x

Bloggen.be heeft je nodig. Door een verminderde advertentiemarkt hangen we nu meer dan ooit af van donaties van onze bezoekers. Als uw blog leuk is, vragen we een minuut van uw tijd om het weer een jaar onafhankelijk en neutraal online te houden. Bescherm Bloggen.be en laat het verder ontwikkelen met je donatie. Dank u wel!
€10   €20   €50   €75    €100   €250   €500   Anders: €

Partner sites: SenNet Shop|Quiz spelen? QuizPlezier.com|Nieuws zonder censuur? NewsBird.com

 
  Bloggen.be :: Registreer
Bloggen.be Forum Index Bloggen.be
Jou blogosfeer!
 
 HelpHelp   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privť berichten te bekijkenLog in om je privť berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Bloggen.be Forum Index
Bloggen.be - Registratie Voorwaarden

De beheerders en modertors van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van Bloggen.be. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obsene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels in je land als die van BelgiŽ (locatie Bloggen.be). Het is verboden reclame te plaatsen voor eender wat en onder eender welke vorm. Je dient respect te hebben voor de andere gebruikers hun mening. Het is niet toegelaten mensen persoonlijk aan te vallen op eender welke manier dan ook. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kunnen berichten verwijderd worden of kan je meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel je service provider (ISP) op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Indien nodig zullen ernstige misdrijven tegen de wet of deze regels worden doorgegeven aan de politie of andere betrokken diensten.

Verder bewaard het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen van de gebruikers informatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack poginen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het email adres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je gebruikersnaam en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.

Bloggen.be en het Bloggen.be Forum is volledig politiek en commercieel onafhankelijk en is volledig uit privť initiatief. Geen enkele handeling van Bloggen.be of een Bloggen.be Moderator zal uit politieke of commerciŽle handeling gebeuren, elke moderator werd streng geselecteerd en handeld volledig onafhankelijk en hierop wordt permanent toegekeken.

Het is niet toegelaten teksten/berichten of gedeelten hiervan over te nemen of te publiceren, vertalen of citeren op een andere website of andere media, of onder welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bloggen.be. Dit omwille van auteursrechten, maar ook voor de bescherming van de privacy van onze gebruikers.
Het is ook verboden om persoonsgegevens te verzamelen van onze bezoekers, de e-mail adressen te kopiŽren of op te slaan in een databank of op eender welke andere manier te verzamelen of op te slaan.

Elk bericht dat u plaatst op het Bloggen.be Forum valt onder uw verantwoordelijkheid en NIET onder de verantwoordelijkheid van Bloggen.be. Dit is inclusief maar niet limitatief tot berichten die tegen de regels zijn, die tegen een wet zijn, die auteursrechten schenden, illegale zaken bevatten, enz.

Bij het inschrijven op het forum zal u ook automatisch en kostenloos worden ingeschreven op de Bloggen.be Nieuwsbrief. Dit omdat deze belangrijk nieuws kan bevatten over het Bloggen.be Forum. Het is echter mogelijk om op eender welk moment u hierop terug uit te schrijven zonder enige kosten of verplichtingen.

Bloggen.be heeft GEEN banden met de auteurs (gebruikers) op het forum.
Bloggen.be is NIET verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten.

Verder bent u onderhevig aan de officiŽle disclaimer van Bloggen.be (te lezen op http://www.bloggen.be/disclaimer.php).

Het forum wordt voortdurend onderhouden en oude berichten worden verwijderd indien deze niet meer nuttig zijn of verouderd zijn. Zo behouden we enkel de interessante berichten op het forum. Afhankelijk van het soort bericht (wens, oefenforum,...) wordt het na enkele weken, maanden of nooit verwijderd.

Het Bloggen.be-team wenst je heel veel forumplezier!

 
 

© 2005-2017 Bloggen.be | Help | Kenmerken | Meer info | Privacy | Adverteren | Disclaimer | Abuse | Foto's | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!