mijn gestolen kinderleven
Inhoud blog
 • Hoe de rest van de jaren verliepen
 • Hoe het begon
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  16-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe de rest van de jaren verliepen
  Toen ik na die 4 maanden terug thuis was, was het niet gemakkelijk. Mijn ouders wilden weten wat er gebeurd was en ik wilde erop dat moment niet over praten ik wilde eventjes rust hebben. 
  Maar de moment dat ik er dan behoefte aan had om erover te praten dan wilde zij niet. Ik mocht er niet meer over praten. Ik moest er over zwijgen. 
  Ik ben ook nooit met een psycholoog gaan praten omdat ik niet mocht van hen ik moest alles vergeten. Maar het is niet gemakkelijk om alles te kunnen vergeten. 
  Ik heb niks zelfvertrouwen meer want dat heeft hij me allemaal ontnomen. Ik ben bang om alleen over straat te lopen of ergens alleen naartoe te gaan. Ik ben bang van vreemde mensen,.... 
  Ik huilde me 's nachts in slaap en had nachtmerries. Wat ik nu ook nog steeds heb. 

  In dat onthaalcentrum heb ik gezeten van 2april 2002 tot 30juni 2002. In september zou ik terug naar school gaan maar ik mocht van mijn ouders niet meer naar de school gaan waar ik zat. Ik moest naar een andere school gaan. Ik was daar niet mee akkoord maar ik moest. Ik moest al mijn vrienden laten vallen waar ik veel steun aan gehad heb. 

  Een paar jaar later heb ik er met mijn huisdokter over gesproken dat ik het er nog steeds moeilijk mee heb en dat ik 's nachts niet slaap. Hij heeft me medicatie voor geschreven dat ik kon slapen en me beter zou voelen. Sindsdien neem ik medicatie in dat ik er niet aan denk. 

  Ik woon nu 4jaar alleen en er gaat geen dag voorbij dat ik er niet aan denk. Ik kan het nog steeds niet verwerken. Ben al paar jaar aant zoeken om met iemand te kunnen praten maar ne psycholoog kost redelijk veel geld en CAW's daar staan lange wachtlijsten. 

  Ik weet soms echt niet wat te doen. 
  Een jaar geleden is er dan ook bij mij CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) vastgesteld en dat zou ook deels te maken hebben met mijn verleden. 

  Ik ga jullie laten want ik ga wat rusten ik ben zo ontzettend moe. 

  Liefs


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-06-2013, 09:50 geschreven door Bang meisje  
  Reacties (0)
  15-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het begon
  Ik ben van mijn 10 tot mijn 15jaar seksueel misbruikt door mijn broer S. 
  Het begon allemaal toen ik met hem alleen thuis was. Mijn ouders gingen naar de manege waar mijn andere broers paard reden maar ik wilde niet mee gaan. Mijn broer S besloot om op mij te passen hij was 16jaar en ik 10jaar. 

  Het begon dat ik op mijn kamer aan het spelen was en hij kwam naar me toe. Hij begon me te strelen. En dan zei hij dat ik mee moest komen naar zijn kamer want dat hij daar snoepjes had liggen. Ik kreeg een snoepje als ik dee wat hij me vroeg. Ik ging dus mee omdat ik niet wist wat ik moest doen. 
  Hij zei dat we met de kaarten gingen spelen. Elke keer als ik verlies moest ik een kledingstuk uit doen. En als hij verloor moest hij ook een kledingstuk uitdoen. 
  Zo begon het. 

  De volgende keer dat mijn ouders niet thuis waren was een paar dagen later. Mijn broer S stond weer in mijn kamer en zei dat ik moest mee komen maar ik wilde niet. Hij bleef in mijn kamer en begon me te strelen en me uit te kleden. Ik wilde niet, ik stampte,... De rest van de details kan ik nog niet vertellen. Het ligt me te zwaar.

  De weken die volgde werden erger en erger. 3 à 4 keer per week deed hij het met mij. Elke keer opnieuw en opnieuw. Ofwel in mijn kamer ofwel in zijn kamer. Het gebeurde dat hij me mee trok naar zijn kamer en dan deed hij zijn deur op slot en dan deed hij zijn ding. Ik stribbelde tegen maar hij was gewoon te sterk. Het gebeurde dat mijn mama riep dat we moesten komen eten of dat ze voor zijn deur stond maar dat ze dan voelde dat ze op slot was. Maar ze maakt er niks uit. Ze had geen idee dat ik daar ook was. 
  Hij deed me pijn en dreigde dat ik niks mocht zeggen want dat er anders vanalles zou gebeuren. 
  Zo duurde het 5jaar aan een stuk tot mijn 15jaar. Dan had ik uiteindelijk de kracht door het te zeggen op school. 

  Ik vertelde mijn verhaal tegen de leerkracht van het secretariaat bij mij op school. Elke dag dat het gebeurde ging ik er naartoe. Ik was bang. Ze ging met me mee naar het CLB. Die verwees me door naar het vertrouwenscentrum. Ondertussen wisten mijn vriendinnen van mijn klas het ook. Het vertrouwenscentrum was ermee bezig om me thuis weg te halen. Tot op het moment 1 van mijn vriendinnen klacht gaan neerleggen is bij de politie. Die dag erna is de politie bij mij thuis geweest. Ze hebben mij, mijn broer S en mijn ouders meegenomen voor ondervraging. Onderweg vroeg ik om de leerkracht van secretariaat te bellen omdat ik daar veel vertrouwen in heb.
  Ik heb er van 13u tot 23u gezeten om er een verklaring af te leggen. Ik was zo bang maar uiteindelijk heb ik hen alles verteld maar ook dat ik niet naar huis wilde gaan. Mijn broer S hebben ze in de gevangenis gestoken. Ik ben meegegaan met de leerkracht van het secretariaat omdat er op dat moment geen plaats vrij was in onthaalcentrum. Ik heb daar 4 dagen geweest en dan was er plaats in onthaalcentrum en dan heb ik daar 4maand verbleven. Mijn broer S maar 5weken in gevangenis. 

  Na die 4 maand ben ik terug naar huis gegaan op voorwaarde dat mijn broer S niet meer thuis woonde. Maar die mocht niet meer binnen. 

  Ondertussen ben ik 26jaar en er gaat geen enkele dag voorbij dat ik er niet aan denk. Ik heb het nog steeds moeilijk om alles te verwerken en erover te praten daarom ben ik begonnen met deze blog om alles op te schrijven, wat ik heb meegemaakt, hoe ik me voel,... 
  In de hoop dat ik het toch een beetje kan verwerken.

  Ik ga er nu vandoor want het ligt me op dit moment heel zwaar. De rest volgt later

  Liefs


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-06-2013, 23:17 geschreven door Bang meisje  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/bangmeisje

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  15-06-2013, 22:40 geschreven door  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 10/06-16/06 2013
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!