WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

24-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop blijft zonder puntenverlies in 2010
    Ook de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar werd door Wanhoop gewonnen. Cazze Herent, in de heenronde nog te sterk, werd met 5-2 huiswaarts gestuurd. Goals van Gunne, Michel, Stoof en Yee (2). Verslag volgt.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-01-2010, 20:22 geschreven door Wanhoop
    17-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd uitgesteld
    De wedstrijd tegen Filosofia Overijse werd, door een dubbele boeking van de zaal, uitgesteld. De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Volgende match: vrijdag 22/1 om 21u, thuis tegen Cazze Herent. Inzet: vierde plaats!

17-01-2010, 11:28 geschreven door Wanhoop
    09-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop wint moeizaam bij Mambo Oudergem
    In het kleine zaaltje van Oudergem is de kans groot dat het een nerveuze wedstrijd wordt, en dat was vanavond niet anders. Wanhoop kon toch met 5-7 het laken naar zich toetrekken en eindigt de heenronde op een mooie vierde plaats.

De wedstrijd begon nochtans slecht: binnen de eerste minuut schoot Mambo de eerste goal al tegen de netten. Wanhoop reageerde met een paar schoten op de paal, maar de thuisploeg nam het commando over en verdubbelde de score. Even leken ze de wedstrijd af te kunnen maken, maar Tom stond goed te keepen en Yee kon een counter binnenprikken. Even later konden Michel en Stef de bordjes zelfs in ons voordeel schieten, maar Oudergem maakte nog voor de pauze gelijk.

In de tweede helft kwam de thuisploeg weer op voorsprong, maar Yee scoorde 2 mooie doelpunten en bracht ons weer op voorsprong. In minder dan een minuut tijd kwam Oudergem gelijk en bracht Stef ons onmiddellijk opnieuw aan de winnende hand. Oudergem zette alles op alles, maar Tom gooide zich succesvol voor de pogingen. Yee maakte het af met zijn vierde: 5-7!

FCW speelde met: Tom, Rik, Michel (1), Gunne, Dirk, Stef (2), Yee (4)

Volgende wedstrijd: vrijdag 15/1, uit tegen Filosofia Overijse

09-01-2010, 00:52 geschreven door Wanhoop
    12-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop sluit 2009 af met een punt
    Een gehandicapt Wanhoop heeft toch nog een punt uit de brand gesleept in de derby tegen Roem II Hoeilaart.

Tom, geblesseerd aan de rug, startte op de bank en Rik trok het keeperstruitje aan. Roem II startte furieus en Wanhoop had problemen met het tempo. In geen tijd stond het 0-2. Stoof milderde door een vrije trap mooi in de winkelhaak te schilderen, maar even later stond het toch 1-3.
    Pas dan vond de thuisploeg de organisatie terug. En dat loonde: Stoof schoot op de doelman, Koen kopte de rebound binnen. Even later schoof Stef de 3-3 ruststand tegen de netten.

De tweede helft begon weer met wat desorganisatie en een tegentreffer, maar Dirk draaide zich twee maal vrij en bracht Wanhoop zowaar op voorsprong. De wedstrijd duurde jammer genoeg 10 seconden te lang, want met een prachtig schot kon Roem II toch nog tegenscoren. 5-5, jammer van de vele afzeggingen, want deze ploeg was zeker te pakken.

FCW speelde met: Rik, Stoof (1), Koen (1), Stef (1), Dirk (2) en Tom

Volgende wedstrijd: 8 januari om 22u30(!) in en tegen Mambo Oudergem

12-12-2009, 12:07 geschreven door Wanhoop
    06-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verliest van topper
    Uitslag FCW-Travoo Herent: 2-4. Meer info is nog niet doorgegeven...

Volgende wedstrijd: derby tegen Roem II Hoeilaart, vrijdag 11 december, 21u, sporthal Hoeilaart!

06-12-2009, 22:51 geschreven door Wanhoop
    21-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop sluipt naar de subtop
    Wanhoop haalde alweer zwaar uit op de tiende speeldag. Tegen Mic Mac Zaventem werd het 7-1.

De wedstrijd begon evenwichtig, maar Sven scoorde toch vrij snel de 1-0. Zaventem kon nog even profiteren van een dekkingsfout, maar dan was het over voor de luchthavenjongens. Gunne, nogmaals Sven en Jennes zorgden voor een 4-1 ruststand.

Na de pauze begon de one-manshow van Jennes. Een zuivere hattrick later stond de 7-1 eindstand op het bord. Wanhoop sluipt zo naar de subtop!

FCW speelde met: Tom, Dirk, Stef, Gunne (1), Jennes (4), Stoof, Sven (2)

Volgende wedstrijd: vrijdag 4/12 om 21u, thuis tegen Travoo Herent

21-11-2009, 00:05 geschreven door Wanhoop
    16-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed georganiseerd Wanhoop verliest punt in slotfase
    In een leuke wedstrijd kon Wanhoop de twee punten net niet meegraaien bij Everberg. Het werd 3-3.

De match begon gelijkopgaand, met een aantal kansen aan beide kanten. De twee doelmannen stonden echter paraat. Uiteindelijk, na een kwartier spelen, vond Gunne toch een gaatje en kwam Wanhoop op voorsprong. De thuisploeg probeerde iets terug te doen maar stuitte op een zeer goed georganiseerde verdediging. Vlak voor rust zetten Stef en Yee een dubbelpas op, en kon Stef de 0-2 ruststand zelfs in doel plaatsen.

In de tweede helft kwam Everberg opzetten, maar Wanhoop bleef sterk spelen en kon de aanvalsdrift van de thuisploeg afweren. Tot de scheidsrechter na 10 minuten ging meespelen en Everberg een indirecte vrije trap gaf omwille van een vermeende terugspeelbal toen Tom een klutsbal opraapte. De vrije trap vloog jammer genoeg tegen de netten... Geen nood, want Wanhoop bleef geconcentreerd en na een warrige fase kon Gunne zijn tweede van de avond scoren. 1-3 op tien minuten van het einde leek voldoende, maar Everberg kwam meteen weer in de wedstrijd met een lucky goal: Tom kon een schot keren, maar de bal kwam terecht op de knie van een tegenspeler en verdween ongelukkig in doel. 5 minuten later schoot Everberg de gelijkmaker tegen de touwen. In de slotfase wou de thuisploeg nog vol voor de overwinning gaan, maar was het Wanhoop dat nog de beste kans kreeg: het schot van Koen verdween echter via een Everberg-been in corner... Jammer, maar we moeten tevreden zijn met een punt!

FCW speelde met: Tom, Dirk, Koen, Gunne (2), Matte, Yee, Stef (1)

Volgende wedstrijd: vrijdag om 21u, thuis tegen MicMac Zaventem

16-11-2009, 23:32 geschreven door Wanhoop
    15-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verslaat Brussels Euroboys

Een evenwichtige wedstrijd tot het jong geweld van Wanhoop op het gaspedaal duwde in de laatste 10 minuten.

Na 2 minuten stond Wanhoop al voor dankzij Sven maar Brussels vocht terug en bracht de bordjes in evenwicht. Even later scoorde Kevin, maar ook nu prikte Brussels tegen. Dit zorgde meteen voor een gelijke ruststand 2-2.

In het begin van de tweede helft viel Stoof uit met een liesblessure en moest Wanhoop met 5 verder. Sven en Kevin scoorden een paar keer en al gauw liep Wanhoop tot 2-5 uit, maar Brussels gaf zich niet gewonnen en reageerde gepast met 3 tegentreffers. Zo stonden de bordjes weer in evenwicht.

De strijd ging evenwichtig verder tot Chelle 10 minuten voor het einde Wanhoop verdiend op voorsprong schoot, Matte dikte aan tot 5-7. Kevin en Sven zorgden voor de rest kersen op de taart en zo werd het op korte tijd nog 5-10.

FCW speelde met: Gunne, Chelle (1), Kevin T (4), Sven(4), Matte (1) en Stoof.

We zitten verder met een onopgelost raadseltje Kevin en Sven scoorden elk 5 keer, terwijl  we met zekerheid weten dat Matte er eentje en Chelle er 2 binnenprikte.

Volgende wedstrijd: uit bij Everberg (20u)

15-11-2009, 11:55 geschreven door Wanhoop
    07-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verzuipt bij leider in slotkwartier
    Tegen de ongeslagen leider voetbalde Wanhoop een tijdje aardig mee. In het slotkwartier werden ze echter uitgetikt door een snel en sterk spelend Drogenbos en werd het nog een zwaar verdict.

Drogenbos nam meteen het heft in handen, maar bij de eerste de beste counter was het raak: Gunne ging de lijn af en plaatste de 0-1 binnen. De thuisploeg panikeerde echter geen moment en combineerde de bal zonder veel problemen rond. Op die manier hingen er vrij snel 4 in het net, en Michel prikte er zelfs nog eentje in eigen doel, na een weliswaar zeer mooie combinatie. Sven milderde nog voor de rust, maar de 5-2 leek op dat moment al onoverbrugbaar.

Na de rust werd het snel 6-2, maar Sven en Gunne brachten weer spanning in de wedstrijd. Drogenbos stak echter een tandje bij, en scoorde zes doelpunten in de laatste tien minuten. Bovendien werd Michel bij Wanhoop nog uitgesloten door een warrig leidende ref. Het tegendoelpunt van onze topschutter Sven baatte niet meer...

FCW speelde met: Tom, Michel, Koen, Gunne (2), Sven (3), Stoof

Volgende wedstrijd: vrijdag 13 november, uit bij Brussels European (22u)

07-11-2009, 00:36 geschreven door Wanhoop
    24-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer monsterscore voor Wanhoop
    Wanhoop doet er de laatste weken alles aan om zijn doelsaldo op te krikken. Na de vorige uithaal werd het nu maar liefst 14-2 tegen rode lantaarn Erps Kwerps.

Na het startsignaal van onze eigenste Riemer (de scheidrechter kwam opnieuw niet opdagen)
    werd Wanhoop meteen op eigen helft gedrukt en schoot Erps de eerste kans op doel. Gelukkig had keeper Gunne een wereldsave in huis of er stond een bijna onoverbrugbare 0-1 op het bord. Terwijl de Matte diep geconcentreerd tegen de leider speelde, begon Svenson te scoren, liefst 3 op een rij. Stoof deed er in de volgende minuten nog 2 bij. Matte en nog 2 keer Sven zorgden voor een 8-0 ruststand.

De tweede helft was er eentje om (in) te kaderen. Wanhoop schoot maar liefst 8 keer op de paal.Chelle, Dirk, Rik, Matte en nog 2 x Sven lieten de netten toch nog wat bewegen. In de slotfase miste Stoof nog een penalty.

Eindstand 14-2.

FCW speelde met: Gunne, Sven (7), Dirk (2), Stoof (2), Rik (1), Chelle (1) en Matte (1)

En verder …coach, afgevaardigde en scheidsrechter : Riemer

Volgende wedstrijd uit bij de leider, Dogs Drogenbos, op 6 november!

24-10-2009, 00:00 geschreven door Wanhoop
    10-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop walst als een lokomotief over Drogenbos
    Wanhoop heeft nog eens zwaar uitgehaald. Tegen een uitermate zwak Lokomotiv Drogenbos zag Stoof, in laatste instantie délégé, het maar liefst 11-1 worden.

Ondanks de naam van de tegenstander, was het de thuisploeg die als een trein aan de wedstrijd begon. Sven scoorde al snel een zuivere hattrick en Kevin T. pompte er nog twee bij. Na een inspanning van Rik werkte een bezoekende verdediger de bal in het eigen doel zodat we konden rusten met een mooie 6-0 op het scorebord.

De tweede helft begon even wervelend, met de vierde én vijfde goal van Sven. Wanhoop, dat tot dan nog geen enkele kans had weggegeven, besloot dan wat mee te werken en Kevin T. bood Drogenbos de eerredder aan op een presenteerblaadje. Tijd voor het hoogtepunt van Michel, die de 9-1 met een magistraal Braziliaans hakje voorbij de Lokomotiv-doelman kon devieren. Kevin T. maakte zijn foutje goed door nog twee goaltjes te maken, zodat Wanhoop na een moeizame start van de competitie toch kan opschuiven naar de middenmoot.

FCW speelde met: Tom, Rik, Michel (1), Matte, Sven (5), Kevin T (4)

Volgende wedstrijd: vrijdag 23 oktober, 21u, thuis tegen Erps-Kwerps.

10-10-2009, 00:11 geschreven door Wanhoop
    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk Wanhoop pakt verdiend punt
    In wellicht de beste wedstrijd van het nog jonge seizoen, pakte Wanhoop een punt tegen Kanari Beersel. Het werd 5-5.

Beersel startte zonder puntenverlies en dus met vertrouwen. Toch was het Wanhoop dat de score opende: splijtende assist van Sven, puike afwerking van Rik. Kanari was technisch sterk en kwam er een aantal keren goed uit. Zo stond het snel 1-2 in hun voordeel. Een vrije trap vlak voor rust werd er ook ingeknald, en zo stond Wanhoop er halfweg slecht voor, ondanks een aantal zeer goede kansen.

De tweede helft werd aangevat met nieuwe moed, en Gunne schoot al snel de aansluitingstreffer in het dak van het bezoekende doel. Jammer genoeg was de vreugde van korte duur en diepte Beersel de kloof weer uit tot twee goals. Tijd voor Sven om hoogstpersoonlijk de stand weer in evenwicht te brengen met twee fraaie doelpunten. Vlak voor tijd leek Beersel dan toch nog te gaan winnen door een late treffer, maar Dirk schoof de oververdiende gelijkmaker tegen de netten. In de slotfase werd Sven nog uitgesloten, maar het punt kwam niet meer in gevaar. Integendeel, Wanhoop kwam nog dicht bij de overwinning, maar Gunne miste.

FCW speelde met: Tom, Rik (1), Dirk (1), Gunne (1), Sven (2), Michel en Stoof

Volgende wedstrijd: vrijdag 9 oktober om 21u thuis tegen Lokomotiv Drogenbos.

02-10-2009, 22:23 geschreven door Wanhoop
    25-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop pakt eerste overwinning
    Na een spannende wedstrijd kon Wanhoop voor de eerste keer dit seizoen het laken naar zich toetrekken. Het werd 3-4 in Oudergem.

De wedstrijd begon nochtans slecht: binnen de kortste keren stond het 2-0 voor de thuisploeg. Vooral het tweede doelpunt was een weggever. Nadien bundelde Wanhoop echter de krachten en Sven, Dirk en Stoof konden nog voor de rust de achterstand ombuigen in een voorsprong.

Na de rust ging de wedstrijd goed op en neer, maar het was Michel die de score verder uitdiepte in ons voordeel. Een late tegentreffer zaaide nog even paniek, maar de twee punten gingen dan toch nog verdiend naar Wanhoop.

FCW speelde met: Tom, Rik, Dirk (1), Sven (1), Michel (1), en Stoof (1)

Volgende wedstrijd: vrijdag 2 oktober thuis tegen Kanari Beersel (afspraak 20u30 sporthal Hoeilaart)

25-09-2009, 23:57 geschreven door Wanhoop
    14-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop loopt in konijnenval en ligt uit de beker
    Tegen het een reeks hoger geklasseerde Rabbits Zaventem speelde Wanhoop een helft lang uitstekend mee. Na de pauze liep het echter op een aantal dodelijke counters en verloor het zwaar.

De eerste helft was gelijkopgaand. Zaventem kwam, maar vond slechts één gaatje: een afgeweken bal belandde eerder toevallig voor de voeten van een verbaasde spits, die maar binnen te leggen had. Voor de rest voetbalde Wanhoop prima mee en had het zelfs wat goede kansen om te scoren. De ruststand van 0-1 was dan ook geen reden tot paniek.

Ook in de tweede helft kreeg Wanhoop kansen. De allergrootste mogelijkheid op 1-1 werd door Michel gemist en op de daaropvolgende counter werd het 0-2. Toen een minuut later het volgende tegendoelpunt viel, was de wedstrijd gespeeld.
    Zaventem speelde het professioneel uit, scoorde nóg drie maal en Wanhoop bleef de kansen missen. Uiteindelijk kon Gunne toch de eer redden: 1-6.

FCW speelde met: Tom, Sven, Davve, Michel, Dirk, Gunne (1) en Stoof

Volgende wedstrijd: vrijdag 25 september in en tegen Oudergem 78! Aftrap 21u30.

14-09-2009, 23:46 geschreven door Wanhoop
    13-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.0 op 4 voor Wanhoop

Na een 4-1 verlies tegen Cazze Herent heeft Wanhoop zijn start compleet gemist. Het blijft puntenloos achter.

Wanhoop, spelende met gelegenheidkeeper Gunne, Dirk, Rik, Michel en Stoof kon opnieuw geen punten pakken in 4B. 1 of 2 mannetjes meer en de wedstrijd had er vermoedelijk heel anders uitgezien.

De eerste 10 minuten werd de bal goed rondgetikt en kwam er gevaar van beide kanten. Na 15 minuten kwamen er dan toch wat gaatjes en werd het met wat geluk snel 2-0. Michel prikte onmiddellijk daarop de aansluiting tegen de netten. Kort daarna scoorde Herent nog 2x.

De ruststand werd meteen ook de eindstand: 4-1 Na de rust waren beide ploegen nog gevaarlijk, maar de goedkeepende goalies hielden de bordjes in evenwicht, wat de tweede helft betreft dan toch...

FCW speelde met: Gunne, Dirk, Rik, Michel (1) en Stoof

Volgende wedstrijd: maandag 14 september (22u) thuis tegen Rabbits Zaventem (beker)

13-09-2009, 20:26 geschreven door Wanhoop
    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deksel op de neus in slotfase
    In een boeiende, gelijkopgaande wedstrijd trok Wanhoop aan het kortste eind tegen de buren van Filosofia Overijse.

Zonder scheidsrechter nam delegée Gino het fluitje ter hand tegen het team waartegen we vorig jaar slechts 1 op 4 haalden. Het begon nochtans goed. Een mooie combinatie werd door Stoof afgerond. Even later verdubbelde Koen de voorsprong, maar Filosofia kon nog twee maal tegenscoren voor de rust. Bij de pauze was het 2-2.

Na de rust stond het snel 2-3, maar Gunne had twee acties in huis en Koen stond evenveel keer op de juiste plaats om het laken weer naar Wanhoops kant te trekken. Weer kantelde de wedstrijd en nu scoorde Filosofia weer twee keer. Alweer Koen schoot de gelijkmaker tegen de netten, maar in de slotminuten leidde balverlies naar een domme en fatale goal: 5-6. Er was niet genoeg tijd meer om dit nog op te halen en zo begint Wanhoop met een nipt verlies aan de competitie.

FCW speelde met: Tom, Riemer, Rik, Koen (4), Gunne, Stoof (1)

29-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop wint laatste oefenwedstrijd
    In een leuke wedstrijd, deze keer tegen mannen die min of meer in onze eigen leeftijdscategorie zitten, maakte Wanhoop gehakt van Red Socks Wilsele.

Net zoals Dirk vorige week, debuteerde Gunne met een doelpunt om de score te openen. Ook Matte vierde zijn rentree bij Wanhoop met een goal en Koen pikte voor de pauze ook een goaltje mee.

Na de rust scoorde Wilsele snel tegen, maar Stoof, Jennes, Koen, Matte en Gunne diepten de kloof dieper uit. In de slotfase kon ook Wilsele nog een paar keer scoren, zodat de 8-4 als eindstand op het bord kwam.

FCW speelde met: Tom, Rik, Jennes (1), Koen (2), Gunne (2), Matte (2), Stoof (1)

Volgende match: vrijdag 4/9 thuisderby tegen Filosofia Overijse, de 5de van vorig seizoen. 20u30 afspraak aan de sporthal in Hoeilaart!

29-08-2009, 16:17 geschreven door Wanhoop
    23-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlies in eerste oefenwedstrijd
    In een vriendschappelijke derby tegen de jonge garde van Dynamo Wijndaal was Wanhoop niet sterk genoeg. We verloren met 1-5.
    De debuterende Dirk had ons nochtans op voorsprong geschoten, maar nog voor de rust keken we al tegen een 1-2 achterstand aan. Na de pauze was Wijndaal vooral fysiek veel sterker en konden ze verder uitlopen. Een leuke wedstrijd en een goede eerste oefening.

FCW speelde met: Tom, Rik, Koen, Jennes, Dirk (1), Stoof

23-08-2009, 10:54 geschreven door Wanhoop