Appels in Frankrijk
Foto
Categorieën
  • Aparte groentes (17)
  • Appelvrouw&Lie (76)
  • De tuin (76)
  • Dorpsleven (34)
  • Gereedschap (4)
  • Groenterecepten (27)
  • In Nederland (11)
  • Inmaakrecepten (17)
  • Jamrecepten (24)
  • Koken algemeen (9)
  • Kruidenrecepten (5)
  • Met Alcohol (14)
  • Oogst (6)
  • Pompoenen (21)
  • Recettes Lorraine (2)
  • Soeprecepten (4)
  • Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Ratafía Catalan
  • Indische loopeenden
  • Vervolg Keyhole Garden
  • Woning met uitzicht te huur
  • Keyhole Garden deel 1
  • Keyhole Garden deel 2
  • Dahlia jam
  • Flognarde aux haricots verts/sperziebonenclafoutis
  • Ratafia dragon
  • Vrienden op de fiets
    Zoeken in blog

    Foto
    Gastenboek
  • Le compravendite in Italia relative a proprietà di lusso
  • Gli psicologi trovano i clienti sulla rete
  • L'attività esoterica nel mondo
  • Il posizionamento seo
  • Barbour Ariel Track Quilted Jacket Black

    Gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto
    02-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaghetti-pompoen met tonijn of zalm
    Was de spaghetti-pompoen.
    Verwarm de oven voor op 200 graden en plaats de pompoen in de oven voor ongeveer 45 minuten.
    Als je er met een punt van een mes inprikt moet hij wel zacht zijn. Laat de oven aanstaan.

    Haal met een lepel de zaden en zaadlijsten uit de pompoen en dan het slierterige vruchtvlees.
    Meng de pompoen met 1 à 2 blikjes uitgelekte tonijn in stukjes, of met een pakje gerookte fijngesneden zalm.
    Als variatie kun je ook gebakken uitjes en uitgebakken spekjes toevoegen, van b.v. een pak spekblokjes en twee uitjes.
    Doe de pompoen in een ovenschaal.
    Klop 3 eieren los met een ruime scheut slagroom of een potje crème fraîche, voeg zout en peper toe en giet over de pompoenschotel.
    Bestrooi met 100 gram geraspte gruyère of pittige Hollandse kaas.

    Zet in de oven totdat het gerecht heet en lichtbruin is.







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    02-12-2010
    pompoen
    Hoi Mikki,
    Spaghettipompoen heb ik niet maar het vorige recept voor het dessert ga ik zeker maken.
    groetjes, Dorothé

    02-12-2010, 17:31 geschreven door Dorothé
    Foto
    Kijk ook eens op deze blogs...
  • Paradijs in GF!
  • Paradis (franstalig)
  • Moestuinforum
  • Agnes` kruidentuin
  • St.Laurent sur Othain
  • Hernia diafragmatica
  • Diana`s mooie moestuin
    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs