Badjas
Inhoud blog
 • Badjas
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  12-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Badjas

  Waarom is het dat het eerste wat we allemaal doen bij het betreden van een hotelkamer voor de eerste keer is gratis check out de badjas? Het is niet alsof we niet allemaal op de opknoping in onze eigen badkamer thuis. Hotel badjas speciaal zijn, ze zijn luchtiger dan uw eigen, meer uitnodigend, meer ontspannend en over het algemeen geen vlekken op hen hebben! Iedereen houdt van een luxe badjas.

  Katoen:

  Katoen is een natuurlijke vezel afkomstig van de katoenplant, die bestaat uit cellulose en is de meest gebruikte vezels in het maken van badjas. Katoenen badjas zijn met name geschikt voor zomer als ze absorberen zweet. Deze stof wordt veel gebruikt in de fabricage badjas.
  Deze zijn meestal gemaakt op een zodanige wijze dat in het algemeen velours wordt gebruikt aan de buitenkant en badstof aan de binnenkant. Badjas kunt u dus een comfortabel gevoel te geven aan uw badmode collectie. Een breed scala van luxe opties zijn beschikbaar; chenille microvezel, katoen badstof en velours, kimono stijl, wafel pique, met capuchon, geïnspireerd en Aziatische zijde badjas.

  Hooded badjas

  Deze komen in prachtige stijlen, kleuren en verschillende maten, ideaal voor als je wilt Opgerold beneden. Zijde badjas zijn erg duur en kan niet worden gebruikt in het dagelijks dragen, maar ze zijn erg dun en lichtgewicht.

  Waffle:

  Waffle stof wordt gebruikt bij het maken van badjas, omdat ze zijn lichtgewicht en los geweven voor comfort en sneldrogend.

  Soorten badjas:

  Per het seizoen en de laatste mode zijn er vele stijlen van badjas en slippers op de markt beschikbaar. Little Giraffe badjas [http://designer-bathrobes.com/The_News/Latest_News/Turkish_Bathrobes] zijn de zachtste en gezelligste rond. Turkse badjas zijn legendarisch voor hun buitengewone comfort en absorptie.

  Wat zijn enkele van de verschillende stijlen en kenmerken van badjas?

  Organic Cotton Terry badjas, biologische hennep Terry badjas en biologisch linnen Terry badjas zal u verwennen met hun gezellige weelderigheid.

  Organic Cotton badjas, badjas biologisch linnen, hennep en Europese badjas
  Monogram Badjas: Crest gestyled monogram Badjas [http://designer-bathrobes.com/The_News/Latest_News/Whirpool_Tubs]

  Een lichtgewicht, zijdezacht, katoen weven badjas gebruikt door veel van de mooiste tropische hotels en kuuroorden.

  Deze soorten kunnen relatief duur door de kosten van de productie van zijde. Verschillende stijlen worden aangeboden aan consumenten, gecategoriseerd door de textiel en de aard van weven. Katoenen badjas zijn met name geschikt voor gebruik in warme klimaten omdat katoen absorbeert zweet. De langere en dichtere de lussen zijn de meer absorbeert de badjas.

  Stijlen van Weave

  Badjas zijn ook gecategoriseerd door hun vorm van weven.

  Stijlen van Halsbanden

  Er zijn verschillende soorten badjas halsbanden voor ook. Velours badjas zijn meestal gemaakt met Terry naar binnen, zoals badstof absorbeert het water beter dan velours.

  Organic Cotton badjas zijn voorzien van twee diepe steekzakken en een taille band.

  Super sexy zijde badjas zijn de beste. Deze elegante badjas zijn gemaakt van mooie Charmeuse zijde, bekend om zijn ongekende elegantie en teder voelen. De Megasoft badjas is vrij zacht en dik ten opzichte van andere badjas met zijn uniseks kraag, maximale absorptie, gemiddeld knielengte warme en luxe badjas biedt dit een gevoel van comfort na een lange, warm bad of een stomende douche.

  Voor een meer diepgaande blik op zijde ontwerper badjas bezoek www.designer-bathrobes.com [http://www.designer-bathrobes.com] Dickson Goede Badjas

  Ik ben een auteur internet belast met de verantwoordelijkheid van het schrijven over ervaringen, diensten en producten uit de hele wereld.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Tags:badjas,badjassen,ondergoed,onderbroek,badasbestellen
  12-05-2010, 21:38 geschreven door badjas1  
  Reacties (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/badjas1

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  12-05-2010, 21:24 geschreven door  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 10/05-16/05 2010
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!