WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

01-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verliest ook laatste match en eindigt teleurstellend 9de
    Ook in de laatste wedstrijd van het seizoen was Wanhoop niet scherp genoeg. Een paar maanden geleden stonden we nog mooi vierde, maar de slechte resultaten zorgden uiteindelijk voor een plaats in de kelder van de rangschikking.

Ook gisteren kwam de thuisploeg weer snel 0-3 achter. Michel voor en Matte, in zijn afscheidswedstrijd, na de pauze brachten de spanning terug in de match en even geloofden we in een terugkeer. Maar het was Brussels Europe dat de score verder kon uitdiepen: 2-5.

FCW speelde met: Tom, Michel (1), Rik, Stoof, Matte (1), Gunne en Dirk

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-05-2010, 14:56 geschreven door Wanhoop
    26-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeilaartse derby eindigt weer op 5-5
    Wanhoop is er opnieuw niet in geslaagd om zijn Hoeilaartse rivaal van Roem II te kloppen. In een boeiende wedstrijd werd het, net als in de heenmatch, 5-5.

Het begon nochtans rampzalig. Concentratieverlies leidde meteen maar liefst 3 doelpunten van de tegenstander op, en in een mum van tijd leek de wedstrijd gespeeld. Wanhoop balde echter de vuisten en Stoof scoorde en liet Sven de aansluitingstreffer aantekenen. We gingen rusten bij een 3-2 achterstand.

Na de pauze ging Sven even door en bracht Wanhoop eigenhandig op voorsprong met zijn 2de en 3de goal. Ook Yee pikte een doelpuntje mee. Toch kantelde de wedstrijd opnieuw, en kon Roem nog terugkomen.

Wanhoop komt zo achteraan in de middenmoot terecht en moet winnen tegen directe concurrent Brussels Euroboys om toch nog de top 5 te bereiken, die lang makkelijk haalbaar leek.

FCW speelde met: Tom, Rik, Dirk, Michel, Sven (3), Yee (1), Stoof (1)

Volgende en laatste wedstrijd: vrijdag 30/4 om 21u, thuis tegen Brussels Euroboys.

26-04-2010, 23:28 geschreven door Wanhoop
    09-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nummers 2 en 3 blijken te sterk
    Tegen Travoo Herent, tweede in de stand, speelde een goed gegroepeerd Wanhoop sterk mee. Stef en Yee scoorden en Sven dwong zelfs twee own-goals af. In de allerlaatste minuut kregen ze jammer genoeg het deksel op de neus.

FCW speelde met: Rik, Stoof, Stef (1), Yee (1) en Sven

In een uitgestelde wedstrijd was ook Filosofia Overijse te sterk. Bij de rust stond het al 3-0. Vlak na de pauze werd het zelfs 4-0, maar 2x Stoof en Gunne leken de spanning terug te brengen. Drie doelpunten van Overijse zorgden echter voor een nieuwe nederlaag.

FCW speelde met: Tom, Rik, Gunne (1), Yee, Stef, Stoof (2)

Volgende wedstrijd: vrijdag 23 april, "uit" tegen Roem II Hoeilaart, 21u sporthal Hoeilaart

09-04-2010, 16:01 geschreven door Wanhoop
    27-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop klopt jonkies van Everberg
    Wanhoop startte zonder wisselspelers tegen een jonge ploeg (met veel wisselspelers) uit Everberg, die bovendien hoger geklasseerd stond. Het leek dus geen gemakkelijke avond te worden.

Toch begon Wanhoop sterk: defensief werd er weinig weggegeven en af en toe werd efficiënt tegengeprikt. Stoof voelde zich in zijn sas: hij stuurde Riemer op weg naar de 1-0 en scoorde zelf twee keer. Vlak voor de rust scoorde Everberg tegen.

Toen vlak na de rust meteen de 3-2 viel, kwam er even ongerustheid in de Wanhoop-rangen. Gelukkig kwam Stef de linies versterken en konden we eindelijk een welverdiende rustperiode inlassen. In de slotfase zorgde Stef zelf met een mooie voorzet voor een own goal en de eindstand: 4-2!

FCW speelde met: Tom; Riemer(1), Dirk, Rik, Stoof (2), Stef

In de stand rukt Wanhoop opnieuw op naar de vierde plaats, maar het ligt allemaal heel dicht bij elkaar. Tussen plaats 4 en 8 ligt maar 1 puntje. Aan de top van het klassement vierde Dogs Drogenbos dit weekend de titel: zij verloren nog geen punt en kunnen nu ook mathematisch niet meer worden bijgehaald. Wanhoop zelf staat voor een moeilijke week: uitwedstrijden bij de nummers 2 (vrijdag 2/4) en 3 (dinsdag 6/4). Het wordt dus moeilijk om de vierde positie, die misschien wel recht geeft op promotie naar derde, te behouden...

Volgende wedstrijd: vrijdag 2/4, 21u, uit bij Travoo Herent!

27-03-2010, 11:25 geschreven door Wanhoop
    17-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop herpakt zich tegen (Mic) mak Zaventem
    Wanhoop lijkt het dipje overwonnen te hebben en vond het doel weer tegen Mic Mac Zaventem. Het werd maar liefst 2-14!!!

Kevin T speelde nog eens en liet zich meteen gelden: een paar assists en goals later stond er een 0-9 ruststand op het bord. Gunne scoorde tussendoor nog even de goal van zijn leven.

In de tweede helft liet Wanhoop de voet van het gaspedaal, maar kon het toch nog 5x scoren. Jammer genoeg prikte Zaventem er ook twee tegen, zodat Tom geen clean sheet kon voorleggen.

FCW speelde met: Tom, Riemer (2), Gunne (3), Dirk (2), Kevin (6) en Stoof (1)

Volgende wedstrijd: vrijdag 26/3 thuis tegen rechtstreekse concurrent voor de top 5 Everberg. We zijn voorlopig nog met wat mensen te weinig, dus komen is de boodschap!

17-03-2010, 22:07 geschreven door Wanhoop
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verliest thuis zwaar van staartploeg Mambo Oudergem
    Het dipje van Wanhoop zet zich door. Na het 0-5 verlies tegen Oudergem '78 en het gelijkspel tegen rode lantaarn Erps-Kwerps, gingen we nu ook de boot in tegen dat andere Oudergem, ook al een staartploeg... En hoe. Het werd 3-10.

Nochtans begon Wanhoop met een sterk team en wees niks op een blamage in de eerste helft. We gingen rusten met 2-2. Maar na de rust gingen de boeken finaal toe en kreeg gelegenheidsdoelman Rik er nog 8 extra om de oren. Voor Wanhoop scoorden Sven (2) en Davve.

17-03-2010, 22:03 geschreven door Wanhoop
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop morst punten bij rode lantaarn

Hierbij een kort verslag van de 'reporter' ter plaatse. Eindstand was 5-5...

Ik heb de goaltiming niet echt opgevolgd, maar Wanhoop stond bijna heel de match met een goaltje voor. Het duurde tot de laatste 2 minuten voor Erps-Kwerps de gelijkmaker binnentikte. Verder moet gezegd worden dat het een evenwichtige match was. Wanhoop had nooit de twee punten binnen het bereik.

Ben begon en eindigde de Wanhoop score, daartussen scoorden Rik, Gunne en Stoof. Michel offerde zich op om in de goal te staan. Enigszins ontgoocheld dwaalden we de kleedkamer binnen.

FCW speelde met: Michel, Ben (2), Rik (1), Gunne (1) en Stoof (1)

17-03-2010, 22:00 geschreven door Wanhoop
    27-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leider opnieuw veel te sterk
    Wanhoop kon wederom niet volgen tegen Dogs Drogenbos, al was het verschil wel wat kleiner dan in de heenmatch.

In de eerste helft drukte Dogs Wanhoop tegen het eigen doel en kon het 4 keer scoren. Wanhoop kreeg ook kansen, maar de bezoekende doelman keepte sterk.

Na de rust kon Matte alvast de eer redden met een harde, lage vrije trap. Ook Rik, Stef en Stoof konden de bal nog tegen de netten prikken, maar er zat telkens ook een tegendoelpunt tussen. Eindstand: 4-9.

FCW speelde met: Tom, Rik (1), Gunne, Stef (1), Matte (1), Sven, Stoof (1)

Volgende wedstrijd: donderdag 4/3, uit bij rode lantaarn Erps-Kwerps

27-02-2010, 21:49 geschreven door Wanhoop
    20-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar verlies tegen Oudergem en winst tegen Drogenbos
    Twee weken geleden kende Wanhoop een complete offday. Het verloor thuis van Oudergem '78 met zware forfaitcijfers.
    Tegen de voorlaatste in het klassement gingen ze op zoek naar eerherstel. Maar aanvankelijk wilde de bal er opnieuw niet in. Bij de rust stond het 0-0.
    Na de pauze kon Yee dan toch de ban breken met twee goals. Een tegendoelpunt van Drogenbos werd weggewerkt door Michel.
    Eindstand 1-3. Wanhoop blijft in de top 5 meedraaien.

FCW speelde tegen Oudergem met: Tom, Stoof, Gunne, Rik, Michel, Yee en Riemer
    FCW speelde tegen Drogenbos met: Tom, Stoof, Gunne, Rik, Michel (1), Yee (2) en Dirk

Volgende wedstrijd: vrijdag 26/2, thuis tegen de voorlopig onklopbare leider, ook uit Drogenbos!

20-02-2010, 00:28 geschreven door Wanhoop
    03-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop haalt punt in Beersel

Door ziekte en een vergetelheid stond Wanhoop op maandagavond 22:00 slechts met 5 man in Beersel. De thuisploeg was echter compleet (8). Genoeg ingrediënten om te weten dat het voor Wanhoop vrij moeilijk zou worden hier een zege te halen. Zonder reservespelers en met gelegenheidskeeper Michel Leunis, die trouwens meer dan voortreffelijk zijn doel verdedigde kwam Wanhoop na een mooie combinatie op voorsprong via Stoof. Net daarvoor had Beersel wel 2 maal het doelhout geraakt. De thuisploeg was in die eerste helft de betere ploeg doch lag Wanhoop niet onder.

Ruststand 1-1.

Na 10 minuten in de 2de helft was Wanhoop al op achtervolgen aangewezen. En met 5 man was dat geen gemakkelijke opdracht. Beersel scoorde 2x kort na mekaar en Wanhoop bleef rustig verder zoeken naar de aansluitingstreffer. De mannen uit Hoeilaart en omstreken kwamen een paar keer dicht bij een doelpunt, maar de afwerking was niet 100%. Doch dankzij de inzet van Stef, Yee en Stoof, de 5 longen van Dirken de aanmoedigingen van de Chelle bleef Wanhoop zoeken en zwoegen naar dat 2de doelpunt en dat kwam er ook dankzij een geweldige winkelhaaktreffer van onze doelman. Een paar minuten van het einde scoorde Stoof nog vanuit een zeer moeilijke hoek de welverdiende gelijkmaker.

FCW speelde met: Michel, Dirk, Stef, Yee (1) en Stoof (2)

03-02-2010, 17:29 geschreven door Wanhoop
    24-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop blijft zonder puntenverlies in 2010
    Ook de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar werd door Wanhoop gewonnen. Cazze Herent, in de heenronde nog te sterk, werd met 5-2 huiswaarts gestuurd. Goals van Gunne, Michel, Stoof en Yee (2). Verslag volgt.

24-01-2010, 20:22 geschreven door Wanhoop
    17-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd uitgesteld
    De wedstrijd tegen Filosofia Overijse werd, door een dubbele boeking van de zaal, uitgesteld. De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Volgende match: vrijdag 22/1 om 21u, thuis tegen Cazze Herent. Inzet: vierde plaats!

17-01-2010, 11:28 geschreven door Wanhoop
    09-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop wint moeizaam bij Mambo Oudergem
    In het kleine zaaltje van Oudergem is de kans groot dat het een nerveuze wedstrijd wordt, en dat was vanavond niet anders. Wanhoop kon toch met 5-7 het laken naar zich toetrekken en eindigt de heenronde op een mooie vierde plaats.

De wedstrijd begon nochtans slecht: binnen de eerste minuut schoot Mambo de eerste goal al tegen de netten. Wanhoop reageerde met een paar schoten op de paal, maar de thuisploeg nam het commando over en verdubbelde de score. Even leken ze de wedstrijd af te kunnen maken, maar Tom stond goed te keepen en Yee kon een counter binnenprikken. Even later konden Michel en Stef de bordjes zelfs in ons voordeel schieten, maar Oudergem maakte nog voor de pauze gelijk.

In de tweede helft kwam de thuisploeg weer op voorsprong, maar Yee scoorde 2 mooie doelpunten en bracht ons weer op voorsprong. In minder dan een minuut tijd kwam Oudergem gelijk en bracht Stef ons onmiddellijk opnieuw aan de winnende hand. Oudergem zette alles op alles, maar Tom gooide zich succesvol voor de pogingen. Yee maakte het af met zijn vierde: 5-7!

FCW speelde met: Tom, Rik, Michel (1), Gunne, Dirk, Stef (2), Yee (4)

Volgende wedstrijd: vrijdag 15/1, uit tegen Filosofia Overijse

09-01-2010, 00:52 geschreven door Wanhoop
    12-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop sluit 2009 af met een punt
    Een gehandicapt Wanhoop heeft toch nog een punt uit de brand gesleept in de derby tegen Roem II Hoeilaart.

Tom, geblesseerd aan de rug, startte op de bank en Rik trok het keeperstruitje aan. Roem II startte furieus en Wanhoop had problemen met het tempo. In geen tijd stond het 0-2. Stoof milderde door een vrije trap mooi in de winkelhaak te schilderen, maar even later stond het toch 1-3.
    Pas dan vond de thuisploeg de organisatie terug. En dat loonde: Stoof schoot op de doelman, Koen kopte de rebound binnen. Even later schoof Stef de 3-3 ruststand tegen de netten.

De tweede helft begon weer met wat desorganisatie en een tegentreffer, maar Dirk draaide zich twee maal vrij en bracht Wanhoop zowaar op voorsprong. De wedstrijd duurde jammer genoeg 10 seconden te lang, want met een prachtig schot kon Roem II toch nog tegenscoren. 5-5, jammer van de vele afzeggingen, want deze ploeg was zeker te pakken.

FCW speelde met: Rik, Stoof (1), Koen (1), Stef (1), Dirk (2) en Tom

Volgende wedstrijd: 8 januari om 22u30(!) in en tegen Mambo Oudergem

12-12-2009, 12:07 geschreven door Wanhoop
    06-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verliest van topper
    Uitslag FCW-Travoo Herent: 2-4. Meer info is nog niet doorgegeven...

Volgende wedstrijd: derby tegen Roem II Hoeilaart, vrijdag 11 december, 21u, sporthal Hoeilaart!

06-12-2009, 22:51 geschreven door Wanhoop
    21-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop sluipt naar de subtop
    Wanhoop haalde alweer zwaar uit op de tiende speeldag. Tegen Mic Mac Zaventem werd het 7-1.

De wedstrijd begon evenwichtig, maar Sven scoorde toch vrij snel de 1-0. Zaventem kon nog even profiteren van een dekkingsfout, maar dan was het over voor de luchthavenjongens. Gunne, nogmaals Sven en Jennes zorgden voor een 4-1 ruststand.

Na de pauze begon de one-manshow van Jennes. Een zuivere hattrick later stond de 7-1 eindstand op het bord. Wanhoop sluipt zo naar de subtop!

FCW speelde met: Tom, Dirk, Stef, Gunne (1), Jennes (4), Stoof, Sven (2)

Volgende wedstrijd: vrijdag 4/12 om 21u, thuis tegen Travoo Herent

21-11-2009, 00:05 geschreven door Wanhoop
    16-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed georganiseerd Wanhoop verliest punt in slotfase
    In een leuke wedstrijd kon Wanhoop de twee punten net niet meegraaien bij Everberg. Het werd 3-3.

De match begon gelijkopgaand, met een aantal kansen aan beide kanten. De twee doelmannen stonden echter paraat. Uiteindelijk, na een kwartier spelen, vond Gunne toch een gaatje en kwam Wanhoop op voorsprong. De thuisploeg probeerde iets terug te doen maar stuitte op een zeer goed georganiseerde verdediging. Vlak voor rust zetten Stef en Yee een dubbelpas op, en kon Stef de 0-2 ruststand zelfs in doel plaatsen.

In de tweede helft kwam Everberg opzetten, maar Wanhoop bleef sterk spelen en kon de aanvalsdrift van de thuisploeg afweren. Tot de scheidsrechter na 10 minuten ging meespelen en Everberg een indirecte vrije trap gaf omwille van een vermeende terugspeelbal toen Tom een klutsbal opraapte. De vrije trap vloog jammer genoeg tegen de netten... Geen nood, want Wanhoop bleef geconcentreerd en na een warrige fase kon Gunne zijn tweede van de avond scoren. 1-3 op tien minuten van het einde leek voldoende, maar Everberg kwam meteen weer in de wedstrijd met een lucky goal: Tom kon een schot keren, maar de bal kwam terecht op de knie van een tegenspeler en verdween ongelukkig in doel. 5 minuten later schoot Everberg de gelijkmaker tegen de touwen. In de slotfase wou de thuisploeg nog vol voor de overwinning gaan, maar was het Wanhoop dat nog de beste kans kreeg: het schot van Koen verdween echter via een Everberg-been in corner... Jammer, maar we moeten tevreden zijn met een punt!

FCW speelde met: Tom, Dirk, Koen, Gunne (2), Matte, Yee, Stef (1)

Volgende wedstrijd: vrijdag om 21u, thuis tegen MicMac Zaventem

16-11-2009, 23:32 geschreven door Wanhoop
    15-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verslaat Brussels Euroboys

Een evenwichtige wedstrijd tot het jong geweld van Wanhoop op het gaspedaal duwde in de laatste 10 minuten.

Na 2 minuten stond Wanhoop al voor dankzij Sven maar Brussels vocht terug en bracht de bordjes in evenwicht. Even later scoorde Kevin, maar ook nu prikte Brussels tegen. Dit zorgde meteen voor een gelijke ruststand 2-2.

In het begin van de tweede helft viel Stoof uit met een liesblessure en moest Wanhoop met 5 verder. Sven en Kevin scoorden een paar keer en al gauw liep Wanhoop tot 2-5 uit, maar Brussels gaf zich niet gewonnen en reageerde gepast met 3 tegentreffers. Zo stonden de bordjes weer in evenwicht.

De strijd ging evenwichtig verder tot Chelle 10 minuten voor het einde Wanhoop verdiend op voorsprong schoot, Matte dikte aan tot 5-7. Kevin en Sven zorgden voor de rest kersen op de taart en zo werd het op korte tijd nog 5-10.

FCW speelde met: Gunne, Chelle (1), Kevin T (4), Sven(4), Matte (1) en Stoof.

We zitten verder met een onopgelost raadseltje Kevin en Sven scoorden elk 5 keer, terwijl  we met zekerheid weten dat Matte er eentje en Chelle er 2 binnenprikte.

Volgende wedstrijd: uit bij Everberg (20u)

15-11-2009, 11:55 geschreven door Wanhoop
    07-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verzuipt bij leider in slotkwartier
    Tegen de ongeslagen leider voetbalde Wanhoop een tijdje aardig mee. In het slotkwartier werden ze echter uitgetikt door een snel en sterk spelend Drogenbos en werd het nog een zwaar verdict.

Drogenbos nam meteen het heft in handen, maar bij de eerste de beste counter was het raak: Gunne ging de lijn af en plaatste de 0-1 binnen. De thuisploeg panikeerde echter geen moment en combineerde de bal zonder veel problemen rond. Op die manier hingen er vrij snel 4 in het net, en Michel prikte er zelfs nog eentje in eigen doel, na een weliswaar zeer mooie combinatie. Sven milderde nog voor de rust, maar de 5-2 leek op dat moment al onoverbrugbaar.

Na de rust werd het snel 6-2, maar Sven en Gunne brachten weer spanning in de wedstrijd. Drogenbos stak echter een tandje bij, en scoorde zes doelpunten in de laatste tien minuten. Bovendien werd Michel bij Wanhoop nog uitgesloten door een warrig leidende ref. Het tegendoelpunt van onze topschutter Sven baatte niet meer...

FCW speelde met: Tom, Michel, Koen, Gunne (2), Sven (3), Stoof

Volgende wedstrijd: vrijdag 13 november, uit bij Brussels European (22u)

07-11-2009, 00:36 geschreven door Wanhoop
    24-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer monsterscore voor Wanhoop
    Wanhoop doet er de laatste weken alles aan om zijn doelsaldo op te krikken. Na de vorige uithaal werd het nu maar liefst 14-2 tegen rode lantaarn Erps Kwerps.

Na het startsignaal van onze eigenste Riemer (de scheidrechter kwam opnieuw niet opdagen)
    werd Wanhoop meteen op eigen helft gedrukt en schoot Erps de eerste kans op doel. Gelukkig had keeper Gunne een wereldsave in huis of er stond een bijna onoverbrugbare 0-1 op het bord. Terwijl de Matte diep geconcentreerd tegen de leider speelde, begon Svenson te scoren, liefst 3 op een rij. Stoof deed er in de volgende minuten nog 2 bij. Matte en nog 2 keer Sven zorgden voor een 8-0 ruststand.

De tweede helft was er eentje om (in) te kaderen. Wanhoop schoot maar liefst 8 keer op de paal.Chelle, Dirk, Rik, Matte en nog 2 x Sven lieten de netten toch nog wat bewegen. In de slotfase miste Stoof nog een penalty.

Eindstand 14-2.

FCW speelde met: Gunne, Sven (7), Dirk (2), Stoof (2), Rik (1), Chelle (1) en Matte (1)