Appels in Frankrijk
Foto
Categorieën
  • Aparte groentes (17)
  • Appelvrouw&Lie (76)
  • De tuin (76)
  • Dorpsleven (34)
  • Gereedschap (4)
  • Groenterecepten (27)
  • In Nederland (11)
  • Inmaakrecepten (17)
  • Jamrecepten (24)
  • Koken algemeen (9)
  • Kruidenrecepten (5)
  • Met Alcohol (14)
  • Oogst (6)
  • Pompoenen (21)
  • Recettes Lorraine (2)
  • Soeprecepten (4)
  • Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Ratafía Catalan
  • Indische loopeenden
  • Vervolg Keyhole Garden
  • Woning met uitzicht te huur
  • Keyhole Garden deel 1
  • Keyhole Garden deel 2
  • Dahlia jam
  • Flognarde aux haricots verts/sperziebonenclafoutis
  • Ratafia dragon
  • Vrienden op de fiets
    Zoeken in blog

    Foto
    Gastenboek
  • Le compravendite in Italia relative a proprietà di lusso
  • Gli psicologi trovano i clienti sulla rete
  • L'attività esoterica nel mondo
  • Il posizionamento seo
  • Barbour Ariel Track Quilted Jacket Black

    Gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto
    12-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastinaaksoep met punjabi kruiden
    Kun je - zoals ik- de hand leggen op bv de punjabi spice blend van Sainsbury`s dan kan je die heel goed gebruiken voor een smakelijke pastinaaksoep. Met gewone kerrie zal het ook wel lukken, maar de punjabi spice blend is bijzonder lekker gekruid.
    Je kunt natuurlijk proberen het zelf na te maken,
    Voor een deel staan de verhoudingen op het potje:
    19% gemalen koriander,
    Gember, komijn, zout en cardamom, 7% elk,
    Kruidnagels en fenegriek, 5% elk,
    Verder nog gedroogde knoflook, laurierblad, zwarte peper, chilipoeder en paprikapoeder.
    Alles gemalen. Ik maal mijn kruidenmixen in een oude elektriese koffiemolen.

    De pastinaaksoep:
    Fruit een ui wat olie en doe er een eetlepel punjabi-kruiden of kerrie bij.
    Fruit twee pastinaken geschild en in blokjes even mee, giet er een liter kippenbouillon bij, breng aan de kook en kook 10 à 15 minuutjes.
    Pureer de soep en voeg een half blikje kokosmelk toe.
    Proef op zout en peper!

    Buiten nog steeds sneeuw, zelfs de kaardenbollen zitten er vol mee.






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Foto
    Kijk ook eens op deze blogs...
  • Paradijs in GF!
  • Paradis (franstalig)
  • Moestuinforum
  • Agnes` kruidentuin
  • St.Laurent sur Othain
  • Hernia diafragmatica
  • Diana`s mooie moestuin
    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs