  ik ben er ziek van.... nooit wil ik nog daten met een single vrouw. Een zeer goede vriendin die al 9 jaar m'n soulmate is heeft me nog verwittigd, maar ik wist het weer beter. Gelukkig kan ik maandagavond bij deze lieve vriendin terecht en kan ik eens goed uithuilen in haar armen....

  17-01-2010 om 01:37 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (0)
  09-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het jaar in schoonheid eindigen
  Na m'n overheerlijke date van vorige vrijdag met m'n hartsvriendin was het gisteren weer eens tijd om op pad te gaan. Bestemming deze keer was een stad in het grensgebied tussen Oost- en West Vlaanderen bij een dame die ik laatst leerde kennen via een bekende chatsite.
  Afspraak was rond 19h....  de foto's die ze me doormailde waren veelbelovend, maar nu en dan gebeurt het dat ze een foto van hun buurvrouw doorsturen uit schrik dat ze zelf niet bevallen.
  De dame die de deur open deed was overduidelijk de dame van de foto's en in werkelijkheid zag ze er nog beter uit dan op de foto's. Daar het haar eerste date was, was ze in het begin nogal zenuwachtig, maar ik slaagde er in haar tot rust te laten komen door een gezellige babbel en wat knuffelen.
  Even later zijn we naar haar kamer getrokken waar ik het beste van mezelf (m'n tong volgens de kenners) op haar losgelaten heb. Van de zenuwen die er aanvankelijk waren, was er na een aantal minuutjes niet veel meer te merken en ze genoot met volle teugen van de likbeurt. Het deed me plezier te voelen (en te horen) dat ze zich volledig liet gaan. Een paar orgasmes later vroeg ze me om op m'n rug te gaan liggen om me ook eens te verwennen. Ik heb haar wens met veel plezier ingewilligd en werd beloond met een heerlijke pijpbeurt. Aangezien ik niet wist of deze dame graag zaadjes in haar mondje krijgt liet ik haar ruim op tijd stoppen en heb ik haar nog eens een uitgebreide likbeurt gegeven. Daarna trok ze me boven op haar en wou ze stevig geneukt worden....  wie ben ik om daar "neen" tegen te zeggen? Ze sloeg haar benen om m'n middel zodat ik zeker niet weg kon...  na een tijdje kon ik me niet meer inhouden en kwam ik met enkele hevige stralen klaar diep in haar warme poes. Ze schrok van de hoeveelheid, maar de meiskes die me al wat kennen zijn dat gewoon ;-))
  Na wat te knuffelen en te zoenen hebben we ons verfrist en terug aangekleed. Na nog een half uurtje gezellig gebabbeld te hebben ben ik met een goed gevoel naar huis vertrokken. Bij m'n thuiskomst zat ze me op msn messenger op te wachten en hebben we nog een uurke zitten chatten over onze eerste ontmoeting. Op m'n vraag of ik nog welkom was kreeg ik het overtuigende antwoord dat ik terug MOEST komen.... en wel zo rap mogelijk.
  Ik heb momenteel te kampen met een luxeprobleem...  ik heb zoveel vriendinnekes om te verwennen dat ik soms niet weet wie eerst te verwennen. Waaraan ik dat verdiend heb weet ik dus niet...  ik ben verre van knap...  

  09-12-2009 om 11:07 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (1)
  30-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe kennismaking
  vorige week leerde ik via een chatsite een sympathiek vrouwtje van halfweg de 40 kennen. Al vrij rap geraakten we aan de praat en het bleek op het eerste zicht goed te klikken. Onze onderonsjes werden steeds ondeugender en we hebben dan maar besloten om onze geile woorden in daden om te zetten. Zaterdag was het moment van de afspraak. Ze woont niet ver van m'n deur, maar noch zij, noch ik kunnen thuis ontvangen. Ik heb haar dus opgepikt en we zijn samen naar een rendez vous hotelletje gereden ergens in West Vlaanderen.
  Onderweg tijdens de babbel liep het even vlot als op de chat, dus de klik was er wel degelijk! Beiden hadden we het gevoel dat we elkaar al lang kenden, hoewel dit zeker zo niet is. Eénmaal aangekomen hebben we "automatisch" betaald (de vriendinnekes die meelezen weten dus waar we geweest zijn) en ging de deur open, waarna er boven de deur van kamer 1 een uitnodigend lichtje brande.
  Samen een douche gepakt waar we elkaar alvast wat plagend begonnen te zoenen en te strelen. Deze dame zoende net zoals ik het graag heb... zeer nat en met haar tong ver tegen m'n amandelen.
  Na ons douche was de tijd aangebroken om elkaar ECHT goed te leren kennen, wat in de komende 2 uren ook ruimschoots gebeurde. M'n likkunstjes werden OOK door deze dame gewaardeerd, de orgasmes volgden elkaar in vrij vlot tempo op. Na elk orgasme moest ik even stoppen omdat ze dan even te gevoelig was en werd ik beloond met een passionele tongzoen. Ook m'n kleine jongen werd niet vergeten en haar mondje deed er zalige dingen mee...
  Na een uurtje of 2 op alle mogelijke manieren (behalve anaal) van elkaar genoten te hebben vielen we in elkaars armen. Beiden waren we het over eens dat het jammer is dat we elkaar niet eerder tegen het lijf gelopen hebben. Ik wist niet dat er op amper 8km van m'n deur zulke hete vrouwkes woonden. Na onze "speeltijd" zijn we samen nog even onder de douche gedoken, hebben we ons aangekleed en ik heb ik deze leuke dame netjes in haar straat gaan afzetten. Dat we elkaar nog terug gaan zien, is zeker!!  Men zegt steeds dat de eerste date de slechtste is omdat beiden wat zenuwachtig zijn en dat we van elkaar moeten leren wat we leuk vinden en wat niet...  dat belooft dus voor de toekomst!!

  M'n volgende uitspatting is voorzien voor donderdag, met een meiske die nogal vaak last heeft van maagzuur en die van Gaviscon houdt...  we gaan haar dan ook met veel plezier bedienen ;-) Ik zou m'n avontuurtjes met haar graag beschrijven, maar ik denk dat ze dat liever niet heeft, dus houd ik me daar aan. Ik wil enkel zeggen dat het een schat van een meiske is!! Ze heeft een GOUDEN hart!! Daarnaast is het een echt genieterke tussen de lakens die graag als een echte slet behandeld wordt...

  30-11-2009 om 14:51 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (0)
  25-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mmmmmmmaandag
  Maandagavond had ik een afspraakje met Amélie...  deze keer zonder veel poespas, dus geen etentje of zo, maar gewoon gezellig enkele uurkes samen doorbrengen.
  Toch kon ze het niet laten van me aangenaam te verrassen. Toen ik bij haar aankwam had ze een mooie satijnen kamerjas aan, reeds aan de deur viel hij "toevallig" open en zag ik daaronder niets anders dan haar mooie zachte jonge meisjeshuid...
  Na een warme lange zoen en de bijhorende dikke knuffel, zijn we naar haar woonkamer gegaan waar het zeer gezellig was. Ze had wat kaarsjes gezet... de erotische sfeer hing dus in de lucht. Ze gooide haar kamerjas over een stoel en kwam zich lief, dicht tegen me aan knuffelen. Het knuffelen was zalig en langzaam kwam van het één het ander...  Veel details zal ik niet vertellen, maar de avond was weer in een flits voorbij... Amélie is een eerder schuchter meiske die langzaam los moet komen...  Op sexueel vlak wil ze veel experimenteren, maar ze heeft wat tijd nodig. Bij het pijpen was ze aanvankelijk niet te vinden voor slikken, maar maandag bleef ze (ondanks ik op een bepaald moment het teken gaf dat ze er beter mee ophield als ze niet alles in haar mondje wou) enthousiast doorpijpen tot ik enkele hevige stralen zaadjes in haar mondje liet vliegen. Ze genoot er kennelijk van, want geen druppel ging verloren en haar oogjes fonkelden als ze me daarna een tongzoen kwam geven. Voordien heb ik haar wel langdurig verwend met m'n tong wat ze zeker en vast wist te waarderen... misschien heeft dat haar megageil gemaakt met het leuke gevolg...
  Een 3-tal uur na m'n aankomst namen we afscheid... we zien elkaar vrijdag weer, maar dan in andere, "brave" omstandigheden waar niemand mag vermoeden dat wij elkaar eigenlijk al beter kennen dan ze vermoeden.

  Gisteren (dinsdag dus) had ik een afspraakje met Rita, maar het is uitgesteld door persoonlijke redenen van haar kant. Geen nood, we zullen nog een pak kansen krijgen om elkaar leuke momenten te bezorgen.

  Gisterenmiddag ben ik gaan eten in een restaurantje waar een dame zat waar ik m'n ogen niet kon van afhouden... niet dat ik haar wou verleiden of dat ik enige "foute" bedoeling had met haar...  maar qua looks deed ze me denken aan een vriendinneke die ik al een jaar of 10 ken... zelfde kapsel (zowel kleur als snit).... gelijkaardig brilleke.... ongeveer zelfde lichaamsbouw...  ik zou gezworen hebben dat zij het was een jaar of 10 geleden, want ik schatte deze dame een jaar of 30...

  Ik denk dat ik de rest van deze week eens rustig zal blijven en de brave huisvader spelen ))

  Ik heb nog stoute dingen in petto voor de komende weken, maar daar lezen jullie alles van op het gepaste moment ;-)

  25-11-2009 om 10:11 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (0)
  23-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.druk einde van vorige week
  Vorige woensdag kreeg ik een berichtje van barbieke om te melden dan ze donderdagavond alleen thuis was en best wel eens van een goede beurt wou genieten. Uiteraard moest ze me dat geen 2 keer vragen. Donderdagavond ben ik haar gaan bezoeken en ik was er weer meer dan welkom. Zoals gewoonlijk was de sex heerlijk!! Barbieke wordt graag langdurig maar zeer zacht verwend. M'n tongetje deed z'n werk en de luidruchtige en natte orgasmes bleven niet uit. Zelf werd ik ook tot de puntjes verwend en de ontlading was enorm...
  Vrijdag had ik een date met een heel tof meiske die ik al heel lang ken, maar op haar vraag ga ik op de blog niet verder in op de details...
  Vanavond word ik verwacht bij Amélie, haar ventje is weer voor 10 dagen weg en ze voelt zich eenzaam. Met m'n goed hart kan ik natuurlijk geen "neen" zeggen, dus vanavond weet ik weer wat gedaan. Deze keer geen speciallekes wat eten en zo betreft, maar gewoon een leuke date op haar appartementje.
  Ik kreeg inmiddels ook al van Rita de vraag om deze week nog eens af te spreken (dit keer met haar alleen, maar ze wil ook nog met dat koppel uit haar buurt afspreken)
  Wat een zalig leven toch...  vriendinnekes bij de vleet en niet weten wie eerst te verwennen...  een luxeprobleem noemen ze dat.
  Vroeger deed ik enkel betaalde dates, nu niet meer (op één vriendinneke na, die ik niet kwijt wil maar al heel lang ken) dat geeft m'n dubbelleven een heel andere dimensie. Het besef dat de dames met me afspreken voor hun genot geeft me veel voldoening. Ik voel me vereerd dat de dames me tegenwoordig zelf vragen wanneer ik hen wil komen verwennen )))  Geloof me.... 't zijn stuk voor stuk schatten van vrouwkes!

  23-11-2009 om 06:35 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (0)
  18-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste weken....
  Het is een tijdje geleden dat ik nog iets op m'n blogje zette. Ik heb zeker niet stilgezeten op dating-vlak, maar ik had het wel wat te druk met andere dingen om er een verslagje over te schrijven.
  De week van de zondagse gang bang had ik veel tijd...  ik heb deze week nog enkele van m'n vriendinnekes verwend. Samen iets gaan eten, lekkere sex, de klassieke dingen dus. Veel zal ik er dus niet over uitwijden.
  Voor het weekend kreeg ik van een vriendinneke waar ik al een aantal jaartjes mee afspreek een leuk voorstel. Ze kende een koppel die op zoek was naar partnerruil in 1 kamer. Zelf heb ik daar weinig ervaring mee, maar ik zag dat best wel eens zitten. Gisterenavond was het dan eindelijk zo ver. Afgesproken bij dat koppel thuis ergens in 't Meetjesland samen met Rita. Het zagen er zeer aangename mensen uit, met een vlotte babbel. Tijdens het drankje ter kennismaking bleek al gauw dat het klikte. Het waren mensen die ook hun wereld kennen en die als gehuwd koppel, samen genieten van het moois wat het leven te bieden heeft. Zowal Rita als de gastvrouw zijn duidelijk bi...  Toen we daar een dik half uur zaten kennis te maken, zag ik Rita haar hand op de dij van de gastvrouw liggen, ze kropen ietsje dichter van elkaar en begonnen wat aan elkaar te friemelen. M'n broek begon al goed te spannen...  De dames zagen (zeiden ze zelf he) m'n oogjes blinken en gingen nog wat verder. Ze gaven elkaar een tongzoen en hun handen verdwenen algauw onder de bovenkleding. Ik kon het niet laten van me te mengen met hun onderonsje en begon de gastvrouw te strelen over haar poep en voelde dat ze geen slipje onder haar (korte) rokje had. Als m'n hand onder het rokje ging gingen haar beentjes gewillig open en voelde ik dat haar poesje al goed nat was. Ik knielde voor haar neer (zij zat nog in de zetel) en mocht m'n spectialiteit op haar proberen. De dames die dit lezen en die me kennen weten welke spectialiteit dat is. Intussen zag ik dat de gastheer Rita ook al verm aan't verwennen was. Gezien de gastvrouw bang was om haar mooie zetels vuil te maken stelde ze voor om naar "boven" te gaan. Eens daar aangekomen zette de gastvrouw zich voor me neer op het bed, knoopte ze m'n broek open en hielp ze me om hem verder uit te doen.
  Ze begon me gulzig en zeer nat te pijpen, die dame wist duidelijk waarmee ze bezig was. Blijkbaar was de gastheer met Rita blijven plakken want we hadden hen niet meer gezien sinds we in hun kamer waren.
  Ik stelde haar voor om voor me op het bed te liggen met de beentjes zo wijd mogelijk geopend. Ik wou verderdoen waaraan ik beneden begonnen ben. Wat een heerlijke poes had deze dame. Het eerste orgasme liet niet lang op zich wachten en ging gepaard met overvloedige sapjes. (nu wist ik waarom ze niet verder wou doen in haar lederen salon). Na haar een kwartierke gelikt te hebben vroeg ze me om op m'n rug te liggen. Ik wist niet wat ze van plan was, maar dat het leuk ging zijn, dat wist ik...  Ik voelde haar warme mond om m'n eikel, ze pijpte me langzaam maar zeer diep en zeer nat. Erg lang zou ik dat niet uithouden en liet haar even stoppen. Ik wou m'n kruid namelijk nog niet meteen verschieten. "doe wat je wil" zei ze "maar ik wil je zaadjes proeven". Ik neukte haar even op z'n hondjes maar de spanning was te groot en ik voelde in m'n onderbuik iets opborrelen. Ze draaide zich om en slikte netjes alles door....
  Intussen waren de 2 vermisten ook komen opdagen. Wij genoten wat van hun actie om op adem te komen. Een tweede beurt zat er niet meteen in, maar we maakten alvast afspraken voor een volgende......

  18-11-2009 om 15:16 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (0)
  02-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagse Gang Bang
  Gisteren was het eindelijk zo ver.... op het einde van een druilerige enigszins deprimerende dag scheen ineens de zon!! Afspraak was ergens in Gent. Bij m'n aankomst waren er 2 dames (ik zal ze Ann en Patricia noemen, maar dat zijn uiteraard fictieve namen, voor hun discretie) en 2 mannen een glaasje aan't drinken en werd ik (vooral door de dames --->gelukkig maar) hartelijk begroet met een vriendschappelijke zoen. Eén van de 2 dames kende ik al van een vorige gang bang maar haar vriendin zag er al even lekker en ondeugend uit. Bij die eerste kus kon ik nog niet vermoeden wat voor hete furie zij was.... Na me netjes voorgesteld te hebben aan het gezelschap kwam een 4e en laatste man binnen. 3 andere genodigden stuurden hun kat....  ze beseffen vermoedelijk niet wat ze gemist hebben!
  Na de kennismaking begon ik Ann wat over de poep te strelen... ze had een sexy kort rokje aan met pumps en panty's tot halfweg haar dij. Zeer vlug ontdekte ik dat ze daar geen slipje onder had. M'n hand verdwaalde en kwam plots in aanraking met iets kleddernats... gewillig zette ze één van haar beentjes op een stijl van een stoel zodat ik haar al wat met een paar vingerkes zot kon maken. De andere 3 mannen waren inmiddels Patricia wat aan't betasten en ik zag dat zij al een pik in haar hand had. Zeer kort daarna had niemand van ons nog enige textiel om ons lichaam. Enkel Ann, zij had haar sexy panty's aangehouden. Zodra ik uitgekleed was begon ze me gulzig te pijpen, terwijl een andere kan haar van langs achteren begon te vingeren. Hoe harder hij vingerde, hoe gulziger ze pijpte. Ik had er dus belang bij die kerel aan te moedigen. Naast me kwam er een andere man staan die ook zin had in een pijpbeurt. Ik liet hen begaan en richtte me tot Patricia die op haar rug lag en in missionaris geneukt werd door één van het gezelschap. Ze greep m'n pik vast en gaf aan dat ze hem in haar mondje wou. Zeer lang heeft dat niet geduurd, want zodra de neuker ermee stopte deed ik vliegensvlug een condoomke aan en nam ik over, kwestie van Patricia warm te houden. Na een kleine 5 minuten liet ik m'n plaats voor een collega en zag ik Ann zitten in een ideale houding om haar eens goed op z'n hondjes te rammen. Patricia had al aangegeven dat ze geen zaadverspilling wou en wou slikken. Toen ik iets in m'n onderbuik voelde opborrelen trok ik me terug, deed in allerijl m'n condoomke af en liet haar nog even pijpen. Een paar harde stralen zaadjes kwamen in haar mondje en deels op haar gezicht terecht. Ann had dat zien gebeuren en wou ook haar deel van de koek... (of was het nu kwak) en gaf Patricia een geile tongzoen. Op dit moment kwam er één van de anderen klaar op de rug van Ann. Gezien ik niet te rap na een orgasme kan presteren keek ik een kwartierke vanaf de zijlijn toe. Blijkbaar was ik niet de enige en bleven na een tijdje enkel nog de 2 dames over die om ons helemaal zot te maken een lesbisch showke tentoon spreidden. Het duurde niet lang of we gingen ons met de situatie gaan bemoeien. In totaal heeft de gang bang zelf een kleine 3h geduurd.... wat gezien het amusementsgehalte eigenlijk te kort was. Daarna hebben we ons gedoucht, nog iets gedronken, afscheid genomen en allen met een blij gezicht huiswaarts getrokken. De 2 dames (als je ze op straat zou zien lopen, echt keurige dames...  maar laat ze niet los....) waren voldaan. De 3 andere heren waren uit het goede hout gesneden, respectvol tegenover de dames en loyaal tegenover de andere heren. Zeker voor herhaling vatbaar met hetzelfde bendeke!!

  02-11-2009 om 17:46 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (0)
  28-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gang bang
  Gisterenavond wat zitten chatten met bekenden op msn en ineens werd ik aangesproken door de dame van het swingerskoppel waarmee ik al mocht proeven van een gang bang. Zondag willen ze er weer ééntje organiseren in de late namiddag. Uiteraard moest ze me dat geen 2 keer voorstellen. Zondag is't dus FEEEEEEEST ;-))))  Ze sprak ervan dat zij en een vriendin 5-6 mannen willen uitnodigen. Dat belooft dus weer een heet avondje te worden. Het verslag volgt uiteraard!! Leuk dat er nog dames bestaan die enkel voor de kick daten.... Uiteraard is het de bedoeling dat de mannen de kosten van kamer en drankjes dragen, ik heb haar ook aangeboden van de kosten van de babysit (voor haar kindjes) op ons te nemen. Dat voorstel werd gewaardeerd... 

  28-10-2009 om 17:14 geschreven door beachloverke  


  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 20/12-26/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!