Inhoud blog
 • brandweer is al heel lang mijn leven mijn droom geweest en nu ook mijn werk.
 • verrassings optreden
 • Fiere eigenaar van een nieuwe accordeon
 • hallo iedereen
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  bartolino's wereld

  01-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brandweer is al heel lang mijn leven mijn droom geweest en nu ook mijn werk.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag iedereen,

  Heel lang ben ik aan het dromen geweest voor ooit bij de brandweer te werken. ik ben gaan solliciteren in een werkbureau.

  Ik heb een job coach gekregen. die is gaan solliciteren bij de brandweer boom.  Elke maand was het afwachten. Het was heel groot feest. toen mijn droom uit kwam.

  Dansen toeteren noem maar op. mijn mama en ik stonden met diepe vreugde te dansen op  valse Amelie Pauline  en  nog heel mooie nummers. Heel de familie al mijn vrienden waren zo blij voor mij. Toen ik aan kwam in de kazerne was ik heel blij. De commandant was erg blij dat ik mocht komen werken. En elk jaar waren de resultaten beter en beter. En nu heb ik een prachtige carrière. 
  Ik doe onderhout ik heb ook een vertrouw persoon.  Hier zie je één voertuig van ons voertuigenpark.
   

  01-04-2015 om 11:04 geschreven door Bartolino  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verrassings optreden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoi bezoekers 

  ik heb een heel mooi herinnering van 2007. verrassing voor mijne verjaardag.

  Ik ben met troep H naar de Jamboree geweest, maar eerst was het een minikamp in Leuven  met al onze leden en 960 andere leden inclusief  begeleiding. De begeleiding had voor mij een heel grote verrassing voor zien en wat voor één? Iedereen wist van mijn verrassing. Daar sta je dan voor een heel grote tent. helemaal van slag van blijdschap, en iedereen van mijne groep had me enorm zitten. De pret werd pas echt reëel toen ik op het podium stond. De presentator kondigde mij af. Bartje Bartje Bartje riep iedereen en ik  mocht voor 1000 mensen "De roos" spelen.
  De lichten van de tent werden uit gedoofd.Niets kon toen gebeuren met mij ik speelde zoals het hoorde!!! Toen ik gedaan had daverde heel de tent met meer dan 1000 db!Het werd nog erger toen ik mijn vuist omhoog deed! Bartje Bartje Bartje Bartje, minuten lang applaus! Daar sta je dan te brullen van vreugde. Iedereen ging uit de bol, feest tot en met, en ja, om 12 uur gingen ze met mij rond in een stoel. Pffff, deze doorbraak was een enorm succes. Nadien werd ik vast omhelst langs alle kanten. Dit heeft op mij een enorme inpakt gehad. Iedereen zal dit voor eeuwig blijven herinneren. Ik kwam thuis en mijn mama pakte me enorm vast. Die was ongelooflijk trots. Hhhhhhhhhhhhhh even krijg je weer dat moment weer in je hoofd. Lekker even krokodillen tranen laten rollen. Mijn zus was er ook bij wij huilden samen na het optreden.

  liefs, Bart 

  18-03-2015 om 11:20 geschreven door Bartolino  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiere eigenaar van een nieuwe accordeon
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo dag iedereen.

  Mijn Accordeon had een Ongeval  Mama en ik hebben even serieus van slag geweest. Maar wij hebben echt niet met de gebakken peren blijven zitten. Onmiddellijk naar het OK  De accordeon was erg beschadigd langs alle kanten. Zijn draagtas was total loss voor het stort. 
  Accordeon chirurg Iwein had wat kunnen repareren. Maar hij was niet meer voor een optreden bespeelbaar.  Ik belde terug met Iwein  van Accordeons Visseur en hij had mij gezegd dat er een heel mooie 2 hands ging binnenkomen. Ik stond serieus op mijn tenen te trappelen. En ik ging warm spelen. direct kwam het water in mijn ogen te staan. Ongelooflijk verschoten en direct wou ik hem. huilend van vreugde was ik nieuwe Eigenaar van een luxe Accordeon. De accordeon is V koorig instrument. Een luxe Accordiola met 6 bas registers en 15 piano geluid registers. En hier ben ik oooooooooooh zo blij mee

  11-03-2015 om 11:13 geschreven door Bartolino  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  04-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo iedereen
  Dag Allemaal

  Welkom op mijn blog bartolinos world ik ben bart en heb het Wiliams Beuren_syndroom. Ik heb een muzikale aanleg. Mijn wereld blog zal gaan over heel diverse onderwerpen waaronder. De muziek en mijn grote passie de brandweer, reizen en concerten. De bedoeling is dat op deze weblog er een dataveld wordt aangemaakt zodat jullie mijn optredens kunnen volgen en eventueel kunnen boeken. Zelf speel nu bijna 20 jaar accordeon. Muziek en geluiden horen bij het syndroom. Luidklokken sirenes volksmuziek schotse muziek. Franse muziek tango's. zijn muzieken waar ik bezig met ben. Ziens 2006 ben ik ook naar een orkest gegaan. www.briezz.be ga eens kijken naar ons website aub.
  Siens 2009 ben ik bij Brandweer Boom begonnen. Daar doe ik vrijwilligers werk. Deuren en tafels en leslokaal kuisen. en nog zo veel meer.
  ik werk ook in de cirkel en de Atelier daar doe ik mijn dagbesteding. Hout schrijnwerkerij  en den inpak in de den Atelier wij maken bijenhotels en boekencaren  en renovatie van stoelen en tafels en kasten schaven frezen zagen en boren  en nog veel meer in de schrijnwerkerij en inpak voor kleine kinderen balletjes met speelgoed . en dozen vullen met vijzen en  bouten boeken plakken en stikeren in de inpak en ook rondleidingen Brandwacht en de cursussen en rondleidingen. En in mijn Vrijen tijd  speel ik veel muziek en zit ik vol hobbys waar fotos en video's komen te staan!! liefs Bart 

  04-03-2015 om 11:08 geschreven door Bartolino  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/bartolinos_wereld

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  25-02-2015 om 10:37 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 30/03-05/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  agenda Concert provence.

  Belangrijke data in mijn agenda 30 juni Concert castellet Vaucluse Provence. pizza Boer komt in het dorp. Ik nodig iedereen uit voor naar mijn Concert te komen kijken.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!