WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

08-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop krijgt slaag van Etterbeek
    16-2. Zonder commentaar.

FCW speelde met: Tom, Rik, Michel (1), Koen, Stef (1), Yee, Stoof

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    08-03-2009, 11:59 geschreven door Wanhoop
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop wint makkelijk van Koekelberg
    De heenwedstrijd eindigde in een kleine zaal op een doelpuntenkermis van 10-10, maar ook in de terugwedstrijd viel heel wat te beleven. Zoveel zelfs dat het haast onmogelijk was om het scoreverloop bij te houden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 13-6 voor Wanhoop.

FCW speelde met: Tom, Rik, Yee (1), Koen (1), Michel (2), Stef (2) en Stoof (5)

08-03-2009, 11:58 geschreven door Wanhoop
    21-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop tikt Grimbergen gemakkelijk weg
    Tegen Veldkant Grimbergen kon Wanhoop nog eens een gemakkelijke overwinning boeken. De kapitein van de thuisploeg hielp hier wel aan mee door al na een paar minuten uitgesloten te worden, maar ook met hem erbij zou Wanhoop geen enkel probleem hebben gehad.

De partij begon evenwichtig, maar Wanhoop scoorde al snel de openingstreffer. Tom speelde de bal in de voeten van Kenneth, die tikte naar Rik op de flank, Rik gooide de bal voor doel en Stoof liep hem binnen. Heel mooi doelpunt, alles in één tijd en Wanhoop op voorsprong. Dan kwam het moment van de "kapitein" van Grimbergen. Kenneth stopte hem correct af en de scheids liet terecht doorspelen. De overmatige frustratie als reactie hierop zorgde eerst voor een waarschuwing en dan voor een uitsluiting. Ook dan was het nog niet afgelopen, hij weigerde immers een hele tijd het veld te verlaten. Jammer voor de wedstrijd en ook jammer voor zijn medespelers, die op die manier met vier spelers verder moesten.
    Stoof verdubbelde even later de voorsprong, maar concentratieverlies zorgde toch voor een vermijdbare tegentreffer. Gelukkig was er Yee die de ruststand met twee goals op 1-4 plaatste.

In de tweede helft kwam na wederzijds overleg de délégé van Grimbergen meespelen, zodat het weer 5 tegen 5 was. Toch bleef Wanhoop gemakkelijk baas. Stoof, Yee, Michel en Rik legden de 1-8 vast.

FCW speelde met: Tom, Koen, Michel (1), Rik (1), Kenneth, Stoof (3) en Yee (3)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-02-2009, 17:22 geschreven door Wanhoop
    07-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verliest van Filosofia Overijse
    In een leuke derby, waarin Wanhoop voor de gelegenheid nog eens met de oude zakken van weleer speelde, werd verloren van Filosofia Overijse. Wanhoop speelde lang goed mee, en leidde in de 2de helft zelfs met 2-3, maar toen bij 3-3 Riemer gekwetst uitviel en we zonder wissels kwamen te zitten, ging het licht uit.

De partij begon gelijkopgaand, maar Overijse kon eerst scoren. Een prachtschot van Davve en een frommelgoal van Jennes zorgden echter voor een ommekeer. Filosofia frommelde op zijn beurt de 2-2 binnen, meteen ook de ruststand.

De tweede helft begon goed: Davve liep iedereen eraf en plaatste de bal mooi langs de doelman: 2-3. Lang duurde de vreugde echter niet, want meteen kwam het tegendoelpunt. Maar de wedstrijd bleef evenwichtig en we kenden pech met drie of vier ballen tegen paal of lat. De blessure van Riemer en de vermoeidheid bij de rest zorgden ervoor dat het uiteindelijk nog 3-6 werd.

FCW speelde met: Tom, Stef, Riemer, Davve (2), Jennes (1), Stoof

07-02-2009, 09:51 geschreven door Wanhoop
    24-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop afgemaakt en uitgeschakeld in laatste kwartier
    Wanhoop heeft niet opnieuw kunnen stunten in de beker. Tegen Steenberg Moorsel, hoog gerangschikt in derde, ging het lang gelijkop, maar kreeg Wanhoop in het laatste kwartier nog een afstraffing om de oren.

De match begon nochtans goed toen Kevin VDV vrij snel de verrassende 1-0 tegen de netten schoot, maar de vreugde was van korte duur. Binnen de vijf minuten stond het alweer 1-3. Yee prikte tegen, maar nog voor de rust diepte Moorsel de kloof weer uit. 2-4 bij de rust bood echter nog mogelijkheden.

Zeker toen na de rust Rik snel de aansluitingstreffer lukte. Maar, zoals zo vaak dit seizoen, werd binnen de minuut alweer tegengescoord. Toch bleef Wanhoop aanklampen, en Stoof schoot ons alweer in de wedstrijd. Start van een waar doelpuntenfestijn, waarbij zowel de mannen van Moorsel als de onzen (opnieuw Rik en Stoof) konden scoren. Bij 6-8 vond Moorsel het welletjes en in het laatste kwartier ging Wanhoop vooral op het fysieke vlak zwaar onderuit, en kregen ze nog eens 6 goals om de oren. 6-14 werd het (te) zware eindverdict. Einde van het bekerverhaal voor Wanhoop!

FCW speelde met: Tom, Kenneth, Michel, Rik (2), Yee (1), Kevin VDV (1), Stoof (2)

24-01-2009, 00:00 geschreven door Wanhoop
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop zet 2009 in met zege
    In een doelpuntenrijke wedstrijd kon Wanhoop winnen van het 1 plaats lager gerangschikte K.Beersel en op die manier het nieuwe jaar goed inzetten. Yee was alweer beslissend met 4 goals.

In een moeilijke eerste helft kwam Wanhoop al snel op een dubbele achterstand. Kevin VDV kon milderen, maar even later was het alweer 1-3. Toch konden Yee, Stoof en Michel nog voor de rust voor de ommekeer zorgen.

Na de pauze kwam Beersel snel weer langszij via een vrije trap, maar toen was het over voor de thuisploeg. Een hattrick van Yee, de tweede van Michel en een roos van Kevin T (die er wel drie beloofd had aan zijn aanstaande en daardoor een lasagne mag bereiden ipv een chocoladecake opeten) zorgden voor een geruststellende voorsprong. Twee late tegendoelpunten veranderden daar niets meer aan. Eindstand 6-9.

FCW speelde met: Tom, Kenneth, Michel (2), Yee (4), Kevin T (1), Stoof (1) en Kevin VDV (1)

13-01-2009, 00:17 geschreven door Wanhoop
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verliest van leider Woluwe
    Geen verslag, enkel de uitslag: 8-3... Voor Wanhoop scoorden Stoof (2) en Stef.

13-01-2009, 00:11 geschreven door Wanhoop
    12-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop kan nog winnen
    Tegen Atagency Brussel, de voorlaatste van het klassement, kon Wanhoop opnieuw met de overwinning aanknopen. Het werd 8-5.

Gemakkelijk was het echter niet, want alweer moest een achterstand tot twee maal toe worden opgehaald. De eerste van Yee was een pass die werd doorgelaten door Stoof en tergend traag binnenrolde, even later knalde Stef zijn eerste van het seizoen tegen de netten. Nog voor de rust kon Yee met zijn tweede van de avond de stand voor het eerst in ons voordeel schieten. Ruststand 3-2.

Na de rust ging Yee gewoon door en in een mum van tijd stond het 6-3.  De bezoekers leken nog even terug in de match te komen, maar alweer Yee en Kenneth telden ze finaal uit.

Volgende week wordt het andere koek, want dan moeten we op bezoek bij Woluwe, leider zonder puntenverlies. Het spelniveau zal moeten worden opgekrikt willen we daar punten halen.

FCW speelde met: Tom, Riemer, Stef (1), Kenneth (1), Stoof, Yee (6)

12-12-2008, 23:49 geschreven door Wanhoop
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verliest opnieuw
    Wanhoop blijft zitten in de hoek waar de klappen vallen. Deze keer werd er verloren met 6-2 van het nochtans lager geklasseerde Parma Overijse.

Een eerste tegendoelpunt werd door Stoof nog ongedaan gemaakt, maar daarna was er geen houden meer aan. Het tweede doelpunt van Stoof was enkel een eerredder en Wanhoop zakt na een 2 op 10 uit de laatste vijf wedstrijden, en ook door de schrapping van het resultaat tegen Vatos Locos, verder weg in de klassering...

FCW speelde met: Tom, Stef, Rik, Kenneth, Kevin VDV en Stoof (2)

12-12-2008, 20:14 geschreven door Wanhoop
    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zellik maatje te groot
    In de vooravond verloor Wanhoop met zware 6-1-cijfers van topper Zellik. Wanhoop verliest zo de aansluiting met de topteams in de reeks.

De eerste helft liep het nochtans zeker niet slecht, maar een aantal goede kansen werden de nek omgewrongen. De wedstrijd ging goed op en neer, maar Zellik kon 2x scoren en Wanhoop niet.

Na de rust werden opnieuw wat kansen gemist. Zellik schoot ze wel binnen: 3-0 was een zwaar verdict op dat moment. Dat vond ook Rik, en hij speelde Kevin T perfect vrij. Die kon niet meer missen en milderde tot 3-1. Maar toen was het vel grotendeels van de soep, en de thuisploeg ging fysiek over de 6 wanhopige bezoekers. Tom schudde nog twee mirakelsaves uit zijn mouw, waar hij zo trots op is dat ze zelfs vermeld worden in het verslag. Maar dat belette Zellik niet om verder uit te lopen. 6-1 werd het...

FCW speelde met: Tom, Rik, Kenneth, Michel, Stoof, Kevin T (1)

26-11-2008, 21:54 geschreven door Wanhoop
    22-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop mist kansen en verliest van leider
    In een aangename derby, waarin Ben voor het eerst sinds heel lang weer aan de aftrap verscheen, is Wanhoop er niet in geslaagd de leider en dorpsgenoten te verslagen. De kansen waren er wel, maar slechts 1 ging binnen.

Door het forfait van de scheidsrechter nam délégé Gino het fluitje ter hand. Hij zag de match, niet voor de eerste keer, rampzalig beginnen voor Wanhoop. De eerste kans voor de tegenstanders betekende meteen een doelpunt. Wanhoop speelde aardig mee in de eerste helft, maar miste de kansen. Looks miste niet: bij de rust stond het 0-3.

In de tweede helft kon Wanhoop de schade meer dan beperken. Eindelijk ging via Yee de bal zelfs binnen en konden we de 0 van het scorebord halen. De tegenstander kon geen doelpunt meer maken en de wedstrijd eindigde op 1-3.

FCW speelde met: Tom, Ben, Riemer, Rik, Stef, Yee (1), Kevin VDV, Stoof

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    22-11-2008, 00:18 geschreven door Wanhoop
    20-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slim Wanhoop bekert verder
    Wanhoop moest het vrijdag in de competitie al opnemen tegen de B-ploeg van Drogenbos, nu was de A-ploeg aan de beurt in de beker. De derdeprovincialer wilde graag verder bekeren en bracht 9 spelers aan de aftrap. Wanhoop had geen overschot op het scheidsrechtersblad, zodat Gino als délégé alleen op de bank zat. Een herboren Stoof, die niet meer had gescoord sinds 27 september (!), trapte er vier tegen de netten en lag zo aan de basis van een verdiende overwinning.

Zonder wisselspelers begon Wanhoop uiteraard verdedigend aan de wedstrijd en liet het initiatief aan de 1 reeks hoger gerangschikte bezoekers. De counters waren echter vlijmscherp: eerst belandde de bal nog op de paal, even later kon Kenneth, na een mooi een-tweetje met Stoof, de 1-0 binnenprikken. De bezoekers reageerden met wat halve kansjes, maar konden toch gelijkmaken via een deviatie na een corner. Op slag van rust brak Stoof echter uit en kon Wanhoop op de valreep met een 2-1-voorsprong gaan rusten.

De tweede helft was amper bezig als Stoof mooi wegdraaide en de volgende goal binnenschoot. Drogenbos drong aan en na de aansluitingstreffer en een own-goal hingen de bordjes weer in evenwicht. Geen paniek echter bij Wanhoop, dat bleef verstandig spelen en gevat uitbreken: Yee kapte zich vrij en het stond weer 4-3. Even later zette Kenneth zich door tegen de achterlijn. Hij bracht perfect voor en Stoof schoot de 5-3 erin. Diezelfde Stoof kon met een laag schot nog een laatste keer de bezoekende doelman verrassen.

Een mooi resultaat en Wanhoop gaat dus al bij al makkelijk een ronde verder. Daarin spelen ze uit tegen Steenberg Moorsel, een topper in derde provinciale (2de in 3C).

FCW speelde met: Tom, Riemer, Kenneth (1), Yee (1) en Stoof (4)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-11-2008, 00:26 geschreven door Wanhoop
    15-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drogenbos afgedroogd
    In een slechte wedstrijd kon Wanhoop al bij al vrij gemakkelijk afstand nemen van rode lantaarn Drogenbos. Voor Yee loopt het dit seizoen bijzonder vlotjes bij de afwerking, ook gisteren vlogen er weer vijf tegen de netten.

De wedstrijd begon nochtans slecht, na een minuutje verdween een gekraakt schot van de thuisploeg al in doel. Yee kon echter twee maal door het centrum snijden en afwerken. Rik verlengde ook nog een corner in doel. Na een tegendoelpunt was het alweer Yee die al voor de rust zijn hattrick scoorde. 2-4 halfweg.

De tweede helft was amper bezig of Yee, opnieuw hij, liet de opnieuw talrijk opgekomen Wanhoopfans weer juichen. Wedstrijd gespeeld. De twee tegendoelpunten werden nog weggevaagd door Koen, Davve en... de vijfde van Yee.

Een leuke generale repetitie tegen de B-ploeg, woensdag ontmoeten we hun A-ploeg voor de beker.

FCW speelde met: Tom, Davve (1), Koen (1), Rik (1), Stoof, Yee (5)

15-11-2008, 19:52 geschreven door Wanhoop
    28-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop opnieuw met beide voeten op de grond

Afgelopen vrijdag incasseerde Wanhoop thuis een zware doch verdiende nederlaag : 2 - 8.

Zonder Doelman Rik hadden de cijfers vermoedelijk nog een pak zwaarder gewogen.
    Het oog van Erevoorzitter Kele, die in laatste instantie gelukkig toezegde om te komen delegeren, zag dat Wanhoop weinig verhaal had tegen het sterkere en aanvallende Rillpus Etterbeek. Enkel op de counter kon er af en toe worden tegengeprikt. Bij de rust stonden de bordjes al op 1-3. Djee zag dat de verdediging te pakken was en scoorde voor Wanhoop.

Ook in de tweede helft kreeg Wanhoop voetballes en het werd volledig weggespeeld. Een technisch beter Rillpus bleef aanvallen en Rik pakte wat kon. Uiteindelijk scoorde Djee nog een tweede maal.

Als Wanhoop iets wil betekenen in aankomende toppers, dan zullen ze zich serieus moeten herpakken. Meer inzet, een efficiënter samenspel en meer vuur kunnen in alle geval bijdragen tot betere resultaten.

Wanhoop speelde met : Rik, Koen, Kenneth, Michel, Yee (2) en Stoof

Met dank aan Stoof voor het verslag!

28-10-2008, 00:00 geschreven door Wanhoop
    20-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doelpuntenkermis in thriller onder de basiliek
    In een uiterst moeilijk bereikbare zaal serveerden beide teams een leuke en evenwichtige wedstrijd. Wanhoop stond al na een paar minuten op een 2-0 achterstand, maar Yee werkte die hoogst persoonlijk van de tabellen en bracht ons op 2-3. Zo ging het gelijkopgaand verder. Yee scoorde voor Wanhoop en de thuisploeg beende bij.

In de tweede helft werd Yee afgelost door Jennes, die er maar liefst 4 tegen de netten schopte. Ook Koen kon scoren vanuit een scherpe hoek. In de laatste seconden van de wedstrijd was de stand 10-9, maar een ultieme treffer van Jennes na een corner van Stoof zorgde ervoor dat Wanhoop nog steeds ongeslagen blijft.

Een billijk gelijkspel tegen een ploeg die volgens ons ver onder hun waarde staat geklasseerd.

FCW speelde met: Riemer, Michel, Yee (4), Koen (1), Jennes (5) en Stoof

20-10-2008, 14:10 geschreven door Wanhoop
    11-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verpulvert laatkomers
    Veldkant Grimbergen kwam een tiental minuten te laat opdagen, maar de wedstrijd werd toch gespeeld. Na een aarzelend begin kon Michel met een afstandsschot de 1-0 aantekenen, maar na een vrije trap door de Wanhoopmuur stonden de bordjes snel gelijk. Verder kwamen de bezoekers niet, want een uitstekende eerste helft van Wanhoop sloeg hen meteen terug. Eerst maakte Jennes na een mooie combinatie een schitterende goal, daarna deed Yee hetzelfde. Na een scherpe counter was het opnieuw Yee die scoorde en Jennes zorgde voor de rust zelfs nog voor 5-1. Na de rust ging Wanhoop door. Alweer Yee en Jennes konden scoren, ook Michel kon een doelpunt aantekenen en Kenneth bekroonde een uitstekende wedstrijd ook met een goal in de slotseconden. Ondertussen had Grimbergen nog een strafschop gescoord en een doelpunt aangetekend na een twijfelachtige vrije trap, maar dat kon de pret niet drukken. Met een mooie 9-3 handhaaft Wanhoop zich op een gedeelde eerste plaats. Enkel Woluwe doet beter en staat nog zonder puntenverlies, weliswaar met een match minder.

FCW speelde met: Tom, Yee (3), Michel (2), Jennes (3), Kenneth (1), Stef, Stoof

11-10-2008, 13:12 geschreven door Wanhoop
    04-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop wint zonder te spelen
    Door het forfait van onze dorpsgenoten van Vatos Locos, wipt Wanhoop opnieuw naar de gedeelde leidersplaats in 4A. De kans is echter groot dat VL Hoeilaart een algemeen forfait gaat krijgen dit seizoen, en dat deze punten dus opnieuw worden afgenomen. De voorlopige rangschikking van de bond neemt ze echter nog steeds op. Geniet dus nog even van Wanhoop op de eerste plaats!

04-10-2008, 17:41 geschreven door Wanhoop
    27-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop geeft zekere zege uit handen
    Na een sportieve maar uiterst spannende wedstrijd heeft Wanhoop een punt verloren tegen de buren uit Overijse. Na een 7-3 voorsprong hed dit echter nooit mogen gebeuren.
    Wanhoop begon aarzelend en kreeg het deksel op de neus toen een schot van Overijse afweek en binnen ging. De reactie kwam echter snel: een volley van Koen en een nieuwe volley van Rik zorgden voor 2-1. Na een tegenprik van Overijse kon Stoof na een knappe aanval de 3-2 in de winkelhaak knallen.
    Tijd voor een hoofstukje Yee. Met een goal voor en twee na de rust leek hij de zege voor Wanhoop veilig te stellen: 6-2! Toch bleef Overijse aandringen, maar na de 6-3 kon Michel mooi de 7-3 aantekenen.
    Dat was het signaal voor een alles of niets-slotoffensief van de bezoekers. Met vijf zetten ze nu alles op alles, en dat loonde. Wanhoop panikeerde, kreeg de bal moeilijk weg en kreeg prompt tegendoelpunten te slikken. Twee minuten voor tijd werd het 7-6 en was alles plots weer mogelijk.
    Stoof leek de wedstrijd dan toch in ons voordeel te beslissen en scoorde, maar via de achterstaak kwam de bal weer het veld in en de scheids liet doorspelen. Op de counter werd het uiteraard 7-7 en het eindsignaal weerklonk. Een punt dat nooit verloren mocht gaan. Jammer.

27-09-2008, 00:39 geschreven door Wanhoop
    06-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop start uitstekend
    Met een 5-1-overwinning tegen de Kanaries uit Beersel, heeft Wanhoop het seizoen uitstekend ingezet. Yee verdeelde en heerste en lag met 2 goals en 2 assists aan de basis van de overwinning.

De wedstrijd begon aarzelend en gesloten. De weinige kansen waren voor Wanhoop, Yee en Stoof scoorden voor de rust.
    De tweede helft was amper afgetrapt toen Yee na een mooie solo en een hard schot de netten opnieuw bol kon zetten. De Kanaries prikten nog even tegen, maar Stoof kon na een stevige inspanning van Rik de zege veilig stellen. Davve mocht, op aangeven van Yee, nog zorgen voor de 5-1. Een mooie start van Wanhoop, hopelijk kunnen we dit niveau aanhouden. De afwerking kon misschien iets beter, maar verdedigend mocht het er allemaal best wezen.

FCW speelde met: Tom, Stef, Kenneth, Rik, Davve (1), Yee (2), Stoof (2)

06-09-2008, 00:50 geschreven door Wanhoop