Inhoud blog
 • Nog maar eens een up-date-ie
 • As promised tekst en uitleg bij mijn knutselvibes
 • Kast
 • Knutselvibe
 • I'm back :)
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Rondvraag / Poll
  Wat vinden jullie van mijn plak en knip kunsten ( maw van de laatste fototjes)
  ieeeeeeeeeeeeeeeuw kinderen doen zelfs beter
  ik zou het zelf ni beter doen
  jaaaaaah ik wil die knutselvibe ook in me hebben
  Waar kan ik ze bestellen ???????
  Bekijk resultaat

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  autokampioen
  www.bloggen.be/autokam
  Laat een reactie achter!!!!
  Archief per maand
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
  Animula Vagula Blandula

  17-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog maar eens een up-date-ie
  Ik weet het... Tis weeral een tijd geleden. Ik heb het druk?! gehad alle da denk ik dan toch en weinig zin om te schrijven.... Pffffffff dit wil dus zeggen... Jullie hebben een up-date tegoed.

  Nu niet maar misschien later deze avond :p hihi
  anyway ik laat jullie dus maar op jullie honger zitten voor even :p

  17-09-2008 om 19:10 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.As promised tekst en uitleg bij mijn knutselvibes

  Ik had dus nu de paar wel verdiende daagjes rust. Na een maand werken en herexamens.

  Het begon dus te kriebelen om iets te maken. Ik was al langer aan het denken om mooie potten te maken om allerlei dingen in te bewaren. Ik trok op pad en het resultaat is 4 kleine potjes, een voor rijst een voor couscous en eentje voor pasta. En nog was ik vol energie er volgde een theedoos. En als kunst der kunsten mijn tafeltje voor de laptop.

  Nog heb ik zit papier overal op te kleven en mijn app een boost te geven.

  Zo raak ik stukje bij beetje meer thuis hier. Zo voelt het dan ook. Mijn eigen gekke huisje. Met de nodige rommel op dit moment dus daar ga ik zo aan werken ;)

  03-09-2008 om 12:56 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kast

  Ik ben aan een grondige reformatie bezig van mijn appie en sja ik heb een kast die hier al een jaar staat denk ik. Afgebroken weliswaar... Mijn interieur is een bijeensprokkeling van verzamelingen en schooi/krijg elementen....
  Dus moest iemand een kast willen hebben... Ophalen das het enige vereisten..
  Nee ze is ni modern ze is oudbollig maar wel massief hou... Overweeg dit eenmalig kansje
  Ze is de doorn in mijn appartement.....
  Save me , save yourself and come and get the freakin' kast

  02-09-2008 om 23:05 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knutselvibe

  Voor de fans mijn hele zelf gefixte potten :)
  Tekst en uitleg volgen nog...
  Bewonder ze of verafschuw ze maar laat weten wat je ervan denkt :)

  C u soon
  Trouwens eigenlijk zijn alleen de potten van de noten af... Aan de rest wordt dus nog gewerkt

  02-09-2008 om 21:24 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I'm back :)

  Ik weet dat het lang geleden is dat ik nog een postje geplaatst heb... Maar twas echt een hel de afgelopen weken voor me. Daarom zal ik jullie nu een uitgebreidde update geven :)
  Ik kan je vertellen da de afgelopen weken het vol schrijven en volzeveren van bladen mijn missie was. Eigenlijk ook wel het geven van goede antwoordjes op de vragen....

  Het eerste examen was algemene psychologie. Ik denk wel dat het gelukt is maja da dacht ik er de vorige keer ook van :(.... Pfffffff al de termen weten. En dan nog eens alle problemen uit een casus halen, je zou voor minder in elk ding een oorzaak of een probleem zien.

  De volgende dag was het een zwaar dagje.. Pol en soc en dan nog een keertje schriftelijke communicatie erbij al geef ik toe dat het laatste vak een beetje mijn eigen schuld was. Ik had maar de helft van het examen gemaakt en toch nog een sjieke 7 ( stiekem was ik trots op mezelf :p tekstjes here i come ). Op het foutje van de voorzitster van Groen  en een paar andere negatieve antwoordjes denk ik wel dat ik het gered heb voor die dag.

  Woensdag was recht aan de beurt. Eigenlijk stom want ik was ervan geslaagd maar sociaal recht een vak dat er mee samen hangt was het buisvak. Daarom moest ik het terug opnieuw leren :( wat wel een beetje spijtig was maar ik denk dat het ook wel ok was.

  En toen lieten ze me nog niet gerust die week... Het volgdende examen was tsw ( inleiding in de terreinen van het sociale werkveld) een mondeling examen waarbij je een organisatiemoet trekken en ze dan volledig uit leggen... Had ik de eerste keer de pech dat die docent te hard aan het doordrammen is over onze boek...pfffffffffff was ik even boos. Maja de tweede keer was wel goed :). Zelfde dag kregen we ook het examen van ontwikkelingspsychologie... Totale black out. Leek alsof ik ineens een tabula rasa was ( een lege doos). Niks maar echt niks wist ik nog. Echt zo zielig.. Maar iets openlaten , geen sprake van. Alle kennis die toch nog uit de stoffige bodemhoeken van de lege doos gehaald konden worden veegde ik dan ook in nette zinnen bijeen op het examen. Vraag me af hoe de docente haar kop eruit ziet als ze het mijne aan het verbeteren is.

  Alsof de examens me die week nog ni genoeg geplaagd hadden was er op vrijdag nog sociaal recht. Arbeid hier, arbeid daar en gezanik over vrouwen met borstvoedingsproblemen. Als laatste was ik de zaal net op tijd binnen gestormd. Want tijdens de examens rijden er geen pendelbussen van school naar het station en alsof dat nog niet erg genoeg is rijd het alternatief ook niet of 8 uur... Gevolg : of je belt de belbus of je gaat tevoet. MMMMMMMM even denken bel bus = de lijn X- aantal dagen op voorhand bellen.. Was ik me daar nu net niet vanbewust. Dus optie twee te voet.... pff dus zat ik er ook als laatste.


  Eindelijk was er dan het weekend. Dus ik heb vrijdag toch maar een relax middagje genomen en rustiger aan geleerd... Zaterdag ook op een rustiger tempo de dag gedraaid. Zondag dus als een sneltrein leren.

  Maandag hadden we dan sociologie. Ik stond om een uur of 5 op om goed te herhalen.. Stond op het punt te vertrekken en kijk op mijn rooster... Pas om half een examen. Kon mezelf wel slaan...... Ach ja. Denk wel dat het examen ok was, al kan ik wel twijfelen pffffffff frauderen is volgens mij geen juiste sociologische term ( of had ik erover gekeken in mijn cursus)

  Anyway dus dan gingen we maar op naar het volgende... Biopsychologie. Leuk vak en makkelijk examen. Arme docente ze zal veel leesplezier hebben aan mijn examen en ik hoop dat het celdeling woordje klopt... Was het enige logische om de rest ingevuld te krijgen.

  Dan nog steeds geen einde aan de hel van herexamens. Economie en informatica. Ik dank de vrouw die economie geeft, geen enkele berekening en alleen maar juiste en foute vraagjes. hihihi
  Maar dan kwam de hel van de examens... Informatica. Ik denk dat die kerel iedereen volgend jaar wil terugzien.... Zo moeilijk, hallo moesten we al een taak opnieuw maken. Die denkt echt dat wij niks anders te doen hebben dan achter een pc te zitten en excel file aan te maken. En dan nog durven vragen hoe je in godsnaam een pdf-file moet maken... I went crazy....


  Moe van uitputting kwam ik thuis en kon ik dan ook nog eens aan het zwaarste vak beginnen... Filosofie... Ik had die dag wel een mooi compliment gekregen van een docent: ik was volgens hem echt filosofisch aangelegd. Ok ik geef het toe mijn hoofd draait af en toe dubbel toeren en extra overuren.. Ma ja ik denk denkdenkdenk nu eenmaal.....
  Filosofie was wel goed... Allez da denk ik toch aangezien de docente niet echt nog bijvragen had... Maar dat weet je natuurlijk nooit!

  Ik kan alleen maar zeggen: Dank je wel Sedinal om mij zo rustig te houden :p
  Toen was het allemaal voorbij!!! en zijn we op heden beland.
  Je ziet ni veel gemist.....

  29-08-2008 om 21:12 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar dagje

  pffffffffffffffff Ik tel de momenten af naar de herexamens. Veel te veel aan mijn hoofd... Het maakt de dagen gewoon niet fijn. Om de muren van op te lopen en dan valt de regering ook nog eens van mijn muur. Ja voor pol en soc moeten we weten welke ministers waar bevoegd voor zijn. And guess what : we hebben enkel een interim regering, geen besluiten alleen maar miserie. Ik zal u zeggen da kost ons centen , net zoals de koninklijke familie ons pakken en pakken centen kost elk jaar.
  Oke ik denk teveel na denk ik ;)
  teveel aant leren teveel in het hoofd
  so movie time :)
  relax time erna sleepsleep time
  geniet van jullie nachtjes

  14-08-2008 om 23:02 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Informatica

  Ja daar ben ik dus weeral mee bezig. En het lukt me niet echt goed daar mee door te gaan. Veel redenen met o.a. dat ik die taak al eens gemaakt heb en er zeker van ben dat ik daar goede cijfers van had. Maar ja dan lukte de schriftelijk examen ni natuurlijk.... PFFFFFFFFFFFFFFF. Dus het leuke pakje om dat opnieuw te maken én een schriftelijk examen te doen. Ik heb de taak al voor meer als de helft af maar de delen die ik nu nog moet doen sucken gewoon zo hard.

  Gelukkig heb ik de afleiding van de multiculturele samenlevening en hoe ze ontstaan is. Ja inderdaad dat klinkt als politieke en sociale geschiedenis van Belgie. Op zich een heel interessant vak, alleen de emancipatie van de vrouw is overdreven en komt in 4 cursussen zeker terug.

  Maar ja dan weet ik ineens hoe ik ooit verkozen moet raken ;) en hoe ik het best een bouwvergunning indien en wie verantwoordelijk is voor welk gebied van het land. Ingewikkeld is het. En ik mag uit vreugde voor het vak de interimregering , bemiddelaars en co hun namen gaan leren. Dat is immers leuk meegenomen land in politieke crisis en studenten van Sociaal Werk mogen de namen, functies en zever erover op hun examen neerpennen.

  Soms vraag ik me wel eens af waarom ik dit doe. Wel het diploma... Dat is van belang in deze tijd. Ik kom van school maar heb niks.... Ik vind dit enorm leuk maar toch zijn er de mindere kantjes. Ik weet ook heel erg goed dat ik nooit mijn hele leven in de sociale sector zal staan! Ik wil een carrière, dromen, een eigen zaak.... Dit zijn gewoon de nuttige stappen om meer ervaring en vaardigheden op te doen.
  Zo leer ik dat de wereld oneerlijk is... Maar later daar meer over. Mijn typen wordt overstemt door de taak van informatica die ligt te brullen ;)

  10-08-2008 om 10:03 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niks maar dan écht niks
  Das net wat er hier gebeurt... Eigenlijk lieg ik dan wel een beetje want ik ben volop aan leren. Maar das nu ni het fijnste tijdverdrijf dat er is he. Dan ben ik het weer ook heel dankbaar want moest het nu 30 graden zijn zou het pas een marteling zijn om te moeten leren...

  Geen inspiratie om verder te schrijven.
  Hopelijk snel weer wel

  08-08-2008 om 10:29 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leren

  Hier zit ik dan vol goede moed om die boeken nog maar eens te verslinden. Veel minder stress dan de vorige keer, maar toch pfffffff de zon schijnt, meer zin om af te wassen of het nieuws te volgen...

  Ni goed. Ni fijn. But mega-hanne is in aantocht. Be aware alle docenten.

  Trouwens ik vind dat ik het er voor bepaalde vakken nog niet zo slecht gedaan heb. Zoals voor schriftelijke communicatie: ik heb maar de helft van het examen gedaan en had een zeven, in theorie ( de mijne dan toch) had ik een 14 kunnen hebben moest ik het andere deel ook gedaan hebben. Filosofie: Ben helemaal tilt geslagen tijdens het examen, ben zo ingestort en beginnen huilen... Teveel stress en ik denk dat ik beter kan trainen voor een hoge hakken race... Want een pendelbus halen met een trein die net dan te laat is... Nog een 7. Na het herexamen ga ik persoonlijk naar het graf van Sartre en hem even vertellen dat hij mij een buis heeft gekost en dat ik er niet voor kies of in elk geval niet verantwoordelijk ben dat terwijl ik examen afleg er duizende mensen sterven. Guess what : ik studeer sociaal werk om er net iets aan te doen ( alle da denk ik dan toch)

  Ach ja, bach rescue gaat me helpen, maar uit ervaring heb ik geleerd don't overdo it! Daar krijg je alleen maar een grote slepende hoofdpijn van voor de rest van de dag!

  Maar we vliegen erin. Dan kan ik sewens lekker even buiten lopen en de mensen analyseren zoals we zagen bij psychologie.

   

  Alleen twijfel ik nu enorm of ik toch geen maatschappelijke advisering moet gaan doen ipv  sociaal cultureel werk....

   

  06-08-2008 om 11:47 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skin to skin
  Gek wat een simpele aanraking teweeg kan brengen. Zo een intens gevoel.
  Nee, niet iedereen en elke aanraking geeft me dat gevoel.
  Ik heb het over de aanrakingen van Dennis :). Wanneer we bij elkaar zijn hebben we bijna altijd elkaar vast. Een handje of een arm om elkaar, stevige knuffels, we slapen zelfs verstrengeld, wanneer ik draai in bed zorgt hij ervoor dat zijn arm over me ligt. Soms gaan we gewoon met de rug tegen elkaar staan... Gewoon om de andere te laten weten : hé ik ben er! Ja ook als we samen een douche nemen zijn we omstrengeld.... Heerlijk toch! Alleen wanneer we eten hebben we elkaar fysiek niet vast.

  Maar ik kan je wel vertellen dat zijn aanrakingen me enorm veel deugd doen. Ze maken me blij. Ik streel zijn huid dan, geef hem zachte zoentjes. Soms voel ik later nog even waar zijn hand was, alsof mijn huid zijn aanraking wil bewaren. Zachte strelingen die me rustig maken. Dat is belangrijk voor mij.
  Het is ons ritueeltje dat wanneer hij binnenkomt de eerste paar minuten besteed zijn aan een dikke knuffel. Ok misschien klinkt dit allemaal wat plakkerig en puberaal, maar het is gewoon zo mooi. Alsof we willen laten zien aan de rest dat wij bij elkaar horen!
  De eerste keer dat we ooit samen op stap waren ( lol was uitje naar de gb omdat ik geen eten meer in huis had ) herinner ik me nog zo goed. Toen we aan de kassa aan het aanschuiven waren was hij me zo lief aant vasthouden en gaf me een gigantische zoen op mijn voorhoofd! Denk dat ik straalde toen, de kassierster zat ons zo aan te gapen dat het geen woorden had! Heerlijk moment gewoon.
  Zo een klein gebaar kan je enorm veel doen. Een stukje huid dat een ander stukje huid raakt waar je van begint te stralen.
  Skin to skin kan vonken geven ;)
  Ik zou zijn huid niet meer kunnen missen , en hem nog veel minder!

  05-08-2008 om 22:54 geschreven door Hanne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Reacties

  Laat me gerust even weten hoe jij erover denkt.


  Over mijzelf
  Ik ben Hanne
  Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is fulltime studente.
  Ik ben geboren op 27/05/1987 en ben nu dus 32 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: gek doen , theater, dromen, dartelen, speleo,....


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!