Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Madagaskar 15 december 2016
  • Madagaskar 14 december 2016
  • Madagaskar 13 december 2016
  • Madagaskar 12 december 2016
  • Bakers For Africa
    Bakers for Africa - Bakkers voor Ex-Change

    16-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakers For Africa" In Zimbabwe 16 maart 2016

    Derde opleidingsdag, Opnieuw op 7h30 in de school. Start opleiding om 8 uur.

    Vandaag gestart met het maken van lepelbeslag en hertoginnenbeslag.

    Hendrik maakte ook macarons, deze waren echt heel goed!!!

    Nadien Taarten, kaastaart, flantaart, rijsttaart en afleidingen.

    Dan briochedeeg gemaakt, normaal werken we in Afrika met gedroogde gist. Nu was er verse gist.

    Heel donker van kleur, Toch maar gebruikt, met alle gevolgen.

    Heel weinig gisting. Deze keer konden we echt niet tevreden zijn. Maar niet onze fout.

    Voor morgen hebben we het deeg gemaakt met gedroogde gist. Dan zijn we zeker.

    De evaluatie was dan ook heel goed. De deelnemers zijn echt tevreden.

    Na opnieuw een lange en zware werkdag zijn we blij om ons bed te zien

    Groeten Guido en Hendrik













    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs