B2C
Business to Consumer
Inhoud blog
 • Hoe zit het met zonne-energie?
 • Stacaravan kopen? Tips voor jarenlang plezier!
 • De voor- en nadelen van leisteen
 • Luchtvochtigheid in huis
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  11-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  De trends in bedrijfsuitjes 2011!

  Een bedrijfsuitje is een activiteit die erg belangrijk is in het dagelijkse bedrijfsleven.  Met de economische crisis is het helaas niet altijd mogelijk het jaarlijkse uitje te organiseren. In dit artikel daarom de trends van 2011!

  Teambuilding

  Gezelligheid en teambuilding in een informele sfeer zijn nog altijd de belangrijkste drijfveren voor een bedrijfsuitje. Maar daar is nu een element van bewustwording en aanmoediging aan toegevoegd. Een bedrijfsuitje moet niet alleen plezierig zijn, maar ook leerzaam én betaalbaar. De factoren ‘positief effect’ en prijs zijn tijdens de crisis belangrijker dan ooit geworden. Helemaal mooi is het als de hedendaagse normen en waarden subtiel aan de orde komen tijdens het bedrijfsuitje. Zo is er bijvoorbeeld de activiteit Mission Planet Earth, waarbij het MVO bij deelnemers gestimuleerd wordt.

  Eten en drinken in combinatie met een activiteit

  Aanbieders van bedrijfsuitjes hebben de invulling van veel bedrijfsuitjes veranderd om mee te gaan met de tijd. Dat bevalt afnemers zo goed, dat deze concepten een blijvertje lijken te worden, bijvoorbeeld een activiteit waarbij moet worden samengewerkt of een doel bereikt moet worden. Moorddiners doen het momenteel erg goed, maar ook workshops en trainingen met een ludiek karakter zijn populair. Een complete dag, inclusief eten en drinken. Mits betaalbaar, want de tijd dat geld geen rol speelde is dus voorbij. Ook voor een vrijgezellenfeest is de all-in formule populair.

  Goedkoop alternatief

  Een andere populaire invulling is het aanhaken bij een bestaand evenement. Met zijn allen naar een bekend concert of groot evenement kan relatief goedkoper uitvallen dan een op maat gemaakt bedrijfsuitje. Natuurlijk is deze manier minder persoonlijk. Betaalbaar is het echter wel en dat is iets dat goed in 2011 past.

  Milieubewust

  Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen.  Zo zijn er veel activiteiten waarbij wind, water en andere energiebronnen centraal staan. Milieuvriendelijke activiteiten met minder CO2 uitstoot en diners met biologische ingrediënten worden steeds populairder. Gezellig, maar ook groen en duurzaam lijken de nieuwe kernpunten.

  Feestvieren, maar toch betaalbaar en duurzaam vormen het nieuwe streven voor 2011. Bedrijfsuitjes waar werknemers nog lang over napraten, die de motivatie van werknemers bevorderen en die betaalbaar zijn voor bedrijven!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-09-2011, 12:25 geschreven door Philip  
  Reacties (0)
  05-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zit het met zonne-energie?

  Een van de natuurlijke brandstoffen is het gebruik van zonne-energie. De zon is een onuitputtelijke vorm van energie. Met behulp van zonnepanelen kan stralingsenergie omgezet worden in elektriciteit. Iedereen kent deze zonnepanelen wel. Ze worden gebruikt op huizen en gevels maar ook steeds meer bij openbare gebouwen en bedrijvencomplexen.

  Nederland

  Tot het jaar 2004 werd er in Nederland veel geïnvesteerd in zonne-energie. Maar door het abrupt stoppen van de subsidie hiervoor is hier snel een einde aan gekomen. In andere Europese landen wordt hier nog wel mee gewerkt. Op de lange termijn is dit zeker zinvol, niet alleen vanuit milieu oogpunt maar ook vanwege de stijgende energieprijzen (in 2005 12%) dus ook vanuit economisch oogpunt. Op het eerste gezicht lijkt zonne-energie een zeer waardevolle bron van energie. Toch kleven ook hier negatieve aspecten aan.

  Kostbaar

  Net zoals de andere vormen van natuurlijke energiebronnen is zonne-energie kostbaar. Op dit moment is zonne-energie bijna twee keer zo duur als kernenergie en vier keer zo duur als elektriciteit die afkomstig is uit de verbranding van fossiele brandstoffen. Toch worden er op dit gebied wel projecten gestart. Dit wordt vooral op plekken gedaan die een gunstige ligging hebben. In Egypte, Mexico en Marokko zijn er plannen om grote energiecentrales te bouwen die elektriciteit opwekken uit zonne-energie.

  Mojave-dessert

  De grootste energiecentrale die energie opwekt uit zonnestralen staat in de Mojave-dessert in de Verenigde Staten. Deze centrale wekt een hoeveelheid energie op die voldoende is om drie kleine steden van elektriciteit te voorzien.

  Toekomst

  Naarmate er meer installaties en centrales worden gebouwd zal de expertise op dit gebied alleen maar toenemen. Hierdoor zal in de toekomst de prijs van zonne-energie dalen en uiteindelijk de concurrentie met de schaarser wordende fossiele brandstoffen aankunnen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-04-2011, 16:14 geschreven door Philip  
  Reacties (1)
  21-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stacaravan kopen? Tips voor jarenlang plezier!

  Met een eigen stacaravan kunt u er even helemaal tussenuit. U kunt zo vaak als u wilt, genieten van uw eigen plekje in de natuur, in het weekend na een drukke werkweek of in de zomervakantie een heerlijk weekje zorgeloos weg. In uw tweede huis in een rustige omgeving kunt u even helemaal ontspannen.

  De juiste indeling
  De meeste stacaravans zijn zo luxe dat u niets van thuis hoeft te missen. Een royale woonkamer met zithoek, eethoek, keuken en meerdere slaapkamers. Neem de tijd om over de juiste indeling na te denken wanneer u een stacaravan gaat kopen. Zit u bijvoorbeeld graag met zijn allen aan de eettafel? Kies dan voor een grote, ruime zithoek.
  Test alles goed uit bij de dealer zodat u weet of de indeling bij u past, of de bedden goed liggen, kunt u goed bij de kastjes, is er genoeg lichtinval, zijn er voldoende stopcontacten etc.

  Onderhoud
  Ook is de materiaalkeuze van belang omdat deze uw onderhoud bepaalt. Kiest u voor een aluminium stacaravan of juist een stacaravan van kunststof / PVC? Door uw stacaravan goed te onderhouden, gaat deze jaren mee. Met onderstaande tips blijft u genieten van de relaxte sfeer:

  • Verwijder regelmatig bladeren en dennennaalden uit uw dakgoot. Wanneer regenwater niet weg kan, kruipt het onder uw dakbedekking en is er kans op lekkage.
  • Laat ieder jaar de kachel, geiser of CV ketel van uw stacaravan schoonmaken door een erkend installateur.
  • Controleer iedere 2 á 3 jaar de kitnaden rondom en in uw stacaravan. Na verloop van tijd droogt kit uit en verliest het zijn elastische werking. Vervolgens wordt de kit poreus en gaat deze vocht doorlaten.
  • Zorg ervoor dat uw stacaravan ook aan de onderkant goed ventileert, zodat de bodem van de stacaravan niet vochtig kan worden. Controleer dit regelmatig.
  • Voorkom bevriezing en neem wintervoorzorgsmaatregelen. Zet kranen open en tap leidingen buiten af, ontkoppel de geiser en blaas de leidingen door. Toilet, stortbak en sifons kunt u beschermen met ruitensproeier antivries.
  • Voorzie de grenen buitenkant van uw stacaravan van een waterafstotende beits en herhaal dit onderhoud eens per 5 - 7 jaar.

  Onderhoud uw stacaravan zoals u uw eigen huis onderhoud, en u zult er jarenlang plezier van hebben!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  21-03-2011, 17:44 geschreven door Philip  
  Reacties (0)
  09-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voor- en nadelen van leisteen

  Leisteen is duurzaam en blijvend mooi. Het is een steen die ingezet wordt als bouwmateriaal. Als terras, als dakbedekking, maar ook als wandbedekking fungeert het jarenlang als waterbestendige bescherming van uw huis of bedrijfspand. Het dak maakt het huis toch vaak helemaal af. Als huizenbezitter wil je toch dat je dak waterdicht, sterk, en tegelijkertijd mooi is. De natuurlijke uitstraling van deze steen maakt het een veel ingezette steen in zowel de particuliere sector als de bedrijfssector. Architecten gaan vooral voor het esthetisch aspect van de leisteen. Dat is natuurlijk fijn, maar ik vind het gewoon mooi.

  De nadelen van leisteen

  Een natuurlijke leisteen is duur. Maar als je voor de natuurlijke uitstraling gaat dan mag je ook rekening houden met een dergelijke prijs. Een betaalbare variant is schalie, deze is echter minder hard dan leisteen. Een ander nadeel is dat het niet slijtvast is. Het brokkelt eenvoudig af als er te harde tikken op komen. Maar omdat je niet verwacht dat je dak bloot gaat staan aan hagelstenen zo groot als tennisballen, mag je toch verwachten dat de dakpannen niet breken na een kleine storm.

  Voor mij persoonlijk wegen de voordelen zwaarder dan de nadelen. Ik zou dus gewoon voor een dakbedekking gaan bestaande uit leipannen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:leisteen
  09-03-2011, 10:23 geschreven door Philip  
  Reacties (0)
  06-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtvochtigheid in huis

  Veel mensen hebben vaak last van een vochtig huis. Dit wordt veroorzaakt door de luchtvochtigheid in de lucht. Deze kan door middel van het verwarmen van de lucht afnemen. Indien de verwarming uit wordt gezet stijgt de luchtvochtigheid weer. Een hoge luchtvochtigheid kan vochtproblemen in huis veroorzaken terwijl een lage luchtvochtigheid kan zorgen voor nare symptomen bij.

  Te lage luchtvochtigheid

  Een te lage luchtvochtigheid kan invloed hebben op de mens maar ook op inboedel van huizen. Door de lage luchtvochtigheid is de lucht droog. Hierdoor moet de mens meer vocht afstaan waardoor je snel drogen ogen, droge neus en keelklachten kunt krijgen. Ook meubels kunnen door de droge lucht aangetast worden en scheuren en muziekinstrumenten kunnen door een te lage luchtvochtigheid ontstemt raken en vals worden.

  Te hoge luchtvochtigheid

  Een te hoge luchtvochtigheid kan nare gevolgen hebben. Doordat de vochtige lucht niet weg kan ontstaan vaak vochtplekken, schimmels en aangetaste muren. Dit is natuurlijk vervelend maar kan op den duur ook gevaarlijk zijn voor de mens. De schimmels kunnen door de hoge luchtvochtigheid groeien en groeien en dit is slecht voor de gezondheid. Voornamelijk luchtwegpatienten kunnen hier zeer veel last van hebben.

  Oplossingen

  Het is van belang om te zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis. Niet te laag maar ook zeker niet te hoog. Vooral voor het ontvochten van lucht zijn veel producten op de markt. Deze zorgen voor koeling van de lucht waardoor het vocht condenseert waarnaar de lucht weer wordt opgewarmd. Vooral voor badkamers en kelders is het aan te bevelen gebruik te maken van dit soort producten.

  Als je je eerste maatpak gaat kopen wil kleuren en stoffen die het meest veelzijdige zijn. Flusser stelt te beginnen met een medium antraciet. "Het doet het meest: Het is een zakelijk pak, geweldig voor interviews, maar ook zeer elegant voor in de avond", zegt hij.

  Terwijl een kleermaker goede suggesties kan doen wat betreft de pasvorm, zal je een betere ervaring hebben als je van te voren hebt rondgekeken wat je nou eigenlijk zelf wil. Dit komt namelijk vaak neer op een persoonlijke smaak en niet iets wat de kleermaker je kan vertellen. Uiteraard is het ook mogelijk om een dameskostuum te laten maken op maat.

  Er zijn verschillende typen pakken:

  Enkel- of dubbelzijdige knopen – Enkele komen vaker voor en hoe groter u bent hoe meer knopen u waarschijnlijk wilt (maar nooit meer dan drie)

  Twee-of drie-delig - Een jas en broek met een overhemd en das is het standaard uniform onder zakenlieden en politici van vandaag ("de business suit"). Dit wordt beschouwd als de meest no-nonsense look voor mannen in financiën, recht, en andere traditionele beroepen.

  Natuurlijk of schoudervullingen - Uw keuze hangt hier op de natuurlijke breedte van je schouders, maar in het algemeen, wil je je pak aan de lijn van je lichaam te volgen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  27-02-2011, 21:12 geschreven door Philip  
  Reacties (0)
  25-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerp geboortekaartjes

   Uw kindje is geboren; als kersverse ouders wil je het liefst de geboorte van je zoon of dochter van de daken schreeuwen. Na de bevalling dient u een aantal zaken te regelen, zoals een ziektekostenverzekering, de aangifte bij de gemeente en de aankondiging van de geboorte. Er bestaan diverse mogelijkheden om de geboorte van uw kind kenbaar te maken aan uw omgeving. Het geboortekaartje is een uniek document, wat door veel mensen voor lange tijd wordt bewaard. Geboortekaartjes kunt u tegenwoordig geheel naar eigen wens ontwerpen. Onderstaand een aantal aspecten die u mee kunt nemen bij het ontwerp van uw eigen, unieke geboortekaartje.

  - Naam (roepnaam, doopnamen en achternaam)

  - Geboortedatum

  - Tijdstip van de geboorte

  - Lengte en gewicht van het kindje

  - Namen van de ouders

  - Namen van broertjes/zusjes

  - Namen van peetoom/peettante

  - Adres- en contactgegevens

  - Rusttijden en mogelijk bezoektijden

  - Eventueel: kadotips, geboortegedichtje, uitnodiging kraamfeest/borrel


  Bovenstaand overzicht kunt u gebruiken bij het ontwerp van uw eigen, unieke geboortekaartje; zodat u geen belangrijke zaken vergeet te vermelden!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  25-12-2010, 17:05 geschreven door Philip  
  Reacties (0)
  16-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen met de camper
  Reizen is erg populair onder veel jongeren. Het liefst zo goedkoop mogelijk, maar zoveel mogelijk zien! Amerika, Afrika of bijvoorbeeld Australië; allemaal prima locaties voor de ideale belevenis. Een aantal handige tips als voorbereiding op de droomreis:
  - Boek tijdig je vliegtickets (voor de goedkoopste prijzen)
  - Neem niet té veel bagage mee tijdens je reis, dit zorgt alleen maar voor overlast!
  - Zorg dat je voldoende geld te besteden hebt
  - Begin je reis met een goede gezondheid!
  - Huur ter plekke een vervoersmiddel om je makkelijk te kunnen verplaatsen
  - En natuurlijk; geniet van je reis!

  Wellicht vrij voor de hand liggend, maar niet onbelangrijk om ze nogmaals op een rijtje te zetten. Wat betreft het huren van een vervoersmiddel is de camper een handige tip. De camper zorgt ervoor dat je jezelf gemakkelijk kunt verplaatsen tijdens je reis, je niet hoeft te zoeken naar een slaapplek en je direct wat comfort bij de hand hebt. Flexibel, comfortabel en genoeg vrijheid! Kortom: ideaal om je reis tot een succes te maken. Volgens touroperators is Amerika de afgelopen jaren de meest populaire bestemming. Ga het avontuur aan, en kies voor een camper huren in Amerika.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-11-2010, 22:59 geschreven door Philip  
  Reacties (0)
  13-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droomjurk
  De trouwdag is voor veel vrouwen een dag om van te dromen: het prinsesje van de dag, het jawoord van haar droomman. De bruid dient te stralen van geluk op deze mooiste dag van haar leven. Tijd voor een zoektocht naar de perfecte trouwjurk voor deze droomdag. Dit neemt vaak veel tijd in beslag, dus een goed begin is het halve werk!

  Begin je zoektocht naar je droomjurk met een uitgebreide orientatie. Bekijk eens wat voor soorten en stijlen trouwjurken er allemaal zijn. Er is veel informatie te vinden op internet, in trouwmagazines of op bruidsbeurzen. Heb je een idee van wat je mooi vindt, ga dan op pad en bezoek verschillende bruidszaken. Laat je inspireren en adviseren om uiteindelijk die perfecte trouwjurk te vinden. Maak je outfit compleet met passende bruidsaccessoires. En niet te vergeten, een bezoekje aan de kapper voor de perfecte haardracht!

  Zo zul je stralen op de mooiste dag van je leven! Scoor die droomjurk, en geniet van je droomdag!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-10-2010, 12:06 geschreven door Philip  
  Reacties (0)
  16-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fotobehang
  Fotobehang is dé manier om een kamer compleet naar uw eigen smaak in te richten en kan uw interieur helemaal afmaken. De mogelijkheden zijn daarbij enorm. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw favoriete vakantiefoto, of voor een foto van uw familie of vrienden. Wanneer u zelf geen geschikte foto heeft, kunt u ook kiezen voor een foto uit een bestaande collectie.

  Fotobehang kan vooral heel geschikt zijn voor uw slaapkamer of werkkamer. U kunt voor deze ruimtes bijvoorbeeld kiezen voor een mooie natuurfoto. De kleuren in de foto maken het behang sfeervol, terwijl uw favoriete foto tegelijkertijd ook rust uitstraalt. Wat is er fijner dan tussen het werk door even weg te dromen naar uw favoriete vakantiebestemming

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:behang van foto, cars fotomuur
  16-05-2010, 20:36 geschreven door Philip  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 05/09-11/09 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!