Categorieën
    de amateurs

13-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.match tegen senergho
    , hallo vrienden, weerom een matchke; we beginnen om 21u30 tegen de tweede van het klassement,  we beginnen de match goed , we vallen aan en krijgen counters , op en neer match , verloren met 6-3 maar we hebben goed gespeeld, de tegenstander was beter. veel kansen laten iggen en onmogelijk om aan het doel te komen. goals werden gemaakt door: bart, 2 ; olivier 1 ; niels 2. Gasten goed gespeeld en we hebben der voor gegaan.

13-11-2012 om 21:26 geschreven door thierry

30-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.competitiematch tegen douveren
    maandag 29/10/2012, 19u05, We wandelen de sporthal binnen en met volle moed, we zien het allemaal zitten, we druipen allen de kleedkamer binnen en tegen 19u25 staat iedereen paraat. Nog een kleine opwarming en de scheids wandelt het plein op, fwiet, eerste kwartier begint, we beginnen georganiseerd de match, en begeleiden de bal naar het doel van de tegenstander, in de 4 de minuut doet kenneth een actie naar het doel, en wat denk je? GOAL natuurlijk. 1-0 . We voetballen heel zorgvuldig door en verdedigen zoals het hoort; na 4 minuten, gaat kenneth over naar het doel van de tegenstrever en past die zorgvuldig door naar thierry en die schopt hem rechtstreeks door in de netten  van de tegenstander. 2-0.pauze; we beginnen met volle moed aan het tweede kwartier, na 3 minuten en de tegenpartij zet druken na balverlies scoren ze hun eerste doel.2-1; Na een fout op kenneth, krijgen we een vrije trap en die past hij door naar bart die op hetzelfde moment doorpast naar niels , die op zijn manier afwerkt; Goal; 3-1; de tegenstander verdedigd constant uit en probeert veel door lichte tikjes te geven tegen ons maar we gaan der nog niet op in, pauze. We trekken terug het derde kwartier in gang,  we spelen ook verdedigend, we trekken terug naar de middellijn en onze tegenstander staat op de uitkijk, en door een balverlies scoren de tegenstanders terug; 3-2; in de twaalfde minuut krijen we nog een corner tegen, 3-3. pauze. We trekken het laatste kwartier terug op gang, we gaan der voor, terug prachtige opbouw van kenneth , hij steekt hem door naar thierry, die op zij  toer hem doorsteekt naar niels en die hem terug afwerkt.4-3. na de opzet, komt er terug een heel fraaie opbouw, die terug in handen van de amateurs is, kenneth, niels en de afwerking komt deze keer door onze bart. 5-3. in de 7 de minuuut, pynalty tegen, 5-4 . einde. Prachtige wedstrijd van ons, Proficiat amateurs, de tegenstander heeft vuil gespeeld en heeft terecht twee gele kaarten gekregen. Nogmaals proficiat amateurs.

30-10-2012 om 21:49 geschreven door thierry

18-10-2012
    woensdag 17/10/2012; de trimaars tegen ons;  de amateurs zijn terug aanwezig, we gaan met zen allen de kleedkamer binnen en bereiden ons voor op de vierde competitiematch, Na de opwarming stellen we ons op en we gaan der voor, de scheids fluit de wedstrijd in gang. Al na vijf minuten verliest de tegenstander de bal en olivier is er mee weg, heeft een pas naar miguel die op zijn toer terug past en olivier maakt het af; 0-1. We vorderen in de wedstrijd en we zetten veel druk en zo spelen we een goede match, net voor de rust neemt olivier de bal terug in de voeten en heeft een diepe pas naar bart die op zijn manier afwerkt. 0-2. pauze. tweede kwartier gebeurt er niet veel, af en toe balverlies, en daar komt een goal tegen; 1-2. pauze. We zijn nog maar twee minuten bezig en de tegenstander maakt de stand gelijk.2-2. We zijn nog maar twee minuten verder en  de keeper van de tegenstander schopt uit en thierry recupereert de bal en werkt deze mooi af in de hoek van de goal.2-3. Een paar minuten later, schepcorner voor de tegenstander , lap 3-3. enekele minuten later hebben we terug een schepcorner, miguel kopt binnen. 3-4. de tegenstander maakt voor de pauze nog een counter maar word gered door joachim.pauze. we beginnen het laatste kwartier; na twee minuten hebben we een schepcorner tegen, 4-4, jammer. Na wat geklungel in onze ploeg  word de bal in de tegenstander zijn voeten gespeeld en maken zij op hun toer af. 5-4; In de laatste minuut laat de ploeg het af weten en vermoeidheid speelt ook een rol , en daar krijgen we nog een doelpunt tegen. 6-4. einde wedstrijd. We hebben alles gegeven, met de ploeg, Bedankt voor de mensen die aanwezig waren , ook onze supporters. We gaan er voor , op naar de volgende match, we gaan der voor, eens amateur altijd amateur. Dit gezegd van een fiere en bescheiden voorzitter.

18-10-2012 om 22:32 geschreven door thierry

09-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.derde competitiematch
    hoi iedereen, welkom op onze blog. Maandag 8 oktober 2012, iedereen is terug aanwezig; zowel spelers als gasten die bye staan, met andere woorden trouwe supporters. 21u30 , we vangen de match aan, het beloofd een spannende match te worden, we hadden al gehoord dat ze vierde geindigd waren vorig seizoen, voor ons een uitdaging.We gaan er voor, kenneth begint met zijn eerste acties, 2 x op de paal geschoten en niemand was aanwezig. Jammer!!! tegenactie van de vijand en daar krijgen we ons eerste goal tegen, 0-1; ja, iedereen speelt niet als de laatste keer, zelfs de voorzitter zijn passen komen niet aan. Sommige spelers verdedigen heel slecht en daar krijgen we een doelpunt tegen, 0-2. Bijna op het einde maakt kenneth de achterstand kleiner; 1-2. We beginnen de tweede helft, joachim begint goed naar de tweede paal,veel balcontrole hebben we niet, het is jammer dat het niet loopt zoals de laatste keer. Dan komt bart op en dribbelt een man voorbij en schopt de bal in de kruising en Goal!!!!; 2-2, We geraken weer op dreef. Dan vertroebelt ons defensief spelen  en laten we de tegenstander gewoon zijn gang gaan ,2-3; kenneth begint zenuwachtig te worden, Ik heb ondervonden dat de communicatie heel stroef loopt.De counters blijven heel gevaarlijk, en  de scheids is er eentje apart, bart krijgt foet door handspel, is de borst nu ook al handspel???? dan spelen de gasten de bal tegen de armen van de keeper, pynalty. Kenneth scoort, 3-3. pauze. Derde helft, het spel begint, slechte aanspeelbal, gevolg doelpunt, 3-4. we hebben ne tweede corner: bart scoort niet, jammer, we hebben ons dagje niet. dan denk ik dat bart op dreef komt, terug scoort hij in de kruising. , 4-4. De scheids komt metb wat zever af en de voorzitter wind zich op en gaat in discussie met de scheids. Joachim sust hem.kenneth met een sliding, pynalty tegen, 4-5. Iets later, hebben we terug een schepcorner, derde keer goede keer, 5-5; Dan volgt er een counter en de verdediging doet het slecht , 5-6.pauze. We beginnen de vierde helft met weinig structuur en zowel wij als de tegenstanders. Op gegeven moment komt niels voor en scoort. 6-6,  Iedereen hoopt nu op een gelijk spel. Maar twee minuten voor het einde komt de tegenstander op dreef en scoort, 6-7; balen!!!!! Einde. Van een spannende match gesproken.Amateurs, we hebbben nu onze nederlaag gehad maar we gaan volle moed terug naar de volgende match. Groeten van een fiere voorzitter .

09-10-2012 om 21:10 geschreven door thierry

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    27-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 de competitiematch
    woensdag 26/09/2012, regenachtige dag, onze ploeg wandelt vol gemoed de zaal binnen, iedereen ziet er rustig en vol geneugd om te voetballen. Bij de opwarming zie ik al dat het er goed aan toe gaat, ik heb een goed gevoel als voorzitter. 21 u 30; de match begint, we zetten de match op gang en spelen echt aanvallend, de eerste doelpoging komt van kenneth, en dan gebeurt er een counter van de thuisploeg en olivier vdm neemt de bal af en probeert te dribbelen maar geraakt zijn bal kwijt en dan gebeurt het, 1-0. pech!! We draven weer op gang en binnen de korste kerstaan we terug in vijandig gebied en hebben doelpogingen enkele acties van bart en roose dan komt er een foet op bart; shot op de goal van bart en matthi trapt die na op de paal. jammer. op het einde van het eerste kwartier, zet ollivier vdm zijn balverlies terug recht met een goal; 1-1. we hebben nog een corner maar we werken hem niet af. pauze.
    de tweede helft gaat op gang, de amateurs geraken weer op dreef en maken mooie acties.; we spelen goed door en er worden veel cornerpunten gehaald, corner van bart en dan is het goal; 1-2. dan komen de anderen over maar kenneth neemt de bal over en voert een actie uit en past in de voeten van bart en terug goal. Zo spelen we verder, offensief maar ook heel aanvallend , prachtig.dan komt er terug een korte actie en roose scoort , dankzij een assist van matthi. we zijn naog maar opgezet, en daar komen onze gasten terug, goeie actie van roose die past naar bart en terug goal!!!!! terug pauze. dorstige spelers lessen hun dorst en hebben er zin voor. daar gaan we weer, iedereen heeft er zin in , ik zie dat. terug een aanval , deze keer van joachim , en die heeft een helse trap en scoort. 1-6. onze spelers spelen heel goed en super. we hebben zeker 65 % spelvoordeel. man man man, terug een mooie actie, olivier vdm past naar bart en die vervolgens naar matthias en , wat denk je, GOAL !!!!! 1-7. dan hebben de andere ploeg een corner, 2-7 , ok gasten terug de touwen in handen nemen. pauze.
    zoals de drie andere helften goed begonnen en sterk aanvallend spelen; terug corner, bart scoort, 3-8.  We spelen heel goed aanvallend ,offensief en we beginnen in elkaar ingespeeld te geraken. goeie verdediging van jo, iedereen staat er goed en wel bij. op het einde maakt ollivier vdm  een goeie actie en werkt af met een kanonschot en zet zo de eindscore op het bord; 3-9. EINDE!!! Ik moet zeggen als we zo door gaan dan zal het een geslaagd jaar worden maar we moeten er nuchter bij blijven, Op dit moment delen we de eerste plaats. PROFICIAT AMATEURS, dit gezegd van een fire en welgezinde voorzitter. Mijn gedacht.

27-09-2012 om 21:49 geschreven door thierry

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    23-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.woensdag opnieuw der voor gaan
    , hallo amateurs, vrienden en sponsers, woensdag  gaan we er voor, op naar 6 op 6. groeten van de voorzitter.

23-09-2012 om 21:27 geschreven door thierry

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste competitematch koekelare
    , goeieavond iedereen, gisteren 12/09/2012 hebben we onze eerste competitiematch gespeeld. We hebben gewonnen met 5-3 tegen de delerium shotters,  hier volgt een verslag van de match: 20u30, op het plein staat, kenneth, bart, olivier vdm, mathias,joachim, niels en thierry. Aan de gezichten te zien , een klein beetje vertrouwen en ook een beetje gezonde stress. de scheids fluit de wedstrijd in en daar gaan we. We beginnen goed en offensief te spelen. Na 2 minuten kregen we onze eertse kans op het doel, maar geen doelpunt, goed begonnen. In de 5 de minuut krijgt de tegenstander zijn eerste kans, niks, oef! in het verloop van de eerste helft hebben we veel kansen en geraken we niet op afwerking in het doel. Ten einde , 12 de minuut krijgt onze speler een penalty trap toegekend en hup we hebben ons eerste doelpunt binnen en dit door kenneth. 1-0 . einde eerste helft.  en hup daar gaan we weer, tweede helft; we doen het deze keer beter; we maken veel kansen maar de afwerking is er niet, onze bart zorgt voor veel acties maar het lukt niet om door de verdediging te geraken. op de tiende minuut, GOAL , een vlotte actie van kenneth en de 2-0 staat op het scorebord. iedereen stond op zijn plaats in geval van. We spelen wel een beetje onrustig, einde tweede helft. derde helft begint slecht na 6 minuten wilt kenneth de bal over de spelers van de tegenstander spelen maar het lukt hem niet, en speelt de bal terug naar joachim maar door een communicatie foutje komt die in zijn  eigen doel terecht, een kennethtje,niets aan te doen. 2-1, maar al vlug maken niels en mathias het goed met de 3 de goal. Prachtige assist van niels en matthias  scoort. 3-1. einde derde helft. wel goed dat die gedaan was. De vierde helft begint slecht, veel kansen van de tegenstander , eerst 3-2 , na twee minuten 3-3 en dan begint de spanning te snijden want de tegenstander kwam heel aanvallend over, maar onze bart overtreft toch de tegenstander en scoort ; 4-3 , op 3 minuten van het einde hebben we nog een schepcorner en deze werd ook door bart gescoord. na de corner, het verlossende fluitsignaal. We hebben de eerste match gewonnen, YES!!!!!!.  VAN HIERUIT EEN DIKKE PROFICIAT BESTE AMATEURS, vanwege de voorzitter, mijn  gedacht!!!!

13-09-2012 om 21:05 geschreven door thierry

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    08-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iemand geinterresseerd in oefenmatchen
    als er ploegen zijn die willen spelen , e-mail me, groeten

08-09-2012 om 18:12 geschreven door thierry

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe blog van de amateurs
    Goeieavond iedereen, vanaf vandaag is er een blog aangemaakt op naam van de amateurs, dit is een minivoetbalploeg die bestaat uit vrienden van aartrijke. We zijn deze ploeg begonnen in 2011 in een zotte bui. Hier verwelkom ik iedereen die onze blog bezoekt; groeten van de voorzitter.

08-09-2012 om 17:35 geschreven door thierry

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

{TITEL_VRIJE_ZONE}

agenda

kalender 2012-2013: 12/09/2012: de amateurs - de delerium shotters; 20u30 - 21u30 26/09/2012: chiromann - de amateurs; 21u30 - 22u30 08/10/2012: de amateurs - frituur kapelhoek/cadoshop; 21u30 - 22u30 17/10/2012: de trimaar - de amateurs; 20u30 - 21u30 29/10/2012: de amateurs - restaurant douveren; 19u30 - 20u30 12/11/2012: senergho - de amateurs; 21u30 - 22u30 21/11/2012: kantoor volcke/vanhulle - de amateurs; 21u30 - 22u30 03/12/2012: kantoor willaert/beuselinck - de amateurs; 19u30 - 20u30 17/12/2012: omnicron security bvba - de amateurs; 20u30 - 21u30 einde eerste ronde. na de eerste ronde start de beker: cafetaria de mote , dit met rechstreekse uitschakeling.