Ananascocktail met granaatappel, physalis en ananassalie
1 / 2
Elke dag een nieuw Recept van de Dag.
Ingrediënten
ananas
1 dl water
stevia
verse koriander
peper
jeneverbessen
tijm, laurier, rozemarijn
wittewijnazijn
4 eetlepels agavesiroop
1 granaatappel
20 physalis
ananassalie
4 eetlepels yoghurt
Bereidingswijze
Snijd de ananas in brunoise.
Pocheer de stukjes ananas in het water met wat stevia, koriander, peper, jeneverbessen, tijm, laurier en rozemarijn, een scheutje wittewijnazijn en de agavesiroop.
Laat afkoelen.
Serveer de ananascocktail met de granaatappel, physalis en blaadjes ananassalie.
Werk af met een lepel yoghurt en ananassaliebloemetjes.
INFO
Ontbijt Voor 4 personen
Van maandag tot vrijdag om 17.45 uur op Vier