Ananascocktail met granaatappel, physalis en ananassalie

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Elke dag een nieuw Recept van de Dag.

Piet Huysentruyt

Ingrediënten

ananas

1 dl water

stevia

verse koriander

peper

jeneverbessen

tijm, laurier, rozemarijn

wittewijnazijn

4 eetlepels agavesiroop

1 granaatappel

20 physalis

ananassalie

4 eetlepels yoghurt

Bereidingswijze

Snijd de ananas in brunoise.

Pocheer de stukjes ananas in het water met wat stevia, koriander, peper, jeneverbessen, tijm, laurier en rozemarijn, een scheutje wittewijnazijn en de agavesiroop.

Laat afkoelen.

Serveer de ananascocktail met de granaatappel, physalis en blaadjes ananassalie.

Werk af met een lepel yoghurt en ananassaliebloemetjes.

INFO

Ontbijt Voor 4 personen

Van maandag tot vrijdag om 17.45 uur op Vier

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer