B2C
Business to Consumer
Inhoud blog
  • Hoe zit het met zonne-energie?
  • Stacaravan kopen? Tips voor jarenlang plezier!
  • De voor- en nadelen van leisteen
  • Luchtvochtigheid in huis
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    09-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voor- en nadelen van leisteen

    Leisteen is duurzaam en blijvend mooi. Het is een steen die ingezet wordt als bouwmateriaal. Als terras, als dakbedekking, maar ook als wandbedekking fungeert het jarenlang als waterbestendige bescherming van uw huis of bedrijfspand. Het dak maakt het huis toch vaak helemaal af. Als huizenbezitter wil je toch dat je dak waterdicht, sterk, en tegelijkertijd mooi is. De natuurlijke uitstraling van deze steen maakt het een veel ingezette steen in zowel de particuliere sector als de bedrijfssector. Architecten gaan vooral voor het esthetisch aspect van de leisteen. Dat is natuurlijk fijn, maar ik vind het gewoon mooi.

    De nadelen van leisteen

    Een natuurlijke leisteen is duur. Maar als je voor de natuurlijke uitstraling gaat dan mag je ook rekening houden met een dergelijke prijs. Een betaalbare variant is schalie, deze is echter minder hard dan leisteen. Een ander nadeel is dat het niet slijtvast is. Het brokkelt eenvoudig af als er te harde tikken op komen. Maar omdat je niet verwacht dat je dak bloot gaat staan aan hagelstenen zo groot als tennisballen, mag je toch verwachten dat de dakpannen niet breken na een kleine storm.

    Voor mij persoonlijk wegen de voordelen zwaarder dan de nadelen. Ik zou dus gewoon voor een dakbedekking gaan bestaande uit leipannen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:leisteen
    09-03-2011, 10:23 geschreven door Philip  
    06-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtvochtigheid in huis

    Veel mensen hebben vaak last van een vochtig huis. Dit wordt veroorzaakt door de luchtvochtigheid in de lucht. Deze kan door middel van het verwarmen van de lucht afnemen. Indien de verwarming uit wordt gezet stijgt de luchtvochtigheid weer. Een hoge luchtvochtigheid kan vochtproblemen in huis veroorzaken terwijl een lage luchtvochtigheid kan zorgen voor nare symptomen bij.

    Te lage luchtvochtigheid

    Een te lage luchtvochtigheid kan invloed hebben op de mens maar ook op inboedel van huizen. Door de lage luchtvochtigheid is de lucht droog. Hierdoor moet de mens meer vocht afstaan waardoor je snel drogen ogen, droge neus en keelklachten kunt krijgen. Ook meubels kunnen door de droge lucht aangetast worden en scheuren en muziekinstrumenten kunnen door een te lage luchtvochtigheid ontstemt raken en vals worden.

    Te hoge luchtvochtigheid

    Een te hoge luchtvochtigheid kan nare gevolgen hebben. Doordat de vochtige lucht niet weg kan ontstaan vaak vochtplekken, schimmels en aangetaste muren. Dit is natuurlijk vervelend maar kan op den duur ook gevaarlijk zijn voor de mens. De schimmels kunnen door de hoge luchtvochtigheid groeien en groeien en dit is slecht voor de gezondheid. Voornamelijk luchtwegpatienten kunnen hier zeer veel last van hebben.

    Oplossingen

    Het is van belang om te zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis. Niet te laag maar ook zeker niet te hoog. Vooral voor het ontvochten van lucht zijn veel producten op de markt. Deze zorgen voor koeling van de lucht waardoor het vocht condenseert waarnaar de lucht weer wordt opgewarmd. Vooral voor badkamers en kelders is het aan te bevelen gebruik te maken van dit soort producten.

    Als je je eerste maatpak gaat kopen wil kleuren en stoffen die het meest veelzijdige zijn. Flusser stelt te beginnen met een medium antraciet. "Het doet het meest: Het is een zakelijk pak, geweldig voor interviews, maar ook zeer elegant voor in de avond", zegt hij.

    Terwijl een kleermaker goede suggesties kan doen wat betreft de pasvorm, zal je een betere ervaring hebben als je van te voren hebt rondgekeken wat je nou eigenlijk zelf wil. Dit komt namelijk vaak neer op een persoonlijke smaak en niet iets wat de kleermaker je kan vertellen. Uiteraard is het ook mogelijk om een dameskostuum te laten maken op maat.

    Er zijn verschillende typen pakken:

    Enkel- of dubbelzijdige knopen – Enkele komen vaker voor en hoe groter u bent hoe meer knopen u waarschijnlijk wilt (maar nooit meer dan drie)

    Twee-of drie-delig - Een jas en broek met een overhemd en das is het standaard uniform onder zakenlieden en politici van vandaag ("de business suit"). Dit wordt beschouwd als de meest no-nonsense look voor mannen in financiën, recht, en andere traditionele beroepen.

    Natuurlijk of schoudervullingen - Uw keuze hangt hier op de natuurlijke breedte van je schouders, maar in het algemeen, wil je je pak aan de lijn van je lichaam te volgen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-02-2011, 21:12 geschreven door Philip  
    25-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerp geboortekaartjes

     Uw kindje is geboren; als kersverse ouders wil je het liefst de geboorte van je zoon of dochter van de daken schreeuwen. Na de bevalling dient u een aantal zaken te regelen, zoals een ziektekostenverzekering, de aangifte bij de gemeente en de aankondiging van de geboorte. Er bestaan diverse mogelijkheden om de geboorte van uw kind kenbaar te maken aan uw omgeving. Het geboortekaartje is een uniek document, wat door veel mensen voor lange tijd wordt bewaard. Geboortekaartjes kunt u tegenwoordig geheel naar eigen wens ontwerpen. Onderstaand een aantal aspecten die u mee kunt nemen bij het ontwerp van uw eigen, unieke geboortekaartje.

    - Naam (roepnaam, doopnamen en achternaam)

    - Geboortedatum

    - Tijdstip van de geboorte

    - Lengte en gewicht van het kindje

    - Namen van de ouders

    - Namen van broertjes/zusjes

    - Namen van peetoom/peettante

    - Adres- en contactgegevens

    - Rusttijden en mogelijk bezoektijden

    - Eventueel: kadotips, geboortegedichtje, uitnodiging kraamfeest/borrel


    Bovenstaand overzicht kunt u gebruiken bij het ontwerp van uw eigen, unieke geboortekaartje; zodat u geen belangrijke zaken vergeet te vermelden!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-12-2010, 17:05 geschreven door Philip  
    16-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen met de camper
    Reizen is erg populair onder veel jongeren. Het liefst zo goedkoop mogelijk, maar zoveel mogelijk zien! Amerika, Afrika of bijvoorbeeld Australië; allemaal prima locaties voor de ideale belevenis. Een aantal handige tips als voorbereiding op de droomreis:
    - Boek tijdig je vliegtickets (voor de goedkoopste prijzen)
    - Neem niet té veel bagage mee tijdens je reis, dit zorgt alleen maar voor overlast!
    - Zorg dat je voldoende geld te besteden hebt
    - Begin je reis met een goede gezondheid!
    - Huur ter plekke een vervoersmiddel om je makkelijk te kunnen verplaatsen
    - En natuurlijk; geniet van je reis!

    Wellicht vrij voor de hand liggend, maar niet onbelangrijk om ze nogmaals op een rijtje te zetten. Wat betreft het huren van een vervoersmiddel is de camper een handige tip. De camper zorgt ervoor dat je jezelf gemakkelijk kunt verplaatsen tijdens je reis, je niet hoeft te zoeken naar een slaapplek en je direct wat comfort bij de hand hebt. Flexibel, comfortabel en genoeg vrijheid! Kortom: ideaal om je reis tot een succes te maken. Volgens touroperators is Amerika de afgelopen jaren de meest populaire bestemming. Ga het avontuur aan, en kies voor een camper huren in Amerika.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-11-2010, 22:59 geschreven door Philip  
    13-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droomjurk
    De trouwdag is voor veel vrouwen een dag om van te dromen: het prinsesje van de dag, het jawoord van haar droomman. De bruid dient te stralen van geluk op deze mooiste dag van haar leven. Tijd voor een zoektocht naar de perfecte trouwjurk voor deze droomdag. Dit neemt vaak veel tijd in beslag, dus een goed begin is het halve werk!

    Begin je zoektocht naar je droomjurk met een uitgebreide orientatie. Bekijk eens wat voor soorten en stijlen trouwjurken er allemaal zijn. Er is veel informatie te vinden op internet, in trouwmagazines of op bruidsbeurzen. Heb je een idee van wat je mooi vindt, ga dan op pad en bezoek verschillende bruidszaken. Laat je inspireren en adviseren om uiteindelijk die perfecte trouwjurk te vinden. Maak je outfit compleet met passende bruidsaccessoires. En niet te vergeten, een bezoekje aan de kapper voor de perfecte haardracht!

    Zo zul je stralen op de mooiste dag van je leven! Scoor die droomjurk, en geniet van je droomdag!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-10-2010, 12:06 geschreven door Philip  
    16-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fotobehang
    Fotobehang is dé manier om een kamer compleet naar uw eigen smaak in te richten en kan uw interieur helemaal afmaken. De mogelijkheden zijn daarbij enorm. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw favoriete vakantiefoto, of voor een foto van uw familie of vrienden. Wanneer u zelf geen geschikte foto heeft, kunt u ook kiezen voor een foto uit een bestaande collectie.

    Fotobehang kan vooral heel geschikt zijn voor uw slaapkamer of werkkamer. U kunt voor deze ruimtes bijvoorbeeld kiezen voor een mooie natuurfoto. De kleuren in de foto maken het behang sfeervol, terwijl uw favoriete foto tegelijkertijd ook rust uitstraalt. Wat is er fijner dan tussen het werk door even weg te dromen naar uw favoriete vakantiebestemming

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:behang van foto, cars fotomuur
    16-05-2010, 20:36 geschreven door Philip  
    13-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jubileum cadeau

    Een belevenis als verjaardagscadeau

    Samenbeleven.nl is de online verzamelplaats voor originele cadeau ideeën in de vorm van onvergetelijke belevenissen om samen te beleven. Want wat is er leuker dan met vrienden, collega’s of familie er een dag op uit te trekken, samen te genieten van een fantastisch diner of een grappige activiteit met z’n allen te beleven?

    Daarom zijn de belevenissen van Samenbeleven.nl ook zo geschikt als verjaardagscadeau. Leuk om weg te geven en iemand vrij te laten in wat, wanneer en met wie, maar veel leuker nog om geboekt en wel te overhandigen en samen te beleven!


    Verjaardagscadeau om te delen


    We kennen allemaal de bioscoopbonnen en boekenbonnen wel. Maar met een bon van Samenbeleven.nl heb je een origineel verjaardagscadeau om nooit te vergeten.

    Onze belevenissen zijn stuk voor stuk activiteiten die met twee of meerdere personen het beste tot hun recht komen en daarom als een gedeelde herinnering nog lang gekoesterd worden. Geschikt als verjaardagscadeau, maar ook als jubileum cadeau, moederdagcadeau of valentijnscadeau.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-05-2010, 19:52 geschreven door Philip  
    27-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goedkope snorscooters

    snor-scooters

    Goedkope snorscooters

    Polderscooters biedt eigentijdse scooterrijders een breed assortiment v. Wanneer u een nieuwe snorscooter wilt heeft u uiteraard de keuze uit verschillende merken en modellen.

    In onze online scootershop treft u talloze betrouwbare en goedkope snorscooters en scooters van bekende merken zoals: Peugeot, Beta ark, Malaguti, Kymco, Baotian, Agm, Piaggio, Sym, Yamaha.

    Nieuwe snorscooter: op voorraad

    Grote kans dat wij ook uw nieuwe snorscooter direct op voorraad hebben! Kies vandaag nog uw scooter uit en kom langs!

    Van hoog naar laag sorteren
    per pagina
    1. Kymco sento

      Kymco sento

      € 1.799,00
    2. Peugeot vivacity

      Peugeot vivacity

      € 1.849,00
    3. Znen Bellagio fino

      Znen Bellagio fino


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    27-04-2010, 21:55 geschreven door Philip  
    25-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.archief vernietigen

    Archiefvernietiging

    De Graaf Security verzorgt door geheel Nederland de incidentele archiefvernietiging van al uw vertrouwelijke papieren en uw archief. Multinational of eenmanszaak, wij hebben de oplossing. Wij passen onze dienstverlening dan ook graag aan op uw wensen, want een archief vernietigen moet zo soepel mogelijk verlopen.

    Archief vernietigen volgens de regels

    Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat het archief vernietigen plaatsvindt volgens de strengste veiligheidseisen en volgens de richtlijnen van ons CA+ certificaat, de exclusieve en strengste certificeringregeling van de branchevereniging op het gebied van archiefvernietiging.

    offerteknop3     contactknop


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Archiefvernietiging
    25-04-2010, 14:47 geschreven door Philip  
    30-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voordelen van een jacuzzi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De krachtige massagestralen van een spa bubbelbad of jacuzzi helpen uw verkrampte spieren en pijnlijke gewrichten te versoepelen. Spanning en stress nemen snel af wanneer u zich twee of drie keer per week even de tijd gunt om in het warme water van de jacuzzi of het bubbelbad te ontspannen.

    • ·      Door de combinatie van het warme water en de massage stralen wordt de bloedcirculatie gestimuleerd.
    • ·      Gifstoffen in uw lichaam worden gereinigd, waardoor de kans op griep en verkoudheid afneemt.
    • ·      Uw lichaam ontspant omdat het natuurlijk drijfvermogen van een bubbelbad uw lichaamsgewicht met negentig procent laat dalen.
    • ·      Er kan het hele jaar door gebruik worden gemaakt van een jacuzzi buiten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Jacuzzi, bubbelbad
    30-03-2010, 22:37 geschreven door Philip  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voordelen van een jacuzzi

    De krachtige massagestralen van een spa bubbelbad of jacuzzi helpen uw verkrampte spieren en pijnlijke gewrichten te versoepelen. Spanning en stress nemen snel af wanneer u zich twee of drie keer per week even de tijd gunt om in het warme water van de jacuzzi of het bubbelbad te ontspannen.

    • ·      Door de combinatie van het warme water en de massage stralen wordt de bloedcirculatie gestimuleerd.
    • ·      Gifstoffen in uw lichaam worden gereinigd, waardoor de kans op griep en verkoudheid afneemt.
    • ·      Uw lichaam ontspant omdat het natuurlijk drijfvermogen van een bubbelbad uw lichaamsgewicht met negentig procent laat dalen.
    • ·      Er kan het hele jaar door gebruik worden gemaakt van een jacuzzi buiten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-03-2010, 22:35 geschreven door Philip  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/b2c

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    Bloggen.be-team

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    30-03-2010, 22:33 geschreven door  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke schilderijen voor kinderen!

    Babykamers worden vaak met de grootste zorg en nauwkeurigheid ontworpen en ingericht. En terecht! Kleuren en vormen hebben een groot effect op de gemoedstoestand van jonge kinderen. Thema’s zoals dieren, kastelen, prinsessen en piraten spreken enorm tot hun verbeelding. Die aandacht voor kleuren en vormen kan nu ook worden verwerkt in schilderijen voor kinderen, echte kinderkamerkunst.

    Dankzij Artflow is het nu mogelijk om unieke schilderijen voor baby- of kinderkamers op maat te laten maken. Daarbij wordt bijvoorbeeld uitgegaan van een geboortekaartje, een foto of een basiskleur. 

    De kleuren van het schilderij

    Roze en blauw zijn al jaren de standaardkleuren voor jongens- en meisjeskamers. Tegenwoordig is er gelukkig steeds meer variatie. Er zijn kleuren die voor jongens als meisjes heel geschikt zijn en andere kleuren die heel stoer of juist heel zacht zijn. Deze kleuren kunnen terugkomen in zelfontworpen schilderijen, maar er kan ook gekozen worden voor een favoriet onderwerp zoals een lievelingsdier, een auto of een portret. 

    Babyportret in olieverf

    En wat dacht u van een babyfoto in olieverf? Foto’s op canvas zijn al jaren een populaire eyecatcher, maar Artflow brengt klanten in contact met artiesten die een favoriete foto vertalen naar een echt, uniek schilderij! Stelt u zich eens voor: dat prachtige babyportret, handgeschilderd met olieverf!

    Betaalbare, unieke schilderijen
    Het kan heel lastig zijn om een schilderij te vinden dat precies bij uw wensen en uw kinderkamer past. Het budget speelt daarbij een belangrijke rol. Artflow biedt de ideale oplossing door de wensen van klanten te vertalen naar persoonlijke projecten. Op die manier wordt betaalbare en vooral unieke kunst mogelijk gemaakt. Bepaal zelf het onderwerp, de kleuren en de afmetingen van het schilderij.  

    Alle kunstwerken worden gespannen op een houten frame  en geleverd met handig ophangsysteem. De prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen en de moeilijkheidsgraad van de opdracht. Er zijn al unieke schilderijen verkrijgbaar vanaf 49 euro!

    Artflow doet er alles aan om kunst voor jong en oud betaalbaar en toegankelijk te maken. En daar blijken zij, gezien het succes van de unieke schilderijen voor kinderen, vol overtuiging in te slagen.
    Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. 


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-03-2010, 00:00 geschreven door Philip  
    Archief per week
  • 05/09-11/09 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs