Afvallen
Afvallen
Alles te weten komen over afvallen? kom langs!
29-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afvalblog

Afvallen: feiten en fabeltjes ...

 

1. Sla eens een maaltijd over, dan zal je sneller afvallen

FABEL

Elke maaltijd is bij het afvallen belangrijk om energiek en gezond door het leven te gaan. Volgende maaltijden moet je zeker ter harte nemen: ontbijt (het belangrijkste), lunch, avondmaal en een gezond tussendoortje zowel in de voor- als in de namiddag

Wat je wel moet aanpassen is wat je tijdens deze maaltijden eet en hoeveel. Maar sla er nooit eentje over! Neem ook een goede dagindeling in acht, eet dus op vaste tijdstippen en neem voldoende rust. Zo raakt je biologische klok niet uit evenwicht en is het ook makkelijker om tijdens het afvallen te werken aan je gewicht en je eetgewoonten te verbeteren.

2. Als je aan sport doet, val je automatisch af en is een dieet overbodig

FABEL

Van sporten alleen zal je helaas niet afvallen. Integendeel, als je aan sport doet zal je in het begin zelfs aankomen. Hoe komt dit? Als je sport, maak je spieren aan en spieren zijn zwaarder dan vet. . .

De beste manier voor afvallen blijft nog steeds voldoende lichaamsbeweging combineren met bewuste en gezonde voeding.

Je hebt geen tijd om te sporten? Dat is maar een excuus, twee uur per week maakt al heel wat uit en is zelfs al voldoende. En het is nog gezond voor je psychologische zelf ook.

Je hoeft jezelf ook zeker niet uit te putten bij het afvallen. Bij een matige inspanning verbrand je namelijk meer vet dan bij een zware inspanning. Dus een ideetje voor afslanken? Ga elke week een tweetal uur intensief wandelen met je beste vriend(in) of je partner... koppel het nuttige dus aan het aangename ...

3. Roken zorgt ervoor dat je slank blijft.

FEIT/FABEL

Dit is deels waar en dat is ook de grootste reden waarom heel wat jonge meisjes roken. Als je rookt, wordt je stofwisseling verhoogt. Want als je rookt, dan worden er heel wat extra gifstoffen opgenomen en meer gifstoffen afvoeren betekent nog steeds meer energie verbruiken. Bovendien onderdrukt roken het hongergevoel. Maar ik ga hier zeker geen reclame maken om te roken voor afvallen zeker niet. Het is namelijk zo dat het je lichaam volledig aftakelt en daarenboven raakt je lichaam er ook aan gewend. Je stofwisseling zal dus weer stabiliseren en je hongergevoel zal weer sterker worden dus geen sprake van afvallen.


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
29-03-2012, 11:20 geschreven door Afvalblog  
Reacties (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuke pagina's
Starttips.be

Linkmee.nl

Startpaginas.jouwpaginas

Bestevanhetnet.nl

Start2000

Nedsites.be

Belgstart.be

Bramstart.be

Startje.nu
http://www.alternatievestart.nl/

http://www.alltheweb.be


http://www.cybercell.nl/


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
29-03-2012, 17:27 geschreven door Afvalblog  
Reacties (0)
T -->

Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!