Inhoud blog
 • :roll::roll:
 • Wat is Liefde?
 • Weekendje Gent ..
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  My little Bloggie

  04-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.:roll::roll:

  Wat een week .. het begon al slecht want kvoelde mij enorm misselijk .. dinsdag barste dan de bom .. door een stomme woordenwisseling wordt er sindsdien niet meer gesproken .. om iets banaals maar dan komen alle 'emoties' los wat er misgaat in onze relatie .. en dan is het nu donderdagavond en wordt er nog altijd niks gezegd .. alleen dat één iemand zich er niks vanaantrekt wat er aan de hand is .. wat had ik verwacht misschien???? Dat er gepraat zou worden over wat mis is .. ik haat da bv dat er wordt weggegaan met ruzie, stel u voor dat er iets gebeurd ofzo en ge moet u hele leven met een schuldgevoel rondlopen maarja er wordt zich toch van niks iets aangetrokken .. dus waarom moet ik da da doen?!
  ge denkt dat ge toch al drie jaar met iemand samen zijt en dat er toch iets opgebouwd werd .. maar weer mis gedacht blijkbaar .. en dat maakt mij zo lastig .. meer dan dat ik dinsdag was toen ik zei dat hij ook z'n rommel moest opruimen .. is da zo erg .. blijkbaar wel .. maarja dan neemt ge speciaal vrij voor u verjaardag om die 'samen' door te brengen .. en dan valt da allemaal in het water .. fijne verjaardag ga ik tegemoet .. wat een kutgevoel .. alles zit tegen de laatste dagen .. en dan botst ge gewoon op een muur .. ik ben blijkbaar nie de moeite om voor te vechten, onze relatie is da ook niet .. dat zijn toch de feiten die de laatste dagen op de voorgrond treden ..
  Ik voel me alleen .. ik heb weer geen honger (wel goed voor de lijn da wel) maar ik voel me gewoon slecht .. en dan begint ge te denken, is dit wat ik wil in mijn leven?! Verdien ik nie meer .. ik heb al zoveel in deze relatie gestoken,ja akkoord hij is verhuisd .. maar dat was ook zijn keuze .. maar ik .. ik weet het gewoon niet meer, en het hard opzeggen dat ge het niet ziet zitten kunt ge ook niet want ge wilt die bevestiging ergens niet .. ik wil niet uit mekaar .. maar wat moet ik nog doen?!

  nee .. ik weet het allemaal niet meer :(

  04-09-2008 om 18:53 geschreven door Babske322  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is Liefde?
  Een telefoontje krijgen van u vriend .. met een liedje dat ge schoon vindt en dat ge gezegd hebt dat over hem gaat
  En dan de telefoon opnemen en gewoon da liedje horen en niets meer .. wat zie ik 'm graag .. ge kunt u da nie voorstellen ..

  11-11-2007 om 17:39 geschreven door Babske322  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendje Gent ..

  Incompatible, it don't matter though
  'cuz someone's bound to hear my cry
  Speak out if you do
  You're not easy to find

  Is it possible Mr. Loveable
  Is already in my life?
  Right in front of me
  Or maybe you're in disguise

  Who doesn't long for someone to hold
  Who knows how to love you without being told
  Somebody tell me why I'm on my own
  If there's a soulmate for everyone

  Here we are again, circles never end
  How do I find the perfect fit
  There's enough for everyone
  But I'm still waiting in line

  Who doesn't long for someone to hold
  Who knows how to love you without being told
  Somebody tell me why I'm on my own
  If there's a soulmate for everyone

  If there's a soulmate for everyone

  Most relationships seem so transitory
  They're all good but not the permanent one

  Who doesn't long for someone to hold
  Who knows how to love you without being told
  Somebody tell me why I'm on my own
  If there's a soulmate for everyone

  Who doesn't long for someone to hold
  Who knows how to love you without being told
  Somebody tell me why I'm on my own
  If there's a soulmate for everyone
  If there's a soulmate for everyone

  11-11-2007 om 17:36 geschreven door Babske322  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/babske322

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  11-11-2007 om 17:14 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 01/09-07/09 2008
 • 05/11-11/11 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Welkom op mijn bloggie! Have fun !!
  Over mijzelf
  Ik ben Nathalie
  Ik ben een vrouw en woon in Genk (Belgie) en mijn beroep is Bediende.
  Ik ben geboren op 09/09/1980 en ben nu dus 38 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Voetbal .. KRC Genk, mijn Vriend .. mijn familie .. mijn vrienden.

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!