Doe de suiker, vanillesuiker en de op kamertemperatuur gebrachte suiker in een kom en meng alles goed door elkaar. Splits de eieren en doe het eigeel in de kom. Het eiwit klop je op tot een stijve massa (hou het eventueel boven je hoofd valt het niet uit de kom dan is de massa stijf genoeg) Schep de bloem voorzichtig onder de massa. Als alles goed door elkaar is gemengd, kan je het eiwit schep voor schep toevoegen. Nu kan je de vormpjes vullen. Smakelijk!
Hallo allemaal, Welkom op mijn blog over bakken. Je kan hier alle weetjes te weten komen over bakken van recepten tot voorbeelden en nog veel meer. Dus waag je kans en neem een kijkje!
Doe de bloem, de suiker en de vanillesuiker in een kom en maak een kuiltje voor de eieren. Meng alles goed door elkaar tot je een kruimelige massa krijgt (zie foto) Als je een kruimelige massa hebt gekregen voeg dan de melk toe. Normaal heb je nu een schuimige vloeibare massa. Succes!